37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Jóféle! Tanulom a ramp start-ot,felszállás megy,a leszállást és a helyes ajtómű leállítást kell megtanulnom! -
sakkay #13426 Helyes...még egy ember akit zaklathatok a kérdéseimmel
-
Nem tudom, én el se kezdtem a küldiket. De annyit beszéltetek itt az A10-ről mostanában, hogy a végén még előveszem megint a joyomat. -
sakkay #13424
-
sakkay #13423 Na, hogy tetszik? -
sakkay #13422 Nem ccrp-be voltam..Lehet, hogy a küldiben is gond van, mert magától továbbdob a következőre, ha átrepülök a környéken. Vagy az beállítás kérdése? Ez amúgy az első instand küldetés. Ja amúgy azt sem értem:több az ellen mint a fegyverem. Hogyan gondolják? Amúgy a társ meg csak lelöveti magát, hiába rádiózok, hogy dolgozzon már
-
-
Hülyeeeee... 
sakkay: nem lehet, hogy CCIP-ben akartad dobni CCRP helyett? Vagy valami összeakadt. Próbáld meg újratölteni a fegyverzetet MFCD-ben. -
Solt #13419 Cicu input error? Hmmm... nekem erről EZ jut eszembe! -
sakkay #13418 Miért írja gbu-38-nál, hogy cicu input error? Első körben még halálosan pontos volt a tankoknál meg ezt írja, és a közelében sem jár..Most néztem, nem az általam beállított tankra, hanem a waypointra dobálja.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.14. 16:46:13 -
Sidewinder #13417 Iraki Mi-35M:
-
-
Frenky #13415
HUNter -
sakkay #13414 -
Van rajta. -
gsg16 #13412 egy ilyen modulért is adnék ki pénzt. -
sakkay #13411 Ha jól tudom z a legpáncélozottabb heli a világon. És nem nyert tendert, ezért gőzerővel árulják. Fura, hogy a kamov-52 lenyomta. Habár most olvasom, hogy az új verzió mégis hadrendbe lett állítva.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.14. 11:44:22 -
sakkay #13410 Gondolom az amik egyből meglepik a gépeket, hogy mi a helyzet odabenn.. -
sakkay #13409 Én nagyon ajánlom. Amióta szimulátorozok messze a minyó okozta eddig a legnagyobb élvezetet, pusztán azzal, hogy megtanultam szépen repülni. Ahogyan Marci írta, már önmagában egy szép leszállás komoly dolog. Fegyverkezelés is van
, nem egyszerű, de nem úgy értem mint az A-10-nél, hanem egészen máshogy nem egyszerű...olyan oroszosan logikus
-
Sidewinder #13408 A Mi-28-as harcihelikopter Irakban érte el az első exportsikerét. Az irakaiak tavaly vehették át az első szállítmányt az új gépekből. A múlt héten újabb gépek érkeztek az országba. A gépeket a Volga-Dnyepr légitársaság AN-124-ese vitte Irakba. A Mi-28-as mellett az irakiak a Mi-35M típusból is vásároltak, ami a Mi-24-es továbbfejlesztett változata.
Mi-28-asok érkezése:
Kicsomagolás, és összerakás a rosztovi gyár szakembereinek segítségével:
Összeszerelés utáni berepülés valahol Irakban:
-
fegyverkezelés? -
Marci_ #13406 Szerintem érdemes. Egy szép tiszta felszállás vagy forduló is kihívás és élvezet, nemhogy egy szép leszállás :)
Mondjuk nincs összehasonlítási alapom mert Sabre-m nincs. -
Érdemes a Mi-8-at megvenni? Gondolkozom a Sabre vagy Minyó -
SnowFox79 #13404 Üdv.
Nem lehet. -
wittman #13403 Nem -
gun sniper
eléggé egy helyre megy a cumó :)
itt van még pár A-10es videó
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.02.14. 08:54:59 -
Indi69 #13401 Üdv. Deviza számla kell, vagy elég a sima? Mi az a zip code? A kitöltős résznél kinek az adatait kell meg adni, aki átutal vagy az enyémet? -
Indi69 #13400 Sziasztok. Nagy segítséget szeretnék kérni. Meg venném a cf3-at, de se bankom nincs se azt nem tudom, hogy mi a menete. Ha valaki meg venné nekem én meg ki fizetném személyesen Budapesten azt nagyon meg köszönném. Remélem nem kellemetlenkedtem. Üdv -
Egy kérdés,hogy lehet ME-ban a MAP-ot SAT módra kapcsolni? -
Eddig nekem a CoD, BoS van aktiválva a steam-en -
gsg16 #13397 Off
egy alkalmazása:
On -
beci43 #13396
Ilyen kéne a Huey-ra... -
sirpalee #13395 Sok embernek van egy halom játéka steamen, ezért szeret mindent ott megvenni amit csak lehet. De pl a steamen vett kulcsokat lehet az ED oldalán is aktiválni és hozzárendelni az accodhoz. (én steamen vettem őket, de az ED-es accomhoz is hozzáadtam) -
Akkor sem értem ezt a Steam őrületet. Mi az,hogy ha ott veszed, "mindenhol használhatod"? -
szerintem az EDE shop a jobb, mert leárazáskor is olcsóbb, bár az igaz hogy a steamest mindenhol használhatod. Viszont én pl évek óta az EDE shopban vásárolok, meg szerintem a DCS userek 90% -a ott kezdte, szóval nagyon ekvés user lehet akik a steamet részesítik előnyben -SZERINTEM.
Az meg hogy dolgoznak rajta csak bullshit semmi több. -
Ez a CA is király! -
Solt #13391 Szerintem meg pont a steam kulcs a jobb választás, mert azt használhatod itt is, ott is. :) Az EDE shop mellett csak az ára szól... de, ha jól értettem, dolgoznak rajta, hogy a steam is elfogadja az EDE kulcsot. -
Így van. -
Na akkor a lényeget jól értem, hogy a steam nem engedi külsős kulcsok aktiválását viszont a steames kulcsokat engedi az EDE .Tehát az E-shopost DCS:Wordöt érdemesebb használni, mert igy ha a steamen ha a E-shopban van akció mindegyik kulcsot lehet aktiválni viszont a steamesnél csak a steames használható.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.02.13. 20:51:33 -
Igen, az , köszi az infót! :)