37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
Jó zene (már akinek tecccik ugye), jó röpcsi.. mi kell még? :)
-
sakkay #15754 Mert perverz vagy
.
Ha lesz
működő fa, elgondolkozok rajta.
-
beci43 #15753 Én folyamatosan abban ülök...
-
zoltang #15752 Aki nem látta még esetleg, itt is fent a majdnem teljes anyag.
-
sakkay #15751 

igeeeeen!!!! Köszi!
Még a végén visszaülök a Kamovba.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.06.23. 20:37:46 -
Sakkay mester, részlet neked Sanyo oldaláról:
Újabb jó hír, hogy már nem lehet átrepülni az erdőkön, a fának ütközés már létező probléma. :)
:) -
zoltang #15749 Igen, valami újat kellene mindig mutatni az adásokban. Gondolom kényszer szülte a műsor létrejöttét, mert az ígéreteik messze nem teljesülnek és valamivel "nyugtatni" kell a népet (és esetleg már tudják valójában milyen távol állnak a megjelenéstől). -
Hát ha heti rendszerességgel akarja folytatni akkor ahhoz valamit fel is kéne mutatni, mert hetente azt nézni, hogy körözget a sivatag felett és kilő pár rakétát hát nem éppen szórakoztató.
MAjdnem jobb lenne ha hasonloan az ARMA dev verziójához nyitnának egy topikot a change lognak és oda heti rendszerességgel tennék be ,hogy mit fejlesztettek a játékon, igy egyrészt látná az ember a haladást és a javitásokat és talán jobban ki tudná szürni a bugokat majd később, ha tudja mire figyeljen.
ÉS havonta elég lenne egy ilyen stream adás, hogy mozgásban is bemutassák a fejlesztéseket. -
zoltang #15747 Következő adás:
Weekly DCS World Stream [Sunday, 28 June, 1800 UTC] -
Hát igen nem sok mindent mormogott . azt hitte m valamit mutogatnak a készülő dolgokból,de semmi nem volt.
A modul ikonokból kiderül, hogy F-5E wip státusban van és a X29(vélhetőleg mig-29) alpha stádiumban.
gondoltam , hogy valami képet vagy egyéb helyzetjelentést közölnek a többi fejlesztésről is.
Meg az E3 kapcsán azt hittem, hogy ott is feltünnek majd és az Occulust promozzák egy kicsit.
Ugy látszik a PR tevékenység sem az erősségük. -
zoltang #15745 Ez annak tűnik.
Az első 20-30 perc katasztrófa volt. Állandóan valami probléma volt, kilépett. Egyébként szép látványos, de én több infót vártam volna... -
valahol vissza lehet nézni offline is? tegnap nem voltam gépközelben -
zoltang #15743 Emlékeztető.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#15673
DCS World 2 - Nevada Test and Training Range Map
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.06.21. 22:02:06 -
Colos1357 #15742 Működik az, csak folyamatosan nyomni kell a gombot, amire a trimet állítottad. Eleinte én is azt hittem, hogy nem működik, megy az, csak mintha lassan reagálna. A beállításoknál az egyik legördülő menüből kiválasztod a gépet, a mellette lévőből pedig az "Axis commands" -t, abban vannak a tengelybeállítások. Itt minden gépre külön be lehet állítani. -
wolfhgb #15741 Ha jol remlik, a beallitasoknal gepenkent lehet az iranyitast beallitani, minden gepet kulonbozoen, abban mondjuk nem vagyok biztos, h az fc3 gepeit is kulon lehet e, de szerintem igen, azon belul az axisok beallitasainal tudsz tengelyenkent mindent allitani, 0 pontot is, ott allits rajta csak a szu 27 et kivalasztva! -
FC3-ban, Su-27-esnél hiába próbálom kitrimmelni a gépet nem reagál, se a "trim reset"-re, se a "trim nose down"-ra. Olyan mintha folyamatosan hasra húznám a botot. Egyébként meg más gépeknél normálisan működik.
Hol lehet a hiba?
Valahol tudom kölön típusra kalibrálni a joy-t, pontosabban az Y tengelyét? -
wolfhgb #15739 Ebben van valami, pedig nem ártana neki! :) Nameg helyhiányban sem szenved, jol mutatna egy 55m2 es panellakasban! :) -
gsg16 #15738 aki egy ilyet ki tud fizetni,az nem nagyon foglalkozik villanyszámlával,és projektor égőkkel... -
wolfhgb #15737 Egyebkent 7db benq projektor van a kicsikeben, nem szeretnek izzot sem cserelni bennuk mondjuk, nameg azt a 3kwh villanyszamlat sem fizetnem orankent nala! :) -
Ez mikorra várható?
Kimondottan tetszik. -
Ez mikorra várható?
Kimondottan tetszik. -
wolfhgb #15734 igen, mind külömböző irányokba vetítve, így növelve a vetített kép méretét és látóterét! -
gsg16 #15733 ez nem egy projektor,hanem legalább négy,ha anno jól olvastam a leírását. -
A Simpites Titan 6K az 35000 NZD, olyan 6.5M Ft.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.19. 16:16:32 -
Lysandus #15731 Szerintem trackIR-rel ugyanúgy lehet nézelődni projektorral is. -
wolfhgb #15730 Na, ha nyernek a lotton en sem torpolnek, h ezt valasszam, v ezt valasszam! Azert kivancsi lennek egy arcedulara! Milyen terepen repul a csavo? -
Egy 6K felbontás még szép hogy jó :D -
Számomra PROJEKTOR lenne a tuti megoldás, szerintem a felbontás egész jó, még fülkét sem kell hozzá építeni, a videóban látszik, hogy a hátsó légtért nem vetíti ki, de biztos meg lehet oldani azt is. A kapcsolható kabinok egérrel szintén használhatóak. -
wolfhgb #15727 Projektorban en is gondolkodtam egy darabig, homoru feluletre vetitve, de a kello mereture nagyitott kep kozel rol nezve meg fhd felbontasu vetitonel is zavaroan pixeles, tv nel hasonlo a szitu kozelrol nezve, egy 55" fhd nel, 4k uhd megoldas lehet, de koltsegesnek tartom kello meretben, pit gyanant meg egy meretes lavor is megteszi vr t hasznalva, :) na jo ez poen volt, de fel evet biztos varnek a helyedben mar pl az oculusra, de meg inkabb mondjuk a starvr re! -
priluki #15726 ja ez igaz .. én valami olyanon gondolkodom ami mozog és + oculus.. szerkezetileg meg is tudom épiteni de a többihez sajna nem értek -
wolfhgb #15725 Jo a harom monitor, de mindenkepp megvarnam a helyedben a vr szemuvegek kovetkezo generaciojat, ha meg nem ruhaztal be az alltalad felsorolt lehetosegek eggyikere sem! -
persze oké, de:
1. az nincs kész
2. simpithez oculus nem párosítható, mert ha van oculus akkor nem kell simpit :D Max valami kabin héjon gondolkodnék hogy kézzel tapogatózva azért érezzem hogy tényleg fizikálisan is bent ülök valamiben, nem a számítógépes fotelben markolászom az asztallra kirakot joy-t.
Én falconhoz csináltam simpit-et, ahhoz kellene már valami nagyobb monitor, tv akármire váltani. -
priluki #15723 hát én oculust javaslom .. azt semmi, még csak meg se közelíti :) -
Látom van pénz :D
Így 3 monitorral mennyire jön már át az émelyítő érzés repüléskor?
Vajon mi lenne a jobb választás a egy tágasabb 3d-s világ megjelenítéséhez a simpithez? 1 db nagyobb TV vagy 3 monitor, esetleg egy projector? -
wolfhgb #15721 Me beallitottam a heliost az a 10 c modul ala, mukodese hibatlan, meg fogom az f15 c ala is beloni, kivancsi vagyok mit kezd a progi egy olyan pilotafulkevel, ahol az mfd k es a muszerek elnek, de a gombok nem, meglatjuk mit csinal, valaki esetleg probalta mar? Mert, ha halott ugy, nem koptatom a tekervenyeim! -
wolfhgb #15720 Ezen tenyleg jot rohogtem, :) "grafikai annamariak" tetszett! :) -
Ha viszont a fullscreen módot kikapcsolja az ember, nincs VSync...a video memória elfogyásának a jele első körben az FPS visszaesés, aztán ha az ember kicsit tovább vár, jönnek a grafikai annamáriák, átlátszó textúrák, ilyen szépen e:
A memory leak kedves örökség a Lock-On-ból, bár FC2-ben pl. nem tapasztaltam, sőt, néhány update-tel ezelőttig a DCSW-ben sem, dehát egy jól megszokott "feature"-t miért is ne hozna vissza Ede?... -
wolfhgb #15718 igen, ezekkel tisztában vagyok en is, de azért köszönöm, azért is írtam, h a probléma attól még adott nálam is. A játék használja mind a két grafikus processzort, ahogy látom, a gond azzal van, h a magonkénti 3gb vram a szűk keresztmetszet, sajnos a magas felbontás és textúraminőség felzabálja a memoriát a kártyán. Egész addig nincs semmi gond, amíg 100% os használat alatt maradok. abban a pillanatban, ahogy elérem vége az élvezhető fps nek, hiába csak 60% a gpu k használata és kb még ennyi sincs a cpu, a móka véget ér, ha elfogy a rendelkezésre álló videomemoria. Erdekes módon, ezt teszi helyre nálam, az isten tudja hogyan a full screen kikapcsolása, a képméret ugyanúgy teljes marad, a minőség sem válltozik látható formában, viszont a vram használata visszaesik 60-70% ra és felpörögnek az események fps terén igencsak az élvezhető tartományba. Hát kb ennyi a tapasztalt és megosztható információ. -
Colos1357 #15717 A 2 GPU -s kártya ugyanúgy SLI/CrossfireX módban működik, csak annyi a különbség, hogy nem SLI/CrossfireX híddal vannak a kártyák összekötve. Így mindössze annyi a különbség, hogy sokkal gyorsabb, mert a több kártyás rendszernél az összekötő híd a szűk keresztmetszet. Azonban ha egy játék nem, vagy nem rendesen támogatja a SLI/CrossfireX -et, akkor az ugyanúgy problémás lesz akár két kártyával, akár egy 2 GPU -s kártyával.