37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
  • sakkay
    Megvettem-még egyszer köszi!
  • Solt
    Azért még várd ki mi lesz a kártyáddal... nehogy ez az összeg hiányozzon az új kártyából! XD
  • sakkay
    Úuuu köszi. Megveszem..aztán majd jól nem használom nemtommeddigfaxomatmárrohadttáp..
    Na megyek venni
  • feca1229
    Sakkay!
    Mintha a multkor te mondtad volna leárazásra vársz mert megvennéd a Messert, most a STEAM-en leárazás van 40%-al, ha nem te voltál akkor bocsánat!
  • sakkay
    Igen én is ebben kapaszkodtam. De úgy néz ki nincs gond. A kártyán semmi nem látszik. Lefényképezi a srác-Nehogy valami turpisság legyen-és elküldi. Konkrétan 15 éve ott vásárolok. Ja áldom az eszem, hogy ezt is ott vettem. Most lehetne a gari után futni neten. Persze nyugtával a napot, de most kicsit megnyugodtam.
  • Ludowik
    Ez így van mér lenne te sarad? Nem is értem miért szöszölnek ezen a hibán Ha behal egy nem garis táp attól még az nem a te hibád. Nekem mikor elsőre ölte meg a 700 as tápom az alaplapot már semmire nem volt garancia a vidi kártyámat ami garis volt leoltotta mégis meg tudtuk oldani okosba. Sőt az 550 ti lett egy 760 és csak 20 pénzt toltam bele még pluszba( Alaplap táp + 20). Hiszen rendeltetés szerűen használtam mindent.
  • Lysandus
    Ahhoz ragaszkodj, hogy Te mindenben rendeltetésszerűen használtad a cuccot, ergo nem a te felelősséged! Ez a varázsszó: "rendeltetésszerűen használtam".
  • Lysandus
    Pontosan! Alapszabály: mindent tagadni!!!
  • sakkay
    Igen...
  • LeonSilver
    Nem beszélve arról, hogy ez nekik kurvára nem tétel.
  • Solt
    Ha már nem garis a táp akkor... főleg el kell hallgatni mi történt. Tudom, hogy nem hangzik túl becsületesen, de szerintem ne egy multival szemben csinálj ebből morális kérdést. Ők sem teszik ezt... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 11:44:48
  • LeonSilver
    Egyébként ha nem garoznák le valamiért, akkor sincs minden veszve, csak akkor várni kell.
    Amíg nem lesz majd egy jó kis vihar, villámlásokkal a környékeden. ;)
  • Solt
    Ja-ja... azt mindenképpen! :)
  • sakkay
    Juteszembe a tápot is ott vettem amúgy de már nem garis
  • sakkay
    Ja elsőre ez a terv. Chiftek 500w amúgy. Amúgy kicsit fura ez. Veszek egy 170 ezres cuccot. Berakom egy olyan gépbe amibe való-fent említett márkás táppal. Mindent betartok. És mégis rábaxok
  • LeonSilver
    Mindenképpen a csávóval kell beszélni, hogy sehol ne említse a tápot.
  • Solt
    Ha a nyákon nem látni sehol égés nyomot, nincs amper szaga már messziről a cuccnak, akkor a csókán múlik, hogy milyen mesét ad be a nagykernek... ha ő is azzal jön, hogy a táp, akkor visszabasszák mint a taknyot. Én is becsületes vagyok, de egy végletekig haszon orientált nagykerrel szemben ezen nem kell agyalni. Még akkor is vissza akarnak vágni mindent amikor teljesen jogos az igény! Ráadásul nem is az ő káruk, ők is tovább passzolják. (Már, ha nem valami szürke importos cucc volt)

Egyébként van még garancia a tápra? Melyik gyártó? Érdemes lenne nekik is megírni, hogy mi történt... hátha.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 11:23:18
  • LeonSilver
    Ha a csávó akarja, akkor legarozza.
    A kiskernek nem kerül semmibe, a nagykernek meg ahonnan beszerezte nem kell tudni, hogy mitől ment tönkre.
    Mi is garoztunk így.
  • sakkay
    Mondjuk én a hülyeségig becsületes vagyok. Most lehet meg is fizetem az árát. De nem szeretném. Most tényleg ilyenkor Ennyi? Marha faxa..
  • Solt
    Mondjuk ez engem is meglepett... Egyébként, ha nem látni fizikai sérülést a VGA-n, akkor el lehet sütni garanciában, bár így elsőre lehet, hogy kár volt bevallani a táp hibát.
  • sakkay
    Nagyon bízok a srácban becsületes. Azt meg igazából nem gondoltam, hogy egy márkás táp a mai világban vidikarit nyír. Csak viccelődtem vele..aztán kinyírta
  • Solt
    Bazzeg, odavitted a gépet ahol vetted? Melyik bolt ez?
  • sakkay
    Benyaltam? Vagy tehetek valamit ha nem cserélik? Meddig agyalhatnak rajta?
  • sakkay
    Most hívtak a szervízből. A táp hazavágta az 1070-et. Azt mondja megpróbálja cserélni, de nem biztos, hogy sikerül
  • LeonSilver
    Hát :) Nekem a Huey jobban tetszik ;) persze ízlések és pofonoki.

• GaBika6
    https://soundcloud.com/btd/soundtrack-for-spitfire-mkix-trailer
  • Beni521
    valóban, tegnap nem adta ki nekem a kereső, vagy lehet csak elfelejtettem rákeresni.. köszi a szólást!
  • z0ty4
    Beni: a tiéd mellett van egy másik is 10el olcsóbban. csak szólok.
  • LeonSilver
    Köszi! Így gondoltam én is. Mármint azt, hogy nem sok köze van a szimulátorokhoz.
  • beci43
    Nekem megvan,jó a grafika,amúgy kalap kaki.Ne adj érte pènzt Papa!
  • Beni521
    Sziasztok, lett egy kis eladó TrackIR 5 -m Budapesten. Van egy kb 12 éves Saitek Cyborg Evo joystickom is, évek óta nem volt használva, ha esetleg érdekelne valakit írjon ajánlatot privát üzenetben :)
  • Papa01 #21607
    Igen, reméljük! :)
  • LeonSilver
    Talán itt azért nem a tanulót vették elő, hisz' ő csak tanuló.
  • Papa01 #21605
    Persze, teljen igazad van. :) De sok esetben pont az lesz a "bűnbak" aki vétlen a dologban...
  • LeonSilver
    Én nem tudok kipróbálható motyóról.
  • LeonSilver
    Peti. Volt oktató a gépben. Az 59-es srácoknál vannak akik pilóták vagy azok voltak és van, aki oktatott is.
    Egyöntetű a vélemény, hogy az oktató volt a balfasz! Káromkodik, szapulja a tanulót. Holott egy oktatónak nem az a dolga. Tudod te is!

" Én nem is engedtem volna leszállni ilyen bejövetel után az oktató helyében, átstart, iskolakör, újabb bejövetel.."

"Az oktató az oktató,idáig nem engedi el az eseményeket,...a tanulót meg oktatni kell,nem szitkozódni...ezt anno megtanultam Pápán"

"csak verbálisan szidta a srácot,...ez nem oktatás,..én egy szelet vajas kenyeret nem bíztam volna erre az "oktatóra",nem hogy egy kiképezendő vadászpilótát...Egy fiatal sráccal,aki tőlem várja a segítséget,nem beszélek így,a másik meg,hogy még csak nem is kellett volna semmit csinálnia azon kívül,hogy egyértelmű parancsot ad a tovább menetelre,a végén,..de addig még volt egy csomó idő,....oktatni kell,nem szapulni...még az elbaszásból is tanulhatott volna,...de nem így..."
  • gsg16
    most néztem egy gamplay videót belőle,és ott kapcsolgattak a fülkében.nem lehet valahol ingyenesen kipróbálni?nincs demo kiadva?
  • Papa01 #21601
    :) Én ezért is örültem ennek a kis cikknek... a növendék vajon repülhetett tovább?
  • LeonSilver

Fészbúkon az 59-es srácoknál jókat lehet vigyorogni, mert többen is értik, hogy a csaj (RITA) mit dumál. És ahogy előadják... :) Nagyon jó!