37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Ja, azt elfeljtettem mondani, hogy úgy van 90-130 FPS, hogy nem SSD-s vinyón van a cucc.
  • sakkay
    Srácok. Mekkora ez a frissítés amúgy?
  • Hecker007
    Sikerült kipróbálnom nekem is végre, egész nap ezt vártam :D Határozottan jó lett, el se hiszem hogy ED tud ilyet is csinálni.. még az FFB-re leszek kíváncsi hogy hogyan működik, remélem azt se cseszték el. FPS droppot igazából csak szőnyegbombázásnál vettem észre meg a MiG21-ben ha földön állva elkezdek forogni, de az eddig is ilyen volt. Grafika felhúzva maxra, depth of field off csak mert csúnya is meg nem is szeretem és így fix 60FPS megvan a fent említett két eset kivételével. Úgyhogy up az edének kivételesen jót alkottak, igaz a határidővel megcsúsztak, de ez a pár nap belefér :D
  • VO101Tom
    Óbakker, a Bf-109K4-et nem fogadta el, a BF-109K4-et igen...
  • VO101Tom
    Na, a Mig-15 és a 21 felment a te módszereddel, a 109-esnél a modul névvel lesz a gond...
  • VO101Tom
    Eh, nem jó így sem, a modul verzió régebbi...
  • VO101Tom
    Bármit írok be a module manager unknown module-al kidob. Kipróbálom, hogy letöltöm a modulokat webről és manuálisan installálom...
  • VO101Tom
    Köszi, kipróbálom!
  • krisztian005
    Értem, akkor ott más gond lehet.
  • molnibalage83
    Nekem feltelepítni, ott van a manager listában és az ikon is színes, de az aktíválás nem megy. Egy idő után feladja és megy a 3D világba, csak éppen nem repülhető egyik gép sem. Hazaértem, akkor írok a supportnak.. Az 1.2xxx alatt nem tudtak aktiválni...
  • krisztian005
    Akinek nem mennek a modulok próbálja meg hogy rámegy a modul managerre, elméletileg magától megkell találja az összes modult, ha ez valamiért nem müködik akkor egy másik megoldás:

parancssorba bekell menni a játék főkönyvtárában található bin könyvtárba és ott a következő parancsot beirni:

.\DCS_updater.exe install FC3

természetesen az FC3 helyére mindenki a hiányzó modul nevét.
    nekem az este sikerült ezzel a módszerrel két modult feltenni de közbe sikerült csatlakozni a modul managerhez és az magától feltett mindent.
  • Borisz80
    A felhők mintha nem ebbe a dimenzióhba tartoznának. Valahogy annyira más a környezethez képest. A földön még nem is annyira feltünő.
    A másik, mission editorba állítsd be magadnak a "summer, raining" nevezetű időjárást. Kezdj 2000m-en és hegyek is legyenek 50km-es távban.

@Tom
    Az update után a CA, FC3, Mig15-21, f86 modul tökéletesen működött. Semmit se kellett aktiválnom. (ja a 21-hez letöltöttem a fix-et)
  • f2d
    IstenKirályZsír vagy!!! Megy nálam is.
  • VO101Tom
    Belefutottam én is egy bugba, a játék nem fogad el más karaktert a passwordben, csak kis és nagybetűt meg számokat. A weblap nem problémázik rajta, a játék login viszont hibával visszadob. Jelszócsere után belép rendesen.

Viszont olyan problémám is van, hogy a Mig 15 és a Bf 109 nincs az aktív moduljaim között, a többi megvan. Ezek a gépek másoknak aktiválva lettek, vagy egyenlőre az 1.5-ből hiányoznak?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.02. 14:15:58
  • sakkay
    Nem indul. error creating proces....
  • molnibalage83
    Nekem kabinban 90 FPS alá csak akkor ment egy quick missionben, amkor 10 méteren 700-zal száguldoztam egy város felett és akkor is csak pillanatokra.

Viszont az FC3-at egyszerűen nem tudom aktíválni. Ha sikerülne, akkor a 29-es 3D pitat automatikusan lehúzza már a FC3 letöltésekor? Azt is az updater/manager húzta le.
  • molnibalage83
    Nekem egyáltalán nem tűnt rondának.
  • Caterpillar
    Ha valaki oculusban gondolkodik, érdemes lehet vsyncet kikapcsolva tesztelni hogy a stabil 90+ fps megvan e....
  • sakkay
    Ok köszi srácok nem tettem fel, mert hülyeségnek is tűnt. Na megpróbálom a lentebb írtakat.
  • molnibalage83
    Nekem nem úgy tűnt, hogy a kabinban ne lenne, de már félálomban teszteltem. Majd csekkolom.
  • PhantomAss
    Nah gyorsan megnéztem, jól van optimalizálva bár néha azért beakad, pl. ha hirtelen fordítom a fejem trackir-rel.. Mondjuk én mindent maxra toltam vsync-el, és a 60 fps simán megvan 99%-ban (gtx 970). Gyönyörűen hasít még a városok felett és a házak között, semmi sem akasztja meg, bár vannak benne elég fura grafikai anomáliák (villódző textúrák a földön pl). Le kell tesztelni melyik grafikai beállítást kell visszavenni.
    De első nekifutásra határozottan tetszik, sokkal szebbek a textúrák meg minden.
    Úgy tűnik tényleg dolgoztak rajta rendesen.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.02. 14:02:20
  • wittman
    Az DCS 59th pack okozza a hibát...ki kell gyomlálni vagy reinstall.
  • VO101Tom
    Nehogy feltegyél 32 bitest, readme-ban írják, hogy innentől az nem kap több támogatást, ezt is csak 64 bitesre teheted fel.
  • wittman
    32 bites oprendszeren nem fut a DCS World 1.5! Csak 64 bites oprendszeren.
  • wittman
    Ezt nem kell törölnöd.
  • levy668
    Nekem tökéletesen.

Innen indítsd dcs.exe-vel:
    SteamLibrary\SteamApps\common\DCSWorld\bin

• sakkay
    Lehet, hogy fel kell rakni a 32 bitest és arra az opent? DE annak mi lenne az értelme?
  • sakkay
    Van akinek megy steamon???????????
  • Borisz80
    Egy technikai kérdés.
    Uninstall után a DCS még hagy egy könyvtárat a user/username/saved games könyvtárban. Ez tartalmaz grafikai beállításra vonatkozó file-okat? Nem szeretném törölni mert az tuti hogy a joy és billentyű beállítások itt vannak.
    thx!
  • Borisz80
    A MiG-21-es viszont 20-30 fps-t produkál cockpitban. A magyar skin is összekuszálódott.
    Az 50 fps az MiG-29-el volt.

De mintha még mindig medium lenne az objectek kirajzolásának a távolsága. Nem értem miért nem állt már régen vissza high-ra. DCS reinstall.
  • wittman
    Nem ez a felhőzet marad...
  • Borisz80
    High-on minden, Krasnodar fölött 500-1000m-en cockpitból 1000 objectel a látótérben 50 fps egy 4 éves gépen. 1.2-n volt kb 10-20 fps között.

A felhőzet és a pára viszont nincs összhangban az új enginnel. Ronda.
  • PhantomAss
    én így csináltam, külön telepítettem, akkor remélem nálam jó lesz. Még nem tudtam tesztelni..
  • f2d
    Akkor ez lesz a gond. OMG, várhatok míg kijavítják ezt a hibát.
  • wittman
    DCS World Open beta: Az alsó rész az open beta telepítője.

Ez egy külön DCS telepítést készít DCS Worild OpenBeta mappába. Azután a DCS 1.5 OpenBeta-t futtatva a ModulManagerben tudod a megvásárolt modulokat telepíteni.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.10.02. 09:58:23
  • wittman
    Nem.
  • Colos1357
    Nekem telepítve van a DCS World, rajta az FC3, a K-4 és a CA.

Ezt az egész kócerájt tudom 1.5 -re frissíteni, vagy külön kell telepíteni? Ha tudom az egész cuccost frissíteni, akkor minden menni fog?
    És ha lehet, akkor hogy kell lefrissíteni?
  • f2d
    Tied is Steam-es verzió?
  • wittman
    Köszi a linket!
  • wittman
    Depth of Field okozza a külső nézetbe az FPS leesést, kabinban viszont nincs. Én ki is kapcsoltam...