37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #14874 Fasza.Már mehetsz is programozónak...
-
Indi69 #14873 Na, banyek SIKERÜLT
halvány bal sejtelmem sincs mit miért és hogyan csináltam de, működik. És tényleg nagyon szép. Köszi a türelmet
-
Musicking #14872 Az már jó ha nem indul el akkor most töröld ki a moddolt játékból a DCS World\Mods\aircraft\A10-C mappát (ez már volt korábban is említve) és menni fog , legalábbis nekem ezután indult el és frankón működik.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 22:58:11 -
Sztem ez csak szóban fog menni nála, hogy hova kell kattintani és mit hova húzzon!
Már mondtam neki, hogy TS-en lenne a legjobb...
Jah és itt tényleg az a probléma úgy vélem, hogy a mappáRA kell másolni és nem a mappáBA!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.04.03. 22:49:29 -
Nézd. Ha a fáljrendszer ilyen alapfogalmaival is gondban vagy, hogy mappa meg szülőkönyvtár, akkor tényleg jobb, ha megkérsz valakit, aki bemásolja. Szomszéd gyerek, vagy bárki más :) -
Indi69 #14869 Na most valami történt, mert már el sem indul a játék
-
Indi69 #14868 Nagyon rendesek vagytok, hogy ennyit segítetek, de komolyan gondolod, hogy ez nekem menni fog ? :) Már ott elakadtam , hogy egy szinttel feljebb megyek. Keresem a lépcsőt, ha meg lesz szólók. Bocs Tom, de azt hiszitek tudom mit csinálok
Már én is röhögök magamon :)
-
Musicking #14867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tudod mit, mondok jobbat.
Menj be a DCS World\DCS World mappába. Kell benne látnod egyetlen Mods mappát, meg a jsgme-s fájlokat (négyet).
Kijelölöd az összeset
Kivágod (Ctrl X)
Egy szinttel feljebb mész
Ott beilleszted (Ctrl V) -
Indi69 #14865 "hanem a DCS World mappáRA kell másolnod." Ennek a menete? -
A tömörített fájlban a DCS World mappa is benne van, így azt nem a DCS World mappáBA, hanem a DCS World mappáRA kell másolnod.
De egyszerűbb, ha kimozgatod egy üres mappába, és onnan átmásolod a Mods mappát a dcs worldbe, meg a fáljokat is. -
Indi69 #14863 "érted?" Nem. Amikor másolom nem ez történik? Egyesével kell kijelölni? Lacátol kérek egy beretvát és felvagdalom az ereimet :(
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.04.03. 21:51:10 -
Hali. Szerintem egy dcsworld-el több mappa lesz ott mint kellene... A dcs world mappába tuti, hogy nem kellene még egy dcs world mappának lennie...
Először csak tömrítsd ki a fájlokat egy üres mappába, hogy lásd mik vannak benne. Az ott látott fájlrendszernek, mappáknak kell lennie egy ugyanolyan megfelelőjüknek a dcs world mappán belül is.
Azokat kell felülírni.
Theát a \DCS Wolrd\fájlok nem egyenlő azzal, ahog \DCS World\DCS World\fájlok.
érted? -
Indi69 #14861 Üdv. Átraktam az egész dcs-t a felhasználók részbe, ott fogadja modpackot. Bemásolom a 7z-vel a Gabika féle modpackot és a Dcs World-ben lesz egy Dcs World mappa, ebben van a jsgme és a modok. Itt aktíválom a jsgme-t aztán a modokat. A játék elindul, de a modok nem jelennek meg az egész játék olyan mint volt. Ez így normális? Nem lehet,hogy kell egy külön jsgme? -
Musicking #14860 Hibás letöltés vagy régi winrar, használj letöltésvezérlőt vagy 5.xx winrar-t. Egyébként a 7z-hez amúgy se árt 7zip-et használni. -
bgabor #14859 Fém ide vagy oda, nem lehet túl minőségi cucc, ha a civilizált világban nem forgalmazzák. :D -
beci43 #14858 90% fém,de sajnos ki kell menj érte Moszkvába...Európában nem forgalmazzák. -
Én néztem, elég állat, aztán megpróbáltam kideríteni, hogy lehet beszerezni, aztán feladtam :) -
Ludowik #14856 mamba
Ez hogy tetszik? Mondjuk az ára sesemmi:)
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.04.03. 16:57:15 -
Indi69 #14855 ! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: Cannot open DCS World\JSGME.exe
! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: Cannot open DCS World\Mods\DCS Sweet FX 1.5.1\bin\SweetFX\dlls\FXAA DX9 dll\d3d9.dll
! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: Cannot open DCS World\Mods\DCS Sweet FX 1.5.1\bin\SweetFX\dlls\SMAA dlls\d3d9.dll
! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: Cannot open DCS World\Mods\DCS Sweet FX 1.5.1\bin\d3d9.dll
! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: Cannot open DCS World\Mods\DCS Sweet FX 1.5.1\bin\SweetFX\dlls\SMAA dlls\dxgi.dll
! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: Cannot open DCS World\Mods\DCS Sweet FX 1.5.1\bin\dxgi.dll
! C:\Users\indi\Downloads\DCS_World_Ga-Bika_MODpack.7z: operation failed
Üdv. ezeket a hibákat dobja a winrar. Érti valaki ? Gabi? -
Mert az én bajom (vélhetően kevés és rossz minőségű kenőanyag) elég általánosnak mondható, rengetegen szembesültek ezzel a problémával a fórumok alapján, így kvázi 0 esélyét látom annak, hogy azt mondják, hogy ok, küldd el ide, megkenjük rendesen és érkezik vissza, sorry for inconvenience. Ha Borisz helyében lennék, már repkednének az emailek, benne a linkkel a "brand new warthog malfunction" című youtube videóra :).
Jah, DCS, legutóbb láttam egy videót amiben az F-16 nem maga előtt lebegtette a LANTIRN-t, hanem rendesen fel volt akasztva a szívócsatornára, na azt már egészen szokatlannak éreztem :) -
Musicking #14853 Utoljára a 1.2.12-t próbáltam elég gyászosan futott akkor kb 1 óra után letöröltem a francba, de az egyik meghajtón meghagytam a telepítőfájlokat és most kipróbáltam 16 GB RAM-al. Pár dolgot ramdiskről futtatam meg is tette a hatását, mert a korábbival ellentétben zökkenőmentesen futott, fhd magas-közepes beállításon (1-2 dolog közepesre húzva), és sehol nem esett le 30 fps alá. A vga-t is 80% felett használta a korábbi 30-50% helyett, pedig nem volt verzió váltás még driver terén sem. Így pár nap alatt több órát öltem bele mint az elmúlt 2 évben összesen.
Kis változtatással feltoltam rá GaBika modpackját is ezzel se volt gond amúgy köszi a csomagért.
Aztán friss telepítéssel megkapta a jelenlegi 1.2.16-ot, itt szokásukhoz híven már megint elkúrtak valamit a fejlesztők mert némi teljesítménycsökkenés egyből látszott (annakellenére hogy nem hoztak új grafikai dolgokat a frissítések), meg a rádióüzenetek egy része is elmarad, a kommunikációnál többször kell kérni ha lehetséges vagy hülyén fut le a script, a repcsik működését már nem is néztem. Viszont kíváncsiságból ránéztem többször is a multira , nem mintha annyira csapatni akartam volna csak érdekelt hogy a 'sok' eladott darab után mennyien használják de ennél még a tört fc2 multijában is nagyobb élet van.
Az irányításbeállítás egér ablaka alatt sok esetben inaktív opciók vannak, van rá megoldás a DCS-n belül vagy erre is külső programot kell segítségül hívni hogy kihasználjam azt az 5 szerencsétlen gombot? (lockon fc1 , fc2 alatt mindez működött)
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 14:27:06 -
Jaja, kicsit sárga, kicsit savanyú, de hát ha már megvettük azt a qrva sok modult 3 számjegyű dollár értékben, akkor biza szopjanak le egy lovat, ha ennek ellenére nem jáccunk vele -
sirpalee #14851 Miért nem a thrustmastert kerested meg közvetlen? Ha nekem is volt apró gondom, akkor hozzájuk mentem (a slew control nyűgje), és segítettek megoldani.
DCS-re... Pontosan, jól látod. Akárcsak az Arma 3-nál, ugyanaz a helyzet. Nincs más, ezzel tud csak az ember játszani, meg kell szeretni a nyűgjeit. :) -
gsg16 #14850 jogos! -
gsg16 #14849 nekem kell egy ilyen!!most! -
Ez egy jogos felvetés, de abból a szempontból nem állja meg a helyét, hogy ha ez a HOTAS 8-10 éven belül tönkremegy, én a büdös életben többet nem veszek semmit a TM-től :). És szerintem ezzel vannak így egy páran. Szerintem a replika volta meg a csilivili kivitel mellett nagyon sokan azért választják ezt, mert a robosztus, fém felépítés (többnyire) komolya tartósságot ígér. -
Amugy meg ez is gazdasági érdek, mint minden. Ha legyártanák az egész mechanikát tökéletesre és minden fémből lenne .Akkor saját magukat tennék tönkre.
Ezért eleve ugy tervezik meg, hogy legyen valami gyenge pontja ami miatt tudnak majd a későbiekben "javitani". Mivel nincs konkurencia és még igy is megveszik miért adnák olcsobban vagy csinálnák meg örök élet +1 napra .
-
Semmilyen, épp ez a baj. Ha veszel egy Bentleyt, akkor elvárhatod tőle, hogy tökéletes legyen. Engem akkor sem vigasztalna, hogy nincs jobb autó ha a 80 millió forint kiadása után kiderülne, hogy egyből cserélhetek olajat, kicsit jobbra húz a kormány, a szervíz magasról sz*rik a problémámra, a műszerfal bizonyos részei kopogós műanyagból készültek és a klubban elég sokat hallani, hogy sokaknak rögtön cserés volt vele ez/az. Mindettől még a Bentley lehet a legjobb autó, de engem marhára nem vigasztalna. Kicsit így vagyok a 120 000-es joystickkal is.
(Kb az az érzésem, mint a DCS szériával: azért repül mindenki ezzel, mert nincs más alternatíva, így most ez a legjobb. Ha lenne, durván megcsappanna ennek a koncepciótlan bughalmaznak rajongótábora. A Warthognak se kellene más csak egy CH Frogfoot vagy Saitek Eagle, máris kénytelenek lennének TM-ék bevállalni a 30 forinttal drágább kenőanyagot.) -
sirpalee #14845 Amugy ne ertsd felre, nem vedem ezzel, foleg nem azert mert en ezt vettem. Egyszeruen erdekel, hogy milyen alternativa van, ami jobb.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.04.02. 16:43:53 -
sirpalee #14844 Ne forditsd meg a kerdest. Van jobb? :) Az ar-ertek aranyra magasrol teszek. -
beci43 #14843 Tegnapi tréfa. -
wittman #14842 Hát ez nagyon jó! :) -
:)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.02. 12:46:59 -
120k-ért én azt várnám el, hogy pöccre minden működjön és a legkisebb hibára is cseréljék és nyalják tisztára a seggemet is. -
Megfordítanám a kérdésedet. Mi ér 120ezret a Warthogba amit más olcsóbb, de modern hotas nem tudna? Hal szenzor van másban is.
#14832 -ben elég jól leírja Baloo. Hol ér ez a minőség 120ezret? Olvass utána fórumokon, és kiderül hogy rengeteg embernek alapból nem működött a világítás, kapcsolók, tengely problémák stb...
Az hogy én is pont kifogtam egy selejtet és a bolt meg kínlódik mert a fakezű átlag user eszükkel nekik mindegy hogy jobbra húz illetve deadzone igazítással még mindig érzékenyebb jobbra térítésnél, az már más tészta (most aztán sokra megyek hogy milyen hiperszuper precíz hal senzor van benne...). Csakhogy ezt a hotast nem a Wér Thündérhez gyártották, vagy az Ace combathoz, hanem szimulátorhoz. 120ezerért cserébe elvárom az ár arány minőséget is.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.04.02. 08:15:30 -
sirpalee #14838 Melyik a jobb hotas a warthognak? Kedvezobb arut lehet talalsz... No de jobbat?
Nekem is warthog van, de semmi ilyen problema nem volt vele. Najo egyszer szallt el a slew control es ujra kellett rakni a drivert. -
Indi69 #14837 Üdv. Most jöttem haza, nem foglalkoztam vele. Majd máskor. Üdv -
Mi a helyzet? Összejött? -
A cougarnak a markolat felfogatásánál a menet mekkora méretű és milyen hosszú és a tengelye ? sehol nem találok róla méretes rajzot.