37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #18364 7950 még elég jónak számít.Látótávot,vizet vedd lejjebb,meg az élsimítást is alacsonyabbra állíthatod,az zabálja az erőforrást.Ki tudod kísérletezni,mi a legjobb beállítás. -
Mozes #18363 Sziasztok!
Segítsetek lszi. 2 éve nem vettem elő a játékot, most nyomni akartam, de újra kellett telepíteni és elmentek a grafikai beállítások én meg már nem emlékszem, régen is annyit tököltem vele. AMD 7950 kárgyám van, mi az ami a legjobban eszi a teljesítményt. HDR, HeatBlur és árnyékok kikapcsolva... mi használja még legjobban a gépet? Displayek felbontás 512 every frame-en vannak.
Köszi. -
beci43 #18362 Privát+serial ment! -
wolfhgb #18361 szinten privat -
Az L-39 modulban mennyire működik a multis pilóta / oktató dolog? -
beci43 #18359 Privi ment. -
wolfhgb #18358 En is kuldtem, erdekel, nem tudom odaer e az uzim, dobj egy szszamot, meg h mire van szukseged az atirashoz es dobom a let! -
beci43 #18357 Küldtem privit. -
JanKo72 #18356 A hang nélküli feliratost néztem, király lett. A hangosat majd hétvégén nézem meg időhiány miatt. Köszi!!! -
wolfhgb #18355 Nem megy el a privi! -
wolfhgb #18354 F 86 hogye adod? -
beci43 #18353 Off
Urak!
F-86 és Mi-8-as moduljaim olcsón eladók kihasználatlanság miatt.(Nem Steames)
Érdeklődni privátban!
Köszönöm
On
Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.01.08. 15:53:47 -
wolfhgb #18352 Az elharito rendszer oktatopalyaja is leforditva mar, keszul a hang hozza! -
Nagyon jó lett!
-
killbull #18350 -
wolfhgb #18349 Itt lenne a légiharc gyakorlo pálya magyar felirattal es hangal készen az A 10C hez:
A 10 C magyar nyelu légiharc oktatopálya
kérném tesztelni és véleményeket. koszi -
gsg16 #18348 igazi online kötelék gyakorlás.valakivel gyakorlod a kötelékrepülést, és közben folyamatosan jelez a besugárzás jelződ,mert a többiek próbálnak a nyomodban maradni,de időnként eltűnsz a szemük elől,és olyankor radarral keresnek meg. -
killbull #18347 Meanwhile DCS World online...
-
Pontosan! :) A monitoron kívül mindent cserélni kéne... elvagyok én így is a RoF-al , meg a DCS-vel... :D -
Az a minimum :D Gépre is kellene egy valaggal költeni annak, akinek jelenleg nem paks van a kisszobájában.. -
Azt hiszem, 2-3 évet várok vele... :) -
700€ az EU-s ára. A 600$ sem jobb és igen, lesz az annyi vagy még több -
Néztétek már hogy 600 $ a rift? Hát nem lett olcsó...lesz vagy 200k mire ideér... -
beci43 #18341 Teljesen jó.Abszolút kezdők is megértik. -
wolfhgb #18340 Ezek szerint érthető belőle a feladat és helytállo a megfogalmazás? -
beci43 #18339 Profi lett.Csak így tovább!Jöhet a mikrofonos.
-
beci43 #18338 Biztos nem arra jártál..egyébként mozognak a vonatok. -
gsg16 #18337 merre felé láttátok,mert én nem találkoztam vele -
sakkay #18336 Van, mozog. -
Solt #18335 Délután repkedtem a Su25T-vel és láttam mozgó vonatot... -
gsg16 #18334 a civil járművek között van vonat?nem nagyon láttam a civil forgalomban.régebben volt.már olyan,ami mozog is.mert állomáson állva láttam szerelvényt. -
beci43 #18333 Már tesztelem is! -
wolfhgb #18332 Az is elkeszul, ha rendben talaljatok a szoveget, mivel ugyebar azt kene felmondani ala! -
beci43 #18331 Kipróbáljuk!És köszönjük a fáradozásodat! 
A hangot is kérjük!
Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.01.05. 19:29:43 -
wolfhgb #18330 Es kész lenne az első gyakorlo pálya magyarítása az A 10-C hez, kérnék véleményeket a hozzáértőktől, a magyar narrátor hangnak még nem álltam neki, elöbb a szöveget cenzurázzátok!
link:
A 10 magyar nyelvű légiharc otatópálya -
wolfhgb #18329 Köszi, ezzel már jo lehet! :) -
Hát én nem játszom az a10-zel, szóval nem ismerem a rendszereit, de én így értelmezem:
a hud-on van egy kis volnal (AMIL) egy kis függőleges vonal a GBL kereszt alatt. Ez a kis AMIL vonal mutatja a lövedék röppályáját 2mp repülés után. Amikor közel vagy egy célponthoz akkor a kis AMIL vonal tetejét rakd a célpontra és ezzel jól lehet célozni.
Sajnos mint mondtam nem ismerem a gépet, és ez elég pongyola megfogalmazás, de hátha ez is segít egy kicsit.
Találtam egy képet róla:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.05. 13:35:15 -
wolfhgb #18327 Sziasztok, az alabbi szovegreszre tudna adni valaki egy pontos , ertelmezhető magyar forditast? Elore is koszi, már csak ezzel nem boldogulok.
The gun indication also includes the Air Mass Impact Line (AMIL), which is the short vertical line below the Gun Bore Line (GBL) cross. The AMIL represents a round's trajectory over 2 seconds of flight time. When within close range to a target, placing the top of the AMIL on the target can be a good aiming cue. -
wolfhgb #18326 Koszonom, erre gondoltam en is, igaz nekem a kezeles mas, trust hotas warthognal a coolie kapcsolo valtja a soi t a ket mfd kozott! De mar ertem a dolgot, a szoveg forditasanal ez meg nem volt teljesen vilagos, h miert is vacakol vele, de igy mar ertem! -
SOI az aktív MFD-t (vagy HUD-ot) jelenti. Ha kurzorral, TMS UP-al, bármivel kezeled a szoftvert, akkor az aktív MFD-n lévő ablakra vonatkozik az amit épp csinálsz, ekkor az ablakon szélére egy fehér keretet rajzol ki. Illetve a másik ablak közepére - mavericknél pl - ki is írja, hogy NOT SOI, hogy azonnal lásd, hogy kurzorral nem azt az ablakot mozgatnád. FCR vagy Targeting Pod-nál is fontos, hogy az aktív MFD-n nézd. Egyébként a DMS down kapcsoló vált az aktív jobb és a bal MFD között.