37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bárcsak annyi pénzem lenne 
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.24. 11:18:44 -
Ámerök. Van még valaki, aki megvette a Gazellát és használja a Nevadás cuccon? -
-
Azt el is hiszem :D -
Mi az,hogy! :)
Csak a reggel indul rozsdásan. :) -
:D Csúszik mi? -
Én mostanában Aranyhordóval zsírzok. :) -
wolfhgb #20150 Minel surubb konzisztenciajut vegyel, kulonben nem marad sokaig a helyen. -
Srácok, itt vannak mindenféle faszányos szilikonzsírok. Melyik lenne a legfaszább? Nekem konkrétan a pedálhoz kellene perpill. -
Nekem a DCS-ből még az A10C MFD-t se sikerült késés nélkülire megoldani, kb 1-2s késése van a képnek és a gomboknak is. Pedig próbáltam Nexus készülékekkel sőt drágább elvileg nagyobb teljesítményű tabletekkel is. Ez van, itt még várni kell hogy ez a technológia kiforrja magát. -
wolfhgb #20147 Mondjuk olvastam ilyen probalkozasrol vr forumon, ott az volt a problema, h kesese volt a kepnek, nem sikerult nekik osszehozni a dolgot elvezheto formara sajnos. -
wolfhgb #20146 Akkor nem labdazok! :) androidom nincs. -
szerencsére itt az Iphone nem rúg labdába, egy min FHD felbontású droidos teló kell és vagy wifin vagy usb theatre segitségével küldi a képet át a pc a telóra.
A trinusVR is hasonló elven müködik azzal már teszteltem -
wolfhgb #20144 Es hogy kerul a gep kepe mondjuk egy iphon ra? Vagy android fuggo? Egy ket nap mulva jon a vr cardboardom is a telohoz. -
Még egy kis adalék és kérdés a VR témához, ma akadtam rá egy Riftcat nevü progira ami elvileg emulálja a vive és rift szemüvegeket igy okostelefonnal és kinai szemüveggel is használhatók azok a progik ami a másik kettővel.
Ami a lényeg elvileg a steammel is összeköttetésben van annak is a R verziójával, és a DCS benne van a listába.
Ha valakionek erősebb gépe van és rendelkezik kinai szemüveggel és egy jobb féle okostelóval az teztelhetné.
Nekem sajnos a HD4850nél megakad a dolog, mert nem dx11 kompatibilis. -
Sidewinder #20142 7:30-tól tessék figyelni. Nagyon szívesen viszontlátnám DCS-ben azt a Ka-50 műszerfalat, de gondolom nem véletlenül lett kiadva a szimulátorba a kevésbé fejlett változat:
-
Sidewinder #20141 Csak,hogy én se maradjak ki a sorból: 30. -
Igazán nincs mit. -
gsg16 #20139 vagy behúzná a futóművét... -
wolfhgb #20138 Ne is torodj vele, a korral jar, lesz ez meg rosszabb is, mikor a mi 8 nal keresed a fekszarnyakat. :) -
Akkor tényleg szenilisedek. :)
Köszi szépen! :) -
Ja, nincs külön jobb/bal lábfék.
Csak wheel brake on van. -
Emlékeim szerint a SU-25T-nél nincs külön jobb és bal kerékfék.
De mindjárt rákukkantok. -
Szép napot mindenkinek! :)
Lehet, hogy egy kicsit szenilis vagyok, de eddig azt hittem, hogy a Szu-25T-nél be tudtam állítani a kerékfékeket a pedálra. Most viszont sehol sem találom az Axisoknál. Ráadásul még másnapos se vagyok. :))) -
gsg16 #20133 köszönöm,sikerült -
wolfhgb #20132 Egy kicsivel korabban irt megoldast egyik kollegank, az alapjan sikerult nekem is ujraaktivalni a modulokat,en is alaplap csere miatt szivtam, a tegistribol kellett torolni a behanyt modulokat es ujra reggelni, utana jo lett. -
Nem biztos. Nagyon könynen előfordulhat, hogy csak akartam írni sakkay cimborámnak, aztán elmaradt.
Én úgy emlékszem, hogy írtam, de hát ... -
JanKo72 #20130 Na akkor én is, nehogy kimaradjak. Olvasó vagyok a fórumon, egyébként századtag online , én is 44 vagyok. -
gantus68 #20129 #19942
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.05.21. 19:20:20 -
Klusi86 #20128 Napi szinten követem a fórumot, de ezek szerint átsiklottam felette, bár most rá kerestem (mi8, mi-8, minyó, ventilátor) szavakra és így sem lelem, bár még így is kimaradhatott :) -
Már működik egy ideje. Még én is posztoltam ha jól emléxxxxxem. Ettől függetlenül inkább kécccer, mint ecccer se.. ;) -
Klusi86 #20126 Tudom, hogy most a Gazelle a menő :D , de közben a Minyó is fejlődik. Vagy ez csak nekem új? Azt tudom, hogy hónapokkal ezelőtt megemlítették changelogban, de akkor nem működött. És még az fps sem esik le közben :)
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2016.05.21. 18:29:19 -
-
gsg16 #20124 Üdv Urak!
beszereztem egy új alaplapot,meg ramot,stb.a lényeg,hogy most a dcs modulokat nem tudom aktiválni,folyamatosan hibát ír ki.van valami megoldás erre? -
Azonnal veled tartok! :) -
Ludowik #20122 Na jó bevallom 39 de már nincs két hónap a 40 hez. Végigolvastam és úgy döntöttem iszok egy sört 
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2016.05.21. 17:33:39 -
Hát bajtársam... ha majd megveszed és elkezded használni, tuti leteszed a hajadat.
Qrva jó ez a kis szerkezet :) -
36 -
sakkay #20119 most ts?
-
Mikor? Hol?