37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #17683 Én a steameset openre frissítettem és win 10 64 bittel a ki kellett kapcsolni a comodót meg minden szirszart hogy megcsinálja. elsőre nekem is össze rossantotta magát. Azóta felraktam nem steamesen is és simán indult minden. A rosseb se érti mit miért hogy csinál ez a windóz néha.... -
-
A-10C: Melyik gomb kombinációval ugrik a kijelölt célpontra a TGP? -
sakkay #17680 Szevasz! Na voltál? Nekem nyomtak egy 11 napos kombót! Most jöttem haza. -
Nem tök mindegy? A n+1 1.2xxxx változat sokszor szarabb volt, mint a korábbi. A nem beta 1.5 is lehet egy rakás sz*r... -
Mikor jön ki a nem open beta 1.5? Jönnek a hosszú hideg téli esték...
-
SnowFox79 #17677 Üdv all.
Megoldás született.
Újratelepítettem a gépet win8.1 alapokra. Aztán jött Molni javaslata és immár működik is.
(hogy baszódjanak meg edéék., most minden programomat telepíthetem újra.....)
Köszönöm a segítséget és a javaslatokat mindenkinek.
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #17676 Service pack fent van. Így sem megy... -
Nekem se indult hiába tettem fel a vcredist_x64.exe, win7 ultimate volt, feltettem a service pack-ot és utána müködött, ha neked se volt frissitve akkor próbáld meg, egy barátomnak meg az okozott gondott hogy az users mappában nem csinált külön DCS.openbeta mappát hanem a sima DCS mentett mindent, törölte és utána müködött. -
zoltang #17674 -
SnowFox79 #17673 Ikonra kattintok ez a hiba jön. Multi szintén. Dcs repair is ugyanezzel a hibával reagál.
Ez előző verzió tökéletesen fut, azzal nincs gond. A vcredist többször telepítve, javítva és ezek után restartis volt. Az eredmény nem változott.
Most még küzdök, de azt hiszem ebből nem lesz új mission...
Üdv.
SnowFox -
Ha meg a főképernyő se jön be, a következő tippem, hogy antivírus/tűzfal blokkolja a DCS.exe futását vagy netre kijutását. -
Amúgy hol száll el? A multi az ikonra kattintva nekem se indult, csak befeketedett a képernyő, de ezt már javított a Ede (nem rak ki multi ikont a telepítő...)
Főképernyő bejön? Minden modul, amit megvettél, letöltve és aktiválva van? Grafik opsönszben nézd meg, nincs-e valami elborult felbontás beállítva. -
Ugye a vcredist_x64.exe-t tetted fel (64-bites), nem az x86-ot?
Ezt a csomagot mindenképp telepítsd még1x, biztos ami biztos, reboot, aztán nézd meg, van-e valami Windows Update (akár ehhez, akár egyébként - na jó, a W7-ről 10-re csomagot azér ne :P ), ha van, telepítés & reboot (akkor is, ha nem kéri), és aztán nyomj egy DCS repair/update-et.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.10.25. 16:31:53 -
Meg tudná valaki mondani, hogy a mig-21-es és a mig-15-ös magyar skinjét hogyan kell helyrepofozni hogy ismét normálisan működjön?
THX! -
ugyan az... megnyitva, más néven elmentve, editorban vagy a mission-ban megnyitva / elindítva, "a dcs.exe leáll". -
SnowFox79 #17667 A küldetést elsőnek mission editorban nyissátok meg majd mentsétek el.
Utána próbáljátok elindítani.
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #17666 Így sem megy. Uninstall reinstall repair mindent kipróbáltam de semmi változás. (teszem hozzá ez már fel volt telepítve)
A DCS nek semmilyen 1.5-ös része nem indul. Sem Single, Sem multi sem repair semmi...
Most kezd elegem lenni...
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.10.25. 13:11:33 -
SnowFox79 #17665 Köszönöm! -
Köszi. -
Ez kell hozzá. Hihetetlen, hogy majd egy hónap nem volt elég, hogy leírják azt, hogy ez is kell hozzá... -
users/"username"/saved games/dcs/missions -
SnowFox79 #17661 Gyerekek. Nekem kifagy a DCS Beta indításkor.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: DCS.exe
Alkalmazásverzió: 1.5.0.45208
Alkalmazás időbélyegzője: 560e60b2
Hiba – modul neve: MSVCR120.dll
Hiba – modul verziója: 12.0.21005.1
Hiba – modul időbélyegzője: 524f83ff
Kivételkód: c000001d
Kivétel – eltolás: 000000000008ca90
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 4360
További információk 2: 43602ea9ace0b575a7f16a4c00554ce9
További információk 3: 14fe
További információk 4: 14fee2782bbb4988cdf6abfd7c2d0ad5
Valami ötlet?
Üdv.
SnowFox -
Hová kéne egyáltalán bemásolni...? -
Sidewinder #17659 Mi ez a nagy sivatag imádat? :D -
Ez is olyan mint minden DCS cucc... majd leárazásnál :D -
bgabor911 #17657 Látom a DCS weboldalon hogy még csak november végén fog az open alfa kijönni belőle, de azért a ruszkik már árulják pre-purchase formában potom 40 dollárért. -
bgabor911 #17656 NTTS mapot nem tudni mikor teszik végre elérhetővé? A EDGE és az 1.5 azzal együtt ütne nagyot, így végre örökre elbúcsúzhatnánk a krím félsziget környékétől. -
Indi69 #17655 Üdv. Kéne egy kis segítség, valamiért nem működik a bf 109-es két géppuskája. Az elsütő kattog azt hallom, a fegyvert bekapcsoltam, és még- sem tüzel. Az ágyú működik. Ötlet? -
Klusi86 #17654 Köszi, hogy ránéztél. Sajnos volt egy ilyen sejtésem miután elolvastam a #17637 -es hozzászólásban linkelt patch changelogját és abban már nem írták. -
Nem magára a megvalósitásra értettem, hanem arra, hogy az emlitett 2 helikopterről már voltak viszonylag elöre haladott állapotot jelző képek évekkel ezelött és még mindig nincs semmi velük, és erre bejelenteneke egy olyat ahol még csak nagyvonalakba van meg a modell.
-
Nálam nem megy, indítás után rögtön kilép a dcs. -
SnowFox79 #17651 Köszönöm Wittman!!!
A hibákat ha átdobod priviben akkor rájuk nézek. Jövő héten végre szabadságon vagyok lesz rá időm.
Üdv.
SnowFox -
wittman #17650 Ezt az ED sem tudja még... -
wittman #17649 Operation Dynamo v3 tesztelve az új update után és egy-két apró hiba van csak, de azonkívül tökéletesen fut, triggerek is működnek! -
Én nem találtam hozzá semmit. -
zoltang #17647
Black Shark 2: Republic Campaign/
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.10.23. 21:26:33 -
Még azon is n+1 classified cucc van. Nem is értem, hogy a többség (?) miért gerjed az új technikára. Minden szempontból előnyösebb lenne, ha az összes szim a hidegháborús cuccokra fókuszálna. -
Nem tudom ki hitte azt hogy majd a (mindig is szupertitkos elektronikai hadviselésre tervezett) EA-18G Growler-t fogják mostanában megcsinálni. Ez is olyan vágyálom mintha a Gripen , F-22, F-35, Typhoon stb... -t kívánnák hogy full realiszticsben készítsék el.
Lehet én vagyok maradi de az F/A-18-nál a C variánsig nekem tökéletesen megfelel a típusválaszték. -
Klusi86 #17644 A mostani dcs hírlevélben egy sorra lettem figyelmes: "Added working flashlight and fans to Mi-8MTV2". Itt a "fans" nem a műszerfal tetején lévő ventilátor lenne? Mert a flashlightot megtaláltam a beállításokban, de az előbbit azt nem. Valaki esetleg ránézne? Sakkay, Leon?