37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #13547 vagy az adott koalícióra állítod a repteret, vagy beraksz pár földi egységet a reptérre. -
Marci_ #13546 Mission Editorba hogy is lehet megoldani hogy legyen földi személyzet? -
hát nah... passz. Fogalmam sincs hogy 790 hpa az milyen nyomásnak felelne meg. Nem kell foglalkoznom nyomással kapcsolatos dolgokkal., -
A 790 HPa még viccesebb lenne, mert ilyen alacsony tengerszinti légnyomást asszem még soha nem mértek. :)
Az oroszok egyébként mániákusan vonzódnak a fura mértékegységek használatához, egy paksi munka kapcsán legalábbis ezt tapasztaltam, meg a Barátság II. távvezeték hidraulikájánál is. -
Megkérhetnék valakit hogy megnézné e hogy működik e neki Szu-27-nél a navigációs műszeren az ILS? Mert nekem nem, a HUD-on viszont működik.
POSz üzemmód, orosz reptér kiválasztva pl Maykop, ILS van rajta mind két irányon, már a távolinál vagyok 300m-en... és nem megy.
Ötlet? -
ja hogy ez hgmm... azt hittem hpa vagy mbar.
-
-
priluki #13540 nagyon jó :) -
Gondolom egyszerűbb volt így modellezni. Az ennél magasabb légnyomás Hgmm-ben tudtommal barmoi extrém. -
DCS-ben a tengerszinti légnyomást miért csak 790-ig lehet feltekerni? -
Nekem sincs. A 21-hez lenne még jó a vietnám kinézet.
Ez a MiG-19 ez mi csoda? Eléggé fapados készítmény, a modellel is vannak gondok mert ez nem PM.
A korea objecteknek örülök :)
A ww2 flak az normálisan működik? Koreai környezethez ez nagyon kellene. -
Én Mig-21 modult vásárolnék! -
Mivel a röpcsizéshez szükséges hardver cuccokat eladtam, így eladóvá vált néhány DCS modul, kicsit olcsóbban, mint a bótban.
- A10C - 30$
- F86 - 35$
- FW 190 - 35$
- FC 3 - 30$
Ha valaki estleg egyben elviszi, akkor 130$ helyett viheti 115$-ért, azaz 30e Ft-ért.
Bocsi, de a koptereket és a CA-t nem :p
-
Unimog:
Koreai háborús földi objektumok:
WWII földi célpontok:
Mig-19:
-
Nézz körül,én nem kerestem,nincs UH-1-em...
-
jó kis változatosságot hoz a sivatagi mod. Vietnámos nincs? -
Solt #13531 Legkésőbb Húsvétkor úgyis lesz leárazás... -
sakkay #13530
Remélem nem számoltam el magam.
-
Solt #13529 Ennyi idő után már el szokott indulni a steam akció, szerintem ne nagyon számolj azzal, hogy most is lesz... -
Indi69 #13528 De, köszönöm :) -
Nem ott van a bibi, hogy nem szólsz a földi személyzetnek, hogy pörgessék be a lendkereket? -
sakkay #13526 Remélem ezen a héten lesz a steam akció(ha lesz egyáltalán), nem leszek itthon a jövő héten.. -
Indi69 #13525 Így csinálom én is. A mostani akcióban vettem, nem lehet bugos ? Már minden sorrendet próbáltam. -
Ehhez tudni kéne, hogy mit csinálsz :)
Így mennie kellene: https://www.youtube.com/watch?v=6YROvy-2RLs
-
Indi69 #13523 Nem tudom a k4-et beindítani. Kurfürts indítását másolom, de nem indul. Mit rontok el? Üdv -
-
-
Igen,ez nekem is tetszik!
Ezzel a szerkesztővel készítettem: -
gsg16 #13519 régen a makettek dobozán voltak ilyen képek
-
Desert MAP mod: -
Marci_ #13517 Kint van a nevada térkép vagy ez így hogy?:)
szép -
-
Mission hiba lehet. Tegnap én is repültem egy jtac-es küldit, de még a kísérőm se csinálta azt amire utasítottam. Talán egy régebbi verzióhoz készült.
Nincs kedvetek egy két coop mission-t lerepülni esténként? Van egy pár nagyon eltalált darab.
-
-
beci43 #13513 F-86 Sabre. -
Indi69 #13512 Ez mi? -
Köszi!
-
ha jól tudom, nem kapott még fejlesztést a 29-es , tehát még mindig ugyan azon a szinten van mint a lockon korában , ha jól rémlik még 6dof-os kabint sem kapott és a feljesztett FM-et sem.. ezért is nem vehető még meg külön modulként sem mint az összes többi FC3as gép . -

-
beci43 #13508