37055
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Én is ezt mondom.
  • beci43
    Ott van Matt Wagner gépének adatai,a kommentjei alatt (DCS forum).Nála nagyon szépen fut a DCS 2.0.Ez lehet viszonyítási alap.
  • molnibalage83
    Régen egyébként 16 GB RAM volt benne, csak tönkrement egy cella ezért ki kellett kapni a másikat is. Ha megtaláltam volna a hibát, akkor nem így futtatnám. A Catalyst update előtt egyáltalán nem akarta a venti fordulatszámot változtatni a driver...
  • 77pxdumbo
    Ha esetleg megtalálnád és orvosolnád a hiba okát, megúszhatnád még egy darabig új gép nélkül. Azért a 7850 karinak lazán kellene vinnie a játékot, ha némi kompromisszummal is. A 17 fps azért vicc. Proci viszont kellene alá, és amit javasoltam lentebb, simán belemegy a mostani alaplapodba. 8 Gb memória, meg bőven elég kell legyen. Így még az EDGE-t is kivesézheted vele, mielőtt elköltenél egy rahedli pénzt új gépre.
  • wittman
    Az új gépedbe sem kell vízhűtés a vga-ra, hacsak nem akarsz extra tuningot. A mostani vga-k ráadásuk kevesebbet is fogyasztanak, nem melegszenek közel sem annyira, mint pl. egy GTX580, így sokszor a ventik állnak és csak bizonyos hőfok esetén kapcsolnak be, persze nem porszívó effektussal. Ráadásul a DCS-hez nem kell tervezni gépet, a DCS2 meg ki tudja, hogy fog futni, főleg hogy alfa verziót adnak ki csak idén valamikor...
  • molnibalage83
    Nem erre, a jövőbeli gépre gondolok már. Mondom, ezt már semmi értelme tákolgatni...
    A pontos típust nem tudom innen a cégnél ülve megmondani.
  • wittman
    Van víz hűtés, de neked sem kell venni, hacsak nem akarsz extra tuningot...azzal az 56 Celsius-al van baj.
    Pontosan ad már meg a vga-d típusát.
  • molnibalage83
    Mé mindig ekkora a fejlődés? Én 2,5 éve vettem 2 GB-os VGA-mat és akkor volt 60k tája az ára. Most ennyivel több jön ki? Ejha...

OFF
    Vízhűtés van VGA-nál is?
    ON
  • wittman
    GTX 760 2GB VRam vagy 4GB VRam: valószínű használtan kapsz már csak, de garanciával, harvderaprón nézz szét
    GTX 960 2GB VRam: újonnan már 63ezer körül megkapható
    GTX 750Ti 2GB VRam: 45.000Ft, de ez csak utolsó esetben, High grafikát hozza, de bizonyos korlátozásokkal.
  • Borisz80
    Ma megnéztem Dumbo warthogját. Hát ég és föld. Az enyém egyértelműen lötyög, nem lehet középre állítani. Fórumon is a gumigyűrűvel való babrálást írják, de az enyém 3 napos, így nem merem szétszedni.
    Na mindegy, az a lényeg hogy megbizonyosodtam róla hogy nem én vagyok a paranoijás. Dumbonak is van holtjátéka de kb annyi mint az én Y tengelyemnek, az az gyakorlatilag semmi.
    Hála az égnek a boltban normálisak voltak, remélem a beszállító cég is normális lesz. Cserélni fogják valószínűelg.
    1 hét és kiderül.
    Imádkozok hogy ezzel ne legyenek gondok.
  • Hecker007
    570-580-670-680-770-780 és határ a csillagos ég, új kártyákból 60 alatt nem hiszem hogy van olyan ami jó lenne szimezni.
  • bgabor
    Amúgy ha már itt tartunk, milyen Nvidia kártyát ajánlanátok DCS-hez ésszerű árkategóriában, tehát úgy 60k alatt?
  • molnibalage83
    Egy kijelzőm van csak.
  • wittman
    Hány monitorod van? Ha egy akkor tedd fel a GPU-Z-t, az tudja logolni a GPU paramétereket, itt pontosan látni fogod, mennyi a hőfok, mennyi a GPU, VRam kihasználtság, ventilátor sebesség, stb. Nézzük már meg mennyi az a hőfok. Hd 7850. azért egy nagyon jó kártya, jó páran használnak ismerőseim ilyet, akiknek én csináltam gépet, nincs ilyen probléma senkinél zárt házban sem.
  • molnibalage83
    Ezért gyanítom, hogy a VGA hőmérője rossz vagy rossz helyen mér. Mikor 55 fok táján pörög a venti, akkor az annak megfelelő RPM-et próbálja belőni, mikor valójában 80 fokos is lehet. Viszont ezzel semmilyen szoftver nem tud semmit sem csinálni szerintem... Vagy leveszem a teljesítményt, vagy fixen belövöm egy magasabb fordulatszámra, ahol zajos... Én meg anno az egész gépet úgy rakattam össze, hogy legyen csendes...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.10. 12:41:02
  • wittman
    Sejtettem hogy csak elírás a CPU, de az 56 Celsius fok is nagyon alacsony érték, hogy lekapcsoljon, mert ezek vga-k nyugodtan mehetnek 80-90 Celsius tartományban terhelés alatt! Így nem is lesz teljesítmény, ha vissza van korlátozva a vga-d.
  • molnibalage83
    A VGA hőmérsékletmérése mutat ennyit, az kell visszaterhelni az overdrive opcióval, amit elvileg pont nem azért tettek be. Ha nem terhelem vissza, akkor level házzal is elszáll a VGA 55 fok táján. Legalábbis ezt méri a hőmérő. Azt, hogy valóan ennyi -e a hőmérséklet, azt nem tudthatom. A CPU még 30 fokos szobahő esetén fullra húzva 47 fokos úgy, hogy a venti minimumon pörög.
  • wittman
    Miért is száll el a géped 56 Celsius fokon(ez hiba!)? Most akkor a CPU-t vagy a GPU órajelét kell visszavenned? Sem a vga sem a CPU-nak nem kell 56 Celsius fokon leállnia, ott a gépeddel lesz a baj.
  • Cancri55
    Állni áll, mint a cövek a beépített rugó miatt, de nálam is van minimális lötyögés alaphelyzetben. Amikor lecseréltem az x52-őt, akkor picit furcsának is találtam, mert a warthoghoz képest finomabb mechanika... szóval a minimális lötyögés az alapból létezik, rááll a kéz, megszokod. Viszont az X és Y tengelyeim kitérítéskor szimmetrikusak, nincs eltérés. Már párszor szét is szedtem, mert anno begyűrte a gumigyűrűről leváló műanyag borítást, akkor volt eltérés a tengelyeknél, amint eltávolítottam a begyűrődött vékony műanyag rátétet, azonnal ok volt. Esetleg kitérítésnél érzékelsz gyenge akadást, kattanást a boton? Természetesen ne szedd szét, küldd vissza gariba.
  • 77pxdumbo
    Hát az új gép az nyerő
  • molnibalage83
    Ha majd kijön a DCS 2.0 azután veszek talán egy új gépet. Vízhűtés, stb. ami kell. Ezt nem éri meg már tákolgatni. Amire használom, arra meg bőven jó. A DCS-t azért vettem elő, hogy kipróbáljak ezt-azt, de ennek így nem látom értelmét.
  • 77pxdumbo
    Hát biza DCS-hez elkélne egy erősebb proci a gépedbe. Minden máshoz elég a mostani, -lásd Tom hsz-át- de egy 2500K 4,2-4,3 GHz-re felrántva csodákat művelne és hardveraprón már egész jó áruk van Mondjuk én egy r9 290 DCuII kártyát cseréltem le NV-re, mert még azon is röcögött, meg néha akadozott a DCS -meg a CloD is- egy 3770k mellett. CloD fehér csíkjairól, mólóiról, állandó ccc összeomlásról és egyebekről ne is beszéljünk. Azóta megy mindkettő mint az álom.
  • molnibalage83
    Okas, megnézem azt a progit. A Catalyst is állítja a fordulatszámot, csak nem kellően magasan és gyorsan. Ezért kell levennem az áramfelvételt kb. 15%-kal és a CPU órajelét nagyon picit visszafogni. A hőmérő szerint kb. 56 fokos hőmérséklet táján száll el a gép. Mivel láthatólag a meglevő játékaim a DCS World kivételével jól futnak csak ezért nem veszek rá új hűtőt. Azon meg az sem segít, ha maxra húzom a VGA-t... :(

A következő gépemben NVidia lesz, csak aztán rá ne fázzak miatta...
  • bgabor
    Szerintem kéne oda telepíteni egy MSI Afterburnert. Ez egy olyan program, ami a windózzal indul, folyamatosan fut, és úgy változtatja a VGA ventillátor fordulatszámát folyamatosan a hőmérséklet függvényében, ahogy beállítod. Emellé lehetne nézni a kártyádra valami igényes third party ventillátoros hűtőt a mostani gyári helyett.

Én amúgy elhatároztam, hogy nem veszek többet AMD videókártyát. Nem érdemes szerintem, mert amit az ember nyer az árán, azt bőven elveszti ott, amikor egyes programok sokkal rosszabbul futnak rajta mint az nvidián.
  • 77pxdumbo
    Hát az enyém több mint 1 éves használat után is áll középen mint a cövek. Sőt még majdnem túl erősen is, de már megszoktam. Szvsz valami hiba lesz, bár eléggé nehéz lehet meggyőzni róla az eladót. Mi neki 3 mm?
  • molnibalage83
    3GHz a max és max szorzón van. (x30 asszem). Tudod, hogy nem ez a világ legerősebb vasa, de azért gyengének sem mondanám... Ennek fényében a kapott FPS több, mint ekeserítő főleg annak fényében, hogy minimumra véve a repülőgépet leszámítva a látvány nem hogy nem csodálatos, de helyenként már inkább randa...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.10. 09:47:46
  • wittman
    Processzorod nem változtatja az órajelét véletlenül folyamatosan? Azt kellene beállítani a gépeden, hogy a procid folyamatosan 3,3GHz környékén dolgozzon, mert az energia gazdálkodás miatt lehetséges, hogy folyamatosan változtatja az órajelét.
  • molnibalage83
    A legújabb. Annyi van, hogy a teljesítményét le kell korlátozni kicsit, különben melegedés miatt elszáll, mert baszik felprögetni automatában rendesen a ventit a driver... Még, ha felhúzom a ventit 100%-ra - a zaj elviselhetetlen - és a VGA-t, akkor sincs lényegi eltérés... Levettem a scenes kivételével minden minimumra és felhúztam a VGA-t. Eredmény? 17 helyett 18 FPS...
  • wittman
    Neked a gépeddel van probléma, mert olyan hardverrel sokkal jobban kell futnia, még a HD7850-el is. Melyik AMD Catalyst van telepítve?
  • molnibalage83
    Így már működik, köszi. Az eredmény sajnos lesújtó. Majdnem minden szinte minimumon a takeoff gyakorlásban, a földön állva 17 FPS előre nézve. Ez sajnos számomra ez így nem játszható. Egy ilyen géppel... No comment... :(
  • Borisz80
    Igazából a warthog tulajoktól szeretnék választ kapni, hogy ez "normális"-e még vagy az övék úgy áll mint a cövek!

Persze vissza viszem, mert egy 120e ft-s joytól a tökéletességet várnám el. Kicsit csalódtam is a warthog-ban, de lehet hogy nekem voltak túl nagy elvárásaim.

Szolnokon a Win Investor szerezte be nekem.
  • Frenky
    Oks. Thx - leszek :-)
  • VO101Tom
    Szerintem ne retkelj dobozos verzióval, úgyis frissíteni kell az egészet. Inkább szedd le a weblapról az A10 modult ( www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/modules/dcs_a10c_warthog/ ). Felteszed DCS World alá, és első indításkor kérni fogja a serialt.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.10. 00:28:48
  • molnibalage83
    Dobozos A-10C-m van. Install után a DCS World nem látja. Hogy a rákban kell csinálni azt, hogy ne a DCS-10 fusson külön, hanem a DCS World alatt legyen A-10C?
  • Firewing
    Szia Frenky!

Holnap 17:00 körül felmegyek ts-re és segítek, ha még nem sikerült megoldanod. ;)
    Utoljára szerkesztette: Firewing, 2015.03.09. 23:27:44
  • Lysandus
    Vidd vissza, ne csinálj vele semmit, ha vadiúj!!!!!

Nekem anno az X52-vel volt olyan problémám, hogy nem működött a gázkar. Visszavittem és kaptam egy másikat, ami már jó volt. Azóta - tizenx éve - használom, most kezd szétesni.
  • beci43
    Vagy vigyen egy beretvát és szabdalja szét őket...
  • beci43
    Persze,azért kérdeztem,hogy új-e.Ha új,már vinném is vissza.
  • pontijonny
    Vidd vissza. Adjanak egy másikat és kész. Mindenesetre a biztos ami tuti megoldás miatt vigyél magaddal egy pájszert is és ha akadékoskodnak mutasd meg,hogy kész vagy használni is:)
  • Solt
    Hol vetted?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.09. 19:20:42