37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én csak annyit tudok mondani, hogy az 1 éves "visszaadás" kurva nagy öngól lenne... -
Én nem hallottam még erről az egy évről, de a Steam súgóban is csak a két hetet írják. (Jelen esetben a modulok DLC-nek minősülnek). Copy-paste a Steam weblapról:
Mire vonatkozik a visszatérítés
A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam Áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál.
Visszatérítés letölthető tartalmakhoz
(Másik játékban vagy alkalmazásban használható Steam áruházi tartalom, „DLC”)
A Steam Áruházból vásárolt DLC a vásárlást követő tizennégy napon belül visszatéríthető, ha a hozzá tartozó alapjátékkal a vásárlás óta kevesebb mint két órát játszottak, mindaddig, míg a DLC nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. Vedd figyelembe, hogy egyes esetekben a Steam nem tud visszatérítést adni egyes külső fejlesztésű DLC-kre (például ha a DLC visszavonhatatlanul megnöveli egy játékoskarakter szintjét). Ezen kivételek világosan jelzésre kerülnek nem visszatéríthetőként vásárlás előtt az Áruház oldalán.
Visszatérítés játékon belüli vásárlásokra
A Steam visszatérítést kínál a játékon belüli vásárlásokra bármely, a Valve fejlesztette játékban a vásárlást követő negyvennyolc órán belül mindaddig, míg a játékon belüli tárgy nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. A külső fejlesztőknek lehetősége van engedélyezni a visszatérítést játékon belüli tárgyaikra e feltételek mellett. A Steam a vásárláskor meg fogja mondani, hogy a játékfejlesztő kínál-e visszatérítést a megvásárolandó játékbeli tárgyra. Egyéb esetben a nem a Valve fejlesztette játékok játékon belüli vásárlásai nem visszatéríthetők a Steamen keresztül.
Visszatérítés elővétel esetén
Mikor elővételben vásárolsz terméket a Steamen (és előre fizettél a termékért), a termék megjelenése előtt bármikor kérhetsz visszatérítést. A szokásos 14 nap / 2 óra visszatérítési periódus szintén érvényes, a játék megjelenési időpontjától kezdődően.
teljes oldal itt: http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.27. 09:13:35 -
feca1229 #21237 Mintha nekem az rémlene, hogy a vásárlást követő egy éven belül visszadhatod a játékot. Bár ehet, hogy rosszul emlékszem. -
Pedig néha de jól jönne, mennyi felesleges szart vásároltam össze én is az évek alatt :) -
Solt #21235 Utólag sehogy, jogos... valamiért az volt bennem, hogy a raktárában van... nem tudom honnan vettem! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.10.26. 23:14:22 -
Steamen a vásárlásnál kell kiválasztanod, hogy gift lesz vagy a te játékod. Ezen hogy tudsz utólag változtatni? -
Solt #21233
-
GeriDoc #21232
Köszönöm.
Akkor, ha kell valakinek, van egy eladó FC3-am, meg egy Huey.
-
Solt #21231 Szeva,
Szerintem Gift-ként el tudod adni... a steam keretein belül ajándékként küldöd el annak aki megvette, és elutalta neked a lóvét egy bankszámlára. -
Steamen nem lehet játékot aladni, max accounttal együtt, de az meg tiltva van. -
GeriDoc #21229 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy FC3-am, és egy Huey-em, steam-es mindkettő. Szeretném ezeket eladni, de nem tudom, ennek mi a módja. Látok a Steam-en egy piacteret, de ott kiírja, hogy 30 nap és 1 év közé kell essen a legutóbbi vásárlásom, ami nem így van, mert már 1+ éve vettem utoljára őket. Szóval ez az egyetlen módja az eladásnak, illetve, ha ott eladom, akkor az a "pénz" csak Steam-es vásárlásra használható fel? Vagy van az eladásnak más módja is? Előre is köszönöm. -
Azt nem mondta, hogy melyik év végére... ;) -
Még most is áll a határidő? -
sakkay #21226 .
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.10.24. 11:51:54 -
-
-
Ámberek! Keresek valakit, aki keni-vágja a küldetésszerkesztőt. Volna egy, két vagy több kérdésem.
Snofox azé' nem jó, mert szegény el van temetve a hó alá.. -
Igen, nagyon jó a cucc egyébként én nem vagyok meggyőződve arról, hogy maga a mod a rossz.
A kipróbálom majd kikapcsolni a vsync-et, de valamelyik nap mindenképpen újratelepítem az egész hóbelevancot. -
beci43 #21221 Szép! -
-
Kár, mert amúgy bitang jó kis mod szerintem, nem mellesleg, FPS javulást, de legalábbis "simább futást" is hoz. A VSynch és/vagy Triple buffering ki/bekapcsolása sem hoz pozitív változást?
Utoljára szerkesztette: sure, 2016.10.22. 16:33:02 -
sakkay #21218 Mondjuk gondolhattam volna..utólag
-
Azt hiszem meg van a bűnös, mégpedig a "Starways Black Sea map 2.5" ...
Ha fent van ez a mod, akkor ótvar a minőség ott, a külső nézetes izénél.
Ha nincs fent , akkor mindent fasza. -
Lysandus #21216 A videó is olyan, mintha a kameramozgások, zoomok idején szétesne a kép. Ha fix, álló képet mutat, akkor pár (tized?) másodperc múlva a nagyobb felbontású képet mutatja. Illetve amikor a kamera fix, de például mozog a fű, akkor is elmosódik egy picit. -
Nos a banditakamera ezt csinálta az ominózus helyen.
Aztán 2 másodperc után rendbejött, de itt van valami gebasz.
Lehet a modok miatt, nem tudom..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.21. 14:30:50 -
Sőt! Felvettem a bandicam-el is, és ott ez a szoftver is eldobja magát, nem is akárhogy.
Mindjárt próbálok egy szkrínsotot csinálni róla.
-
Itt valami más a probléma, mert ha simán a gépen tömörítem (ahogy írtam is), akkor annál a résznél a Corel Video Studio pro is elbassza a menetet. És nem volt konvertálva a feltöltés előtt, ahogy a nvidiás cucc felvette úgy lett feltöltve. ~2 GB az eredeti fájl mérete. -
Vannak leírások, tutorialok a neten, meg talán magán a tecsőn is ajánlás, hogy milyen formátumba, milyen bitrátába érdemes konvertálni a videókat feltöltés előtt a lehető legjobb minőség érdekében. Nyilván más fajta tömörítést érdemes alkalmazni mondjuk egy webkamerás, pusztán arcot mutató videónál, mint egy sok vágással, gyors mozgással fűszerezett "action klipnél". A cél az, hogy a tömörítés nagy részét ne a youtube-ra bízza az ember, hanem már lehetőleg a youtube natív bitrátáját minél jobban megközelítő formátumban történjen a feltöltés, legalábbis én így értelmeztem a leírásokat és saját (kevéske) tapasztalatom is ezt mutatja. -
Frenky #21211 -
Colos1357 #21210 Én sokat nyomozgattam anno, hogy a jutub miért b@ssza el a videókat. Sajnos nagyon leveszi a minőséget. Viszont valahol olvastam azt is, hogy ha sok videót töltesz fel, akkor egy szint után jobb lesz a minőséged, mert nagyobb bitrátára kódólja a videókat. Ezért tudnak pl. edéék baromi jó videókat feltölteni. Meg gondolom támogatni is lehet őket.... -
Ja, úgy tűnik.
De egyébként a tecsődre tömörítés nélkül toltam fel. Szóval ott a tecsőd csinálja szarul :) -
Hát, a heli forgószárnyat is elmossa, ez akkor a tömörítés miatt lesz...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.20. 19:34:46 -
Ja, közben ráleltem. Nem piszkáltam ott semmit.
Az lehet vagy ott lehet a bibi, amit mondtál (heat blur).
Az előbb az eredeti fájlt tömörítettem a Corel Video Studio pro-val és azon a helyen ugyan az lett az eredmény, mint a feltöltöttnél.
Majd kikapcsolom a heat blurt és megnézem úgy is. -
A videokezelőben, ahol látod a saját feltöltött videóid, ott az adott video mellett lévő kis "szerkesztés"-re klikkelsz, és a megnyíló oldalon ott lesz felül egy "javítások" TAB. Azon a lapon, jobboldalon lesz a gyorsjavítások, szűrők, elhomályosítások (arcok pl) beállításai is. -
Őőőő... izé :D Azt hol lehet? Én nem piszkáltam semmit. Asszem :D -
Aha, látom. Olyan, mintha a heat blur effekt kiakasztaná a yt-ot. Be van kapcsolva valami fícsör feltöltésnél? Képstabilizátor, vagy ilyesmi? -
Írtam a fórumra meg beraktam a videót is :) -
Igen, egész tetszetős. Meg valami Huey hangcucc is van fent.
Skullz's Genuine Huey Sound Mod 2.5
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.10.20. 18:25:19 -
Amikor külső nézetre váltok és forgatom a nézőpontot. Akkor olyan izé.. :) Elmosódott vagy mi. Ha nézem a VLC-vel, akkor az nem olyan. -
sakkay #21200 Jól néz ki.