37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
zoltang #18244 A "steam-es kollégák" általában azt mondják, hogy náluk később frissül.
De nemrég írták:
#18238 -
bgabor911 #18243 Steames verzió még mindig 1.2 -
Indi69 #18242 Nekem fekete az ég mindenhol. Nincs éjszaka vagy este, ami kék az nálam fekete. Mi ez a szar már megint? Más tapasztalt ilyet? -
zoltang #18241 A Nevada a 2.0.x és most még alfa stádiumban van. -
Ez most mi is? Nevadától független DCS 2.0 openalpha? -
zoltang #18239 Ezek a ************* az "offline" verziót megszüntették teljesen? -
Ludowik #18238 Ja délelőtt frissített a steam fagy is rendesen:( tízből nyolcszor fagyott le! -
zoltang #18237 Végül kijött:
Latest stable version is 1.5.2.48726.137
http://updates.digitalcombatsimulator.com/
DCS World 1.5.2 is released now!
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.12.29. 19:46:50 -
gantus68 #18236 a8-3870+6670-el próbáltam, most 260x-et használok, a dual graphics nem volt elég 1080p-ben.
Próbáld meg ezzel feltenni a hawk-ot: undefined -
wolfhgb #18235 Egyébként te milyen dual gpu s karival használod az 1.5 öst -
wolfhgb #18234 Köszi a segitséget,a modulok a hawk kivételével a helyükön, azt valamiért nem észleli a program, hiába adom hozzá! Viszont az alt + entert hiába váltom a programban, a kép vált, de ugyanúgy csak az egyik gpu muzsikál tovább.Minden más játékban teker mind a kettő, ez valamiért nem akarja az igazságot azért sem. Szivás!
-
Elvileg, ha hozzá vannak a kulcsok adva a profilhoz amivel bejelentkezel akkor a module manager-ben ott kellene lennie az addonoknak és onnan le lehet őket tölteni.
Kulcsot az oldalon bejelentkezés után a License check-kel és utána Bound key vagy valami hasonló menüpont van amivel a profilhoz rendeled a kulcsot. -
gantus68 #18232 Nem elég a fullscreent bekapcsolni, alt+enter kell, hogy átálljon 1.5-nél. Kapcsold be a crossfire logot és meglátod.
A modulokat vagy command line-ból kell felrakni, utána kéri a serialt, vagy a dcs site-on belépve hozzákapcsolod a profilodhoz és automatikusan letölti, ha belépsz a modulkezelőbe. -
wolfhgb #18231 kiprobáltam a fullscreent, kb semmi! ugyan ugy csak 1gpu dolgozik nála mint nélküle! Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a progival. Most azzal szívok, h hogyan tudom feltenni a steam es modulokat a ruszki world alá. Anno csak a fc3 at vettem a dcs től, meg jó néhány modult a steam től, ment 1.2 alatt rendesen mind, de most honnan az ördögből töltsem le a download verziót amit telepíteni tudnék a world 1.5 alá? Ha valaki tudna segíteni, megköszönném, mert megint kevertek valamit a dcs oldalán, h a játékban kell leszedni a modulokat, ezt a töluk vett fc3 al meg is engedi, viszont a fiokomban a steam es modulokat nem érzékeli és nem emgedi őket tölteni!
Kérem a segitsegeteket, kőszi!!!!!!!!! -
gantus68 #18230 1.2-nél nekem se kellett váltani, igaz nem is nagyon számított a dual graphics neki, de 1.5-nél nem megy máshogy.
A frame pacing alapvetően a folyamatosabb megjelenítésért lett, kevesebb, de stabilabb fps-t ad. CF-nél a microlaggot csökkentheti, tudomásom szerint 13.8 óta működik multigpu-ban is.
http://www.anandtech.com/show/7195/amd-frame-pacing-explorer-cat138/2 -
Solt #18229 Ha jól tudom annak járt ingyen, aki anno előrendelte az A10C-t. -
Urak,
most ezt a Nevada mapot nem lehet letölteni a bétában sehogy, csak ha megveszem (haha), vagy ha régebben előfizettem vmi modulra?
Szóval ez most sehogy sem ingyenes ugye? -
wolfhgb #18227 Szia, sajna nem jo lehetőség a full screen mod, mert eyefnitit használok 3monitorral, egy 4. erintő képernyőn pedig a helios fut a müszerfallal, aminél a megjelenített mfd k képe, csak akkor látható, ha kiveszem a pipát a fullscreen mellől, a beállításoknál! Ezzel az 1.2 nél nem is volt gond, így is ment mind a két gpu a kártyán, de az 1.5 nél már sajna nincs ilyen szerencsém! A másik amit írtál, az a képkocka ütemezés, azt nem épp kikapcsolni kell? én olyasmit olvastam, h ha aktív a crossfire mod, azt ki kell kapcsolni és nőni fog tőle az fps és csökken a microlaggolás is! vagy rosszul tudom? -
gantus68 #18226 Jó lett, szerintem. A fly-by-wire vezérlés élvezetes, fordulékonyság (Hawk) és gyorsaság (Mig-21) jellemzi egyben. A rendszerei modernebbek. Repülési modellje nem hasonlít másra, de nem nehéz vele repülni. Fegyvert még nem próbáltam, nem tartok ott.
undefined
-
Solt #18225 Próbáltam, de ez sem segít... például az "Altimeter Pressure Decrease / Increase" semmilyen kombinációban nem akar működni, csak ha külön gombra teszem, például "+ -"! Nekiugrok így, hátha a végére érek egyszer! :)
Aztán, ha idő előtt elborul az agyam, akkor tolom inkább a Kamovot... :) -
Mirage-2000C -t próbálta már valaki? Mik a tapasztalatai? Milyenre sikeredet szerinte? -
Egy ismerősömnél volt hasonló, a legújabb wacom táblához adott progi nem fogadta el a magyar ékezetes billentyűzet gombjait, Photoshop egyszerűen nem reagált rá, bármit nyomott. Asszem neki az megoldotta, hogy amikor Ps-t akart használni, akkor angol bill. kiosztást állította be windowsban.
Ezért szeretem a klikkelős kabinokat, sokkal kevesebb bill beállítással kell szórakozni :) -
Solt #18222 Hihetetlen, hogy az összes ilyen szar nálam jön elő! :D
Egy "RShift + N" simán működik, de például egy "RShift + 7" egyáltalán nem. Például az "Altimeter Pressure Decrease" esetében bárhova állítom a nyelvet, sem az "RShift + 7", sem a "RCtrl + 7" nem működik, pedig angol nyelv esetén ugyanaz a kombináció jön ki a játékban is, és a Profiler-ben is. Szerintem csak azok a kombinációk működnek, amik mindkét nyelven ugyanazt az "eredményt" adják.
Azt hiszem hagyom a picsába... beállítom a játékon belül, csak így szűkösebb lesz a "hely", mert a MODE kapcsoló azért hiányzik. :(
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.28. 17:04:45 -
Nálam ilyen gond nincs, én magyar bill kiosztással használom a windowst, bár a billentyűzet az angol gombos (Microsoft Sidewinder X6), de nem tűnt fel még, hogy a dcs csak angol billentyűket használ (igaz, sosem figyeltem kifejezetten ezt). Első tipp, hogy ha a játék alatt angol lesz a kiosztás, akkor állítsd angolra akkor is ha a profilert állítod. Akkor elvileg azokat rögzíti, ami majd a játékban is lesz...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.12.28. 16:57:22 -
Solt #18219 Tom, te nagy mágus vagy! :))
Következő a nyűgöm,
A Logitech Profiler szoftverben készítek profilt a Su-25T-hez, de van pár olyan billentyű kombináció, amit a billentyűzetemmel nem tudok előcsalni, (Logitech K360, magyar) mert például nincs külön egyenlőség jel sem, de ha jól vettem észre, hiába magyar az alapértelmezett nyelv, a DCS angol kiosztással dolgozik, tehát ha beállítok a játékban mondjuk egy "RShift + -" kombinációt (fizikailag ezt nyomom meg a billentyűzeten), abból a játékban "RShift + \" lesz. :)
Állítsam angolra a billentyűzetet amikor játszom, vagy mi lehet a megoldás az ilyen gondokra? :)
-
killbull #18218 Anyahajók modellje is egy az egyben ugyan az mint FC2 ben. Még maga Wagner úr se szégyellte magát mikor élő streambe átlaggolt az anyahajón mikor leakart szállni Su 33 al. -
killbull #18217 Éreztem. :) Ha többet játszanál ráéreznél te is arra amit írtam. :)
PL arra hogy 90% ban ugyan az a filerendszer a játékban mint FC2 és előtte. Ugyan az a db_weapons.lua, ugyan az a Config/Weapons/missile.lua csak van benne AFM pár rakétának, a multi ugyan úgy laggol mint FC2 ben. Szóval ezek.
Utoljára szerkesztette: killbull, 2015.12.28. 13:30:54 -
Én elég keveset játszok és azt is offline , igy olyan sok dolgot vagy mélyebben nem tudok felsorolni , de a topiclakók biztos tudnának rengeteget.
Igy nagy általánosságban a részecske rendszert eléggé átdolgoznám , hogy a por füst és egyébb dolgokat jobban kezelje , szebb megvalósitásba, a fényeken is modositani lehetne, hogy ne ugy nézzen ki a kötelék fény mintha egy nagy léggömb lenne a szárnyvégen.
Az utánégető is lehetne részecskével megoldva.
A fizikai rész is lehetne sokat javitani az ütközésmodellel, meg sérülés rendszerrel együtt. Hangokkal is, ha jól tudom, most előre felvett fix hangokkat használ . dinamikus kampány stb..
Erőforrás optimalizása
Aztán ha már minden tökéletes lehetne ilyen apróságok, hogy a multiba megosztani a saját festést a másikkal ha nincs is feltelepitve neki, tehát ugyan ugy lásd mint ahogy nála van, a katapultálás is lehetne dinamikusan a körülményekhez igazodó, nem egy fix dolog.
igy hirtelen enyni :)
-
killbull #18215 Pl miket lehetne változtatni? -
Mint irtam elvileg az 1.5 ös verzióval egy engine váltásra került sor, hogy elötte , hogy hivták azt nem tudom, de amit te irtál az az ujnak a megnevezése, ugyhogy ennek, már az új elvárásoknak és az új szabványoknak is meg kellene felelnie, de még ha a régit is nézzük abban is lehene elég durva változtatásokat eszközölni, csak akarás kérdése, főleg ugy, hogy nem egy licencelt graf engine-ről van szó hanem amit ők fejlesztettek ki,tehát minden részét tudják, hogy hogyan müködik, mit lehet változtatni rajta. -
killbull #18213 Persze mert EDGE = ED Graphic Engine. A játék enginje ugyan az mint előtte csak pakolgatják bele a modulokat. Pénztárca harcosokat meg az új játékosokat a látvánnyal meglehet venni kilóra. -
Az EDGE engine kiadása után ami a 1.5 el debütált , már ezzel sem igen lehetne takarózni, ugyhogy eddig sok különbséget a látványon kivül nem vettem észre, SE erőfprrás, se fizika sem hangok terén
Ezalatt az idő alatt ahogy a videon is látszik csak a kinézet változott. -
killbull #18211 Több mint 12 éves enginnel már nem lehet mit kezdeni ha elavult. Most is betették a Mirage 2000 et és akinek nincs meg annak a külső modell a Su 27 est látja. ED megint odatette magát. -
Nem olyan rossz ez a CBU , csak összehasonlitva az eredetivel , nagyon rövid a robbanás sorozat és a por meg a füst elég gyér, bár ezeket már vagy 20 éve nem tudja az EDE normálisan megcsinálni.
A gépek Lockon óta "V" alakban robbanak mindegy mivel , hogyan és hol találod el őket, a földi célpontok , meg sűrű átlátszattan fekete füstoszloppal és egy kisebb mini atom gombafelhő kiséretében semmisülnek meg.
Ennél bármelyik másik sim sokkal realisztikussabb kinézetet produlál , legyen az a Il2 '46, vagy a falcon, csak, hogy a régieket emlitsem. -
bgabor911 #18209 Nem tudom hogy lehetne ez béna az optimalizálatlan 1.2-hez meg a retek Krím félszigetes szocreál panelházakhoz képest.
Ha ezt összekalapálják végre rendesen, és megjelenik a Hormuz térkép is, meg még néhány fontos új gép, akkor fog ott tartani végre a DCS ahol kellene neki évek óta. -
Hát ha megnézzük honnan tart hova, annyira nem béna sztem, főleg hogy a Te gépeden is elfut már.
Bár én a Lock On korszakot élveztem és a megjelenő A-10C-t. Ott nyújtott feltétlen örömöt a játék anno...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.12.28. 09:16:50 -
sakkay #18207 Csak a nagyobb por hiányzik.. -
sakkay #18206 -
sakkay #18205 Nevadát. -
Szerintem béna.