37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sirpalee #15555 Ki lehet azert jonni onnan, sokmindenre jo az utanegeto. :) -
Azért valljuk be, ha a DCS-ben minden géppel le lehetne bárhova szállni, majd gear damage nélkül felszállni, akkor meg az lenne a baj, hogy milyen szimulátor ez... a linkelt videón a MiG-21-esek se "akárhova" szállnak le (mint modjuk egy Ancsa/Dromedár a falu széli lucernásba), "picit" azért elő van készítve a talaj. Ez persze nem csökkenti a videók, illetve a MiG-21 "füves reptérről üzemeltetési" értékét, háborús helyzetben nyilván olcsóbb és gyorsabb egy szántóföldet kicsit megdolgozni, mint egy kilyuggatott repteret helyrehozni, de kevésbé praktikus, mint egy autópálya-szakaszt lezárni... Csak hát az 50-es, 60-as években a SZu-ban/Kelet-Európában nem volt olyan autópálya-hálózat, mint nyugaton vagy Skandináviában...egy Draken/Viggen/Gripen autópálya-kitelepülés kvázi a NATO megfelelője ennek a videónak. (télleg, van olyan magyar autópálya-szakasz, amit a Gripenek és egyéb NATO-gépek "éles" helyzetben használhatnának? És ha igen, ennek a pár madárkának nem is érdemes "autópálya kitelepülést" gyakoroltatni? Vagy csak nem engedélyezik a hatóságok, mert nincs olyan kategóriás matrica...
)
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.06.04. 00:41:38 -
GeriDoc #15553 Én kerül-fordul füvön landolok. Ez nálam simán működik. 
-
Jumurjack #15552 Jó is volna, csak ed-ék benthagytak a futóművek fizikai modelljében egy mélyszántóekét, úgyhogy ami egyszer a füvön megáll az ott is marad...
-
Jó lenne a DCS-be is kitelepülni füvesre: MIG21 -
Köszönöm! :) -
sakkay #15549 Köszi! -
CTRL+ felfelé nyíl, léptetni meg CTRL+ bal or jobb -
sakkay #15547 Ok faxa! Itt a vidin meg is tudod nézni a r. navigációt Papa! -
Szívesen host-olok, ha van közös időpont. :) -
sakkay #15545 2.25-nél az mivel lehet előhozni? Én meg mindig lépkedtem ki mint egy hülye, ha meg akartam nézni a sug.frekvenciát!
-
sakkay #15544 Lesz még ilyen-mondjuk Papán múlik leginkább-de nagyon használható a cucc. Gyakorlatilag embereket, és cuccokat kell felvenni és megadott helyre elszállítani és ezért pontokat kapsz-így lehet verseny is. Van eközben egy folyamatosan rádión érkező küldetés(ek) is, ami konvoj megtalálás és vagy lopott jármű?! megtalálása, valami ilyesmi. Ezen utóbbinál nagyon kell vágni a rádiózást a heliknél. Az előzőkhöz viszont nem. -
Nagy kár, mert csak tátom a számot, hogy nyomják az urak a helikkel... én meg mint a pernye... :D -
Nekem viszont igen, sajnos. Pedig jöttem volna szívesen. :) -
sakkay #15541 igen
-
Akkor vagy? :)) -
sakkay #15539 Mégsem kell elmennem. -
sakkay #15538 Aha, jó lenne. Most el kell mennem, de hova is kel berakni amúgy a missziókat? Mármint a steamos részbe keressem, vagy a c-re rakott részekbe? Elfelejtettem. Azt tudom , hogy az editornál kell lennie, de nem találom a könyvtárat. -
Egy gyors tesztet nézzünk? :) -
sakkay #15536 De teljesen jó.
Aki meg repül itt helit, az meg jöhet. Ha Papánál műkszik, ideszólunk
.
-
Ezt konkréten is lehetne, nem? :) -
sakkay #15534 Papa ilyet össze tudnál kalapálni online nekünk? Igazából pl. egy ilyet hostolni nekünk. -
sakkay #15533 Vagyok Papa! -
Az utasszállitó nem ér :) és az biztos hogy punci , mert arrafelé ebben nem igen lehet biztos az ember
-
Akkó te kabbe Kenkri
Állat lehet igaziból repülni. Mindig ki akartam próbálni egy helit.
-
Nekem FC3, A10c, MIG21bis, Kamov, és egy thai punci..... 8 hónapja nem repültem virtual, élesben igen, asszem én nyertem.
-
sakkay #15529
-
Nekem 6 gép + a 3 heli. És nem repültem kb. 1 éve. -
Solt #15527 Az a baj, hogy engem minden érdekel, de semmire nincs időm! :D -
sakkay #15526 Hála az égnek a csövesek nem érdekelnek, így nem olyan nagy a csábítás...kivéve a 2 vh., de az meg ugye panelos
-
Solt #15525 Jó, hát nekem is viszket a tenyerem, tudnék vásárolni! :D -
sakkay #15524 5 gép van meg, ebből 3 heli! -
sakkay #15523 Rendi! -
Solt #15522 Én már rég megfogadtam, hogy addig amíg nincs előrelépés, nem adok pénzt nekik... így csak a BS2 és a Mustang van meg, utóbbit ráadásul nyertem! :)) -
Colos1357 #15521 Mert durvulsz vele :) Nekem tök szépen fordul, csak finoman kell megindítani, és figyelni kell a sebességet, mert ha elfogy, akkor elkezd hisztizni. -
Indi69 #15520 Üdv. Nekem meg van a 109, szerintem ott valami nem kerek. Nem fordul sehogy, olyan mint amikor a kockát görgeted. . Ez az elején nem ilyen volt. A póni sokkal finomabb. De lehet én vagyok béna -
A holnap nekem is oké! :) -
sakkay #15518 Az esték jók...a mai is, meg a holnapi is..még talán a vasárnap is. -
Épp a napokban repültem vele egy kicsit! :) LGB-ztem egy jót! :) Részemről repülhetünk valamikor! :) -
A messzára én is kíváncsi lennék.