37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #19637
    Jó videó! :) De folyamatosan lebegni a helivel elég nehéz...
  • LeonSilver
  • Papa01 #19635
  • zoltang
    Amatőr hobbivideós felvétele... :)

Egyébként ez olyannak akit, majd érdekelni fog a gép, mint az aperitif.
  • Papa01 #19633
    0:33-tól ezen a hangyabokányi repülőgép sziluetten mi nézni való van? Már nem azért... :)

Ez nem Neked szól. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.04.02. 21:49:50
  • zoltang
    Nem, majd ha pre beta lesz és $49.99 helyett $39.99 lesz. Kb. 1-2 hónap múlva. :)
  • repvez
    Ha pre-alfa akkor már 60 dolcsiért megvehető a webshopban nem ? :D
  • zoltang
  • wolfhgb
    Igen, ezert szeretem en is inkabb a csinald magad opciot, kevesebb a meglepetes! :)
  • repvez
    Nem én egy régi gameportos HOTAS-ból kukáztam az egész belét és egy ilyen univerzális USB panellel akarom helyettesíteni, de ha lehet akkor már egy új fém mechanikával egyetemben és akkor lesz egy örök darab cuccom. Abban talán nem lesz előre beletervezve a gari ideig tartó működés.
  • wolfhgb
    Akkor tenyleg nincs gond, csak ugy remlett, mintha azt irtad volna, h potis joy ban akarod a potikat ezzel kivaltani, ott utkozik az ember ebbe a gikszerbe, vagy akkor, amikor egy joy vezerlo paneljet hasznalja fel az ember egy uj eszkozhoz, mint az esetemben. :)
  • wolfhgb
    Akkor ott is ez a megoldas a jobb, mert amit anno linkeltel kepet, ott a pali egymassal szemben helyezte el a magneseket, 180 fokos iranyban, ugy a senzor is 180 fokon dolgozik, az pedig sok volt nekem erre a celra, de a bothoz is sok lessz. Azzal tudod a fokot beallitani ennel a megoldasnal, h milyen messze helyezed el a gyurun a ket magnest egymastol.
  • repvez
    igen igy még jobb , köszi
  • wolfhgb
    A kiallo acel tengelyen van a muanyag gyuru oldalt, alatta a talpazaton van rogzitve a senzor felfele nezve, a gyuru pont akkora, h a rajta lefele nezo magnesek epp a senzor felett haladnak el a kar mozgatasakor. Talan igy vizualizalhato kep nelkul is a mukodese.

• repvez
    Köszi a képet.A bot részhez ha jol számoltam akkor általában olyan +- 20 fokos kitéritésre tervezik .
    A gyári paneleket nem tudom, hogy milyen volton mennek, de az ilyen külsős USB panelek mint a leobodna, az mind +5V on üzemel, ugyhogy azokkal nem lehet gond..
    leo panel.
  • wolfhgb
    Koszonom, beleadtam apait anyait! :)
  • wolfhgb
    Arra figyelni kell, h a senzor mukodesi tartomanya 4.5-6v kozott van, viszont a joyok potija 3v ot kapnak a vezerlo chiptol, azon a feszultsegen nem mukodik a senzor.
  • wolfhgb
    A belerol most nem megy kep, szet nem szednem azert.
  • wolfhgb
    Ez a magnes elrendezes a legjobb a karnal, mivel igy 30-40 fokos elfordulas mellett lezajlik a szenzor teljes skalaja. A gyuru muanyag, a kar tengelyen van, es kozvetlenul kb 1 mm e alatta van a senzor, a ket magnes ellentetes polussal nez a senzor iranyaba.

• Solt
    Kurva jó! Emelem kalapom! :)
  • wolfhgb
    Ket kep nem megy egyszerre! :)

• repvez
    Arról van képed, hogy a hall senzort , hogy sikerült fel aplikálni a rendszerre. Az egyetlen gondom ez és az egész tervemet ennek a megtervezése hátráltatja, hogy hogyan lehessen a legstabilabban kis helyre felfogatni a mágnest is és az érzékelőt.
    HA hengeres mágnest találnák a megfelelő polaritással az lenen a legjobb , de a neodium mágnesek oldalon nincs ilyen.
  • wolfhgb
    Tesztelodik a kar, nem vagyok helizsonglor, de mindket madar, kamov minyo, leteheto vele centinkent szimulacios modban!

[IMG]http://kephost.com/images/2016/04/01/image3dec6.jpg http://kephost.com/images/2016/04/01/image231de.jpg[/IMG]
  • Lysandus
    FFB-s botjuk van? (Nekem most az írja ki, hogy server hangup.)

Cockpit: pedig valami jó kis ffb-s bottal lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni a sorozatgyártást.

1/3_vszd_Tazar
  • VO101-MMaister
    A ceg mukodik, de egyelore kis szeriakban, elorendelesre dolgoznak, es eleg gyorsan elkapkodtak a nepek a helyeket.

A Black Mamba-t gyartjak majd tovabb az uj himbaval, de ha jol tudom az mar nem ezzel a messer stilusu markolattal jon majd, hanem valam i suhoj felevel. Ez a markolat a VKB hamarosan megjeleno olcso joystickjan a Gladiator Pro-n lesz rajta.
    Egyebkent az is nagyon jo cucc lesz. Azonos vagy nagyon hasonlo fem himbaval es ezzel a mesza markolattal+ rengeteg tengellyel-gombbal. Ja es joval olcsobban.

• VO101Tom
    Nabakker. Ezt pedig vártam én is. Az a "sold out, no longer available" az komoly? Készül az újabb, vagy ennyi volt a cégnek?
  • VO101-MMaister
    Orulok, hogy tetszik nektek is:) Hat felmerult a gyartas, de egyelore nem aktualis.

Az a Saitek giccs, szerintem a Star Citizen-es nepeknek keszul.

A legjobb elerheto joystick szerintem ma a ruszki VKB cucca. Konstrukcios szempontbol oda-vissza veri a Warthogot. Eleg komoly termek csaladot terveznek kiepiteni ebben a minosegben. Cserelheto markolatok, pedal, gazkar...

http://www.gostratojet.com/Vintage_Black_Mamba/index.html

Utoljára szerkesztette: VO101-MMaister, 2016.04.01. 10:26:24
  • LeonSilver
    EZT láttátok már?

Most ez vagy áprilisi tréfa, vagy a szajtek féle rókabőrlehúzás, mint az x52 / x52 pro esetében.
    Ahogy nézem a képeket, ergonomiai szempontból semmi sem változott, márpedig aki ezt megtervezte az egy fasz.
  • repvez
    tomcat fejlesztési napló
  • gsg16
    off
    házi szimulátor. .kezdőknek jó tipp...
    on
    Utoljára szerkesztette: gsg16, 2016.03.31. 19:30:19
  • i robot
    Jujjj brutál felszerelés! Azt hittem a varacskosom a király...
    Sorozatgyártás?
  • wolfhgb
    Baratsagos, hazai buxahoz igazitott arakkal! :)
  • Lysandus
    Puma fórumon találtam, de idevág:

Spitfire control kütyük
  • Lysandus
  • Borisz80
    Ilyenből kettőt kérek ;) köszönöm!
    Félre a viccet, MiG-21 botot tudna gyártani valaki? Abból is MF vagy Bisz, de inkább a Bisz.
    Régen volt egy telefonszámom, egy győri emberke aki gyártott replikákat fémből, de mostanra már elkallódott a száma.

Wolf.
    Gratula!
  • LeonSilver
    Hát, Barátom. Erre nem lehet mit mondani. Maximális tiszteletem! Én nagyon tudom értékelni azokat az embereket, akik ilyesmikre képesek lévén és tök béna vagyok. Nekem ez kell(ene) :)
  • wolfhgb
    Elkészült a kis csinos, a markolaton 5 gomb, egy 4 irányú nézetváltó, egy 2 irányú scroll, a házon 2 ös lockolható gázkar, 5 kétirányú csapfedeles kapcsoló, 2 gomb a gázkarok talapzatán, egy teljes úton működő toló potis axis, a kollektív kar hall sensoros érzékelésű, a markolat forgó, egy további axis használatával, aki ott kivánja inkább a fordulat szabályzását vezérelni, de a markolat max gázon rögzíthető is, teljes fém kialakítás a mechanikán, a kar szorossága szabályozható, a markolat minden létező kényelmi funkcioja állítható, szöge, hossza, trigger pozicioja, stb. A teljesség igénye nélkül ennyi, tesztelés után vihető, az ára 50000 ft, lévén, hogy egy 20 rugos joy volt az anya, a rajta lévő bizbaszok 15 öt kostáltak és jókora atyai törődést is kapott tőlem! :)
    Dobok néhány nem túl előnyös képet is alabb!

• VO101-MMaister
    Persze egy ergotron monitor konzol. Rengeteg jopofa megoldasuk van.
  • PhantomAss
    Hű, ez nagyon állat cucc. Látszik hogy nagyon át van gondolva az egész szim sarok, a kihajtható monitortól kezdve az ülésig minden.
    Egy olyan joyt én is elfogadnék.
    Grat hozzá, biztos nagy élmény így repülni.
    Apropó, a monitor tartó kereskedelmi forgalomban kapható cucc vagy azt is úgy csináltattad?

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.03.30. 13:18:59
  • VO101-MMaister
    Oszinten szolva nem emlekszem pontosan, mert kb 6 eve vettem oket, de nem volt tobb 30-40e Ft-nal. Ha kell elkuldom privatban az elerhetoseget. A botkormanyt is o ontotte, bar azzal sok melo volt utolag.
    https://www.flickr.com/photos/22174211@N02/albums/72157625216620063