37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
priluki #17843 omg .. nekem a frissités óta 10 perc után kifagy mindig :( :( -
Jó reggelt!
Volt egy kis időm, gyorsan ránéztem mi a helyzet ezekkel az updatekkel. Steam tegnap is töltögetett valamit.
A Mig-21 nekem is sírt egy aktiválásért, a többi nem. Akadt vele más probléma is. Külső nézetben a gépnek gyári lemez "festése" van, ha távolabbra zoomolok akkor visszaugrik a rendes festés. Ráadásul több helyen át lehet látni a gépen. Függőleges vezérsíkon, a géptörzs közepén (itt látom honnan kezdődik a hajtómű) a pilótafülke két oldalán.
A Mi-8 nál nincs tükör. Az ablakokat meg mintha telifosta volna egy galamb. Remélem ezeket rohamtempóban javítják!
Egy javulás is akad. Az F-86 idegesítő kabintető csillogása megszűnt.
A többinél nem tapasztaltam változást. -
SnowFox79 #17841 Üdv All
Nem mondok róla semmit. Akinek van ideje tesztelje le és majd írja le az észleléseit.
Egyenlőre csak MI-8, KA-50 és SU-25A+T küldetések aktívak benne.
Amire kíváncsi vagyok:
1., A feladatok üzenetben jönnek. A kérdésem: Jönnek üzenetek?
2., Gudauta elfoglalása után milyen egységekről kapsz tájékoztatást és valóban azok vannak-e a térképen.
3., Gudauta elfoglalása után a légvédelem dinamikusan változtat helyet és sugárzási módot. a kérdésem: Észrevehető-e a légvédelem ki-be kapcsolgatása.
Azt hiszem ennyi első körben.
íme a file: Georgian Conflict
Üdv.
SnowFox -
A hangulattal nincs baj. Az van, csak szar. Kurva anyjukat :) -
Kis hangulatteremtő:
-
Ezzel a képpel mi a baj? Ez amúgy is extrém nagy szar... :) -
Nem az a baj, hogy nem megy az aktiváció, hanem az,hogy egyáltalán aktiválni kell. Holott a többi modulnál erre nincs szükség. -
gantus68 #17836 Innen kell letölteni a modulhoz tartozó fájlt: http://en.wiki.eagle.ru/wiki/Problem_with_Activation
Futtatni, utána menni fog az aktiváció.
-
Minden indítás után teleszemeteli, legalábbis nálam ez a helyzet, kb 10x indítottam el és folyamatosan dobálta befele ezeket a bejegyzéseket. egy indításnál kb 5k ilyen bejegyzést gyártott, de csak a 21-es, a többi modullal semmi gáz. -
-
Naja, épp pár perce vettem észre én is.
Nálam a regisztris turkálás nem működik, csak a profile0 van bent, az 1-est töröltem de így is kéri az aktiválást. -
Azt is bizonyára viccesnek gondolták a srácok, hogy a Mi-8-ban és a MiG-15-ben a customized cockpit-et kínaira állította az update... -
Visib range extreme:
Hát nem gyönyörű? -
Én ezt akkor is pofátlanságnak tartom, hogy nem tudják ezt az egyszerű hibát helyrehozni. Igaz, hogy kapok újabb serialt ha elfogyasztom, de ez plusz kellemetlenség és időrablás, hogy használhassam az amúgy is bugos játékot.
-
"az a megoldás, hogy a registryből törölni kell az összes hardverprofilt a 0-ást kivéve és ezt majdnem minden indítás előtt el kell játszani"

Gondolom elég "csak" update utáni első indításkor...
-
Szerintem nem, legalábbis nem tudok róla.
Én lementettem a regeditben a kulcsokat, és igyekszek csak akkor aktiválni ha nagyon nincs más lehetőség.
Viszont kérni lehet új aktiváló kulcsot ha elfogyna a 10 alkalom, de azt nem tudom hogy ez a steames modulokra is vonatkozik-e. -
Bocsi a dupláért, lejárt a szerkesztési idő...
Úgy tűnik az a megoldás, hogy a registryből törölni kell az összes hardverprofilt a 0-ást kivéve és ezt majdnem minden indítás előtt el kell játszani, mert valamiért a modul teleszemeteli ilyen profilokkal a gépet. Valószínűleg van valami limit ami fölött újra kell aktiválni a modult, ezt nem tudom, viszont nekem ezzel a módszerrel nem kéri hogy aktiváljam újra.
tehát csak a HardwareProfile0-át kell meghagyni a többi HardwareProfile bejegyzés nyugodtan törölhető, a többi kulcsot nem kell piszkálni. HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Leatherneck Simulations/DCS:MiG-21 Bis/Keys/License0 az elérési útja a 21-esnek. -
Lehet tévedek, de néhány havonta nem nullázzák az aktiválások számát? -
Nekem is ezt csinálja a Mig21 pedig semmi hardverváltozás, még a joyt se húztam ki... csak ma 2 aktiválást lőtt el a semmire...
A hiba a Mig21 modulban van valahol, regisztriben minden modulnak 1 hardver profilja van, a 21-esnek 9999. -
A múltkori update után is nyavajgott, ok mondom rendben, most dobtam +8GB RAM-ot a gépbe, biztos azért rinyál. De akkor is csak a MIG 21. Mindjárt megnézem megint, mert ki volt húzva a joy. -
Neked is úgy vélte, hogy olyan mértékű hardver változás történt, hogy emiatt szükséges az újraaktiválás? Az, hogy az USB-n épp nem lóg rajt a kormány, nehogy má az legyen... -
Lassan nem lesz mivel játszani, mert mindent elbasznak. Ez is valami vicc, hogy minden update után újra kell aktiválnom a MIG 21-et? -
treesVisibility-t 0-ra lehúzva sokkal jobb a helyzet, így csak az árnyéckuck marad meg ezeckneck a randán kirajzolt fucknak. -
Érdekes módon "csak" kabin nézetben lett ilyen, a külső nézetekben korrektul rajzolja a fákat...semmi mod nincs fenn, és bárhogy jáccottam a grafikai beállításokkal, a jelenség megmaradt. -
croatianus #17819 Hogy használják-e?
Telepakolták lapostévével.
5+ gen-re fejlesztették (vagy 6-ra?):
Gondolták, addig fejlesztik, míg F-16ossá nem változik.
És lám:
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.11.08. 11:18:48 -
Nincs mit. -
sakkay #17817 Ja nekem is ilyen fura lett. -
Eladó pár modulom, amiket nem érek rá használni és meguntam folyton újra megtanulni minden báját, így feleslegesnek tartom. Akit érdekelne privátban keressen meg kérem. THX!
-
sakkay #17815 Mi a fax???? -
gsg16 #17814 nálam is ez a jelenség van -
gsg16 #17813 árvíz van... -
Jó lett a frissítés!!! Vagy csak nálam ilyen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azta, pont ma voltam a környéken, csak ezt a körforgalmat elkerültem. A román Mig miért van kiallitva, itt még használják őket, vagy ez egy leselejtezett darabb? -
Köszi. -
gsg16 #17809 van update az open beta-ban -
A képek alapján nem nehéz megkeresni google mapon. A reptértől délre, a 445-ös és 44-es út kereszteződésében. A képeken látszik a zöld tetejű épület. Bár a google térképen még nincs ott körforgalom.
Itt.
Vagy fotóval.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.11.07. 21:10:59 -
Kecskeméten van jónéhány körforgalom. Pontosan melyikbe? -
Nem volt nagyon kegyes az idő a szállitásnál ahogy láttam.
Merjünk nagyot álmodni ,, ha harc hát legyen harc :P
-
croatianus #17805 Válaszcsapás a marosvásárhelyire!
-
A repülőtér mellett van?