37054

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Gőzöm sincs. Miért számítana?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.11. 07:45:42 -
Indi69 #14229 Molni milyen táp van a gépedben? Üdv -
Te vagy a mérnök, bizonyára így van.
2 részből állt az előző HSZ, ha tényleg ez az eset forog fenn, akkor egy próbát talán megér ez a SpeedFan -
Mert az én és mindenki más tudása alapján sem kellene a VGA-nak elszállnia 55 fokon. Régen volt hőfok problémás CPU-m, kettő is. A régebbi 75 foknál, az újabb 85-88 fokon szállt el. Semm sem indokolja, hogy 55 foknál a VGA fejreálljon és összeomoljon a rendszer. Ehhez képest ez történik. Mindig. Ha valóban 55 foknál van ez, akkor a VGA az én véleményem szerint meghibásodott vagy eleve gyári hibás volt. Ha nem, akkor a hőfokmérő nem kritikus helyen levő hőmérsékletet méri. Milyen más eset lehetséges?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.11. 01:04:00 -
OFF
Honnan tudod, hogy mi a valós hőmérséklet, ha a szenzor nem jó adatot ad?
Emlékeim szerint a SpeedFan tudott olyat, hogy temperature offset, vagyis be lehetett neki egy "eltolást" állítani, hogy milyen hőfokkal számoljon a szenzortól kapott adatok alapján. Ha tényleg a szenzortól kapott hibás hőfok miatt állítja rosszul a venti fordulatot, akkor ez orvosolhatja akár a problémát. Lehet, hogy nem tudja a venti fordulatot szabályozni, ha az a VGA-ra van kötve, de ha az alaplapon van szabad venti csatakozó, lehet, hogy a VGA ventit oda drótózva viszont igen (én hajtottam így VGA hűtést gond nélkül)
ON
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.11. 00:57:58 -
Holnap (ma) megcsinálom, de asszem nem DCS-sel, mert érdekes módon nem pörgette emlékeim szerint a cuccost, majd az Alan Wake-kel is megcsinálom. Ha fejreáll a rendszer, akkor is megmarad a logfájl? -
wittman #14224 A belinkelt GPU-Z kép alapján neked ez a kártyád van: Sapphire HD7850 OC 2GB VRam
A GPU-z-n vagy sensor fül, ott log fálj készítést pipáld be és futtass egy DCS-t, lássuk mennyi volt a hőfok. -
wittman #14223 Szia!
Igen megváltozott! fájlnév.diff.lua lett. -
Juj... Régen volt ilyen a korábbi gépem VGA-ján. Úgy gányoltuk rá faterral, mert semmilyen illesztése nem passzolt, szó szerint mi furkáltunk, forrasztottunk és barkácsoltunk... Most semmilyen ilyen eszközöm nincs és fater sincs már kéznél... Ha ilyen lenne, akkor kikapnám a VGA-t és bevinném ahol veszem, hogy akkor rakják rá ők. Ha rámegy, akkor viszem haza. Addig szó nem lehet róla...
A ventilátort is úgy erősítettük mi rá gumipók szerű izével...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.10. 23:30:11 -
egy ilyen talán jó lenne, ha nem elég még mindig lehet rá tenni egy nagy ventit -
A vezérlés nem romlott el, hiszen most már az új driver hála istennek állítja a hőt, csak éppen úgy tűnik, hogy a hőmérő ad szar adatot. Hiába 80-90 fok a valós hőmérséklet, ha a szofver és a szenzor együttesen 55 fok táján van, aszerint pörgeti a ventilátort.
A VGA hűtő csere talán játszik, de a bibi az, hogy a mostani hűtő mellett nincs több hely, mint 5-6 cm. Ide milyen értelmes hűtő férne el úgy, hogy a zajszint minimumon tartása nálam alapkövetelmény? -
Ennél pontosabbat nem tudok mondani.
-
Igen, ez volt az egyik ok az SSD mellett :) -
bgabor #14217 Nálam SSD-vel, Win 8.1-el és UEFI BIOS-os alaplappal bekapcsolás után 15 másodpercel már betölt a windóz. -
Igen, ez volt az egyik ok az SSD mellett :) -
Mozes #14215 Sziasztok!
Segítsetek lszi.
1,5 után venném elő újra a DCS-t és amikor be akarom tölteni a joy (CH Fighterstick) profilját a játékban akkor nem ismeri fel a fájt, mintha más kiterjesztést keresne (diff.lue???) megváltozott a formátum az elmúlt időszakban?
Van valakinak javaslata?
Köszi :) -
Solt #14214 Nem akarok túlozni, de egy kis BIOS állítgatás elvégzésével kb 10-15 másodperc alatt az asztalon vagyok bekapcsolás után.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.10. 21:19:11 -
A Hibernálást nem is használnám, ha a bekapcsolási idó pár másodpercre redukálódik a mostani több perc helyett. 8 GB ram van, de az a gondom, hogy a 3ds Max és a Photoshop rengeteget elvisz, ráadásul gyakran kell párhuzamosan használnom ezeket, így a lapozófájlra valszeg szükség lesz. Viszont a pendrive-os ReadyBoost is fölösleges lesz innentől ha jól sejtem. -
Solt #14212 Ha már SSD... ne szenvedj a sok ajánlással... hibernálást kapcsold ki, hogy ne foglalja a helyet, és esetleg a lapozófájlt, ha van legalább 8GB ramod, bár a 8.1 a lapozófájlt is jobban kezeli mint a 7. A többivel nem kell foglalkozni! :) -
Hmm, ahogy olvasom SSD-khez kifejezetten a win8.1-et ajánlják, mivel a reinstall fő oka is az, hogy SSD-re kerül a rendszer, akkor ez a kérdés alapból felesleges volt...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.10. 20:51:04 -
wittman #14210 Részemről win 8 beta óta vsn fent, azóta aktiválva teljes verzió, majd 8.1, közeben hdd-ről átköltözés SSD-re, majd full konfig csere és az oprendszert csak újra kellett aktiválnom telefon automata-n keresztül.
Szóval win8.1
Sőt a memória menedzsment sokkal jobb, mint a win7-ben. -
Köszi a válaszokat, akkor 8.1 lesz. -
+1 a win 8.1-hez én kicsit több mint egy évig használtam az első telepítést, ráadásul beleturkáltam itt-ott a rendszerben is és nagyon jól viselte -
56 foknál egyáltalán nem szabadna lekapcsolnia VGA-nak, nálam a gyári hütés vagy annak vezérlése ugyan ugy elromlott mint nálad, nálam a fánkos tesztnél 95 fokon ment a VGA, de mégsem kapcsolt ki a gép igaz olyankor már megjelentek a kis fekete kockák ami VGA memória hibára utal.
Amikor az afterburner progival manuálisan 100%-ra pörgettem a ventilátort akkor 60 fokon tartotta,de autómatán nem akarta vezérelni a hütést.
Első körben esetleg próbálkozhatnál egy VGA hütő cserén is azt is olcsbabn meguszod mint egy komplett gépcserét.
Mert nálam a HD4850 1gb-os VGA ami nem mai gyerek is vigan elmegy AMD965X4 és 8gb ram társaságában. tesomnál ugyan ez a konfig 7850essel FHD-ben viszi a DCS-t folyamatosan.
Vagy ha nem akarsz akkor egy jó üzleti érzékkel kis ráfizetéssel cserélhetsz is VGA-t. én is ugy vettem , hogy a régit beadtam és hoztam helyette másikat a különbözetet fizettem csak.
Én a VGA cserével még várok , hogy milyen változások jönnek a DX12 és a win10 miatt , milyen kritériumnak kell megfelelni ahhoz , hogy ki is lehessen használni.Melyik cég lesz a befutó, mert ahogy olvasom ebben lehet hogy a pirosaknál van az előny egy kicsit. -
Nálam a laptop a tesomnál az asztali gép dobta el a kanalat valami rejtéjes ok miatt 8.1 64bit alatt. normális leállitás után másnapra hiányzó sys fájlra(athwbx.sys atheros wifi driver) hivatkózó kékhalál fogadott a win betöltése elött és önállóan ujraindult de mindig csak a kékhalálig jutott.. win ujratelepités után a szüz telepitésen is egyből behallt amikor a frissités végigment , igy azóta letiltottam a win frissitéseket és eddig nincs vele gondom. max annyi hogy első induláskor önállóan megnyitja a áruházat .
Egyébként használatra jónak tünik a 8.1, minden megy aminek kell . -
+1 win8.1 pro
minden játékban több fps-em van 8.1-en mint win 7-en
nyugodtan rakd fel
-
Indi69 #14204 Hello. Az én gépem i5 2500 3,3 ghz , gtx 570 1280mb , 4 gb ram, 250gb hdd, win7 64. Magas-közepes beállítással 45-65 fps. Multiban persze kevesebb. A vga nem szállhat el 56 foknál. Furmarkot ( fánk ) néztem, 80 fokon ment a végtelenségig -
Solt #14203 Részemről csak ajánlani tudom a 8.1-t... -
Srácok. Újra kell húzni a rendszert, tud bárki olyan okot, miért ne tegyem fel a Win 8.1-et? Ismert hibák, bugok, akármi? Majdnem pont négy éve használom a 7-est, az új installt sem szánom rövidebb időre, viszont akkor már inkább 8.1 mint 7. -
beci43 #14201 Most nézem,hogy Openbetához jött. -
beci43 #14200 Cseréld 'má le azt a k..va gépet! :) -
Ahhoz, hogy a mostani VGA ne szálljon el bizony nagyon is fel kellene pörgeni nálam a ventit nálam. Ez van. Ha rossz is a VGA nem tudok mit csinálni vele. Innentől fogva meg semmire sem megyek az elmélettel... A CPU tényleg gyenge - még a Falcon BMS4-nél is limiz - de azért nem ennyire... A DCS szerintem ennyire optimalizálatlan még mindig és ennyit tud egy toldott foldott ezeréves motor.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.10. 15:43:26 -
beci43 #14198 A hozzászólás a link. -
beci43 #14197 Majd javítják azt is...
-
Linkelnéd? -
Solt #14195 Ebben bíztunk anno a CloD megjelenésekor is az első videók láttán... mint később kiderült, nem a videó feldolgozás miatt volt microlag. :) -
beci43 #14194 Új tapasz. -
beci43 #14193 Én azt inkább a videó feldolgozó egység számlájára írnám.Én is készítettem egy pár HD-s videót,játék alatt nem volt semmi gond,a feldolgozott videó alatt viszont "microlag"-szerűen szaggatott.Szóval erre nem vennék mérget...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.03.10. 15:37:20 -
wittman #14192 Hát azért a talaj közelben repüléskor sokszor akadt neki is, meg voltak mikrolagok is...a talaj ugrált, úgy mint a DCS-ben néha, de az "még" a pre-alpha-val készült... :)
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.10. 15:33:08 -
wittman #14191 Én is ezt mondom.