37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Epic.
-
gsg16 #21038 csak nem... -
Majd a Fighter Ops megjelenése után két nappal adják ki Balázs ;) -
beci43 #21036 Év végére. -
Mikor lesz ilyen Grúzia? -
Srácok,
hogyan lehet a quick mission-ban megváltoztatni az időjárást?
Ha rákattintok és kiválasztok egy másik időjárást a mission editorban, elmentem, utána nem változik semmi.
Akarok egy esős missiont csinálni de nem tudok. -
sakkay #21033 Ez az, amire én is nagyon kíváncsi vagyok. Egyenlőre úgy tudom tesztelni, hogy valami nagyobb parkba berakok elhárítót és repkedek. A héten letesztelem. -
gsg16 #21032 és az ellenség nem lát át rajta?nem indítanak rád rakétát? -
sakkay #21031 Gyerekek ez a nevada gyönyörű! Ha ilyen lesz a grúziai mapp...... 
Ja teszteltem a fákat. Ha lassan mész beakadsz vagy meglök, kicsit gyorsabban tör, gyorsabban mész neki: robbansz. Ennél több nem is kell..egyenlőre
Ja és volt olyan , hogy eltakarta a kilátást de még vissza tudtam emelkedni VÉGRE FA!!
Na innentől lesz érdekes helikopterrel repülni a Grúziában-illetve majd ha oda is jön a 2.0.
-
sakkay #21030 Van itt reptér:)) -
Flanker27 #21029 Akkor vagy nem értettem jól, vagy azóta tettek még bele, régen olvastam, az meg jó hir ha még mindig tesznek bele, én azt gondoltam ilyen téren már nem fejlesztik. Akkor megveszem, kösz a választ. -
sakkay #21028 Csak vegasban van kettő óriási, ugyhogy kizárt. Meg most jön-vagy jött egy csomó. Honlapon fent van. -
Flanker27 #21027 Sziasztok, én is megvenném nevadat, de valaholt úgy olvastam hogy csak 3 reptér van rajta, ez igaz? -
sakkay #21026 Na majd a napokban ráugrom aztán mondom..de valami olyasmi. -
Má' mondtam nekik, hogy lerugdosom őket a rákba :D
Valami kombináció volt, shift+alt+ valami. Asszem... -
gsg16 #21024 motiválni kell őket.fenyegesd meg őket eltávozás megvonással... -
Á, nem. Én csak ledobok pár mutatványost, leabálom őket, oszt' jó napot. ;)
Ha már itt tartunk - a két parasztot mivel lehet rávenni, hogy lövöldözzenek és ne csak az ótvaros, szarcsimbókos seggüket vakargassák abban a qrva Hueyban? Rohadt régen használtam már, és tök elfelejtettem... -
sakkay #21022 Hova kell bemásolni a nevadás missziókat? Mármint amiket le lehet tölteni. Pár heliset megnéznék..Leon te próbáltál ilyet? -
-
sakkay #21020 Gyönyörű a Nevada! Sima öröm repkedésnél belváros fölött full grafikán-amit a gép azon bedob-60 fps-nél soha nem megy alább. Most néztem hueyal is reptéren, mivel volt mozgás-meg rengetek részlet48fps:)))
-
sakkay #21019 gyorsan hazaugrottam, még mindig nem jött le
-
sakkay #21018 Na..úgy néz ki felismeri az összes-steamos és a náluk vett modulomat. Letöltöttem a DCS 2.0, (két óra) most pedig a Nevadát meg a moduljaimat..kb még egy óra. 17-től meg hivatalosan innom kell, úgyhogy nagy teszt nem lesz ma.
-
Frenky #21017 Sziasztok! Akit érdekel: Virtual AIR16 starts this Saturday 15:00GMT! -
Na??? ;) -
sakkay #21015 29 dollár most..azért a sok kérdés 
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.09.17. 10:28:13 -
bgabor911 #21014 Csak kár hogy pofátlan 50 Eurót kérnek érte. Egy normális fejlesztőcsapat, aki fent akarja tartani az érdeklődést az egyébként nagyon problémás játéka iránt, ingyen adná. -
sakkay #21013 Hm..na mindjárt kiderül megy-e. -
sakkay #21012 Most nézem csak mit írtam..
-
Nincs, mindent ED oldalán vettem. -
sakkay #21010 Van steamos gébed? Megy nevadán? -
Végül megvettem a Nevada map-ot,erre pont most állt le az eggyik hütő ventilátorom, de azért közepes grafikán kipróbáltam. Eddig tetszik, a repterek nagyon szépek, végre éjszaka van világitás a parkolóhelyen, bár szerintem nem elég erős a fénye, az épületek is sokkal szebbek, részletesebbek, a talaj texturák volt ahol nekem homályosnak tünt, de ez lehet azért mert közepes grafikán volt.
LeonSilver a mission editor nálam is sokáig töltött, de a map options-ba, pár dolgot kikapcsoltam amikre nem volt szükségem és utána sokkal gyorsabban töltötte be, mégha ujrainditottam a szimet akkor is.
Video az F-14-ről.
-
Majd mesélj milyen, mert viszket az ujjam a "billentyűzeten"...
-
sakkay #21007 Köszi. Szerintem megveszem. -
Kösz a válaszokat, minimum 8 gigát irnak, de az sokszor csak a beindul és nem a játszhatót jelenti. -
Nekem 6 Gb RAM van a gépen és használható. :)
@Leon: Na, csak beruháztál rá? :) -
Hát... nekem 16giga van, de például az editort fél nap, mire betölti. Eccer... aztán már viszonylag jó. De nem tudom 8 gigával milyen lehet.
Mi a minimum, amit mondanak rá? -
Van, de nekem semmi dcs cuccom nem sztímes, szóval erről nem tudok nyalatkozni.
Ménem írsz egy tiketet a szupportnak? -
sakkay #21002 Ja és igen..a steamon lévő gépeimet tudom rajta repülni? Van egy kettő mondjuk amit eredetileg nem steamon vettem, de elfogadta...csak azért pörgök mert akciós:) -
Nevadat 8gb ram-al, érdemes megvenni, próbálta igy valaki? -
sakkay #21000 Faxom..talán év vége...
ha én most megveszem bétában, akkor ezt ha kijön rárakhatom a steamos többi dcs dolgomra?
Leon neked megvan?!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.09.16. 19:45:30