37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    igazán remek, nem lehet valahonnan leszedni a frissités elötti mozdok fortress kampányt? most már szivesen kiproszálnám, h miben van a hiba!
  • whiteskull
    Ebbe meg most próbálok belekerülni. :)
  • whiteskull
    A gépágyúhoz a botkormányon lévő biztosító fedelet is vissza kell hajtani. Van, hogy már így adja be, és ezért lehet lőni. :)
    Nekem ez másfél órámba került. :)))
  • sakkay
    Meglesem. Elég nagy reppenés volt itt hatalmas mennyiségű pia és egy riftel együtt. Jó volt. A csajoknak kevésbé..de ez ilyen
  • VO101Tom
    Az szerintem általános, más gyakorló küldikre is panaszkodnak.
  • Papa01 #21954
    Ha jól emlékszem, talán Tom írta (igaz az egyik A-10-es kampányra), hogy a legutóbbi patch hasonlókat okozott... lehet itt ez a gond.
  • VO101Tom
    A lőszerjelzőt a fegyvermesternek kellene feltekerni újra tárazásnál, jobb híján DCS-ben neked kell megcsinálni :)
    Hunaf szerveren a gépek mindenhol üresen indulnak, de simán fel lehet fegyverezni, nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.27. 18:40:35
  • wolfhgb
    Esetleg valaki nem tudna megnezni az fc3 mozdoki erdok su-27 kampanyanak masodik palyajat is? 2 dront kell leloni, megteszem, de nem adja a 3. Palyat megsem.
  • PhantomAss
    Megnéztem, betöltöttem a messzer cold startot, és kértem rearmot, felraktam rá egy 500 kilós bombát.
    Bomba is működött és lőni is tudtam.
    A lőszer mutatót is feltekertem, meg a kapcsolótáblán belül alulról a második gomb V1, az a külső fegyverzethez kell, lehet az nincs bekapcsolva nálad?
  • Ludowik
    Öt kérdés null válasz meg kukkantom a kampányt majd szólok mi a szitu. A messzerhez nem értek mert nincsen meg,majd egyszer,ha rám szakad a nemzeti. A Geforce gtx 1050ti 4GB ssc kártyinka a fa alatt volt:D most azt élvezem ki,elég fajin a látvány.
  • gsg16
    inkább kaja-kómában
  • sakkay
    Baxhatjukmég mindenki karácsonyi delíriumba van..
  • wolfhgb
    Video
  • wolfhgb
    https://youtu.be/Xbadi5Op6gM

Valaki segijjen mar, su 27 kampany masodik palyajat 50 ed szer csinalom vegig, a fenti video szerint is megvolt, de csak nincs a masodik lelott dron utan nice jobb duma es kovetkezo kuldetes leszallas utan, mi a feszkes fene lehet a baj?
  • sakkay
    Légyszi' valaki nézzen rá, egyszerűen nem értem mi a gond. Ha olyat töltök be, ahol eleve jár a géphez, van lőszer és lehet is lőni. Ha viszont én rakok rá, nem is jelzi a "csík" és nem is tudok lőni. Úgy is próbáltam, hogy eleve azzal kezdek motor indítás előtt, hogy rádiózok töltésért, mondják ok, meg megvolt-de nem. A fenti élesítő' kapcsoló is be van billentve. Más ötletem nincs. Ja, és van nálatok olyan, hogy csak földön megy a rádiózás a levegőben nem is jön elő a menü? Azt hittem megint szarozik a joy-de nem. Halkan jegyzem meg lehet nem is volt rossz
  • Ludowik
    Meg akartam csinálni az F-15C tréninget de már nincs benne, meg lehet valahogy szerezni?
  • sakkay
    Srácok kell valami extrát csinálni multiban, vagy beállított küldibe(messzer), hogy a felszereltetett bomba,( vagy lőszer )üzemeljen?
    Minden faxa, csak amikor magamnak felrakatom, nem műkszik...
  • gantus68
    Jó gép lesz ez. Remélem a licencelés nem olyan lesz, mint a 21-esé.
  • repvez
    január 27én elvileg elérhető lesz
  • repvez
  • kiskorúbézoltán #21939
    Kellemes ünnepeket, bugtól mentes décsét, erős ákcijóban szíveválasztotta modulját mindenkinek meg vasat alája ami megmozgatja az egészet.

Egészséget mindenkinek dcs topik. :)
  • Solt
    Áldott Karácsonyt Uraim!
  • GálTomi
    Sidewinder te hol repülsz? Én LHAK és LHGY-n
  • repvez
  • Ludowik
    Boldog karácsonyt!
  • wolfhgb
    Segijjen valaki. Szu 27 kampany, mozdoki erdok, vegigrepulom a chekpointokat, mindnel dumal, vegen megdicser es szalljak le, megteszem, kilepek, es ugyan azzal a palyaval folytatja a kuldetest, mit kell csinalni, h ne igy legyen, hanem dobjon valami ujat?
  • Papirzacsi
    Sokkal praktikusabb és kényelmesebb a joystick gázkarját magassági trimmnek beállítani, többet használod, mint a féklapot.
  • sakkay
    Köszi:)
  • LeonSilver
    A srác pilóta. És mint sok vitorlázó kiegészítésképpen, gyakorlásként használja a Condort.
    Volt valamilyen botkormánya, de szarrá volt már kopva.
    Lehet használni a gázkart valamire, de ha nincs az sem egetverő, míg ha mondjuk a DCS-ben helikopterezni akarsz, akkor azért .. "nem árt" ha van.
  • Sidewinder
    "és a gázkar nem is kell ugye.."
    Ezzel nem értek egyet. Vitorlázórepülök a való életben, mint itt sokan mások, és azt gondolom, hogy a gázkart beállítva féklap karnak sokkal jobb élményt kap a Condorral az ismerős,mintha csak egy gombot nyomkodna például. A gázkart úgy érdemes beállítani féklap karnak,hogy amikor magad felé húzod, akkor fokozatosan nyit, ha pedig előretolod, akkor csukja befelé a féklapot. Ha pedig a későbbiekben nem csak vitorlázórepülő szimulátorral akar repülni, akkor pedig szintén nem haszontalan a gázkar.
  • PhantomAss
    Ctrl+p, vagy shift+p, má nem emléxem..

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Ati810
    Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
  • sakkay
    Na a messzer manuál prop p. állító megoldva. De a pilóta egy csomó mindent kitakar. Van olyan, hogy kiveszem egy pillanatra? Vagy csak a beállításoknál repülés előtt..
  • whiteskull
    Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
  • sakkay
    Csatlakozok
  • LeonSilver
    Boldog karit véreim! :)
  • wolfhgb
    Boldog karit minden fanatikus társamnak! :)
  • feca1229
    Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!
  • gsg16
    Boldog Karácsonyt!
  • Papa01 #21920
    Boldog karácsonyt az uraknak! :)
    @Ludowik: Tegnap nagy felfordulás volt a Steam-en, támadás érte a szervereiket, tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.24. 07:49:42