37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • StevN430
    Üdv, ha érdekel valakit, ma este 8-tól Viggen bejelentésnek kellene lennie egy livestream keretén belül. link
  • Solt
    Tudtommal 2017 január, és a 7700K-ra mondanak cirka 350 USD-t, ami nagyjából megfelel a mostani 6700K áraknak, ergo anyagi szempontból nem indokolt a kivárás. 1151-s foglaltba jön, nyilván lesz új chipset, de a rev.2-re várást sem érzem indokoltnak... Nekem például egy rev.1-s Z97-s Giga Gaming 7-s lapom van, és tökéletesen teszi a dolgát pár BIOS frissítés után. Nem mai csirke, de a mai napig nem is adott ki a Giga újabb verziót belőle, mert elsőre is jól sikerült! :)
  • MBW126
    Mikorra várható az új Intel CPU család? Feltételezem, fél-háromnegyed éven belül nem biztos, hogy érdemes lesz bele beszállni, részint az ár miatt, részint a hozzá való alaplapokból is megvárnám a rev.2 sorozatot..
    Utoljára szerkesztette: MBW126, 2016.11.28. 10:23:15
  • beci43
    *SgtChrisnek küldtem.
  • beci43
    Ezt letöltöd és bármilyen modkészítővel bemásolod a játék könyvtárába.Nem Win,nem is videókártya hiba.A grafikus kártyák driverei már nem támogatják alapból a játékot.Modmant ne használj,már nem működik.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2016.11.28. 07:11:22
  • GaBika6
    Egy kis repülésem... Remélem nézhető!

• LeonSilver
    Nem hinném, valami más lesz a bibi. Az a baj, hogy már az idejét sem tudom, hogy mikor használtam a BS1-et.
    Nem lehet, hogy a w10 nem tetszik neki?
  • SgtChris
    Azon volt, most kézzel átkapcsoltam med-re és vissza is, de semmi... ugyanez a látvány...lehet bele kell kotorni a graphics.cfg-be?
  • LeonSilver
    Van egy olyan, hogy Visible range - ha jól emlékszem. Ezt vedd fel fullra.
  • SgtChris
    DCS

Ez a kép fogad...full részletességen, mintha egy Comodore 64 lenne... :-) A DCS World, a Clod, a BoS, az Arma3 ....az tökéletesen fut.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.27. 19:12:43
  • SgtChris
    Bassus, dobtam bele egy Drive linket...de nem ment át... Próbálkozom tovább
  • LeonSilver
    Mi a probléma?
  • SgtChris

Üdv! Pár hete frissen telepített WIN 10 Pro x64-re, friss standalone DCS BS1...minden maximumon...egy RX 470 4GB VGA társaságában...mi lehet a gond? AMD driver a legfrissebb, fent van a DX is plusszba, .net is többféle...

Bállítva WIN7 kompatibilitási módba, detto ugyanez.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.11.27. 19:09:05
  • Solt
    De van, csak jól kell keresni! :) LINK

Ez alapján azonos órajel esetén minimum FPS-t nézve egy i7 6700K hozna cirka 10% pluszt... na most egy 1070 mellett lehet, hogy kicsivel többet. Innentől neked kell tudnod, hogy megéri-e. :)

Az most hirtelen nincs meg, hogy az 1.5.2 az már DX11 alatt futott-e... ha nem, akkor tekintsd ezt tárgytalannak.

Egyébként játssz jó sokat és közben monitorozd az FPS-t, GPU kihasználtságot. Ha sokszor nagyon beesik 60 alá, akkor változtass a beállításokon... ha van egy beállítás amibe szerelmes vagy, de néha ezzel beesik 50-55-re az FPS és ez zavar TrackIr-l, akkor érdemes megfontolnod majd az új Intel szériát ami hamarosan jön.
  • sakkay
    Tehát pontosítom...van itt olyan, aki szerint érdemes lenne váltanom? És az mi lenne? Nézegetem a procikat, de sajnos olyan nincsen, hogy dcs teszt ezzel a procival vs. másik
    Meg persze, ha nem kell megint megvennem a videókarit.
  • GálTomi
    Sziasztok! Könyvajánló: Felhők között ébren álmodva Jó pár éve jelent meg. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
    Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2016.11.27. 16:29:46
  • 2Pete
    Dehogy! Csak szarabbra érdemes....
  • sakkay
    Szerintetek érdemes egy i53570k procit lecserélni valami másra, ami ár érték arányban jobb és érezhetően erősebb is? Jelenlegi 4.3 van húzva.
  • Papa01 #21661
  • LeonSilver
    Majdnem olyan jó a manus, mint én :D :D
  • Papa01 #21659
    Jó kis vidi, nagy tetszik a házak közötti "lopakodás"! :D
  • Papa01 #21658
    Köszi! :)
  • LeonSilver
    Papa, itt a videó :)

• DonZorro
    Igen. köszi. Pont most próbálom ezt én is.. ;)
  • Rue East
    Nekem eleve csak USB 2-es csatlakozón megy, meg trükközni kell, hogy az installálásnál felismerje:
    Plugin the X52
    Go to device manager and delete the X52 and USB devices with an ! sign (warning/not installed correctly)
    Restart your PC
    Unplug your X52
    Run the installer (with the latest beta drivers for W10)
    When the screen pops up with the instruction to plugin your X52 -> plug it in...
    Just let the installer run (with the NEXT button greyed out) and go to device manager
    Right click on the X52 device and select update driver
    Choose "let me pick" (2nd option) -> you get a list of 2 compatible devices
    Now select the 1st option "USB device" or something similar NB: NOT the 2nd one with USB X52 in the name!!!
    Directly after this W10 detects your X52 and you can select NEXT in the installer
    Install will continue and finish correctly
  • molnibalage83
    Hol? Mert 30k-ért én vennék egyet.
  • molnibalage83
    Az Afterburner című jéték volt ilyen, a T2 filmben is szerepel.
  • molnibalage83
    Ebből soha nem lesz semmi, mert folymatatosan csak adnak hozzá tartalmat. Így nem lehet semmit megjavítani. Én már beletörődtem, hogy a DCS örömrepkedésre jó és kb. ennyi. Majd sok-sok év múlve kölcsönözök egy OR, hogy egyszer megtapasztaljam az élményt, de kb. ennyit jelent nekem.
  • DonZorro
    Nekem Enterprise van. Lehet ott a baj? A PRO miben különbözik??
  • repvez
    Akkor ez is olyan anomália mint nálam a PS3eye kamera , van akinek tökéletesen üzemel a CLdriverrel win 10 alatt , nálam meg fel sem ismeri.
    win10pro 64bit
  • DonZorro
    Melyik Winfos a 10-en belül?
    Igen ez a driver amiről beszélek de valamiért nem települ fel a rendesen.
    Szopós ahogy Leon írja sztem. Valaki másnak valami ötlete?
  • Klusi86
    A hivatalos oldalról letöltve a drivert és szoftvert nekem működik. MFD, miniegér megy, a profilt is szépen betölti. Windows 10 64bit-em van, a jelenleg letölthető 7_0_53_6_x64_ drivert és szoftvert használom.
  • repvez
    OFF
    ha valaki gyujti a retrót!
    ugyan itt a falcon összes verziója is akciós, meg az il2 1942.
  • LeonSilver
    Hát.. én már csak arra emlékszem, hogy szoptam vele. Vagy úgy rémlik, de nem emlékszem már rá. :D
    Tudod, én már
  • sakkay
  • DonZorro
    Srácok segítsetek lécci!
    Az X52-t sikerült valakinek belőnie WINfos10 alá?
    Valamiért nem megy a control panelja sem, meg nem megy semmije sem. Se az MFD nem mutat semmit se a mini egér nem megy se a profil váltó.. :( Maga a joy működik csak nem tudom konfigurálni a hardvert. (DZ és végállások)

Köszi előre is!!
    DonZorro
  • feca1229
    Nincs mit örülök, hogy sikerült :-)

Jó diavetitést a 3 db fps-el! :-)
  • wolfhgb
    Akkor bőven van időd mindenre a repülés közben!!! :)
  • sakkay
    3 db fps-el fut a DCS
  • sakkay
    Az a szép, ha nem cserélik akkor is vennem kell-nekem csak ez az egyetlen elektromos cuccom van és minden erről megy. TV sincsen. Szóval giga szopás. Most is ezen írok, proci a netet elviszi. Bár sokat vagyok barátnőnél éjjel mindig-még elhúzom az odaköltözést februárig. De most, hogy nincs gép nem is értem miért húzom...