37055

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #14592 Csak nem mindegy, hogy ki van pipálva, vagy nincs... :) -
sakkay #14591 Az én is. Na az 61% -
Solt #14590 Egyrészt nem mindegy mihez, másrészt Tom használja a középre húzást... ha jól emlékszem. -
sakkay #14589
Nem kevés az? De ok én kérdeztem hogyan használjátok.
Mondjuk gondolom nem mindegy mihez. Minden 30% körül?! Nekem 70.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.23. 17:23:30 -
Szerintem túlműveled magad... A HD nem jó megfogalmazás. Abszolváld már légy szíves miről van szó? Hol van itt a valóság? Mitől lesz egy játék valóság? Komolyan nem értelek. Leírtam, hogy egy alternatíva készül a jobb működésre, ami véleményem szerint szebb, de majd a többség eldönti. -
A MOD-t hívjuk már MOD-nak. :)
Másészt a Falconhoz nincs HD textúra vagy nem annak hívják. Igaz, hogy magasabb felbontásúak, de a 3rd party helyszíneknél egy rakás GE alapú textúra van, a generális tile-setnél meg a felbontás és eleve az egész kinézettel játszanak. Egy helyszín van, amit korea HD-nak hív a készítő, de ez csak utal arra, hogy jobb és szebb dolgok vannak benne.
Tehát akkor ez a DCS féle HD textúra is valójában HD + teljesen eltérő absztakció a valóságra? -
Igen sok minden van itt, de én a módokat módoltam, kevertem tovább. Pl nálam a fa textúra nem 80 megabyte dds, hanem átalakítottam 20 megabyte-ra, de különbséget nem vettem észre. (kevesebb helyet foglal a memóriából! Ezt nem neked írtam...
) Meg kinézetre mentem, és gyakorlatilag így szebb lett a dcs, de nem tapasztaltam, hogy kevesebb lenne az fps. A talajtextúrát is megbuheráltam. És ez a more visybility, valamint a highways village is bent van mivel nagyon jók lettek. A DTAC talajtextúrával az a bajom, hogy nagy magasságban valóban jól néz ki, de alacsonyan nekem nem tetszik. Vadászoknak tökéletes! Ezt beci43 is megénekelte már!
-
Mivel több dolog változtatva lett. Úgy kérded, mintha falcon-ban nem változna talaj módolásnál!
-
Igen szép zöld... De ha nem repülsz újra Te sárga leszel...
-
wittman #14583 Látom te is használod a More visibility és a Highways Villages modot
Ez a DTAC terrain talajtextúra mod, ami a gyári talajtextúrát cseréli le 4096-ra. Plusz a fentebb amit írtam. Én is ezeket használom.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.23. 13:07:25 -
De az alap nem így néz ki és nem csak a felbontás miatt. -
Szép ződ. -
wittman #14580 Ez nem Vietnam, hanem a DCS World textúra van lecserélve 4096x4096-osra, meg egyéb finomságok. -
Ez a Vietnám textúra? -
wittman #14578 Látom te is használod a More visibility és a Highways Villages modot.
Ez is kötelező mod Borisz!: Mustang's DCS World environments shaders -
Ezek az optimalizálós dolgok sajnos arról szólnak, hogy elvesznek valamit a játékból, amit a balfax fejlesztők benne hagynak! Mert nem tudom megérteni, ha valami jó figyelmetlenségből újra előjön! Pláne úgy hogy a béta előtt még van egy még bénább, bétább teszt!
Mikor repülünk 21?
Készítem a módom és úgy néz ki hamarosan kész, utána közzé teszem. Akit érdekel kipróbálhatja, használhatja! A szerintem legjobb módokat gyűjtöttem össze és figyeltem rá, hogy ne okozzon fps vesztést. Persze ez azokra vonatkozik, akiknek eddig is futott a játék valamelyest! Nálam jelenleg most így néz ki 40-50 fps hoz...
-
Az ilyen optimalizálós tippeket jó lenne összegyűjteni és mondjuk kirakni ide a fejlécbe. -
Szívesen! Jó lenne ha fejlesztőcsapat összekapná magát! Valami a robbanásoknál van elkúrva, de nagyon... -
wittman #14574 Szia!
Tegnapi nap bőven volt lehetőségem tesztelni, mivel 80-as évek szintű bevetés volt. Nato vs Orosz.
Su-25A csapásmérő repülőgépeken S-8OFP2 és S-13 nem irányított rakéták használata mellett becsapódáskor és robbanáskor sem esett le számottevően az FPS, ami így 35 fölött maradt nekem! Volt olyan rácsapás egy fagyban ragadt járműoszlopra 4db B-20-as konténert teljesen kitáraztam és semmi gond nem volt. Ez az adott fájlok kitörlése előtt 20PFS alá is leesett.
Köszi a tippet!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.23. 11:22:31 -
Solt #14573 Nálam minden 55%, középre húzás nincs bekapcsolva.
Rue East #14566: Nekem volt szerencsém vitorlázni, ez nyilván a közelébe nem jön, ez 100%! Viszont a szobában adható élmények közül, nekem ez tűnik a legjobbnak.
Cancri55 #14567: Na most ezt a hozzászólást nem nagyon értem... ha a linkelt videón látottakat gyerekjátéknak nevezed, akkor milyen jelző illeti azt, amikor egy íróasztal előtt tekergetjük a joyt, és közben egy 24"-s monitort bámulunk?
Egy Oculus VR-l párosítva (mint ahogy írtam is) az a kütyü új dimenziót nyithat az otthoni szimulátorozásban... -
Lysandus #14572 Track Ir ezekhez benne van az árban. És lehet, hogy nincs térhatás, de sokkal nagyobb a látószög. Légiharcban az megfizethetetlen... -
Nézd át manuálisan hogy miket másol fel, be tudod másolni te magad is a megfelelő helyre, mappákba minden file-t. Nem sokan repülik már az 1.02-t. Jah és írtam neked majdnem 1 hete privátot.
-
Érdekes megoldás G erő szimulálására, vagy inkább mozgás érzékeléshez.
-
csak éppen nincs benne térhatás...
legalább a kabint össze kellene heggeszteni fizikálisan még ha a panoráma nézet nem is lesz térhatású. -
GeriDoc #14568 Segítsetek légyszi. Felraktam a KA-50 1.0.2-es patchet, ModMannel felraktam a training menü fixet, meg a trackeket, ott is van a menüben, viszont akár melyikre kattintok, nem indul el, csak visszadob az első leckére. Mit kell még csinálni, már megőrülök? -
Egyet értek, a g hatás nélkül semmi realitása az egésznek, teljesen más fizikai erők hatnak, köze nincs a kettőnek egymáshoz, ez csak egy látványos gyerekjáték.
A kivetített kép körülötted tényleg nyerő lenne, ha hátra, és felfele nézve is meg lenne jelenítve a környezet, és Tom-ot javítva, ez a csöveseknél sem elég, hogy előre és oldalra látsz csak.
Ezért várom már én is az Oculus-t, mert jelen ismeretek és vélemények alapján nagyon jó az ár-élmény arány. -
Rue East #14566 Én még soha nem vezettem repülőgépet, főleg nem műrepültem, de azért érdekelne vajon az adja-e vissza jobban az élményt, hogy éppen a térben milyen helyzetben vagyok, ahogy ez, vagy a pilótára ható erők lemodellezése. Én az utóbbira hajlok és ezt inkább csak látványosnak gondolom, mintsem élethűnek. -
Gyenge. Olyan 30% körül minden. -
sakkay #14564 Akinek g 940-je van, milyen force beállítást használ? -
sakkay #14563 Köszi, holnap megnézem.
-
sakkay #14562 SOS!!!Elkezdtem a-10el a ca kampányt. Viszont az x küldetésnél bekapcsolás és kigurulás után, kiszakad az első kerék.
Kérni kell valami ék kiszedést-de akkor eddig miért nem kellett, meg azért gurulni tud simán.?
Vagy mi a faxom ez?
Máá megint. Utálom a repülőket amin nincs propeller. De nyomjanak ki bármely helikopátert azt megszűnnek a gondjaim.
-
Solt #14561 Nagyon én sem akarok belemenni, de azért azt jó nézni, hogy a farok csóválja a kutyát! :)
@repvez: Az a 10x gyorsulás a deep learning-re vonatkozik, és az NV szerint is durva becslés.
"A fenti módosításokkal a Pascal architektúra négyszeres előnyt szerez a Maxwell architektúrához viszonyítva 16 bites lebegőpontos és 8 bites fixpontos feldolgozás mellett egy CUDA magra levetítve, ami tökéletes a deep learninghez. Az NVIDIA tízszeres előrelépést vár, amiről a vállalat persze kihangsúlyozta, hogy nagyon durva becslés, de a vegyes pontosság, a HBM memória, valamint az NVLink együttes hatása, illetve a célirányosan deep learningre kigyúrt működés hozhat ennyit."
LINK
-
DE már a következő NV-re is azt pletykálják, hogy 10x gyorsabb lesz meg 32gb rammal jön. csak bele sem merek gondolni, hogy akkor mennyit kérnek majd érte, ha a mostani tendencia marad -
pontijonny #14559 Na ebbe én nem akarok belemenni ,lévén annyira nem érdekel,de Soltom mindig ez a duma van aztán meg csak pillognak:)
Lassan csődbe mennek a nagy előremutatásukkal:) -
hát én a veres 390x-re azt olvastam hogy 60% al lesz gyorsabb a 290x-hez képest. és ha még azt is hozzávesszük, hogy a már eddig megjelent VGA-i is csak nekik támogatják a tier3as DX12-öt akkor azért lehet nem lesz olyan rossz.
Ugy, hogy a tier1-es szint is mérföldekkel tulmutat azon amit most tudnak és a tier 3ast még egy 7850es is tudja, míg a legujabb NV még csak a 2est. -
Solt #14557 Nyáron jön az új széria... lesz majd sírás... :)) -
pontijonny #14556 Úgy olvastam több az.
Na meg mi van a veresekkel,azt olvasom,hogy mégse megy olyan jól a szekér,pedig előre mutattak vagy mi ,tudod ahogy szoktak:)) -
Solt #14555 Igazából a szokásos... Full HD mellet plusz 20% az előző egy GPU-s csúcshoz képest... ezért biztos nem adnék 400000.-Forintot. (ennyi az ára az erős dollár miatt!) :) -
igen csak akkor nem 280 volt a dolcsi :( -
pontijonny #14553 Nem hinném ,lévén mindig ennyiért adták a leggyorsabb vasukat megjelenéskor.