37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Joyon vagy gázkaron kezd szarakodni? Ha a gázkar, akkor lehet, hogy a kábeles hiba újult ki. Nekem pl a gázkar hat switchek kezdtek nem működni, kábelcsere után jó minden.
  • sakkay
    Igen. Megnéztem mert a DCS nem egy tuti igazmondó.
  • Solt
    Megnézted máshol is? A logi driverben is szarakodik?
  • sakkay
    Sajnos nem lehet. Én meg nem vagyok egy nagy tudós e téren
  • sakkay
    Néha működik, néha nem.
  • Solt
    Na jóóóóóó van má... :)
  • macleody
    Na jó, de kinek van pénze 970-re? :)
  • Solt
    Mit értesz elszállás alatt?
  • Solt
    Na jó, de ez 1440p és minden maxon van, csak a látótávot variálja... :) 1080p-n egy 970-l is jól fog menni ezek alapján.

(mondjuk azt nem értem, hogy miért vsync mellett tesztelt...)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.12. 11:15:46
  • Hecker007
    Gondolom ehhez nem lehet gomb és poti készletet kapni mint a Cougarhoz, úgyhogy max marad a barkácsolás. Ahogy emlékszem a nyomógombok még szabványosak is, elektronika boltokban lehet kapni vagy pont ugyanolyat mint a gyári vagy nagyon hasonlót.
  • sakkay
    A g 940 gázkar gombjai szép lassan kezdenek elszállni. Mit lehet tenni. A szokásos vezetékletapadási problémát már régebben megcsináltam, maga a gázkar jó.
  • macleody
    Hát, egy 4.5-re húzott i7-tel, 980Ti-vel, meg 32GB RAM-mal lehet is :)
  • TG Gida
    1.5.2
  • Solt
    Ez így elég ígéretes...
  • sakkay
  • GaBika6
    Win10-ben használ valaki freetracket? Vagy win10-en mit érdemes használni trackir helyett? THX!
  • Death Rattle
    Mi lehet annak az oka hogy az elmentett 22 perces küldetésből (replay) csak az első 15 másodpercet játsza le a DCS ? A többivel mi történhetett ?
  • Death Rattle
    Kezdek belejönni a MiG-21 kezelésébe ! Már oktató nélkül is képes vagyok lelövetni magam...
  • sakkay
    Azt hittem te annak idején előrendelted. Én nagyon felbaxtam az agyam, hogy nem lehet megvenni. Béta az egész dcs amióta csak megjelent, akkor most mi a faxért játsszák a mimózát?!
  • LeonSilver
    Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • GaBika6
    Ki mit tapasztalt NEVADA mapon? Milyen? Hogy fut? Tapasztalatok?
    A képek alapján nekem nagyon tetszik...

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.12.04. 18:03:17
  • Frenky
    Sziasztok! Aki még esetleg nem tud rólunk, várunk minden érdeklődőt! DCS Virtual Hungarian Air Force <- FaceBook Csoport! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Lehetőleg olyan tagok jelentkezését fogadjuk el, akik részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik, valamint az alábbi adatokra van szükség: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése ezen az elérhetőségen: [email protected] Üdv, HUNter & HUNAF
  • Loca
    Sziasztok, most van egy kis szabad időm, és próbálgattam a küldetés szerkesztőt és nagyszerü dolgokat lehet benne csinálni, nagyon tetszik, a triggerekkel, kondiciókkal, akciókkal, hihetetlen hogy mi mindent lehet igy csinálni, pl, be lehet állitani hogy ha az ellenséges gép átlépi a határt amit egy trigerrel jelöltem akkor audio fájlokat játszon le, szöveget irjon ki, amit mivel én teszem be lehet magyar is, AI gépek reagáljanak rá, stb. eszméletlen, nem is gondoltam hogy ilyeneket lehet, van leirás vagy kézikönyv a küldetés szerkesztőhöz ami minden lehetőséget elmagyaráz, sok helyen lehet skripteket is betenni, erről is érdekelne valami oktató, ha van ilyen.

Láttam hogy lehet még a küldetésszerkesztőben az AI gépekhez aerobatikus feladatokat adni, nem minden gépnél van ez az opció, ez miért van? Próbálgattam őket de nekem nem müködtek, hogy kell csinálni hogy ezek is müködjenek?

Erre gondolok

A másik, ma Mig-21-el kilőttem egy IR rakétát, és utána be tudtam fogni a kilőtt rakétát és tudtam is rá egy másik rakétát lőni, persze nem érte utól, de nagyon tetszik hogy ez is müködik benne, gondolom a valóságban is igy müködik, régebben próbáltam ilyet Su-27-el, ezt is meg a napra inditani, IR rakétát mikor nem volt célpont, de azzal nem müködött.
  • DonZorro
  • sakkay
    Valakinek van infója steamos verzióhoz? Előrendelni vagy ilyesmi? A steamon semmit sem találtam.
  • Sidewinder
    Egy igazi (jó értelemben vett) megszállott: mozgóplatformos Ka-50 szimulátort épít otthon a DCS-re alapozva.
    Jó ideje kalapálgatja már, remélem sikerrel befejezi:
  • Reaper
    Csak 2.0-hoz van Nevada...
  • majonur
    aha, szoval csak a 2.0 alpha hoz toltheto, szerinted? azt meg csak most toltogetem lefele.
    eddig csak a 1.5 beta module manager ben neztem eddig.
  • repvez
    Sztem azért mert még a 2.0hoz nincs kompatibilis A10 modul. De már kezdem elveszteni a fonalat,hogy ki kivel van.
  • majonur
    Sziasztok!
    Latom elerheto a Nevada map.
    A-10C beta vasarlo vagyok, meg is kaptam a serial numbert a maphoz, hogy tudom ezt letolteni?
    mert a module manager ben nem talalom, a DCS oldalan pedig azt ajanlja, hogy M manager bol telepitsem.
  • SnowFox79
    Sajnos én most egész héten dolgozok. Hétvégén max. este érek majd rá.
  • SnowFox79
    Addig egy kis A-10 teszt. A-10C Mission_1

Az észrevételeket ide kérem majd.

Köszönöm.
  • SnowFox79
    Igen csak Nevadásoknak.

• beci43
    Igen,egyenlőre.Majd ha béta fázisba kerül,az 1.5-öt a Kaukázussal együtt beolvasztják a 2.0-ba.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.12.01. 21:46:03
  • bgabor911
    Az csak a nevadásoknak elérhető, ugye?
  • Fürtös

Köszi!!!
    Hétvégén rá is próbálhatnánk!
    Vagy hétközben, de szerintem most mindenki a 2.0 át nyaggatja.
  • bgabor911
    Mint mondtam, nem ismerjük a körülményeket, (amik mindegyik értékesített tételnél mások) így a nagy semmi alapján következtetéseket levonni ostobaság.
    Pl: a Hind esetében ne egy harci helikoptert képzej el, hanem egy olyan állapotú valamit, ami max fémhulladéknak jó.
    Meg aztán ugyebár az ilyesmit aukción szokták értékesíteni. Akarhatsz te a fémhulladék Hindedért 10 milliót, ha a legnagyobb ajánlat rá 1 millió forint. Akkor annyiért fog elkelni.
    Érdemes észben tartani a közgazdaságtan egyik szabályát: Egy dolog annyit ér, amennyiért valaki hajlandó megvenni.

Értem én persze hogy Magyarországon nagy divatja van a tolvajozásnak.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.01. 20:44:12
  • Borisz80
    Na majd szóljatok ha 1 milláért kaphatok egy MiG-21-est ;)
  • SnowFox79
    És sz.ted megfelelő ár egy éles sorozatlövésre alkalmas lőfegyverért 14E ft?

vagy egy MI-24D ért 1Milla?

Vagy egy 12,7-esért 27E ft?

Esetleg egy Éles SZ5M rakétáért 1600Ft???

Valóban máshol is eladják. De máshol valahogy nagyobb a múltja ezen eszközök egy részének kiállítására esetleg eladományozására....

Vajon külföldről tudnánk venni Hadihasználhatatlan dolgokat ilyen vagy hasonló áron? Ez nem értékesítés volt. Szebb helyeken szabad rablásnak hívják...

Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.12.01. 20:13:03
  • bgabor911
    Nem értem min háborogtok, más országokban is bevett gyakorlat hogy a hadseregek a felesleges/már nem működő felszerelést értékesítik, vigye aki akarja. Jobb mintha egy bázis sarkában a szabad ég alatt rozsdásodna el, amire szintén volt nem egyszer példa kis hadseregünkben.

Az árakon sem kell fennakadni, függ attól hogy milyen állapotban van a cucc, és hogy a vevő mennyit hajlandó fizetni érte, tehát gyakorlatilag mindegyik szerződés esetében más. Én se fizetnék túl sok pénzt egy olyan Mi-8asért, ami 1994 óta nincs repülhető állapotban(pl:alkatrészkannibalizmus miatt, hogy ismét kicsiny légierőnk történetéből merítsek példát), és azóta állt valahol anélkül hogy szerelő látta volna.