37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az il2/bos/clod fórumban szívrohamot kapnál, ott kb évente egy hsz születik a témában. De kb. senkit sem zavar, sőt. -
sakkay #15914 Ha nem lenne off, kb heti 1!!hsz lenne.
-
gsg16 #15913 van már valami megközelítőleges dátum,hogy mikor jön ki? -
sirpalee #15912 Várhatnánk közösen a 2.0-t. -
Legalább pörög a topik. Amúgy nem nagyon van miről írni. -
Kéretik nem szétofolni a témát. Van sg-n hardveres topik is. -
beci43 #15909 Nem vagyok Samu fan,a másik SSD Toshiba...én is megijedtem mikor ezeket olvastam anno.Azért vettem 840 EVO-t,mert akkor nagyon jó ár-érték arányban voltak (2013. októbere). -
igen félreértettem kicsit, bocs
aszitem samu fan vagy és véded ezerrel..
béke :) -
beci43 #15907 Azért linkeltem az oldalt,nem pedig megbántás céljából.Ha félreértetted,akkor elnézést!
-
Semmit ne mondj rá, végigolvastam és elsőre is megértettem. te is olvasd végig az enyémet még egyszer.
@Tom,
igen én is a Pro változaton gondolkodom, 256gb-os lesz valszeg.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.07.15. 08:17:08 -
Solt #15905 Nekem ezzel soha nem volt gondom... amivel a legtöbbet játszom az állandóan az SSD-n van, amivel kevesebbet, az meg a HDD-n, és, ha kell, akkor csinálok helyet és áthúzom. -
sakkay #15904 Ok akkor valószínűleg 128 lesz. -
sakkay #15903 Amikor régen így csináltam fagyott az adott játék..illetve el sem indult. Akkor ezek szerint ez már nincsen. -
Nincs baja a steamnek vele, sőt, például a clod akárhol lehet a gépen, a steamet nem érdekli az útvonal (de nyilván akkor csak a mappából indítható, a steamről nem). Viszont ebben az esetben a játékoknál semmilyen hatása nem lesz az SSD-nek. -
Solt #15901 Telepítésnél eldöntheted, hogy hova telepítse xy játékot a steam, tehát amit SSD-re akarsz azt oda, amit HDD-re, azt meg oda, gondod nem lesz ebből. Persze maradhatsz a régi módszernél is, vagyis mindent az alap könyvtárba telepítesz, aztán amit a HDD-re szánsz, azt a steam mover programmal átrakod. Ha ide-oda másolgatod így a játékokat, az természetesen terheli az SSD-t, de kétlem, hogy a napi 40GB / 10 év limitből kifutnál.
Tehát összegezve, kényelmesen el lehet lenni egy 128 GB-s SSD-n, csak ésszel kell használni. Persze, ha a pénz nem akadály, akkor nyilván kényelmesebb egy 256-s.
Márkára én is a Samsung 850 pro-t javaslom, ár értek arányban szerintem páratlan. -
sakkay #15900 Köszi srácok,
habár látom megoszlanak a vélemények. Tehát az már nem gond-mert régen gondja volt a steamnak-ha mondjuk a steamos progit nem oda teszem ahol a steam van. Mer ez esetben elég a 128. Van aki így használja a DCS-t?
-
Frissítettem a magyar kabin textúrákat a fókához és a meszához. Az elmúlt pár patchben jött pár változás, azokat tettem rá.
http://www.pumaszallas.hu/szimulator/digital-combat-simulator/348-fw-190-d-9-magyar-kabinbelso.html
http://www.pumaszallas.hu/szimulator/digital-combat-simulator/349-bf-109-k-4-magyar-kabinbelso.html -
beci43 #15898 Köszi!Csak a szememtől nem, láttam... -
beci43 #15897 Most mit mondjak erre?Olvasd végig újból a kommentemet.Vagy figyelmedbe ajánlom ezt az oldalt.Sokezer tapasztalat,aztán át lehet gondolni. -
A 128 Gb nem elég ez tapasztalat, legalább 256 Gb, felteszed az oprendszert, DCS, ARMA, és miegymás, már fullon van a 128GB. -
Az 1-3 hír az az Evo-ra vonatkozik. Szerintem azt a pár ezrest megéri, hogy a sokkal stabilabb működésű Pro-t vegye meg az ember. A 850 Pro-t egyébként Prohardveren is dícsérték: http://prohardver.hu/teszt/samsung_850_pro_ssd_3d_v-nand_eloszor/virtualizacio_es_vegszo.html -
Nekem is 850 Pro van, de én nem tapasztaltam ilyesmit. Nem is olvastam róla. -
zoltang #15893 Nem volt "adás" a legutóbb. Most vasárnap már újra lesz.
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.07.14. 16:44:01 -
Nem arról van szó hogy 1 mp-el tovább tölt valami.
Nem értek hozzá csak olvasom a fórumokat, azért kérdezem én is. Nyilván nem szeretnék belefutni egy olyan ssd-be amivel probléma van. És itt az a probléma hogy annyira belassul mint egy hdd. Bár a fórumon is írják hogy kevés esetben fordul elő.
első hír
második hír
harmadik hír
negyedik hír
Én csak érdeklődöm hogy mi a szitu...ha valakinek jól működik az még nem jelenti azt hogy mindegyik rendben lesz. De jó lenne tudni mi az ábra mert én is Samut akarok venni (256 gb), még nem tudom hogy 840 vagy 850, evo vagy pro lesz-e.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.07.14. 16:11:06 -
beci43 #15891 Vegyél Toshibát,Intelt,Corsairt ha fenntartásaid vannak.Nekem 840 EVO van,egy éve kifogástalanul teszi a dolgát.Firmware frissítés megvolt,nálam semmi probléma nem merült fel.Elég kiforrottak már,az meg hogy 450 MB/s vagy 530 MB/s az elméleti adatátviteli sebessége,hidd el,abból semmit sem fogsz érezni.Teljesen mindegy,hogy 9 vagy 9,7 másodperc alatt áll fel a géped...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.14. 16:01:16 -
viszont mostanában sok roszzat olvastam a 850-es samu ssd -ről, belassulnak egy idő után, már több javítás is kijött hozzájuk.
Erről van vmi infód? -
beci43 #15889 128 GB szerintem bőven elég. -
Hogy milyet és mekkorát érdemes, az sok mindentől függ. Gyártóban csak Samsung, és ha az a pár ezres plusz nem gáz, akkor Pro-t
SSD-ben nincs mozgó alkatrész, viszont a memória modulok az írástól-törléstől szépen lassan elvesztik az érzékenységüket - ami oda vezet, hogy egy idő után már nem érzékelik a különbséget a 0 és 1 között, így tönkremennek. A Pro SSD-k régebbi technológiát használnak, viszont üzembiztosabbak. Hátránya, hogy ugyanakkora tároló kapacitáshoz több chipre van szükség, ezért drágább. Hogy az élettartam becsléseknek mennyire lehet hinni nem tudom, hagyományos SSD-nek (Evo) átlagos felhasználással olyan 10 évet jósolnak, hogy akkorra mennek tönkre a memória rekeszek, a Pro-nak 60-at. Vagy 10 év, napi 40 GB adatmozgatással. -
Több mappába is telepítheted, de asszem meghajtónként csak egyet enged. Nekem is 1-2 játék van SSD-n, a többi a hagyományos winyón. Viszont nem értem a steam meg a játékok szétpakolását hogy érted, a steamnek kb mindegy, hogy hol van, a játékoknak fontos, hogy az SSD meghajtón legyenek, ebben nem tudsz trükközni. Ha dcs-t akarod ssd-ről használni, akkor mindent az SSD-re is kell tenni. -
sakkay #15886 Szerintetek mekkora ssd érdemes venni? Win7-et használok, és steamot. Nem játszom sok játékkal, de amivel igen az mind hatalmas. A problémám az, hogy a steamot is a c-re tenném(pl a DCS miatt leginkább), akkor viszont hamar kevés lehet a hely. Vagy már nem okoz problémát ha nem oda telepítem a steamos progit ahol a steam is van? Régen emlékszem volt ami nem indult így. -
beci43 #15885 A hétvégi streamről nem tettek fel videót Yt-ra? -
zoltang #15884 Ma 21 órakor ha jól számoltam:
DCS: P-40F Live Stream
-
zoltang #15883 Nem volt. Lásd: #15875 -
zoltang #15882 Még szép... GTX 970 és i7-4770K nem egy közepes gép. Mennyi lehet a memóriája?
Megvan a gépe, bár 17 napja ez volt, azóta vett egy GTX970-et:
"My system:
Intel i7-4770K @ 3.50GHz (not overclocked)
8 GB RAM
Windows 8.1 Pro x64
Thrustmaster Warthog
GeForce GTX 760 (I dunno what this is..mid range? Sorry I'm not a techie person)
TrackIR4
Samsung EVO 850 SSD"
http://forums.mudspike.com/t/dcs-world-2-0-the-enemy-within/383/8
Látványos és remélem jól optimalizált lesz Normandia is... egyszer. A megjelenésről nagyon nem akarnak beszélni. -
priluki #15881 mikor akarják kidobni nekünk is a world 2-őt? :P -
volt a hétvégén DCS bemutató stream ? nem találom a YT linket róla -
Jókat ír róla, kipróbált egy 30 fős dogszervert (15 póni 15 fóka ellen), légvédelemmel, stb, és simán ment, akadás nélkül.
GTX 970 és i7 procival...
Szerintem nem lesz rossz a videó alapján, én várom nagyon. -
zoltang #15878 DCS World 2 Preview – WWII Air Combat
-
sakkay #15877 Köszi. -
Ludowik #15876 Internet szleng, félelem, bizonytalanság, kétely keltése rossz szándékkal, csúsztatással, féligazságokkal.