37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gsg16
    látványos indiai fegyverbemutató
  • beci43
    Szerintem a Starway jobb,bár ízlés kérdése.Mindkettőt próbáltam,szerintem a Barthek féle kicsit mesterkét színvilágú.
  • LeonSilver
    Csak most ugye van ez a két terrain mod.
    A Mustang féle meg ami DLC ként ingyé lett kiadva.
    És van aki szerint az egyikben ez a jobb a másikban meg az és ezzel tök egyszerű lenne mixelni a kettőt.
  • beci43
    Semmi értelme Papa.
  • LeonSilver
    Ezt próbálta már valaki?
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    Erre voltam kivancsi. Csak az a baj, h az ed s serialok a steam es world alatt nem hasznalhatok, mig forditva igen, ha jol tudom, ezert kisebb a piaca. :)
  • LeonSilver
    Én nem látom akadályát, lévén két külön szeriált kapsz.
  • wolfhgb
    Egy kérdés, ha megveszek comboban valamit az ED nél, abból az egyik összetevőt külön tovább tudom pattintani, ha már mondjuk megvan?
  • molnibalage83
    Bár én nem játszok a játékkal, de videózáshoz én tutira ezt használnám.
  • gantus68
    Nagyon jó lett, jelentős a különbség ED-hez képest, ajánlom mindenkinek. Telepítéskor én az alternative way-t választottam.

Starway Caucasus DLC
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.06.03. 15:30:07
  • Death Rattle
    Ez pedig a 8204-es magyar madárka !

Katt
  • Death Rattle
    DCS: Mig-21Bisz Magyar Néphadsereg "teflon" skin !

Katt
  • repvez
    Amugy érdekes az EDE, jóformán, ami fejlesztés van DCS-ben azt mind 3rd party csapat csinálja és nem nagyon segitik a munkájukat.Pedig volt róla szó, hogy kiadnak egy dev kitet amivel könyen lehetne modokat késziteni a játékhoz, na ez nem történt meg.

Az ARMA szinte naponta tolja a fejlesztéseket és a javitásokat amiket a mod készitők kérnek vagy jeleznek hiba ként vagy plusz lehetőségként.

Itt szinte a kritikus bugokat javitó patchekre is hónapokat kell várni.
  • wolfhgb
    A dcs nek indult a fejlesztes, csak az arban nem tudtak megeggyezni, igy a srac bedobta, h ha osszejon donaciobol 2000€ neki, ingyen elerheto lesz, hat osszejott neki, ezert ingyenes, nem hiszem, h kezdo lenne az illeto, v a dcs targyalt volna barkivel valami szarrol. De ha megsem tetszik, egy gombnyomassal barmikor leszedheted es vissza is ugyanigy. Tehat nem erzek benne tul nagy rizikot, a kiprobalashoz.
  • VO101Tom
    Nem tudom, hogy ez gond-e, azért kérdezem, de a leírásban azt írja a gyerek, hogy a textúrákon kívül további - kevésbé feltűnő - fícsöröket tartalmaz, mint pl. az összes lua fájl (amiket a talaj konfgurációhoz használ) fejlesztve van (a felsorolásban "Adjusted terrain configuration files" néven is írja). Tudja valaki, hogy ezek a lua fájlok pontosan mit csinálnak?

Falconnál volt olyan, hogy egy srác csinált egy nagyon jónak tűnő térkép javítást az alap Korea maphoz, csak épp a "feljavított" talajt nem ismerte az AI. És volt hogy a föld alatt, volt hogy lebegve közlekedett rajta. Online nem is lehetett használni.
  • wolfhgb
    Ha viszont a jsgme vel inaktivalod, vissza all a regi megjelenese a map nak.
  • wolfhgb
    Minden evszakot valtoztatja a teljes kaukazusban, h erted, h kompatibilis maradjon a normal texturas terkepekkel? Hisz csak egy terkep van, azt javitja, csinositja.
  • wolfhgb
    Direkt nem raktam linket, h csak nekem legyen meg. :) jsgme vel barmikor fel es leveheto. Kiprobaltam, szep lett es varosban nekem furgebb is.
  • VO101Tom
    Jól néz ki, de ha a lua fájlokhoz is hozzányúl, akkor kompatibilis marad a normál textúrás térképekkel?
  • repvez
    caucasus
    Ha valaki nem találná
  • wolfhgb
    Jah, ingyenes lett! :) akkor csak toltheto es hasznalhato!
  • wolfhgb
    Kesz az uj caucasus dlc a starway nel. Toltheto es veheto!
  • sakkay
    Ja ez igaz..
  • LeonSilver
    Hát... még az sem teljesen :D
  • VO101Tom
    Oké, mondjuk az is igaz, hogy amikor ED-ről van szó, az akkor lesz biztos, amikor már letölthető...
  • sakkay
    Wov
  • VO101Tom
    Igen, ezt ígérték.
  • molnibalage83
    Tehát Grúzia is megkapja a nem átlőhető fákat új grafikával?
  • PhantomAss
    Köszi, sikerült
  • asw27
    Lehet saját aksiról indítani.
  • PhantomAss
    Repüli vki a Mig 21-est?
    Az lenne a kérdésem, hogy csak külső áramforrásról lehet indítani, vagy saját akkuról is?
    A levegőben el lehet indítani azt tudom, de a leírásokban nem találok olyat hogy a földön saját akkuról indulna.
  • molnibalage83
    Írtam róla egy hosszabb szösszenetet.
  • molnibalage83
    Nagyon helyes. Sajnos az utód WG:RD-t a fejlesztések ellenére is sikerült eléggé elkúrni ahhoz képest, hogy mi potencinál volt benne...
  • LeonSilver
    Most sikeresen feltelepül... hát nem egyszerű a beállítgatása. Nem tudom miért nem lehet oylan egyszerűen megcsinálni valamin, mint annak idején a Fraps-t.
  • LeonSilver
    Ja, ezt el is felejtettem, hogy van.
    Na majd megnézem és meglássuk. Ha fasza, akkor nekem megéri az a 40&

• repvez
    Még talán a playclaw progi ami elég jónak tünik, bár az csak DX9 es játékoktól felvele röggzit és sztem az asztal képét nem márha olyan eseményről akarsz rögziteni
  • Hecker007
    Nekem a virágbolti és eredeti winnel se volt gondom. Egyedül azt nem tudtam megoldani hogy 2 hangkártya ki és bemenetét rögzítse a videóhoz.
  • LeonSilver
    Én már próbáltam ezt ... nem sok sikerrel.
    Teljesne legális, 64 bites w10-et használoik. Ez a szar meg közölte velem, hogy vistára csak akkor hajlandó települni, ha felteszem a mit tudom én milyen szervizpakkot.. :D :D

Azért ránézek, hátha megoldódott már ez a probléma.
  • LeonSilver
    Nagyon bosszantóak ezek a dolgok Tom!
    Az a legszarabb, hogy fizetsz mindenért, mint a katonatiszt és mégis te (a felhasználó) szopja a farok mindkét végét.