37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Berkut111
    Mi az a MSCTI?
  • sakkay
    Aha..köszi.
  • repvez
    red hammer studios
  • sakkay
    Mi az a RHS?
  • wittman
    Na ezt a modot tesztelem én is. Köszi a linket.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.04.17. 13:23:23
  • Fürtös
    Atyavilág de régen volt :D
  • Fürtös
    Ugyanaz mint annó az ofp.
    Pont annyira élethű amennyire akarod. Rengeteg hardcore szerver van.
    Mi mondjuk az ultrahardcore vonalat erőltetjük, mint a nagy többség.
    Mondjuk anno az ofp-ben sem értette senki ,hogy mi a jó abban hogy fél órán át kúszol mászol, majd lősz 3 at. akasztod a zászlót és sioványkocavágtába hazarohansz vele
    Ennyi akció volt egy egy órás menetben, de mégis éveken keresztül toltuk minden este az AP5 öt meg a BASC ot.
    A BASC még ma is aktív igaz már csak az éves LAN-on van lövés+iszás. Most lesz a 26. LAN.

A realitás ellen meg az egész ARMA 3 van a maga future koncepciójával, nem is nagyon piszkáltuk eddig, de mióta kijött az RHS le se szállunk rólla
  • sakkay
    Mennyire élethű az arma 3? Mármint, inkább légyszi sorold fel a legnagyobb hibáit, ami a realitás ellen van. Túl azon -ami a szimekben is-, hogy mindenki félelem nélkül van, mivel nincsen halál, meg fájdalom így mennek mint meszes'. Az OFP után abbahagytam minden ilyen jellegű dolgot, csak a vidiket nézem néha.
  • Fürtös
    De ha az alapkoncepciót ki akarod próbálni ARMA 3 alá megcsinálták az ős MSCTI-t RHS moddal.
    ARMA3 RHS mod
    Tegnap hajnal 2 ig küldtük coop ban
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.04.17. 10:39:44
  • Fürtös
    Szia SnowFox!
    Neked is beborult a meló?
    A projektet amiről beszéltünk elhalasztottam 2.0 ra :(
  • hooah
    Igazán jó ötlet a ts kurzus vasárnap.
    De ha egy röpke küldit összeraknál esetleg egy txt ben pár infóval.
    Most csak a vehicle transzportálásban, a helikopterből az összes egység ki tudjon szállni ne csak egy, meg egyazon egység re-spawnolása ami érdekel.
  • SnowFox79
    Üdv.

Mivel ez a hetem nagyon húzós (napi 12-16 óra meló) így csak vasárnap tudok a rendelkezésedre állni. Valami ts-en összefuthatunk, vagy összerakok egy mintaküldit, és azt meg tudod nézni, hogy is működik (feltéve, ha nem "javították")

Üdv.
    SnowFox
  • sure
    Ha be volt aktiválva a Very/Ultra/Extreme high visibility, nézd meg az Options-ben, hogy nem vált-e "üressé" a mező, ha igen, manuálisan válaszd ki a neked megfelelőt.
  • Indi69
    Szia. Meg volt, de szerintem az se olyan mint volt. Szólni kéne Edének, hogy most már ne javítsa tovább.
  • wittman
    Indi!

Rakd vissza a modot és jó lesz megint, akár a DCS World\backup mappából is mehet.
  • Indi69
    Üdv.Nekem mega-giga randa lett a táj az aktuális " javítás " után. A grafikai beállítás nem változott. Másnak is ilyen? Üdv. Ja, és a messa folyton besül :(
    Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.04.16. 20:02:03
  • sakkay
    Töszi!!
  • 2Pete
    Aktiválás előtt, a DCS World\Mods\DCS_World_Ga-Bika_MODpack\Bazar\World\Shapes mappából törölni kell a MI-8MT.lods nevű fájlt.
  • Frenky

Jó lett :-)
  • Solt
    Köszi, ráfekszem a témára, majd reflektálok, hogy mit választottam... :)
  • 77pxdumbo
    Nem kell nagyobb felbontás egyáltalán, így ugyanaz a kártya is jó, bár élsimítást talán többet kíván. Már próbáltam. Ott mindent látsz amit kell.
    Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.15. 16:18:02
  • Solt
    :))

Ahhoz már nagyobb felbontás kéne, meg még erősebb VGA... marad a 27" 1080p... kezdek kíváncsi lenni! :)
  • hooah
    Na jó, gyorsan ide snowfoxot mert....
    Próbálgatom a transzportálást, de 5 katona beszáll és csak egy kis, már mindent csináltam mégsem jó.
    A járműveknél meg azt írja, hogy "All task will deleted."
  • 77pxdumbo
    Über király
    Nekem 1 ms-os samsungom van és nagyon szeretem. Tn paneles ugyan de semmi zavaró szín vagy kontraszt eltérést nem tapasztalok a széleken. Legalábbis sokan tartanak ilyesmitől. Persze gondolom panel függő is a doldog
    32" még állatabb
    Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.15. 16:03:06
  • hooah
    Nincs, csak RPG :D
  • molnibalage83
    ATGM-es gyalogság van? Képesek effektíven harcolni a harckocsik vagy IFV ellen?
  • sakkay
    A hogyant nemtom' de snownak az egyik küldetését teszteltem vele, és ott valami olyasmi volt, hogy kiraktam helivel egy kis csapatot, akik felrobbantottak egy radarállomást. Én addig arrébb mentem, egy falu mögé. Jött két pszh, meg 2 teherautó, és azok hoztak ellen gyalogságot, azokat kellett kinyírni. De arra emlékszem, hogy sok nehézségbe került belőni neki ezt, sok apró galiba volt. Pl nem szálltak ki a srácok, meg ilyesmi.
  • hooah
    Ugyan úgy szerkesztem meg mint ha helibe szállnának be, de még is csak futkosnak a jármű körül mint a mérgezett egerek.
  • hooah
    Járművek is? Az összes vagy csak a teherautók? Meg hát hogyan is mert nekem mindig hibát irkál kifelé.
  • sakkay
    A Gabi modnál-csak a minyó-bármire száll le, elsüllyed a föld alá, és amikor eléri a vizet...felrobban! Amúgy ezen kívül nincsen vele gond
  • molnibalage83
    Aha, új oldalnézet van. Akkor csekkolatom a szimultor történelmes írásomat, hogy a linkek vajnos jók-e még...
  • Kurfürst
    Pecs jött ki.
  • Solt
    Szilárd talajra kell leszállni... remélem segítettem!
  • sakkay
    Járművek is tudnak.
  • sakkay
    Gabika, vagy aki tudja.. Mit is kell csinálni, hogy a Gabi moddal ne merüljön el a minyó?
  • sakkay
    Igen. Snow küldetéseiben gyakran vittem, vagy hoztam egységeket.
  • Hecker007
    F16 bugra volt megoldás a hivatalos fórumon, de meg nem mondom mi volt a neve a topiknak.
  • hooah
    Én elérem. Igaz, hogy megváltozott, lehet az átállás miatt volt.
  • molnibalage83
    Ok, köszi.

A DCS honlap ne érhető el, csak nem valami nagy dolog készül?
  • hooah
    A helik tudnak, nem nehéz összerakni, van fent tubeon mission editoros tutorial embark/disembarkra, de járművek nem tudnak, legalábbis nállam nem :D