37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A T-16000-et olvastam sok helyen, hogy az olcsóbb joy-ok közül az egyik legjobb. Hall szenzor miatt preciz és a sok használat sem koptatja el (sima pótméteres joyok a sok használattól kikopnak, ellenben a hall szenzorban nincs mechanikus kopás) -
sakkay #15273 Kb 10000. Mármint 8 lenne, csak ha olx-en küldöm majd 2000 levonnak postára. Tehát ha valaki eljön érte akkor 8. Ja és Győr.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.05.02. 19:03:55 -
Indi69 #15272 "Pedig a besugárzás jelzőról van a manuálban is leirás és elég érthetően is van leirva" Ezt hol találom?
-
Frenky #15271 Kösz :-) Nekem nem kell sok gomb, csak legyen stabil, megbízható az irányítás_a :-) -
Pedig a besugárzás jelzőról van a manuálban is leirás és elég érthetően is van leirva, a sziluett körüllévő ledek száma a besugárzás erősségét az alsó számozottak a radar tipusát a két nyil pedig az irányát mutatja.DE majd jönnek hozzárétőbbek aztán bővebben elmondják.
Ja és ha villog és minden hogyan cikáznak a fényei akkor az egyik kezed a katapult karon legyen :P -
Ebben ugyan az a rendszer dolgozik mint a warthogban, tehát a precizitással nem lehet gond és a potik sem fognak elkpni benne. Az egyetlen dolog, hogy mennyire elég a gombok száma és elrendezése számodra. .Sztem jó választás ez. -
Indi69 #15268 Sziasztok. A piros nyíl jelölte műszerről tud valaki magyar ismertetőt? Én nem találok
-
Frenky #15267 Kösz az infókat, ezt is nézegettem, de nem ismerem. Thrustmaster T-16000M Flight Stick Valaki azt írta, hogy elég precíz cucc.
Exkluzív precíziós technológia: HEART¿ HALLEFFECT PONTOS technológia!
• 3D (Hall Effect) mágneses érzékelők található! - ez valami újítás?
A vezeték nélkülit én sem szeretem, még egérben sem, kidobtam vagy kettőt már....
A Joynál is késhet meg kihagyhat?
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.05.02. 18:18:13 -
Mindkét Saitek jó szerintem, FLY5-öm volt én szerettem nagyon kicsit recseg-ropog a szar kialakítása miatt viszont pontos, jól programozható és aránylag sok a gomb is rajta. -
Indi69 #15265 Üdv. árát kérdezhetem? És merre? -
Az biztos, hogy vezetéknélkülit nem vennék. -
Én a cyborgra szavaznék, a logi meg mint említette valaki sosem tudott joystickot csinálni. Használt x52-ben nem gondolkodtál? Jófogáson láttam egyet 30-ért. -
sakkay #15262 Nekem van eladó egy ms sidewinder2 ffb. Szerintem ez messze jobb mint ezek, de nézz utána.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.05.02. 15:29:19 -
Frenky #15261 Hi! Akkor melyiket?
Saitek Cyborg F.L.Y 5 vagy Saitek Avi8R-01 esetleg ez Logitech freedom 2.4 cordless Egyenlőre ezek jöhetnek számításba, a jelenlegi BUX_IndeXem miatt :-) -
Ez hatalmas!
Tie fighter is lesz?
-
feca1229 #15259 :-D -
artivizsla #15258 Miért neked még nincs meg ? :))
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.02. 12:14:35 -
feca1229 #15257 Azért ez furcsa, egyetlen egy ruszki gép vabn ami jó a hordozóhoz, a hornet szerintem még a picsában sincs. A második vh. gépek közül pedig már több is kész sőt a többi aránylag készülget, erre az ide jó mapot meg pihentetik! Tipikus! Már azon sem lehetne meglepődni ha egyszer bejelentik az X szárnyút a star warsból, és majd mellé megcsinálják vörösbárónak a gépét csakhogy párban legyenek. -
A Normandia térképet leállították, Hormuzi szoros lesz kiadva előtte, az kell a hordozóhoz meg az F-18-ashoz. Elvileg utána folytatják a Normandiát. -
gsg16 #15255 ígéretek vannak.addig meg továbbra is minden folytatódik tovább a Fekete-tenger partján. -
Majd DCS World 2 lesznek, legalább is igéret van rá. De, hogy korea lesz vagy sem azt nem tudom. -
Sziasztok! A DCS-hez vannak már rendes térképek? Pl milyen térképek vannak a 2. világháborús gépekhez,vagy a Mig-15/F-86-hoz van Korea térkép? -
feca1229 #15252 Akkor lövésem sincs róla... nekem nem volt ilyen gondom eddig. Majd oszd meg velünk ha rájösz. -
Az elmúlt pár hétben annyi melóm volt, hogy hétvégén sem jutottam repkedés közelébe, jövő héten már több időm lesz, akkor megnézem én is. A legújabb peccsel még nem is repültem.
ED Fórumon nem látom, hogy téma lenne ilyen ok nélküli leállás.
Esetleg, ha felvennéd és yt-ra feltolnád, akkor hátha látunk valamit, ami okozhatja ezt... -
hát van amikor besül, de akkor hirtelen beáll a motor és ennyi, beékelődik
amiről most beszélek az viszont nem ilyen, simán megy a motor csak kihagy, köhög, nem veszi fel a fordulatot és nincs üza nyomás
olyan mintha elfelejtenék valamit bekapcsolni vagy beállítani, nem tudom igazából mi lehet :D
-
feca1229 #15249 A fordulatszámot és az ata. figyeled? Nem sült be a motor? -
Fürtös #15248 Alapból ki van kapcsolva, nekem akkor szokott felszállás után rögtön beállni ha elfelejtem átkapcsolni. -
sosem kapcsolom manuálra, mindig automatán van
át kellene kapcsolni? -
Fürtös #15246 kommandogerat vagy mi a fittyfene (az autómatikus állásszög állítás) be van kapcsolva?
A gázkar előtt/alatt egy kétállású kapcsoló. -
Logit semmi képp se, sose tudtak joyt gyártani :D
-
Frenky #15244 Sziasztok! Sajnos a Logitech extreme 3D pro joystick_om megadta magát, párszor már megjavítottam, folyamatosan jobbra fordul a gépem és nem is tudom beállítani középre az oldalkormányt : ( Mivel már megszoktam ezt a márkát, találtam egy hasonlót, ami vezeték nélküli is: Freedom 2.4 Cordless Joystick. Valaki használ ilyet, tapasztalat? Majdnem hasonló árban még néztem Saitek Cyborg V1 Joystick_ot. Aki tud valamit ezzel kapcsolatban, esetleg más tipust ajánlana, írja meg - köszi! Üdv, HUNter
-
Szar ruszki benya... ;) -
és azt meg tudja vki mondani, hogy a messzernek miért áll le a motorja nálam felszállás után?
a földön semmi probléma, bemelegítem, de ahogy pár métert repülök elkezd dadogni mintha nem kapna elég üzemanyagot, és leáll.
A pumpa be van kapcsolva rendesen, de az üzemanyagnyomás is hirtelen leesik nullára, nem értem ahogy miért.
-
zoltang #15241 'A-1' ben volt C3 én úgy emlékszem, de mindegy, mert a mért adataim a C3-as teljesítményével meglepően szinte azonosak... :) (Én legalább is meglepődtem.) Pedig nemrég "vették vissza"?
Changelog of 1.2.16.38601
"Too high power with MW50 fixed."
-
A D-9-ben Jumo 213 A hajtómű van, az B4 üza-val ment. A 213 B változathoz kellett csak a 100 oktános C3-asat használni.
Megvan mindegyik kiadott ww2-es típus, de nem mértem emelkedő képességet. A mesza csak nemrég lett egyáltalán légi harcra alkalmas, kiadáskor nagyon könnyen tört a szárnya. ED fórumon talán vannak már ilyen tesztek.
-
zoltang #15239 Érdeklődnék, hogy a DCS: Fw 190 D-9 Dora modellje milyen "repülő-benzinnel" készült/használ? C3 vagy B4-el? Tudja-e itt valaki?
Kíváncsi lennék még, hogy akinek megvan a DCS: Bf 109 K-4 Kurfürst, esetleg nem mérte-e le annak az emelkedési idejét?
Mind emelkedő és harci-teljesítménynél (2600 f./p.), mind vészteljesítménynél MW50-el, p.l. ~50-4000m, 6000m, 8000m magasságokig?
Kíváncsi lennék, mennyire közelítik a valós adatokat ED-ék...
-
szerintem feleslegesen hergelitek magatokat
ekkora pofátlanságot nem tudnék elképzelni még a 777-ről sem, nemhogy edéről
jó persze a másik oldalon ott van hogy ruszkik, nekik még azt sem lehet elhinni amit kérdeznek. -
beci43 #15237 Jó lesz ez,bárki,bármit mond.Szállingóznak az infók egyre bővebben,úgyhogy 1 max 2 hónapon belül megjelenik a béta.Nemsokára nyílt alfa teszt. -
Azért az albás video nem rossz, remélem hamarosan ki lehet próbálni . -
Megint csak az a baj, hogy nincs konkurencia....ha bejátsszák akkor durci van, aztán ha nem tetszik, nem szimulátorozunk.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.04.30. 22:05:53
Sziasztok. A piros nyíl jelölte műszerről tud valaki magyar ismertetőt? Én nem találok