37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Nem biztos , hogy a DCS hibája, ha a mellékelt képen amire hivatkozol olyan élesen lehetne látni a dolgokat akkor sztem senki nem panaszkodna a további felbontás nővelésre, mert ott elég jol és részletesen le lejhet olvasni a feliratokat. és érdekes modon a fizikai pixeleket nem is lehet látni.

Pedig ha csak simán lefényképezel egy kijelzőt is látni, nem hogy egy nagyitó lencsén keresztül.A fényképezőgép, gondolom nem pontosan a fokuszpontban volt mégis éles a kép. volt valahol egy cikk a dk1 és dk2 valós képeiről, mert ott is amikor promozták oket akkor a sztereo képet a monitorrol mentették ki nem pedig a valós eszköz kijelzőkéről és ezért volt csalóka a dolog.

Meg ami még furcsa ,hogy itt nem látni comatikus aberrációt a képeket az occulusos képek tele vannak ilyennel , amit a 2 kép kompenzál, hogy ne legyen zavaró.

Mindamellett biztos, hogy nagy élmény lehet még igy is a dolog,de azért még messze van attól a szinttől, hogy olyan minőség legyen ami egy kicsit is megközeliti a moszani monitoros képet
  • wolfhgb
    Köszi, a track jónak tűnik, megprószálom akkor a leírtakat.
  • macleody
    Elindítod a track-et a játékban és felveszed valami külső videórögzítő progival. Már ha nem bugos még mindig a visszajátszás. Sokszor volt, hogy nem úgy történtek az események a replayben mint játék közben. Pl.: indítás után 5 perccel lezuhantam, holott a játékban majdnem egy órát repültem :)
  • wolfhgb
    Egy gyors kérdés, hogyan lehet a rögzített track ből videot készíteni?
  • wolfhgb
    Mondjuk olyen kozelrol nem neztem a muszerfalat a progiban, mint ahogy a kepen latszik, de normal fejpozicional, full grafikai beallitasok mellett, a kabin muszereinek a 90% a latomezodben van, ez a szu 27 nel nem keves muszer es olyankor mar igencsak pixelhaboru a sok kis meretu muszer!
  • wolfhgb
    Hat, en pedig nem szoftveres pixeleket lattam, hanem hardvereseket! Mint amikor az ember kozelrol nezi a kijelzot a tv nel es latja a pici megjelenito pixeleket rajta.
  • Solt
    Azok a képek úgy készültek, hogy belefényképeztek a Vive lencséjébe, ergo nem monitor kérdése, hogy milyennek látod! :) Amikor nem így néz ki egy alkalmazás mint a linkelt képeken, akkor az az alkalmazás "hibája". Például azzal "csalnak", hogy nem a natív felbontáson megy, hogy minél kevesebb kiszámolandó pixel legyen.
  • wolfhgb
    Amit lattam, az a hardver megjelenitojenek a palcikai, az tuti nem dcs hiba, ha egy szamjegy mondjuk 2-3 palcikanyi, sosem fog ugy kinezni mint a linkelt kepen egy full hd monitorral nezve a kepet.
  • Solt
    Akkor viszont a DCS "hibája"... optimális esetben azt lehet kihozni belőle ami a linkelt képeken van.
  • wolfhgb
    Szerintem akkor sem nez ki igy, ha kozel hajol az ember, az utolso kep a linkelt oldalon, ami egy muszerfalat abrazol, nincs ilyen eles a kep az eszkozben.
  • Solt
  • wolfhgb
    Latja az ember a palcikakat a kepernyon, alap ulo helyzetben a muszerfal analog muszerei leolvashatatlanok, kozelebb hajolva hozzajuk mar jobban kivehetok, ha egy szam nem 2 palcikanyi meretu, a hud nagyobb szamjegyei sebesseg magassag 27 es nel olvashato volt alap ulo helyzetben, ha pontosan arra forditja az ember a fejet, h a kep kozepen legyenek, a kozeppontol 10-20 foknyira, mar minden dolog arnykepesen latszodik, ahogy ez a linkelt kepeiden is tapasztalhato.
  • wolfhgb
    Kedves kollegank Phantomass nak hala, en is a buramra rakhattam a kutyut, az en velemenyem is az, hasonloan az ovehez, h az elmeny fantasztikus, aki csak murepulget es van ra 3 kiloja ne hagyja ki, de sajnos eredmenyes legiharcra meg alkalmatlan a felbontasa, foldi celok sztem labellek nelkul megtalalhatatlanok vele, a legiek kis szerencsevel egy kilometerrol talan! Az elmenye azonban, amit a 3d miatt es latvanyra, frenetikus, en is megvarnam vasarlok helyeben a kovetkezo, remenyek szerint nagyobb felbontasu szeriat.
  • Solt
    Akkor kinézett úgy mint a linkelt képeken?
  • PhantomAss
    Aham, natívon volt. De a DK2-höz képest jobb lett, már majdnem olvashatóak a labelek, a következő széria szerintem jó lesz. Meg pl. a su25-ben a HUD-ot is el lehet olvasni ha közel hajolsz, a DK2-ben nem tudtam.
  • Solt
    A felbontás tuti, hogy a Vive natív felbontásán volt? Nem lehet, hogy a DCS nem kezeli még rendesen? Más alkalmazásban nem volt élesebb a kép? Legalább ÍGY kéne kinéznie, ha minden oké.
  • PhantomAss
    Rövid Vive leírás a hétvégi tapasztalatokból, de ne számítsatok semmi profi írásra, csak a saját tapasztalatok:
    vive teszt
  • zoltang
  • wolfhgb
    Kamu hirdetes, mint amikor nálunk hirdette valaki a sérült grippent a jofogáson! :)
  • repvez
    ha 2007es gyártású akkor napi 21 órát repült a mai napig folyamatosan , hogy elérje ezt .Gondolom a napból fennmaradó 3 óra elment az üzemanyag töltésre ,meg a pilóta cserére :)
    Egyébként igen nekem is kicsinek tünik, vagy legalább is valami demo makettnak tünik.
  • Hecker007
    Nekem kicsinek tűnik az a gép a képen. A Su35 elég méretes jószág, de ezen a képen a házhoz meg a villanyoszlophoz képest elég kicsike az egész, főleg a szárnyfesztávon látszik szerintem.
  • beci43
    Mirage modulom féláron eladó.Akit esetleg érdekel,kérem privátban keressen meg.(Nem Steames)
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.04.24. 13:25:37
  • PhantomAss
    72000 repült órás Su 35-ös? Nem sok az egy kicsit?
  • gsg16
    van,ahol ilyesmiket lehet használtan venni:link
  • LeonSilver
    Megy ám a fakk meg a hóli sit :D

• krisztian005
    A MI-8-at én is csak ajánlani tudom. Pár gépet én is eladnék Bfü109 K-4 Kurfurst, Fwü190 D-9 Dora és UH-1H Huey, mindegyiket a hivatalos oldalról vettem, vagyis nem steamos, egyenként 20 dollárért adom együtt a hármat 50 dollárért. Akit érdekel irjon privátban.
  • PhantomAss
    Nekem is megvan, de ahogy Sakkay kolléga is mondta, és is ajánlom mindenkinek :)
    Én már csak egy Mig 21 re pályázom majd.
  • sakkay
    Megvan. Amúgy mindenkinek ajánlom.
  • gantus68
    Nem érdekel senkit sem egy MI-8-as? Nekem két kódom van, az egyiktől megválnék.
  • Fürtös
    Ja amugy ujra van netem 1.5 hónap után...
    Angol profizmus...
  • repvez
    A 25. évfordulóra valamit csak alkotni akarnak, meg a képen elég sejtelmesen rátették ezeket a gépeket , mint a warthog elő reklámnál is volt egy kis ráutalás.
    De majd meglátjuk.
  • Fürtös
    Dcs ben most is egérrel kapcsolgatunk sokmindent.
    Ránézzel esetleg közelebb hajolsz és nyomsz egy előre bekonfigolt akció gombot és kész is vagy.
    Ha jól emlékszem alt+c a kis sárga célkereszt.
  • gsg16
    miből gondolod?
  • repvez
    Nemsokára érkezhet valami uj TM hardver.Vagy F18 bot vagy pedál talán.
  • gantus68
    Mi8 modul féláron érdekel valakit?
  • zoltang
    Messze van még...

VEAO Simulation DCS Spitfire XIV Cockpit Screenshots

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2016.04.20. 10:42:29
  • wolfhgb
    Jah, 6-7 millanal mar elgondolkodnek inkabb egy ultrakonnyun! :)
  • Borisz80
    A Titan 6K csak olcsó 6-7 milla :D
    Hm... azt hiszem maradok az oculusnál.
  • repvez
    Ez egy elég "fájdalom mentes" Hall senzoros átalakitás
    "csak" az alkatrészeket kell megcsinálni
  • RODLEE
    Sziasztok!
    Joy problémával küszködök,és ide irányítottak tanácsért!
    Van egy Saitek X-52 joyom,minden rendben van rajta csak folyamatosan csűr jobbra!
    Esetleg valakinek valami javaslat javításra,esetleg előfordult másnál is megoldódott!?
    Segítséget előre is kössz!