37052
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    Nem is kell rá fegyverzet, csak elég közel kell repülni az ellenséghez aztán lefől a töke a radar besugárzásától.
  • Reaper
    Te már csak tudod:) Na menjél szépen WT-zni, akarom mondani "szimulátorozni"..
  • bgabor
    Amúgy elég ésszerű választás volt a Tomcat így hogy a DCS fejlesztőcsapata csinálja az F-18ashoz a repülőgéphordozós műveleteket, a Hormuzi térképet és a Tomcatat jól kiegészítő F-18ast. Meg hát a gép a Top Gun óta töretlen népszerűséget élvez, így tutira lesznek vevők halomszámra. Én személy szerint mondjuk nemigen kedvelem a gépet, inkább tartom egy hodozófedélzeti interceptornak mint igazi légifölény vadászgépnek, mint amilyen az F-15C. Hát dogfightolni (bocs:air combat manoeuvring) nem kell majd vele, az tuti. A Phoenixben sem igen bízom ha vadászgépek elleni harc kerül szóba, de azért Sparrow és Sidewinder is lesz hozzá, meg egy brutális radar, szóval csak jó lesz valamire.
  • bgabor
    Semmi baj nincs vele, remek target practice lesz az F-14B-nek és F-18C-nek a Nevada mapon.
    Ha másért nem, már ezért megérte bepakolni a kis múzeumi darabot.
  • Reaper
    A legutóbbi update óta csomó rendszer bugosan működik (pl. lokátor, célzókészülék, IFF, rádió, robot). Aztán a repmodellt is elbaszták eléggé, a gép pedig a földön úgy mozog, mintha rally versenyen lennél. Alapból a földön állásszöge van a gépnek és a főfutók bele vannak süllyedve a talajba, stb, stb, stb...
  • Reaper
    Bili van kéznél? :)
  • molnibalage83
    Jut eszemb, láttam egy fórum bejegyzést a DCS fejlesztésekről. Volt ott Korea helyszín. Ki csinálja azt és mennyire hivatalos?
  • bgabor
    Tyű vazze, micsoda hordozós küldetéseket lehet majd repülni az F-18C-vel karöltve!

És persze nem tudom nem elképzelni az új Hormuzi szorosos térképen repkedő iráni felségjelzésű F-14eseket. :D
  • Marci_
    21-esben milyen bugok vannak?
  • molnibalage83
    Meg maga az egész DCS ezt az érzetet kelti sajnos.
  • Reaper
    Igen, nem ártana először a 21-est befejezni normálisan. Nem értem, hogy a DCS alá fejlesztők miért nem fejeznek be valamit normálisan, mielőtt bármi másba fognak. Lásd kb. az összes DCS modul béta...
  • molnibalage83
    Azt sem tudtam, hogy az félbemaradt. A MiG-21 bugos voltált elnézve viszont az ember mire számítson?
  • Reaper
    Amennyire tudom a Leatherneck megvette a félbemaradt IRIS-es Tomcat modult és azt akarják befejezni...
  • wittman
    Azt csináltok, amit akartok...nekem sem kell a JESTER AI, de béna elnevezés. Az a szerencse, hogy nem a Su-22-est adják ki, azért már fájna a szívem...
  • repvez
    DE ezt nem vehetjük meg ,mert a tudjuk kik készitik :(
  • Borisz80
    hoppá... valami miatt csak a MiG-15-re figyeltem.
    21 magyar skint le tudnánk valahonnan tölteni PLEASE!

F-14
    ... és multiban pilot/RIO játszhatóra kérném! Köszönöm!
  • Szabi #13811
  • Seaweed
  • wittman
    Hoppá!
    DCS F-14A hivatalos bejelentés
  • wittman
    Hát ja
  • Borisz80
    ezt most a 21-re írod?
  • wittman
    Mi már használjuk, de írtam is neked tegnap...de hát ha nem figyelsz, akkor nem figyelsz. Igaz hogy template még nincs, de a mi műszakis csapatunknak nem probléma.
  • Borisz80
    A picccs.ba, hogy mik vannak. Nézem is az enyémet! Már vagy 1 éve nem jelentkeztem be.

@Reaper
    Dánke!

Jöhet a 21-es!!! :D :D :D
    A template hiányra kár hívatkozni, mert ott van a VVs Grey skin alapnak.
    Ha mások tudnak vietnámi meg mindenféle tarkabarka 21-es skint csinálni akkor nehogy már majd a 2 szín magyar terepet ne lehessen megfesteni. ;)
  • i robot
    Az olyan mint a Steam. Még ilyen pl. a U-PLay is.
  • molnibalage83
    Mi az az origin?
  • hrundibaksi
    Kár,hogy nincs még template,de ez vonatkozik a Mig-21-re is!
  • VO101Tom
    A gond az volt, hogy ez eleve azzal kezdett, hogy a telefonszám valami iráni szám volt, így amikor csak simán a weblapra akartam belépni, már akkor is erre számra küldte el a biztonsági kódot. Lehet, hogy Originre nem volt még beállítva a saját, erre nem emlékszem. Most már mindenesetre be van, és a jelszó is jóval bonyolultabb.
  • gsg16
    ismerős a jelenség!nekem is volt ilyen gondom,de én sikeresen közbe avatkoztam.bár én azt hittem eleinte,hogy csak szarakodik az origin.de azért a biztonság kedvéért jelszót váltottam,és beállítottam,hogy ha nem az én gépemről akar valaki bejelentkezni,akkor küldjön a telefonomra egy kódot,amivel be lehetne jelentkezni,de ha nem ütik be,akkor megakadályozza a rendszer a belépést.nekem nem akart a hétvégém többször szinkronizálni,azt írta,hogy másik gépről folyik éppen a szinkronizálás.
  • GaBika6
  • GaBika6
    DCS-ben a póni-nál van g ruha? Nem is emlékszem már olyan régen repültem!
  • VO101Tom
    3*7-nél ugyan mire haragudtak volna meg :) ? Arra a fórumra már régóta nem írkálok.
  • GaBika6
    A példát értem, de nem jó! Ha hintaló a harcoLÓ tündi, akkor az arab telivér a szimulátor? És akkor a valós repülés micsoda? Pegazus? De értem amúgy az összehasonlítást.
    Ludowik amit írtál jó dolog ez a fáradás, de ezt leszimulálni ismét nehéz és hülyeség egy játékban. Bőven elég véleményem szerint az elsötétülés g-nél és találatnál a vörös pöttyök hibásan, nehezen kezelhető géppel, ami most is van clod, bos-ban. Bos-ban pl túlhúzod a gépet pilóta elájul egy rövid időre és ha rossz irányban ébredsz látod ahogy csapódsz a földbe!
  • Cancri55
    Ludowik ésatöbbi... nincs ilyen, hogy különbség a két játék között, mert az egyik nintendo, vagy tetris (ahogy neked tetszik), a másik pedig szimulátor, ez kb. olyan, mintha a hintalovat szeretnéd összehasonlítani egy arab telivérrel.... és igazad van, nagyon sok gyerek szereti a hintalovakat, mert annak megüléséhez semmit sem kell elsajátítani....
  • pontijonny
    Oroszban akkor bízz ha ló legel a sírján. De még akkor is necces. :)
    Lehet megharagudtak rád a 3*7 nél:)) és rád szabadították ezeket.
  • VO101Tom
    Csak figyelmeztetésként mondom, épp az imént akarták ellopni az origin accountomat. Kaptam egy e-mailt, hogy kikapcsolták az accountomon a telefonos értesítést, majd amikor beléptem az originbe, akkor más telefonszám volt megadva (egy iráni körzetszám), kicsivel később a beállított e-mail címet is átírták [email protected] -ra (ez már fennakadt ott, hogy a google fiókomba is küldött értesítést, amit nyilván nem okéztam le). De közben az origin program kidobott, mondván másik gépről léptek most be, ezért engem offline módba tesz. Szerencsére a belépés ekkor még működött, így őt dobta ki offline módba. így pingpongoztunk egy ideig, de közben egyből hívtam az EA magyar supportot ( +36 (06) 1-50-595-50 ), egy csaj tök gyorsan segített visszaállítani mindent, de az a durva, hogy miközben ő állítgatta vissza az adataim, közben beleszerkesztettek még.

Végül a saját mobilom visszaállítottuk, saját e-mail cimemet is és minden jelszót megváltoztattam. Remélem ez elég lesz.

Qrva anyját a kis ruszki gyökérnek.

• molnibalage83
    A nagyon nagy merítés ma már nem biztos, hogy igaz. Itthon és más régebbi országban a kereskedelmi pilótákhoz képest nevetséges fizetésért repülnek a katonai pilóták. A pálya csak a fanatikusok számára vonzó. A jekinkél meg a jó fizetés ellenére sem maradnak, mert a US Navy pilüták nem viselik el hosszútávon többnyire azt, hogy 6-12 hónapig is akár nincsenek otthon. Nagyon kevés pilóta húz le többet, mint 4-5 turnus, utána teli lesz az egésszel a hócipőjük. USAF pilóta dettó. Annó az újonc pilóták elég nagy része 1,5 éves koreai szolgálattal kezdett, ahova család sem mehetett...
  • pontijonny
    No bár a kisfilmet gondolom ismeritek de evvel a zenével istencsászár.:)
  • Ludowik
    Nem volt jó mert én elismerem ezt a játékot, és játszom is. A kritika amivel illettem az pedig egyéni meglátás nem írtam játékot honnan tudod melyik az ?
  • pontijonny
    Biztos így van ,de régebben sem volt az a nagyon engedékeny a rendszer. És ugye semmi sem biztos abba a szakmában,ma repülsz ,másnap is csak máshogy. pl Canadában az uccsó napon is kipenderíthetnek. Igaz az nem orvosi dolog,de ha nem vagy 110 % os akkor kibaxnak ahogy hallottam.
    Erre azért igen kevés ember képes,mint ahogy F1 es autót vezetni,pedig sok millió embernek van jogsija de nem egy tömegsport.
    A
  • Papa01 #13788
    Szia Wittman! :) Köszi az infót! Én tegnap a sima 25-ös lézerjét teszteltem... szerintem továbbra sem jó... :( Megnéznéd majd újra, ha időd engedi? Köszi! :)