37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #21159 ez a mondat lehetne a DCS-univerzum mottója...póló feliratnak sem utolsó... -
Már qrvára felbaszott :D -
sakkay #21157 Aha 
Megnéztem az FM-et. Nekem se jó. Most el kell mennem, de holnap nekiugrok hátha.. -
Szóval működik a cucc, csak nem csinálták meg? Marha jó...
-
sakkay #21155 Na..működik, szóval ott vagyok ahol voltam 1.5hete. -
na, kíváncsi leszek. Remélem azért nem basztak ki veled.. -
Egyébként is vannak problémáim ezzel a szarral. Régen sokkal faszább volt a szerkesztő is. Most még azt sem tudom elérni, hogy a kibaszott JTAC egyáltalán a rádió menüben megjelenjen. Ma egész délelőtt kínlódtam vele, de nem jutottam dűlőre vele. Hogy bassza meg az EDe.. -
sakkay #21152 Jaa..azt hittem már műkszik. Most megyek a joyért-nem tudták megcsinálni csak összerakták mert mondtam 1.5 hét talán elég volt a majomkodásra-remélem azért működik és nem lett szarabb
-
A repülőtereken lévő tornyokhoz három freki tartozik.
Mondjuk Gudauta - 123/38.8/252. Ebből a 38.8 az FM freki.
Én mások videóiból azt szűrtem le, hogy ez a frekvencia a HOMEING - azaz a "hazavezető út".
És ha nézed mások videóját, például ezt:
akkor a gyakorlatban is látszik, hogy hogy működik.
A probléma csak az, hogy nem működik. És rohadtul nem értem, hogy miért nem.
Ha az én videómat megnézed, akkor látod, hogy ugyan azt csinálom, mint a másik videón ami van, de semmi...
-
sakkay #21150 Na majdnem belinkeltem az általad létrehozott FM probléma oldalt neked 
De mi volt a gond? Az van a vidin amit csináltál nem?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.12. 14:17:19 -
dankesün ;) -
sakkay #21148 Sok boldog szülinapot Leon. A hangsúly a sokon...ja nem a boldogon
-
Köszi ;) -
Sok boldog születésnapot! :) -
wolfhgb #21145 Csatlakozom! :) -
Köszi :) -
Solt #21143 Isten éltessen Leon! ;) -
wolfhgb #21142 Szevasztok, hasznalt mar valaki leap motiont a dcs ben? Mik a tapasztalatok? Mennyire hasznalhato? Koszi -
hali egy kérdés akik TM Warthog-ot hasznalnak, TARGET-et hasznaljatok konfigolashoz? Bele futottam vele eleg sok gondba :) persze nem a program hibaja, csak fsx nel FSUIPC-vel minden sokkal konnyebb :) -
sakkay #21140 Azért nyomhatnának több infót a mi-24ről. Két napja bújom a fórumokat, de semmi új. -
Thrustmaster HOTAS Cougar Joystick eladó
még nem linkeltem ugye? ha igen akko' bocsi -
Ja, pár éve :)
De az egyik kedvencem, mindig megnézem ha vki belinkeli.. -
gsg16 #21137 volt már?:
-
Így kellene működnie (asszem :D )... és itt működik is.
(kicsit várni kell, mert még csak kis felbontásban tolja a hülye tecsőd)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.08. 20:01:31 -
Jah értem
akkor nem tudom sajnos mi lehet a gond :(
Tudod, ha kijön egy peccs akkor pár dolog ami eddig működött az ezután tuti nem fog..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.08. 19:37:36 -
A 129 VHF freki. A-A illetve a toronnyal történő kommunikációra.
A 40.0 MHz egy jeladó, ami a röptér megtalálásában segít. Ezt egyébként 30 és 75.95 MHz között üzemel (ezen értékek között lehet állítani).
Szóval én NEM a toronnyal szeretnék beszélni, azzal nincs probléma. A röptér irányát szeretném a magamévá tenni ezzel a ketyerével.
Van más módszer (ADF) de nem mindegyik röptér közelében van. Az ILS meg nem arra való.
Van egy küldei gyárilag a DCS-ben (a Huey-hoz adják). Egy hegytetőn van néhány baka (lezuhant mi-8 népe) akiket meg kell találni és el kell hozni. Ott például faszán működik. -
Csak egy tipp a részemről:
Biztos hogy jó a freki?
Én pl. az alábbi pdf-ben Sukhumi-nál 129.0 Mhz-t látok (tower)
Ha jól értelmezem a helikopterek az 1. kategóriába esnek, annak 129 a frekije, a 40.0 a 2. vh-s gépekhez van
link
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.08. 19:23:47 -
Nézd meg. Biztos én qrok el valamit, vagy nem tudom.. (Sukhumi - 40.0 a röptér FM)
-
Nem. Sehol.. mármint normál DCS, béta és nevada - egyikben sem. -
sakkay #21130 Na megy? -
Persze. -
Na, ezt még nem találtam meg, megnézem - bár mondom, a gyári küldiben (manyusokat kell összevakarni egy hegytetőn) simán megy. -
sakkay #21127 Ha így csinálod és ezután sem mutatja, akkor nem nálad van a hiba, hanem megint elxxxxxk valamit. A home tekerőt átnyomod? Akkor passz..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.08. 13:32:34 -
-
sakkay #21125 Ez az. -
sakkay #21124 Bocs nem ezt akartam
-
Az ILS és az ADF megy, azzal nincs gond.
Az FM navigáció nem. ÉS az az érdekes, hogy a gyári küldiben faszán működik.
De ha Kobuleti-t állítom be (fm 40.8), akkor sem a hangjelzés nem jön, sem azok a bizbaszok nem mutatják az irányt. -
sakkay #21122 Na így azért könnyebben megérteni, mint az én halandzsa nyelvemet:) -
sakkay #21121 jobb alul van egy kerek kijelző óra kicsit asszimetrikus vonalak vannak rajta. Középkonzolon beállítod az fm-et attól előre fele pedig a frekvenciát, és amikor a mutató középen áll, arra kell menni. -
sakkay #21120 Mi a gond?