37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    megnézem, köszi
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 15:50:33
  • gantus68
    Ezt nézd meg: MIG21 guide
  • PhantomAss
    Urak,

nincs valami értelmes magyar leírás arról hogy a Mig21-ben hogyan működik az RSBN navigáció?
    Olvasom a pdf-et egy ideje de teljesen belekeveredtem hogyan kell beállítani a műszereket.
    Vagy olyan iromány ami elmagyarázza a navigáció működését érthetően?
    Nem értem a 3k gombbal a KPP műszeren milyen irányt kell beállítani ha le akarok szállni, ez mitől függ, stb. Tökre nem értem az egészet, hiába nézem a videókat.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 15:31:09
  • beci43
    Akkor sok sikert!Egyszer úgy is visszatérsz majd,mint Baszkupapa...
  • 77pxdumbo
    Igen, úgy tűnik.
    Életem nagyon szép korszaka volt ez a cirka 15 év, de már más dolgok foglalkoztatnak. Mindig szívesen emlékszem rá és az itt megismert sok nagyszerű emberkére.
    Mindenkinek kívánok még sok sok óra élvezetes repülést és együtt töltött időt.
    Üdv: Dumbo nyug. pilóta
  • beci43
    Vége a dalnak?
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    Alapból ezt a Mirage-t az M2M FSX-re gyártotta,a Razbam megvette a jogokat a DCS-hez
    FSX-ben gyönyörű! Nagy kedvencem,másokkal ellentétben,ha egy modell megjeleníti a "földi" tartozékokat (takarók,szalagok,tuskók,létra stb) érdemes FSX-ben megnézni,hogy ez a modell mit nyújt
  • gantus68
    6.15-től gabant és én Gazellával átrepülünk a videót készítő Mirage és az idétlenkedő UH1-esek felett. Akinek nincs még meg a Mirage, annak kedvcsináló.

• hrundibaksi
    Gondolom ezt nem nekem írtad....
  • repvez
    Köszi!
    A külsős videonál a UB blockos lövészetnél azok a robbanások a régi Dos-os korokat idézi :)
  • VO101Tom
    Az FC3-ban sok alap géptipus benne van, Mig-29, Su-27, F-15 pl, de azt azért jó ha tudod, hogy a kidolgozásuk nem olyan részletes, mint az később kiadott moduloké. Nincs klikkelhető kabin, csak klaviatúráról vagy hotasról irányíthatod (én ezt rohadtul utálom, idegesít, hogy látom mit kellene kapcsolni, és ahelyett, hogy odanyúlnék egérrel és klikk, helyette nyomkodom a qrva klaviatúrát, hogy na vajon mi lehet az, és mire emlékszek fejből), és a használható rendszerek is inkább az alap irányításra és a harcászatra szorítkoznak. Hajtómű indítás pl egyetlen gomb (bocs, kettő, egy a jobb és egy a bal hajtóműre). Ettől még jó vétel lehet, nekem is megvan, de ne várj mondjuk A10C vagy Mig-21 szintű rendszerek modellezést.
  • hrundibaksi
    FC3
  • hrundibaksi
    Akkor irány a Steam,még akciós az FC3!
  • VO101Tom
    A 29-es kabinját már néhány peccsel ezelőtt egész szépen feljavították. Ez sima 1.5 ben is benne van, FC3-ban. Most a külsőt cserélték le, az pedig teljesen oké, hogy az alap DCS World is megkapja.

cockpit:

külső:
  • hrundibaksi
    Valószínű,hogy maradt a régi vezethető 29-es?
  • repvez
    A change log szerint az alap DCS:Wordhöz irták
    Csak érdekes, hogy abban nincs benne a 29es max AI-ként. Ezt megnézhetné még valaki, sajos nekem most nincs fenn semelyik sem
  • hrundibaksi
    Ha jól tudom az FC3 tartalmazza az új Mig-29A-t? Milyen?
  • z0ty4
    sikerült!

jöhet a sok gyakorlás :)
  • z0ty4
    Hali
    Dumbo-tól sikerült megvenni az fc3-at és az a-10et.
    Fc3 azonnal felismeri az a-10et viszont nem tudom hozzá adni.
    olvasgattam fórumokat, hogy a serialt kell valahova beírni, de csak nem megy.
    valami ötlet?
  • PhantomAss
    Na végre látszik a skin :) A legeslegszebb...
    Annyit módosítottam hogy bemásoltam a country neveket a lua fájlba.

Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
  • hrundibaksi
    Tud valaki mondani egy jó borús idő értéket?
  • hrundibaksi
    --countries = {"USA", "RUS", "FRA", "UKR", "SPN", "NETH", "TUR", "BEL", "GER", "NOR", "CAN", "DEN", "UK", "GRG", "ISR", "ABH", "RSO"}

Ez a lényeg,tehát nem kell,hogy magyar legyél!
  • VO101Tom
    A mission editorban asszem Magyarország alapból nincs hozzáadva egyik oldalhoz sem (koalícióhoz), ezért amikor új missiont csinálsz, akkor külön hozzá kell adni valamelyik oldalhoz. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy ha beteszel egy gépet a küldibe, akkor a jobb oldalon megjelenő beállítások panelen (felül) a nemzetiségnek magyart válassz ki. Ekkor lesznek választhatóak azok a skinek, amiknek a lua fájl-ban engedélyezve van a HUN.

A régi magyar skin, ami működik, annak a lua fájlban nézd meg, lehet, hogy ott több nemzethez is engedélyezik. Hasonlítsd össze, hogy mi lehet az eltérés (vagy küld át és megnézem).
  • PhantomAss
    Én mindent pontosan így csináltam de nem működik.
    Mit értesz az alatt hogy magyarként repüljön? Lehet hogy az a gond...Azt hol lehet beállítani a mission editor-ban?
    Annyit akarok csak tenni hogy a mission editorban a skineket átrakom magyarra mindenhol, de a legördülő menü fel sem hozza ezt a magyar skint, viszont az összes többi látszik, a letöltött egyedi skinek is, csak ez nem. Át van nevezve, kivan javítva a lua, be van rakva a 2 folderbe, de nem látszik a listában.
    Letöltöttem. pl. egy régi magyar skint is, azt simán be tudom rakni.

Igazából nem egy nagy probléma, de azért jó lenne rájönni hogy mi lehet a gond nálam. Tuti hogy én nem csinálok jól valamit de nem tudom mi lehet az.
  • hrundibaksi
    Meg kéne venni az FC3-at is!
  • hrundibaksi
  • repvez
    Valaki nézte az 1.5.4 frissitesben lévő míg 29 modellt? Mennyire lett jobb részletesebb a regihez képest
  • hrundibaksi
    L-39C-vel kapcsolatban van egy észrevételem,amikor kapcsolom a fegyverzet panelon a bombákat,a kijelző sötét marad,nem világít a bomba sziluett.Ez bug?

0:15-nél
  • VO101Tom
    Nálam is működik, de ez nem egy skin, hanem három.

- letöltöd a zip-et, csomagold ki. Abban van három skin mappa. Ami mapparendszert ő csinál, az nem jó (coremods mappával gond lehet, ha online ellenőrzi), de egyenlőre hagyd így. (Coremods\aircraft\MiG-21BIS\Liveries\MiG-21Bis).
    - Menj be a ...\DCS World\Bazar\Liveries\ mappába, oda másold be a legutolsó Mig-21bis mappát, amiben már a skinek mappái vannak.
    - mindegyik mappában nyisd meg a description.lua fájlt, majd másold be pontosan azt a mappa nevet, ami a mig-21bis mappában a skinnek van. Legegyszerűbb, hogy a mappán F2, aztán copy-paste a name: sorban az idézőjelek közé. Nekem ez mindegyiknél más volt.
    - a lua fájlban van rögzítve az is, hogy a skin csak abban az esetben választható, ha a gép magyarként repül. A missionban erre figyelni kell.
  • hrundibaksi
    Ha bemásolod a pontos "útvonalon" keresztűl, ott kell,hogy legyen
  • PhantomAss
    Egyedül ez az egy skin nem megy, pedig ez lenne a legfontosabb :) A legszebb..
    Amúgy többen is írják az ED oldalán hogy nem működik, nem én vagyok az egyetlen.
    Letöltöttem vagy 5 másik skint is de azok működnek.
    Átírtam a lua fájlt is, meg a skin neveit ahogy mondtad, de nem tölti be.
    Ez egy rejtééély. Nem rosszul tölti be hanem nem is látja hogy ott van a többi skin között.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.04. 08:22:50
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    Szerinted az honnan van
    Én állítottam össze neked!
    Nekem tökéletesen látszik!
  • PhantomAss
    Ez a skin amiről beszélünk.
    Azt hittem nálad fel van rakva és semmi gond vele.
  • hrundibaksi
    Mi?
  • repvez
    Ezt amugy BMS-el is le akartam forgattni abban van 2 üléses mirage is.
  • PhantomAss
    Állat :)
    tényleg hozza a film hangulatát :)
  • repvez
  • PhantomAss
    Oda van rakva alapból. Nálad működik rendesen?