37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Köszi ez az!
-
GeriDoc #14793 Itt egy videó róla, a lényeg, hogy ha beállítottad a neked tetsző nézetet, akkor RCtrl+Num0-val mented el és ez lesz a default utána. ( Bár a videóban Alt Gr+Num0-át nyom
)
-
A második képet elszurtam, itt van.
-
Régen a Lock On-nál meglehetett oldani hogy a fülében az alapértelmezett nézet milyen szögbe legyen.
Ilyen az alap
és én azt szeretném hogy ha megnyomom a num5-öt akkor kicsitt lejebb legyen az alap nézet hogy minden müszer látszódjon,
kb igy
http://i.imgur.com/EDlS8YG.jpg
Ez megoldható a DCS-nél? A Lock On-os leirást nem találtam meg amiben irta hogy kell. -
Na akkor én kérdezek! 
Ezeket a csíkokat, amiket lehet látni a tengeren és az égen, hogy lehet eltüntetni? Melyik beállítás felelős érte?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GeriDoc #14789 Köszi.
-
Igen! Nem ír felül semmi és ha deaktiválod a mod-okat visszaállítja az eredeti fájlokat! -
GeriDoc #14787 GaBika6 vagy valaki:) Annyit had kérdezzek a moddal kapcsolatban, mielőtt felrakom, hogy a JSGME-ben van visszaállítás funkció is, ha valami nem működne? Olyan, mint a ModMan volt?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.30. 14:16:37 -
Köszi! -
Hali! Egy rakás szervert próbáltam és felengedett! Pontosítsunk jó? 104th ezt találtam... Ezek alapján neked “Bazar/World/Shapes” kell törölnöd a MOD-ból! Gondolom a csalások elkerülése végett van ez a biztonsági intézkedés, hogy ne írják át a felsoroltakat! Itt szó nincs ilyesmiről, de nem egyezik az eredetivel így nem enged fel!
Minden eset más és egyedi. Baromi egyszerű dolgok ezek csak utána kell olvasni ha már ott repülsz a szerverükön!
THX!
-
Sidewinder #14784 Kamov Ka-26 szezonkezdeti berepülés februárból. Autorotációval,nagyon sűrű trimmeléssel és egy meglepetéssel 4:44-nél:
-
Hali! Engem a pakkal nem enged fel egy rakás szerverre, 104th-re főleg. Melyik mod lehet a problémás? -
sakkay #14782 Tegnap este voltam, de üres volt a ts.
De amúgy igaz. A héten összehozzuk.
-

Most már csak közös repkedés kéne és nem dumálni...
-
sakkay #14780 Gabi, marha sokat dobott
, hogy már tudok normálisan látni a kamerával-thx! Ezt is.
Így már sokkal egyszerűbb a keresés. -
THX mindenkinek a dicséretet! A szimulátoros közösségért előre, előre, előre...
-
Szép és erős géped van. Gondolom szép kék mi?
Ezzel a konfigurációval mostanában nem lesz gondod!
Akinek gyengébb gépe van ott első beruházás sztem ha van rá keret az ssd, mint már mondottam vala korábban. Az nagyot dob a dcs-n. Gyengébb gépen jó lesz az az 50 fps amit beállítottam főleg Batumi-nál és környékén!
-
Warthog tulajok, erre a problémára tud valaki olyan megoldást, ami műszerész rutin és legfőképpen garanciavesztés nélkül is alkalmazható? Illetve javul azért idővel, vagy tényleg sikerült a marha drága csilivili überfelbontású hall-szenzort kvázi értelmetlenné tenni a harminc forintos rendes helyett a háromforintos sorjás műanyag és zsír használatával?
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.03.29. 21:39:20 -
Firewing #14776 újat szeretnék, hardverben nem bízok a használt cuccokban -
új kártyát akarsz venni vagy jó a használt is pl a hardverapróról? -
Firewing #14774 Sziasztok!
Először is GaBika-nak egy BIG THANKS a modpack-ért!
Kérnék Tőletek egy kis segítséget/véleményt. Videokártya vásárlás előtt állok, a mostani NVIDIA Asus GT440 -et cserélném le, mindenképp NVIDIA-ra, mert az AMD nemhogy Linuxra, de winfosra se tud még mindig rendes drivert írni. Nálam fontos mindkét oprendszer, igaz a winfos természetesen csak a DCS miatt. ;)
Na de a lényeg:
Árban a lélektani határ 40.000HUF, ezért ezt a kártyát néztem ki:
GIGABYTE GV-N75TOC-2GL GTX750Ti 2GB GDDR5
Ebben a gépben lenne:
proci: AMD Phenom(tm) II X4 955 3,2 GHz
ram: 8GB
alaplap: GA-880GM-UD2H
mást nem szeretnék cserélni, viszont még fontos szempont lenne, az elkövetkezendő DX12 ill Vulcan támogatás, de szerintem ennél a kártyánál nem lesz gond.
És persze a legfontosabb: DCS full hd-ban játszható fps-el (jelenleg 1600x900-ban 20-34 fps)
Mit gondoltok ezzel a kártyával bírni fogja?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Indi69 #14773 ha a modok aktívak azt a kinézeten kívül látom valamiből a játékban? mint az il-2 46-nál pl -
beci43 #14772 Használj Total Commandert.Az ismeri a tömörítők nagy részét.Jobb oldalon bemész a tömörített fájlba,baloldalon pedig az alkönyvtárakat bemásolod a DCS megfelelő alkönytáraiba, és kész.
Egyébként megkockáztatom azt a kijelentést,hogy szebb,mint a DCS 2.0 lesz,na persze nem Nevadával,mert az teljesen új helyszín,új struktúrákkal.Viszont a kaukázus csak ráncfelvarrás lesz.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.03.29. 15:51:43 -
7z az egy tömörített fájl, vagy 7zip nevű ingyenes program vagy a winrar meg tudja nyitni, kicsomagolod ahova kell megcsinálod azt az 1 lépést ami a readmeben le van írva aztán működik a modpack. -
Indi69 #14770 nem vágom mit húzok le. a downloadra feljön valami 7z, ez mi a rosseb? mingyá agyfaszt kapok
-
Ha lehúzod Gabika pekkjét, le van benne írva, mit hova másol, örül, játszik.
Lehet, hogy neked is van olyan modulod, ami neki nincs, és még ezt meg azt meg amazt pluszban törölgetni kéne.
Ha még le se húztad & próbáltad, akkor hajrá. Sokaknak működik egyből.
Vagy nem tudom, mit akarsz összerakni. -
Ki tudsz használni bizonyos glitcheket és olyan dolgokat amiket a 60FPS-el "döcögők" nem, aki anno játszott ezekkel versenyszerűen az tudja hogy mekkora előny, persze nem egy szimben, versenyeken volt is pont emiatt egy 125FPS-es korlát, sőt nagyon sok szerveren is, ezért sem véletlen hogy mostanra bevett szokássá kezd válni hogy lekorlátozzák az FPS-t az AAA címeknél, főleg ahol PVP multi van -
Indi69 #14767 szia. nekem semmilyen mod nincs, még jsgme sincs mert nem tudom hogyan kell. keresgéltem a neten de nem tudom össze rakni. -
Köszi Balázs az EF2000 kivesézését, jobb későn, mint soha megtudni, hogy miben volt "nem-annyira-szimulátor"
-
Neked se indul el a cuccos a modpekk telepítése után?
Mivel szűz DCS telepítés után továbbra is a #14741-ben vázolt jelenség állt fenn, #14751 alkalmazása után is, úgy döntöttem, nem b@szakodom vele tovább, hogy most akkor ami modul nincs meg, vagy ami megvan gép fájljait kell-e töröljem, kibányásztam csupán a nagyfelbontású talajtextúrákat. Már ezért megérte, köszi Ga-Bika a megosztást.
Eddig azt hittem, hogy fenn volt valami ground texture pack. Nem volt...Most még keresgélem az államat, mert egy teljesen más dimenzió, ahogy kinéz most a játék, és nem eszik több FPS-t, csak valamivel több VGA RAM-ot, mint a gyári. -
Köszi. Linkelem a Felhők felett topikba is. -
Simán.. :D -
Akkor hoztad a formádat. :))) -
Indi69 #14761 és a mod, hogy telepíthető? valaki ?
-
bgabor #14760 Aztán mire mész a 250 FPS-eddel, ha a monitorod nem tud 60-nál többet megjeleníteni másodpercenként? :D -
Indi69 #14759 jegyzettömb -
Indi69 #14758 üdv. a lua filet mivel lehet kinyitni? és a mod, hogy telepithető? az il-2 46-ban egyszerű volt, de itt nem értem :( -
:-):-) én az voltam,akit, a rommá tört ka50es mellől Sakkay felszedett.:-D De még a mentőhelibol is sikerült kiesnem és elpusztulnom.. :-D:-D:-D -
beci43 #14756 Intel Core-i7 [email protected],GTX 780 Ti.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.03.29. 06:02:27 -
Az is placebo volt :)