37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Valami ilyesmit csak kevesebb alkatrészből, meg persze a centerrugót is meg kéne oldani hozzá. -
Solt #21438 :DD
Egyébként te milyen felfogatásra gondoltál konkrétan? -
wolfhgb #21437 En mondtam!!! Ezeket kell kiváltani csavarra, azt jovan, mingyá occsobb! Mellékesen jelzem, h a linken lévőnél ha jól látom, csak maga a váz 100juro, egy szaros tmhw plate, 5ös alubol, még 30juro, tehát egy komplett combo, választható platnival, cirka 300€, annyiért nevet is gravirozok bele bárkinek, és masnival átkötve, személyesen a kezébe adom debrecenben. :) -
Solt #21436 Nem hangzik rosszul... :) -
Solt #21435 Van hozzá leszorító szár az állítható, plusz az aluprofilon is tudod állítani a távolságot (arrébb csavarozod), szóval mindegy az asztalvastagság. A gond ott kezdődik, hogy ENNEK lekértem az árát... 12000.-Ft / db + áfa! :D Plusz a leszorító szár természetesen... mindjárt nem lesz drága amit linkeltem elsőnek! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.10. 16:33:14 -
wolfhgb #21434
Mert a linkelt még csaverosan is állítható a lakat funkcio mellett, ez a szoríto mondjuk ránézésre már jóval többe fáj mint 5, véleményem szerint, ez dobja meg az árát gyanítom. :) -
A mechanikát csapágyasan akarom kicserélni, itt ahogy láttom mindegyik kompatibilis egymással igy csak az épitő elemeket kéne kiválogatni amiből a legkevesebb darabszámmal egy joy mechanika lesz a végén.
Ötleteim már vannak rá, csak a középretartást nem tudom, hogy kéne megoldani vele. -
wolfhgb #21432 A szoritokarosnál csak az a bibi, h egyfajta vastagsághoz rögzíthető megfelelően, ha vastagabb az asztallap, nem tudod zárni, ha vékonyabb, nem szorít kellően. Az árát pedig simán egy 5 ös re lőném be, ha nem biliacélból készült. -
Persze. lemérem majd a cuccot és küldöm az eredményt :D
Nekem rinocéroszhoz kell majd méretezni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.10. 15:53:44 -
Solt #21430 Egy komplett joy-t akarsz csinálni? -
Solt #21429 Találtam ILYENEKET is, ezek elvileg olyasmik mint amik a linken voltak, ha jól látom... -
wolfhgb #21428 Igen, ez jobban fixal, ha eleg eros a keret es szet nem nyilik! -
structural-componentsinnen az oldalról viszonylag olcsón lehet építő elemeket rendelni,
Gondolkodok , hogy egy joy mechanikához , mi kéne ezekből. -
Solt #21426 Valami EHHEZ hasonló cucc kéne. -
wolfhgb #21425 Csavarosan tudom, az talan eleg konnyu, a rogzitettsege azert fugg sokmindentol, ha nagyon rangatva van, oldalra a linkelt is elfordulhat siman, gumi csuszasgatlo mindenkepp szukseges a pofakra. -
Solt #21424 Nem ragaszkodom ahhoz a rögzítési módhoz... az a lényeg, hogy stabilan tartsa, és könnyen oldani lehessen... ;) -
wolfhgb #21423 Azt a fajta rogzitest nem tudom reprodukalni minta v rajz hianyaban, max egy sima csavaros, amolyan husdaralo rogzitest tudok eszkozolni helyette! :) -
Solt #21422 Nekem elég masszív asztalom van, ráadásul a monitor állványa is elég stabil, szóval az FFB-s joy semmi hatással nincs rá... :) Kalkulálj nekem mesterem egy árat arra a verzióra amit linkeltem! ;) -
wolfhgb #21421 A gyors levetel szeknel is megoldhato, marokcsavarral, vagy mas egyeb modon, a kozepre helyezes hasonlo keppen, van boven rogzitesi hely pl az en irodai szekemen is, de persze, csak otleteket akartam adni, nekem sosem volt szimpi az asztali rogzites, foleg most, h nagyobbacska a monitorom, ruhellem, ha mocorog, attol felek ramborul. :) Tovabba en kenyelmetlennek is erzem abban a pozicioban a hasznalatat, ahogy a linken mutatja. De ez tenyleg csak az en szempontom, nalam senki mas nem garazdalkodik a kicsikemmel! :) -
Solt #21420 Nekem azért fontos az asztalhoz rögzíteni, mert nem csak én használom azt a széket amihez egyébként rögzíthetném... a két némber állandóan garázdálkodik a gépem körül amitől egyébként is ver a víz, hát még ha a székhez lenne rögzítve a szemem fénye! :D Így amikor nem kell, akkor kioldhatom és eltolom az asztal szélére. Arról meg nem is beszélve, hogy azt szeretem amikor a joy középen van... fogalmazhattam volna másképpen is, de az egy kicsit bugyibucisan hangzott volna! :D -
wolfhgb #21419 Csak batran. :) -
Lehet hogy majd én is megkereslek akkor később, ha vállalsz ilyesmit! -
wolfhgb #21417 Szukseg lesz majd egy ket meretre toled, az egyedi megvalositashoz, mert ugye szeke valogatja a csavarhelyeket es a talcak is akkor szepek, ha meretre vannak keszitve, en meg x 65 hoz csinaltam oket, nem passzolt tokeletesen mint lathato, a tmhw hoz, de mar nem reszelgettem oket! :) -
Fasza!
Akkor ez lesz az első prodzsekt aztán lassan jöhetne majd a kollektív, me má az is nagyon kéne. -
Csaba's F-16 home cockpit
kiváncsi vagyok mikorra lesz kész :) -
wolfhgb #21414 Ha hasonlo irodai szekhez rogzitheto szeretnel, ket oldali, allithato felfogatasi lehetoseggel, alubol, h konnyu legyen, szerintem 10-15 kozott megallna a tortenet, ebben akar le is fujnam mondjuk feketere, ami az enyemnel meg elmaradt. :) -
No és drága bajtársam, te hogyé' vállalnád egy olyan szerkezet kivitelezését, mint a tied? -
wolfhgb #21412 Egyebként a linkelt darabban sem az alapanyag a drága, habár az alu sem épp olcsó, a vágás vizzel ls egy tétel, felületkezelni kell, a két specko csatos rögzítő pedig egyenként vagy 5 guriga, tehát ne csak azt nézzük, h egy kiló alut a cigusok 300 ért adnak le a lomisnak! :) -
wolfhgb #21411
És akár kollektívet is fogadhat. A másik bajosan. -
wolfhgb #21410
Nem akarok senkit semmire rádumálni, de igy kompaktabb, kényelmesebb, hitelesebb a helyzete és monitor baratabb! :) -
wolfhgb #21409 -
Én is gondolkodtam már a székhez rögzítésen, mert ugye a gépen a láb között két örömbot is van.. :)
Csak hát én qrva fakezű vagyok az ilyesmik gyártásához, ráadásul se hely se szerszám nincs hozzá. -
wolfhgb #21407 jojo a cucc, minta alapján meg is oldható, de igazából piszkosul nem értem, miért az asztalhoz akarjátok mindannyian rögzíteni és miért nem a székhez? mert úgy nem rángatjátok rommá a monitort? és ugy egyutt mozog az emberrel? mindjárt dobok fel egy képet az enyémröl, nekem jobban bevált ez a konstrukciu. -
Fürtös #21406 Srácok a világ sok országában az emberek még egy villanykörte cseréhez is "szakembert" hívnak. Ez a mindent megoldunk és elkészítünk hozzáállás nem jellemző a nyugati világban. Másrészt a 91 fontos ár nem olyan vészes ott ahol a minimum órabér 7.20 font (UK).
Meg úgye egy termék árát nem az eladó határozza meg hanem a vevő :)
(ugyanez igaz a munkabérre is!)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.11.09. 20:08:47 -
gantus68 #21405
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.11.09. 19:13:52 -
Én megértelek és egyetértek veled, de... De nem az a hülye, aki ennyiért árulja, hanem az, aki ennyiért megveszi :)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.11.09. 17:24:56 -
Hát igen. A 10 centis Warthog extensiont is 60 € -ért árulja a neten a srác. Az kb ~20k postával. Egy 10 centis alu cső+egy darab ps2 vezeték.
Én megcsináltattam egy ismerősömmel a csövet 4k-ért, vezetéket vettem a boltban és levágtam méretre.
Nem volt 5k az egész.
Értem én hogy ez tőlünk nyugatra nem tétel, de akkor is röhej milyen árakat elkérnek.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.09. 16:34:44 -
Solt #21402 Én is próbáltam úgy fogalmazni, hogy magára ismerjen! :D
@repvez: Szerintem nyitnak egy pofátlan árral, ha megy akkor jó, ha nem, még mindig lejjebb lehet venni... ezek szerint így is megy. :) -
Marha jó, de ezeket az árakat hogy találják ki? értem én , hogy kis széria, meg kell a profit, de számoljuk 5k/m a zártszelvény meg legyen 10k/m2 a lemez, abból alsó hangon kijön 5db minimum .
A munkadijjal meg postával együtt akkor legyen a valós 10k/db már itt is van haszon, de erre még 6x -an adja el ? -
Én először wolfhgb kollégára gondoltam. :)