37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #18858 Es mar rendben is megy minden! -
wolfhgb #18857 Oh, koszi a gyors valaszt, a kapcsolot nem latom a gazkartol, a warthog vezerlomon meg nem ugrik vissza a kapcsolo! :) megprobalom, koszonom, lehet, h az egi t utana lottem! -
Először a kapcsold a jobb mfd-t CDU-ra, várd meg amíg az ins elkészül: villog a nav ready és a számláló 4.0.0.8-hoz ér 8itt 5:15-nél: https://www.youtube.com/watch?v=JSRwyVUhSBw ). Utána a bot mögött EGI, és utána már fel fogod tudni kapcsolni az EAC-ot. Amúgy ha megnézed, nem csak a lámpa marad égve, hanem a kapcsolója is visszaugrik off-ba.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2016.02.05. 22:05:21 -
wolfhgb #18855 Egy gyors kerdes, hatha valaki tudja a valaszt! Vegig csinalom az A 10 C inditasi sorrendjet, ahogy a nagykonyvben le van irva, megis a vegen, mikor elesitem az EAC kapcsolojat, a figyelmezteto panelon az az egy szem visszajelzo lampa egve marad! Ez miert lehet? Tudja esetleg valaki az okat? Ha a start up treninget csinalom, ott kialszik, amikor atvaltom a kapcsolojat, nem igazan ertem, egy normal free fligh nal, ramp startal miert nem? Otletek esetleg? -
Olyan ismerősnek tünik , mintha ismernék ilyen játékokat :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Asszem így teljes méretben is meg lehet nézni őket.
http://www.kephost.com/image/cA12
http://www.kephost.com/image/cA19
http://www.kephost.com/image/cA1b
http://www.kephost.com/image/cA1s
http://www.kephost.com/image/cA13
http://www.kephost.com/image/cA18 -
-
wolfhgb #18851 Pedig a regi trailer sem azokkal a robbanasi efektekkel dolgozik, ami a programban lathato! Ilyen forman pedig el tudom kepzelni a dologot, tudvan, h milyen patent videoszerkeszto programok vannak! -
Az tiszta sor , hogy effectelve van, de csak azon tud modositani ami eleve ott van, tehát hozzáaddni plussz dolgokat nem hiszem , hogy csináltak volna benne ami nincs a játékban.
A szineken a fényeken és más a kép egészére ható effecteket gondolom tettek rá, de a kabin tükrözödését és ilyeneket biztos, hogy nem utólag tették rá, pedig az elég jól mutat. -
A videó tutira effektelve van. -
wolfhgb #18848 Raadasul ez meg a regi 1.0 asmegjelenesekor keszult! Hol volt akkor meg ez a szint! :) -
wolfhgb #18847 Itt a regi trailer, azert ezen is felfedezek jocskan tupirt! :) robbanasok, efektek,.... Igy kell a 2.0 ra is nezni sztem! :)
a10c trailer -
wolfhgb #18846 Ezek a kedvcsinalo trailerek sztem csinositva vannak, en is high ban tolom, de nincs ilyen minosege azert, noha tenyleg szep! A kaukazusi mapon is hasonloan csinos a trailer! -
moho #18845 "néhol szinte valósnak hat az A10es"
Ez volt a fura nekem. Ekkora nagy különbség van az 1.5.2 és a 2.0 közt? Mert High-on játszom a10c-vel de korántsem igy néz ki a játék. -
zoltang #18844 Red Flag Hog Bundle
$65.00
Bonus: $13
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2016.02.05. 17:13:36 -
50 dolcsiért kiprobálhatos az openalfa Nevadát 2.0ás verzióban.
Egész jó a video néhol szinte valósnak hat az A10es. a rakétát fustje is elég jó lett , ami nem mondható el a robbanásokról.
A fekete sürü füst lehetne több variáció szinből ,de inkább a Nevadai homok por felverődése hiányzik mellőle.Meg, hogy változatosan robbanjanak.
Esetleg a füstök "higulása" is lehetne még ahogy oszlik a levegőben -
moho #18842 Láttátok már?
A-10C: Red Flag
Sokkal nagyobb az erőforrás igénye a NEVADA-nak? Nagyon gondolkodom rajta, hogy be kellene szerezni.
Korábban volt open beta ha jól emlékszem ez még tart? Kipróbálható a Nevada?
Utoljára szerkesztette: moho, 2016.02.05. 16:47:27 -
Lehet én is előszedegetem a dolgokat :D
szerk.:Volt valahol be se indított motorom, csak most nem találom... :D
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2016.02.04. 19:29:47 -
wolfhgb #18840 Nalam nem! Igaz, én jobbara a foldon modellezek! :) -
ok... gondolom sose volt olyan egered, joystickod, billentyűzeted amin van ez a frankó csúszásgátló bevonat ami egy idő után ragad bármit is csinálsz vele...
Wolfhgb: Repülőmodellek üzemanyagához kell, úgyhogy van belőle még. Igaz a modellezés már pár éve szünetel :/ -
gsg16 #18838 moss kezet játék előtt... -
gsg16 #18837 vagy mindhármat egyetlen csúszkára tenni,és máris kész lenne a vidámság.a felhők közül előtörő UFO elől félre rántod a botot,egyenesen bele egy madárrajba...miközben a földről,a BUK rendszer próbál lemosni a kék égről,rakéták áradatával.ez akár egy fasza mission kezdő jelenete is lehetne -
wolfhgb #18836 Szerencses vagy, h epp volt otthon, gondolom a nitroglicerin mogott volt a polcon, azt pedig ovatosan odebbtoltad! :) -
Közben rátaláltam az izopropil alkoholos megoldásra :D szerencsére találtam is itthon, úgyhogy most azzal súrolom a botot. Szerencsémre a gázkar nem vészes így legalább ahhoz nem kell most nyúljak.
Köszönöm a segítséget! :) -
Jah, a Bird hit probability meg a Failures probability mellé egy UFO sighting probability csúszka, oszt 100%-ra húzva köteléket lehet vele repülni... -
wolfhgb #18833 Nincs nevadam nem tudom, de szinte biztos, h ott is eszi a vasat a program ugyanugy! -
wolfhgb #18832 nitro higito vagy aceton biztos megoldja a problémat, kis feluleten probald ki, nehogy azt is feloldja, ami alatta van. -
Köszi!
Azt esetleg nem tudod, hogy mivel lehet lemosni ezt a gumis borítást ami van a boton?
Ragadós sz*r lett az egész, egyszer valamelyik repülős topikban le volt írva hozzá a recept, de nem találom :/ A zippo benzin rémlett, de az nekem nem hozta még le sajnos. -
Akkor a depth of field a Nevadánál is olyan sok FPS-be kerül és nincs belső nézetben? -
wolfhgb #18829 A grafikus motor mar az 1.5 nel is az uj edge, nem hiszem, h nagy valtozas lesz a 2.0 nal. -
wolfhgb #18828 mindenkeppen szilikonzsirt hasznalj, a koolajszarmazekok megehetik a muanyag fogaskerekeket, ha nem olajallo kiviteluek!!! -
Tehát a terrain mesht nem fogják felskálázni a motor miatt? -
A G940-ben gondoltam ideje lenne átkenni a fogaskerekeket, viszont szilikonzsírom az nincs. Van viszont helyette G2-es grafitos zsírom.
Szerintetek bele lehet ezt kenni? Elvileg nagy súrlódásnak kitett cuccokhoz és fogaskerekes hajtásokhoz is jó. Csak nem tudom hogy műanyagot nem eszi-e meg :/ -
wolfhgb #18825 Nagy valtozast nem fog eredmenyezni a 2.0 a kaukazusnal, mert mar ebben az 1.5 ben is az uj motor dolgozik! -
Gondolom Kaukázusnál nincs hír a 2.0 dátumáról. A linkelt videón egyébként 2.0 vagy 1.5 van? -
Igen. Gondolom az Area 51 miatt. -
beci43 #18822 A MOD készítők majd megoldják,ne aggódj...
-
gsg16 #18821 jó lenne,ha beletennék a játékba,hogy néha random módon,csak úgy megjelenjen a levegőben a gépek mellett,aztán meg elhúzzon -
qrvanagy, nevadához mondjuk magas labda volt lecsapni :D -
wolfhgb #18819 Jah, az uj modul! :)