37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    El sem hiszem , hogy ezt írod
  • molnibalage83
    Gyerekek ez a CA kurva jó. Nem mondanám, hogy értem hogyan működik és mit kell csinálni, de fantasztikus.
  • VO101Tom
    Ja, hogy az 'A'-ról volt szó. Azt passzolom.
  • Szaggatos
    GPS nem csak a c verzióban? Vagy rosszul tudom?
  • zoltang
    VO101Tom, PhantomAss:

Akkor ez egy oktató videó, hogy mit ne tegyünk online légi harcban. :)
    Amúgy csak 109-el repül a gyerek. Sok videója van. Régebben az Il-2 Bos-al is repülgetett.

A kamerakezelés is tényleg borzalom...
    Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.04.12. 16:49:56
  • molnibalage83
    Snowfox, ugye te vagy a mission creator guru? A jövő hét utáni hét szerda csütörtök magasságában ráérsz egy kicsit TS-en vagy bárol beszélni? Elég sok kérdésem lenne most, hogy megvettem és kirpóbáltam a CA modult is.
  • PhantomAss
    nagyon bénán repüli a messzert
    mondjuk a végén írta is hogy sok hibát vétett, gyakorolnia kell a keresztező lövést, a rudder és a gázkar használatot.
    Megérdemelte hogy a póni lelőtte

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.04.12. 13:19:49
  • VO101Tom
    Inkább béna a 109-es :) Nagyon sokszor lőhelyzetbe küzdötte magát, de a másik sértetlenül továbbrepülhet, ez akkora luxus, amit nem engedhet magának senki. Aztán meg kinyírta a hajtóművet. Ja és végig kb 10 fokra nyitott fékszárnnyal harcolt :) Aztán meg csodálkozik, hogy a musztáng meglép előle, vagy lefordulja :)) A folyamatos ki-be zoomolást idegesítő volt nézni, nem csoda, hogy semmit nem talál el, sokszor a revi kör közelében sem volt a másik, amikor lőtt... nem hiszem, hogy ebből a videóból érdemes lenne levonni bármilyen következtetést akár a 109-el akár a Musztánggal kapcsolatban...
  • VO101Tom
    Gondolom ha majd beleteszik később, akkor ne kelljen a kabinnal, animációkkal szórakozni. Az Fw manual is részletesen leírja hogyan kell használni a kapcsolót, gondolom, hogy előbb utóbb benne lesz ez is.
  • zoltang
    Milyen fordulékony a Musztáng!
  • zoltang
    De akkor minek engedik kapcsolgatni, ha nincs értelme?
    Január óta tuti rosszul működik. (Októberben vettem a modult, de nem ezzel a bombavetéssel kezdtem az ismerkedést.)
    Azóta ismerkedem ezzel a "világgal", de most már én is látom, hogy valamelyik frissítésben hol ezt rontanak el hónapokra hol azt...
  • PhantomAss
    köszi az infókat, akkor utánanézek előbb a "virágboltinak" :D
  • VO101Tom
    Késleltetve kellene robbannia, a DCS-ben állítólag ez régi bug (nem Fw függő, hanem általánosságban az ilyen buta bombákon nincs késleltetés)
  • VO101Tom
    GPS/INS viszont van, az FMS tárol egy nagyon pontos térképet, a repülési adatokat megint ki tudják nyerni, így kiszámolja, hogy hova fognak esni a gépágyú lövedékek vagy a nem irányított fegyverek. Ezért kell hajtómű indításkor megvárni, hogy a CDU-n a számláló 4.0 0.8 -at mutasson, addig nem szabad feloldani a kerékféket és megmozdítani a gépet. Akkor kalibrálja be magát. Ha hajtóműindításnál ezt elmulasztod, akkor nem lesz számított becsapódási pont semmihez.
  • zoltang
    Érdeklődnék, hogy szokott valaki itt "bombázgatni" a DCS Fw 190 D-9-el?

Már hónapok óta várom, hogy a javítások valamit "helyretesznek", mert szerintem nem így kellene működni. De most már nem bírom megkérdezem. :)
    Hiába állítom a fenti képen látható vezérlő panelen lévő állítható kapcsolóval késleltetésre a bombavetési módot (mit Verzögerung), mindig becsapódáskor azonnal robban a bomba. Nem látok semmi késleltetést, különbség a két mód között.

Tud valaki erről valamit, esetleg én feledkezek meg még valamiről? Nem kellene pár mp. késleltetésnek lenni?
  • Szaggatos
    Technológiai jellegű kérdésem lenne. Az a-10a-nak elvileg nincs saját lézere, se radarja, se kamerája. A nem irányított fegyverekhez hogyan számít becsapódási pontot, ha nem is tudja, milyen messze van a felszín?
  • VO101Tom
    Amikor kijött, én is kipróbáltam. 2012-ben ezt írtam róla:

"Én leszedtem tegnap, legrealisztikusabb FM beállítással próbálgattam. Nem tudom, hogy hol mit olvasni róla, de az egész gépben olyan érzésed van, mintha egy RC modellben ülnél. A légcsavarszél szépen emeli a gépet földön állva is, a hirtelen gázadás elcsavarja, ahogy kell, de nagy szélben nagyon hirtelen, dobálósan vergődik. Semmi tehetetlensége nincs. Medium szélben prbálgattam az Extrát, alig lehet vezetni. De az FM sem 100-as, a dugóhúzó pl kifejezetten bénára sikerült, repül-repül a gép és egyszercsak pörög lefelé. Nagyon hirtelen, minden átmenet nélkül kezdi meg a manővert, kiszedve meg ugyanolyan hirtelen hagyja abba. Mintha az animáció ugrana. Az még feltűnt, hogy pl koppig előretolt bottal a csűrő iszonyatosan érzékeny lesz, egy centit mozdítasz, és már dobott is egy orsót. A joy érzékenység egyébként le van szedve kb 10%-ra. Ha fordulóba viszed, vagy onnan veszed ki, akkor a pedál nekem nagyon furcsán viselkedett, lehet csak én vagyok béna, de egyszerűen nem tudtam csúszásmentesen bevinni, kiszedni fordulóból a vitorlázót. A Cessna az szépen, nyugisan repül. Az F-18 viszont megint vicces, 900 mph-nál koppig hasratrimmelve beletéptem, villámgyorsan kiszedte a zuhanásból, és repült tovább. Mintha csak egy gyorsított filmet néznél. Túlterhelés, tehetetlenség, dinamikus átesés, ilyesmikről szó sem volt.

Egyébként tényleg nagyon szép a táj, még alacsonyról is. Gépigény sem horror, még az én gépem is finoman viszi Ultra felbontásban is. Szal nekem vegyesek az érzéseim, nem is tudom most mennyibe kerül, 60-80 euró (edit: Most olvasom, akciósan 40 Euro), annyit viszont biztosan nem ér meg."

Ez az "RC modell" féle repülési érzés, és az FM hibáit külföldi oldalakon is felemlegették.

Én is azt tanácsolom, előbb töltsd le, nézd meg, és csak akkor vedd meg ennyiért, ha tényleg tetszik.
  • beci43
    Én felraktam tavaly a "virágbolti" verziót,tényleg szép.Kb 3-500 métertől.Földközelben azért látszódnak az elnagyolt textúrák.Szóval én nem adnék érte 38 ajrót.10-et esetleg...
  • PhantomAss
    óóóó ahogy látom ez elérhető steamen
    na utána is nézek mert nagyon felcsigázott :D
    aerofly fs
  • molnibalage83
    Történelem, 5. rész.
  • Cancri55
    Ezt az igényt nem itt kell leadni, hanem az ED-nél
  • macleody
    Te vagy itt a mágus. Kezdheted :)
  • GaBika6
    Valaki megcsinálhatná hasonló kinézetre a DCS-t...

• GaBika6
  • 77pxdumbo
    Hálás köszönet, tényleg iljen.
  • TG Gida
    Hali!
    Ilyen a valódi gépeken is.
    A-10C Thunderbolt II Cockpit

Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2015.04.11. 16:50:12
  • 77pxdumbo
    GaBika6
    Feltettem a MOD gyűjteményed. Szép, tetszik. Köszönöm.
    A kérdésem az lenne: A-10c -t repülöm, és a szélvédő meg a két első ablakban a táj egészen sárgás árnylatú, oldalra és hátra pedig olyan haragoszöld. Ez valami ficsör vagy bug? Nem tudom eldönteni. Arra gondoltam, hogy az első üvegek színezettek lennének esetleg a jobb láthatóság érdekében vagy esetleg a napfény miatt?
    Más géppel még nem néztem.
    Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.11. 12:44:43
  • hrundibaksi
  • Papa01 #15006
    Köszönöm,megnézem. :-)
  • Indi69
    DCS oldala, login, personal selection, My account. Nekem a legfelső sor
  • Papa01 #15004
    Szia! Hol lehet megnézni a bónuszt?
  • VO101Tom
    Szerintem könnyebb vele felszállni, nehezebb leszállni, a touch and go pedig rémálom :) De számít ez valamit? Szerintem mindkét gép alap annak aki a ww2-es gépeket szereti...
  • Frenky
    Hi! Nagyon gondolkodom a Bf 109 K-4 Kurfürst vásárlásán. Az Fw 190 D-9 Dora már betörve, megszelidítve :-) Egy vélemény a két gép között, Fw 190 D-9 Dora VS Bf 109 K-4 Kurfürst ? Üdv, HUNter
  • molnibalage83
    Az F-15C kabinról azt hittem, hogy klikkelhető lesz, mint az A-10C. :(
  • molnibalage83
    A cégnél töltöttem le a CA-t és FC3-at. Hol a rákba kereskhetek rá újra az aktivációs kódra...?

Közben megtaláltam...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.10. 00:08:41
  • Indi69
    Értem , logikus. A K4-re adta a múltkori akcióban
  • GaBika6
    Csak teljes árra van a bónusz beváltás és nem akciós árra. És teljes árra ad bónuszt úgy tudom! 70% tuti nem ad semmit!
  • PhantomAss
    nekem is van bónuszon de nem ajánlotta fel hogy felhasználhatom vásárlásra sajnos.
    Nem tudom hogy mitől függ.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.04.09. 19:58:13
  • Borisz80
    Köszi. Megpróbálom náluk. Bár okulva az esetemből, jó lenne előbb kipróbálni a terméket. A windos játékvezérlője is megtenné, hogy lássam tényleg mindene klikk klakk működik.
  • Indi69
    Üdv.Ha van 10 dodó bónuszom és vennék egy fókát ami 14.99, akkor elég elutalnom 4.99 dodót? Vagy, hogy van ez? A gyors választ nagyon meg köszönném