37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Ez valami készülő projekt?
  • beci43
  • Solt
    ;)
  • GaBika6
  • LeonSilver
    De a rádió szar maradt
  • wolfhgb
    Egyébként a The Vanishing of Ethan Carter is vr támogatást kapott, megy a rift el. Igy már főleg szimpi a dolog nagyon, köszi a felhivást!
  • wolfhgb
    link

Ha esetleg valakinek kéne A-10c harmadáért.
  • LeonSilver
    Ismerve EDért - sose :D Amúgy scak azért neked címeztem, mert te említetted meg, hogy mit kamuzott az EDe, tudom, hogy nem neked fontos :)
    És tudom azt is, hogy azért nevada a fontosabb és nem a kaukázus, mert a nevada pénzes cucc. Egy értelmetlen pénzes cucc.
  • gantus68
    2.5 nagyon kellett volna már, a közös terrain kezelés miatt, addig én nem is vásárolok terraint-t, míg nem teszik egy platform alá. Utána Normandia az első, remélem a ww2-es szerverek az alatt fognak futni.

1.5.5. Gazella már működik.

• VO101Tom
    Nem nekem fontosabb, hanem nekik. :)
    Az a vicces, hogy Hormuzt már nem is említik, nem is tippelgetnek, hogy az mikorra lesz kész...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.11. 22:28:27
  • wolfhgb
    2.5 re, hornetre, normandiara gondoltam, amikrol korabban szo volt! :)
  • gantus68
    de, spitfire, bocs, nem tudtam kihagyni :)
  • wolfhgb
    Semmi nem jon az iden ki mar! Viszont 40% os leertekeles van edenel, 2db kombora, ha valaki nem tudna esetleg.
  • LeonSilver
    Nevada mitől fontosabb? Mármint a mi szempontunkból? Mert Nevada alapvetően csilli meg villi meg midnen, de kábé ennyi értelme van.
  • VO101Tom
    Igen, gyakorlatilag erről van szó. Kaukázus mapon még sok dolguk van, amit nem lehet 2 hónap alatt megfelelő minőségben megoldani, ráadásul Nevada és Normandia most fontosabb is. Csak azok után folytatódik a kaukázus map fejlesztése. Mellékesen megjegyezték, hogy a Hornet sem jön idén, és már nem is szórakoznak azzal, hogy határidőt tippeljenek (mondjuk ha ennyire megbízható, akkor tényleg fölösleges is).
  • sakkay
    Ja, és itt van.
  • sakkay
    Pénteki frissítésből ezt véltem kiolvasni:nem tudják kiadni a 2.5 verziót év végéig (edge a kaukázuson parasztba)
    mert a prioritást teljesen áttolják a Nevada befejezésére és ami a lényeg, a ww2 mapp működőképes béta szint elérése miatt..jól értettem? Ha jól olvastam akkor ez azt jelenti, hogy a normandiai map ennyire kész van? Ok , hogy ígérik hamarosan a működő verziót de ígértek sok mindent. Légyszi' nézzen rá valami angolul (is) tudó
  • wolfhgb
    De, azaz, oculusek sisakjahoz krealtak, habar ugy hiszem htc n is zorog.
  • Lysandus
    Mi ez az ADR1FT? Nem ez az, ahol valós űrbeli fizika van, nem ez a szokásos tengeralattjárós?
  • wolfhgb
    Ok, mar latom, van meg 11 ora belole, a tobbi mondjuk valoban nem sokra valo! :)
  • wolfhgb
    Akkor negyed! :) este meg tartani fog?
  • Solt
    20 euró a teli ára, itt meg most megveheted cirka 5 dollárért... :)
  • wolfhgb
    Ez tetszik, este megnezem, az adrift felaron tenyleg jol johet, foleg, h melle meg mas is jon.
  • Solt
    Ha a linken perkálsz 1 USD-t, akkor megkapod a felső sorban lévő 3 játékot... ha fizetsz kb 5 USD-t, akkor hozzá jön még az alsó sorból 3, ha pedig több mint 10 USD-t, akkor megkapod a hetediket is, ami még meg sem jelent! :) Engem az említett két játék érdekelt, ezét megvettem az 5 USD-s csomagot, a többi játék viszont hidegen hagy, ezért ezeket elajándékozom... :)

Az ADR1FT-n lehet érdemes lenne egyébként elgondolkoznod, mert az kifejezetten VR játék, azt cirka 5 USD-t szerintem bőven megéri.

Ja és egyébként ugyanitt a Dirt 3 Complete ingyenes még cirka 1 napig! :) LINK
  • wolfhgb
    Na ez most mit is takar? Itt mirol van szo kedves kollega? :)
  • Solt
    Urak,

A heti Humble termés érdekel valakit? A The Vanishing of Ethan Carter-t, és az ADR1FT-t lenyúltam magamnak, a többit viheti akit érdekel... (Természetesen ingyen)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.11. 10:06:54
  • repvez
    Azért ha sikerül valami használható dolgot kihozni belőle akkor mutasd meg, hogy miből mi kell hozzá?
    Vagy van e valakinek ötlete, hogy STEP fájlokat hogyan lehet a legegyszerűbben összeilleszteni és beállítani a mozgáskényszereket, mert mindegyik építőelemnek megvan a STEP fájlja így csak le kell tölteni és úgy lehet legózni velük, hogy nem kell megrendeli a cuccokat előtte, így nem akkor derülne ki, hogy az elképzelés a valóságban nem működik.

Persze vannak megoldások a középre állításra és a sebesség növekedésével a kormányerők csökkentésére és a kitérítés csökkentésére is,hasonlóan a kormánysevróhoz a kocsikban. DE nekünk ezek túlbonyolítanák a rendszert .
  • MBW126
    Köszönöm az univerzális alkatrész tippet. Jó ideje én is gondolkodom joy mechanikán, és a prototípus építéshez klasszikus fém építőszett készleteket nézegettem - bár ezek nyilván csak a mechanikai elrendezést tükrözték volna - de ez idővel aztán elhalványult, részben a szettek drágasága melletti alkalmatlansága miatt is, de az általad mutatott készletek ígéretesek.
    Viszont, az általad említett centerbe húzással kapcsolatban lenne egy kérdésem: az igazi hidromechanikus kormányzású repülőgépeken van centerbe húzás? Egyáltalán, a sebesség függvényében milyen erőhatásokat lehet tapasztalni a botkormányon?
  • Solt
    Jaaa... kicsit beleéltem magam már! :DDD
  • wolfhgb
    Nem neked használom el, hanem mintának, teeeee :) H lássam mit bír!
  • Solt
    Ne a sajátodat használd el bazzeg... :) Szerintem még EZ a méret is elég lenne, ráadásul feketében még jobban nézne ki. ( már, ha nem kopik le) Ennyit én bőven rászánnék, 1 méteres szál elég is lenne...

De a többit inkább privátban, mert a fejünkre koppintanak! :)
  • wolfhgb

Ebböl duplán, azaz 40x80 formában bőven elég lesz. És ez csak 1500/fm
  • wolfhgb
    Elöbb megnézem , van itthon napelemhez való 40x40 vékonyabb falú, indokolatlannak érzem 30centis hosszra, 15kilos terhelés mellett a gépépítő profilokat, ezek munkaálványokhoz, v hobbygépek keretéhez valók.
  • Solt
    Ok, nekem mindegy, azt válaszd amelyik stabilabb... :)

Egyébként a 25-s aluprofil nem elég? Az olcsóbb valamivel... 1 méteres szár elég nem?
  • wolfhgb
    akar l vagy t idom, talpal profilhoz, csavarozva, csusztathato, és a száron menetes perselyen át a csavar, slussz.
  • Solt
    És, hogy rögzíted az aluprofilhoz? L alakkal? Hosszabbik szára menne az aluprofilra, rövidebbik szárába meg menne a csavar?
  • wolfhgb
    link

Mellesleg a profil sem olcsó, 10 ropi métere.
  • wolfhgb
    valóban baratibb! Én sima csavarra, tányerral a vegen, és marokfoglalattal a fején, ennyi.
  • Solt
    Ez igen... lego felnőtteknek! :)
  • Solt
    Na EZ már jobban hangzik!