37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Na ez elég durva mutatvány...
-
A linkelt videóm április végi, tehát köze nincs a pöcsölt problémához. Viszont annak idején BLaci említett olyat, hogy lesznek a Mig-ben hibák, amiket nem javított ki, mert pörlés volt már folyamatban. Nem tartom kizártnak ezt és azt sem, hogy a későbbiekben találkozunk hasonló anyomálnával.
(Ha volna 2 életem, lalalalala... Repülnék sokat bakker, de nincs időm.)
-
Ha sokan panaszkodnak rá, az nem telepítési hiba lesz. Vagy a mission beállításokban van extrém időjárás, vagy a controlst kell újra beállítani, esetleg kalibrálni, vagy tényleg szar lett az FM, ami csak bizonyos helyzetben jön elő, de ahhoz elég gyakori, hogy többen észrevegyék. Ahogy beleolvastam a fórumba, nem tiszta, hogy kinek és mikor jelentkezik, nem volt átfogó teszt, csak amolyan első reakciók, hogy valakinek valahol valami nem stimmel (a fórumban pl átesés vagy dugó környékéről beszélnek, Ga-Bika linkelt videójában egészen más van). A linkelt trekket nem néztem meg, nem vagyok DCS közelben, de a PC-s technikai problémát én kizárnám. -
gantus68 #21556 Igaz, de pl. nekem (és a fórumon Humpty-nak is) megy. Fel, leszálltam, bukfenc, orsó, köröztem egyet, semmi probléma, nem egyértelmű, hogy valakinek miért hibás, másnak miért nem.
A frissítéssel összefügg, azért gondoltam erre, hátha fennragadt egy régi fájl és azt nem cserélte le. -
Ezen mit segít a reinstall? Ha bugos az FM, ha nem, a program nem fog változni attól ha a újratelepíted... -
gantus68 #21554 FM bug
Másnak is forog a 21-es. Van aki azt írja, hogy üres ammo-val fordult elő neki, más azt, hogy feltöltve is. Ezek szerint nem beállítás kérdése. Egy modul remove - install inkább segíthet.
-
Megnézem majd, de a tengelyekhez nem szoktam nyúlni sosem, az x-y defaulton volt mindig. -
gantus68 #21552 Jó a 21-es nekem. Nem lehet, hogy a tengelyek beállítása ment el a patch után? Az volt már nálam is. -
Eddig védtem őket de már én is kezdem elveszteni a hitemet bennük.
Nem is tudom hány éve hitegetik az embert minden félével, azt nem lesz jobb semmi.
-
Drága bajtársam! Amit el lehet, azt miért is ne basznák el? Engem is szétvetett az ideg az embarking/disembarking elbaszása miatt, merthogy nem csak a bétában baszták el sikeresen hanem az elvileg stabilban is. De már nem érdekel. Ott dögöljön meg EDe, ahol éppen van, de legalább nőjön köröm a pöcsére az összesnek. -
Hát ez egyre jobb lesz.
Pont tegnap néztem hogy letöltött a dcs valami 3gb-os frissítést (már rég repültem), és a mig21 repmodellje eléggé megváltozott.
Eddig beton stabilan tudtam repülni, most meg pl. felszálláskor magától elkezd hossztengely mentén forogni és állandóan korrigálnom kell a csűrővel. Szinte egyáltalán nem tudok vele stabilan repülni, elég fárasztó hogy a legkisebb kormánymozdulatra szinte átfordul. -
WTH? -
Mekkora fizika 
-
sakkay #21546 Azt hiszem, hogy alakítottak a mi-24en. Nézzetek rá, szerintetek is? Mintha alul a felderítő eszközök nem lettek volna kidolgozva. Most meg nagyon aprólékos. -
sakkay #21545 Szerintetek lesz mikuláskor akció?
Valamiért nagyon akarok egy messzert..
-
gsg16 #21544 "home cocpit":
-
gsg16 #21543 
-
Köszi h utána jártál, így már azért jobb a helyzet. -
Ok! Korábban ugye nem volt ilyen és furcsálltam, ezért írtam a "support"-nak és letisztázódott a dolog. Amit kivettem, hogy sztem nyomon akarják követni a serial számokat és Ők pakolják át kérésre másik felhasználóra. Kicsit bonyolultabb, de a lényeg, hogy meg lehet oldani. Egyébként az elején megijedtem, hogy önhatalmilag változtatnak a dolgainkon és nem lesznek kommunikatívak, de elég jó fejnek tűnt akivel leveleztem. THX srácok ennyivel is okosabbak lettünk!
-
Van benne valami és nem értem miért kell ezt tiltani, illetve értem én csak nem tetszik nekem sem. De! A szoftvert nem veszed meg, az EDe tulajdonában marad (és így van a többi cégnél is) Csak a használat jogát veszed meg. Ezért mondhatja azt, hogy nem adhatod tovább. -
gsg16 #21539 érdekes ez a gondolkodásmód.megveszel valamit,és nem rendelkezhetsz vele szabadon.még jó,hogy nem autókkal kereskednek. -
gantus68 #21538 "Sharing and trading of modules is a violation of the EULA and is not longer possible."
A lehetőség ('unbind', 'bind to another user with login') továbbra is ott van. -
Faxa! És ez mikor történt kb? THX! -
Olvastam a fórumon hogy már nem lehet átadni a modulokat másnak, megszüntették ezt a lehetőséget.
Aztán hogy ez végleges -e vagy ideiglenes azt nem tudom. -
Tud valaki valamit arról, hogy ha "unbindelem", leválasztom az accountmról a megvásárolt modult, akkor azt át tudom még továbbra is adni másnak? Vagy ez változott valamikor? Mert ha igen, akkor elmennek a jó édes anyjukba most már tényleg. Korábban át tudtam adni a moduljaimat gond nélkül. -
Klusi86 #21534 Köszi, ez jó tipp volt, mert nekem eddig külön csoportba (firefox) voltak rendezve az sg-n követett fórum témák
-
Nekem alapértelmezésben az a "fórum" főoldal jön be, amikor megnyitom az sg-t, ott tök jól rendszerezi, hogy a kedvencek közé tett fórumok közt (jobb felül a kis csillag ha valaki nem ismerné) melyikhez és mennyi hsz érkezett mióta legutóbb csekkoltam. Nem kell minden egyes alkalommal megnyitni mindet, hogy van-e valami új.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.15. 12:05:00 -
feca1229 #21532 Pár hónapja nem repültem a Fókával most kicsit megreptettem, és csak most látom, hogy a fegyverzetéhez elérhető a Werfergranate 21 és a 13 R4M rakéták! Gondolom ezeket nem a Spitfire meg a Musztáng ellen lehet használni. :-)
A Messerhez továbbra is csak bomba meg póttank van! Ez mióta van...? Gondolom cserébe meg elbarmolták más működő dolgkat. Csak hűek maradjanak önmagukhoz... :-) -
gsg16 #21531 ott szoktam én is időnként megnézni,hogy jött-e üzenetem? -
Nálam akkor jelzi ha rányomok a 'fórum' linkre itt az oldalon, kilépek az SG főoldalra, és ott balra fent az 'üzenetek' fülön már mutatja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.11.15. 08:38:01 -
gsg16 #21529 üzenetet sem küld,és itt sem jelenik meg az értesítés:
-
Nekem egy ideje nem küld emilt az izenetrül. -
Jelzi az, csak ki van takarva picit nálam is... 
-
Mert az egész ezsgé egy ótvar! -
gsg16 #21525 a fórum miért nem jelzi,ha privát üzenetet kapok? -
gsg16 #21524 küldtem privátot -
Kickstarter DCS cockpitpanels
Nemtom hátha érdekel valakit...
-
A MIG-21 modulom eladnám, ha érdekel valakit, akkor privát rám! THX! 
-
Ne gonoszkodjál Loby! Inkább repüljél...
-
Normandia