37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ludowik #21919 Eltűntek a játékaim a steamből! A dcs maradt meg csak! Tizenegy játékból hat volt még csak visszarakva a gépemre, mert múlt héten csináltam egy rendszerfrissítést. Most nézem meg mit tudok visszarakni. -
Köszi az infót, gondolom javítják majd... :) Jó lenne megtanulni jól az A-10-est... -
Jó kis csomagnak tűnik, de olvastad a fórumát is? Panaszkodnak, hogy a legutolsó update elqrta a játék trigger zóna érzékelését, ami minden hadjáratnál gondot okozhat (utolsó bejegyzés itt).
Ami a DRM-et illeti, tuti, hogy resetelik, csak levelezni kell velük. -
Ahh, most annyi pénzt nem szeretnék rászánni. Egy géppel bőven el leszek most egy jó darabig. :)
Köszi a segítséget srácok F15C vs Su-27 témában! :) -
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel: A-10C Basic Flight Training Campaign.
Azonban az oldalon ez olvasható: DRM key has 3 activations. Ez azt jelenti, hogy 3 aktiválás után jön a könnyes búcsú? Vagy időnként ezt is lenullázzák? Köszi a válaszokat! :) -
DDoS támadás áldozata lett a Steam, majd megjavul valamikor. -
sakkay #21913
Ja
-
Az jó, hogy év végére, mert 23. van. Akkor már csak párat kell aludni :D -
sakkay #21911 Év végére ígérték a régi mapphoz dcs world 2.5 néven, de késik...természetesen. -
-
sakkay #21909
akkor jó!
-
Nem -
sakkay #21907 Tudtok csatlakozni a steamhoz?
-
DCS World 2 mikor lesz, vagy csak a NEvadát meg a többi nagypénzes mapot hegesztik? -
Akár 60% leárazás a DCS shopban, VIggen előrendelhető (január 27 a megjelenési dátum)
itt
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.23. 17:20:06 -
wolfhgb #21904 Itt jelenleg dcs rol beszelunk es repkedo gepekrol a virtualis terkepen, ahol, ha egy szu 27 meglep egy 15 ost a hegyek kozul, soha nem vakarja le a seggerol az illeto, azonos kepessegu pilotakat feltetelezve. Es valjuk meg azt is, h a legiharc szepsege latotavolsagon belul elvezheto, nem ugy, h a radaron egy pottyre inditok 8 amraam raketat, hatat forditok es skera, nehogy seggbedurrantson az ellen. :) -
bgabor911 #21903 Egy rendesen alkalmazott, AWACS támogatott F-15ös géppárhoz az életben nem kerül orosz gép elég közel ahhoz hogy manőverező légiharc legyen a helyzetből. Semmire nem mennek a jó manőverezőképességükkel az orosz gépek a modern légiharcban.
Plusz ugye az USAF-ban a top szint már az F-22es, azt még lokalizálni se tudja időben az orosz gép, mielőtt lelőnék, nemhogy rakétát vezetni rá. És az F-35ös elterjedésével (200 fölött van már a legyártott darabszám!) ez lesz az átlag szint az USAF-nál, de idővel a szövetséges nemzeteknél is. Szu-27 és MiG-29 gépek meg mehetnek a múzeumba. PAK-FA-ból meg ki tudja mikor lesz bevethető gép, és milyen mennyiségben. 20-30 PAK-FAval nem lehet ellensúlyozni félezer amerikai ötödik generációs vadászgépet.
Ha megkapják a saját F-35öseiket (100 darabot terveznek rendelni, hat darabra már van rendelés leadva), Törökországnak önmagában ütőképesebb vadászereje lesz mint Oroszországnak. -
Solt #21902 Annyira lelkes voltam, hogy egyből levegőben kezdtem a Su-val... amikor beadta a képet, egyből az az érzés fogott el, mint amikor először vittek vitorlázó géppel... ugyanaz a "jaj nincs semmi a hátsóm alatt" érzés! :) -
A cégünknek is van Vive-ja, pár napja kölcsönadták és az egész osztály ki tudta próbálni.
Közülük szinte senki sem próbálta még, végignyomták a kis játékokat, íjazás, robotkutya, mittomén.
Aztán mondtam hogy ha valakit érdekel a repülés akkor a DCS-ben ki lehet próbálni (p51 és su25 alapból).
Hát nem akarok túlozni, de miután kipróbálták mindenki azzal akart repkedni. Utána nem is érdekelt senkit a többi játék, egész délután a repülőgépekkel szórakoztak. Nagyon durván sokkolta őket az érzés hogy ott vagy a fülkében. -
wolfhgb #21900 Élvezni a vr hatast a programban zseniális, örömrepkedni pompázatos, de labelek használata nélkül bármit megtalálni vele szinte esélytelen kb. Úgy jellemezném, h ami levegőben van kb mérföldön belül látható nem egy pixelnek, földi célt pedig akkor tudod vizuálisan azonosítani, miután katapultáltál miatta! :) A-10c nél tgp célbefogás akkor, ha ráfekszel az mfcd re. :) De a vég konfluziom még mindig az, h soha többet mást! Fenomenális az élmény!!!!! -
Solt #21899 Igen, ez már a CV1, de erről egyelőre inkább wolfhgb-t kérdezd, neki régebb óta megvan, jobban képben van vele. Célt még nem kerestem, csak örömrepkedek... :) -
Most, hogy jön a Meteor meg majd az AIM-120D a nyugati gépekre, mondhatni ideje volt ;) -
Solt #21897 Jobb is, hogy csak most lett meg, mert ha ez a szezon közepén üt be, tuti, hogy mostanra csődbe mentem volna! :D -
sakkay #21896 Solt, neked ez már a rendes verzió ügye, nem a kísérleti? Azzal tudsz vizuális célszonosítást? Na jó 100 százalékosan tudom, hogy nem de már elfogadható? Mivel repülsz? -

-
Gratula
Én azt hittem neked már rég megvan a rift :) -
Solt #21893 Telitalálat! :D
Egyébként ED előtt le a kalappal, nagyon korrektül megcsinálták a VR támogatást. -
Most keltél fel a sok repülés után?? :D -
Solt #21891 ;)
@Tom: Alig várom, hogy a kéz követést is megcsinálják... a klikkelhető kabinnal maga lenne az orgazmus! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.23. 11:14:01 -
FC3-on nem gondolkodtál?
F-15C, A-10A, Su-27, Su-33, MiG-29A, MiG-29S Su-25 -
Á, Qrvajó lehet. :)
Szimulátort csak 3D TV-n próbáltam TrackIR-el, de még így is ég-és föld volt a sima monitorhoz képest. -
gsg16 #21888 ennyi pénzért vedd meg mindkettőt -
wolfhgb #21887 Azert nem kivanok manoverezo kozelharcban az allig amramozott 15 os seggebe egy 27 est meg meggymaggal sem! :) -
bgabor911 #21886 F-15 természetesen, mert azon AMRAAMok vannak, akár nyolc darab is. Azzal a szutyok orosz félaktív radaros rakéták nem tudnak versenyezni.
Fun fact: Az orosz légierő most kezdte el rendszeresíteni az R-77M aktív radaros légiharcrakétát. Az elődtípus, az "alap" R-77 sosem került náluk rendszerbe. Éppen ezért a sztenderd orosz légiharcrakéta a mai napig az R-27R, egy harmincéves félaktív szutyok, kábé AIM-7F Sparrow szint. Van egy laza húszéves lemaradása az orosz légierőnek ezen a téren is.
Szu-27el remekül lehet légishowt tartani, de légifölény vadászgépként nem ellenfele az Eaglenek a szar fegyverzet és avionika miatt. -
wolfhgb #21885 Udv a csapatban kollega! :) -
Hello!
Kis segítséget szeretnék kérni. Bizonyára tudjátok, hogy a mai naptól indult a Steam téli vására, rengeteg akcióval. 2 gép között vacilálok, ami 6€: F15C és Su-27. A kettő közül melyiket érné meg megvenni, és miért? Kicsit fogalmatlan vagyok a dolgok terén, szóval ha láma ez a kérdés így, akkor bocsesz. :D -
Igen, nekem is leesett mindenem amikor kipróbáltam, hatalmas! :) -
Solt #21882 Köszönöm! :) Konkrétan olyan mintha benne ülnék a gépben... amíg nem próbálja az ember, el sem hiszi, hogy ekkora plusz a monitorhoz képest! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.22. 20:19:24 -
Gratula, jó repülést! :) -
Solt #21880 Háááát Urak... megjött a Rift-m... DCS über brutál állat.... :))