37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Indításkor nekem tegnap felajánlotta automatikusan. -
A "sima" DCS World ami jelenleg is letölthető,ha installálva van az,hogy frissül? -
Az hogy van egy openbéta DCS:World ami elöbb megkapja a javitásokat ,hogy lehessen tesztelni és van a sima ami meg márcsak a stabil patcheket kapja meg.
Ezért a mig - 15 elöbb a bétára jött ki a simára meg majd ma . -
Frenky #13624 Jó reggelit! Vasárnap 10-órától Valaki egy online reppenésre?
Üdv, HUNter -
Na jó,én ezt már nem értem! Valaki magyarázza el nekem,hogy pontosan mit jelent:
"DCS Openbeta-n van és pár nap múlva lesz teljes verzióra is."
Leszedtem a DCS-t mondván lesz egy új exe (frissítés)......vagy most mi van?
-
beci43 #13622 #13599,#13593
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.27. 04:14:58 -
Pénteket ír! -
Honnan lehet tölteni? -
zoltang #13619 Mondhatni meg...
DCS 1.2.15 with MiG-15bis -
Megjelent??? -
sirpalee #13617 Oksa, ezekről én nagyon lemaradtam. :) -
zoltang #13616
-
beci43 #13615 Nem.Az egész project Laci nevéhez fűződik,ill. már csak fűződött.Beczl stúdió néven kezdte el a munkát,majd két évig csinálták,aztán valami miatt nem tudott megegyezni a társaival, jól kigolyózták.Ez van,ha visszaolvasol tavaly kb. januárig,megtalálod az ezzel kapcsolatos infókat.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.26. 13:36:29 -
Az FSX verziót használom,DCS verzió nem tudom mikor jön ki,de ez a RAZBAM egy igazi fos cég!
December elején megvettem elővételben a Razbam A-7 Corsair TacPack csomagot,azta semmi hír,de még nem is válaszolnak!
Legszívesebben felnyomnám őket! -
Nem tom vóte már de itt van megint. :)
-
sirpalee #13612 Nem szeretem az ilyen történeteket, mert általában csak kívülről lát bele az ember. Lehet az egész csak egy megkeseredett dolgozó véleménye... -
gsg16 #13611
-
bgabor #13610 Hát ez szomorú történet. -
Solt #13609 Dettó!
-
Sidewinder #13608 Beczl-t gusztustalan módon kicsesztek a társai. Gyakorlatilag valami machinációval kitúrták a saját cégéből. Az ED sajnos nem szólt bele a konfliktusba Beczl oldalán, hagyták, hogy az ellenérdekelt felek egymás között rendezzék a dolgot. Sajnos az lett a vége ami. Aztán ezek egy svéd vezetésével megalapították a leatherneck simulations és ők vitték tovább a MiG-21 projectet. Az eredmény olyan lett amilyen, az ED első körben visszadobta a munkájukat,aztán második körben nagy nehezen átmentek és kiadhatták. Ezt a brigádot egy svéd vezeti, rajta kívül tag még egy szerb MiG-21-es pilóta ( legalább szakember is van köztük), egy szőröstalpú román, és egy jenki ex tengerészgyalogos.
Amikor megtudtam, hogy ez történt, akkor eldöntöttem, hogy lehet akár egy atomerőművem is, ezektől nem kell semmi. A MiG-21 nagyon tetszett, de ezek után nem kell. Ha lesz feltört verzió, akkor azt lehet, hogy kipróbálom. Viszont pénzt egyetlen alkotásukért sem vagyok hajlandó kiadni,legyen az akár a Magyar Légierőben korábban megfordult bármelyik típus. Az ED, Belsimtek, és egyéb a DCS-hez fejlesztő cégek termékeire ez a megállapítás természetesen nem vonatkozik. Azokat, ha tetszenek és a gép is bírja, akkor pénzért megveszem. De ettől a leathernektől semmit.Hányingerkeltő amit csináltak, és ráadásul olyan módon adták utána elő az egész világnak, mintha még ők lennének az áldozatok. Egy szó mint száz, csinálhatnak ezek Halálcsillag szimulátort is, akkor is csak egy undorító bagázs maradnak. -
Ez a mod pack-otok mit tartalmaz még? Esetleg nem lehetne közkincsé tenni nem tagok számára is? -
A külső 3D modell semmit nem ér kabin és avionika modellezés nélkül. Ha a lehető legautentikusabb modellt szeretné valaki csak AFM nélkül a külső 3D modell és a skin az kb. a munka 5%-a... Ha AFM-et is akarsz, akkor 1%-nál kevesebb... -
Szia!
FB-on keressen rá erre: BUDAPEST ALBÉRLET kb 42 ezer tag szerepel a csoportban. Itt napi szinten hirdetnek szobákat is.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.02.25. 18:12:11 -
Jól értem? A Mig-15 beta elérhető? -
Lysandus #13603 Gripent én is megvenném szó nélkül! -
Egyébként a Gripen és a 29es modellekkel mi lett vagy még folynak a fejlesztések velük? -
Van aki elkezdte csinálni, hogy mi lesz belőle majd meglátjuk -
wittman #13600 Ne is mond. Becz Laciék tervében benne volt a Su-22-es is, de így abból sem lesz semmi...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.25. 15:11:57 -
beci43 #13599 Feltettem az Openbetát,így már jó!
-
bgabor #13598 Nagy kár, óriási üzleti potenciál lenne benne pedig. Sőt, egy füst alatt meg lehetne csinálni a MiG-23BN-t is, és akkor a földi támadós srácok is megkapnák a maguk gépét. -
wittman #13597 Valószínű hogy nem. -
bgabor #13596 Nem tudjátok, a Beczl nevű fejlesztő srác csinálja még a MiG-23MF-et? -
wittman #13595 Igen olvastuk.
HDF 59th VAB szerver frissítve és fut. Elérhetőség a szerverlistában.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.25. 14:00:20 -
ez az interjú volt már ? -
wittman #13593 DCS Openbeta-n van és pár nap múlva lesz teljes verzióra is.
-
beci43 #13592 Csak még letölteni nem lehet. -
Megjött a javitás Mig-15-el -
wittman #13590 A röhej az, hogy gyárilag benne van a DCS-ben, szóval semmi mod nem kell hozzá.
SnowFox adta nekem is az okosságot! Az 59th tagok megkapták az általunk használandó mod packben, így sokunk használja.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.25. 12:52:53 -
Igazad volt!
-
SnowFox79 #13588 Sziasztok.
Fontos dologban kérném a segítségeteket!
Egy lányismerősömnek sürgősen szüksége lenne albérletre. A 4. és a 13. kerület lenne a legjobb de minden megfizethető dolog érdekli! Szoba is megfelel neki de az max 40E ft-ig rezsivel. Kérek mindenkit kérdezősködjön, mert a hölgynek szombaton költöznie kell.
Előre is köszönöm!