37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Koszi, meglesem az opciot.
  • sure
    A hír igaz, csak nem Ladát, hanem Moszkvicsot, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, szóval a DCSW telepítési könyvtárban a Config alkönyvtárban a graphics.lua fájlban lehet a maxfps-t megadni.
  • sure
    A DCS World telepítési könyvtárban van a graphics.cfg, ahol régen (már a Lock Onban) lehetett buzerálni mindenféle grafikai opciót, keresd meg benne a maxfps nevű sort, ott tudod megadni a maximum FPS-t.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2017.01.14. 09:40:20
  • wolfhgb
    Meg lehet valahol nezni, mi volt fent korabban? Hogy lehet a jatekban fixalni az fpst 45 on, h ne valtozzon folyton? Mert a vsync nel is ingadozik csak 60 ig teszi, ugy is szar arnykepes a terep. Akkor volt fasza, amikor fixen volt a 45.
  • Solt
    Tudni kéne konkrétan melyik driver volt, és akkor meg lehetne nézni mi változott. Így ezt nehéz megmondani...
  • wolfhgb
    De mar rajottem mi a baj, eddig amikor beallitottam a javaslatod, stabil 45 fps t irt ki a fraps repules kozben, most meg ugyanazzal a beallitassal ingadozik az fps, felugrik 70-80 ra, varosban meg 40 ala is es beszaggat, hogy lehet, h a multkor nem ment 45 fole, hanem ott dekkolt, es nem lattam mindent duplazva a terepen, ha oldalra neztem?
  • wolfhgb
    Valami 368 as
  • Solt
    A legfrissebbet... melyik volt amivel jobb volt?
  • wolfhgb
    Solt kollega, melyik nvidi drivert hasznalod? Mert most felraktam a legujabbat, eger eppugy szar, az erdekesseg az, h a nevadaban is eppugy szar, viszont most meg az fps em is beesik 45 ala es beszaggat, ami eddig nem volt igy, szarabb az ujabb driver.
  • wolfhgb
    En azokat ropkodok, 100 fos serverekrol viszont nekem nincs tapasztalatom, akkora uber meg nem vagyok! :)
  • faxkivan
    No de online egy 100 fős szerveren ahogy hallom hagy még kívánnivalót a dolog.Biztos jó meg odabaxik a látvány ,de ha picsán lőnek miatta akkor ez még nem az igazi. Kampányt tán az életben nem abszolváltam esetleg a régi Il2 ben valamikor 20 éve.
  • wolfhgb
    Ha az ember elegedett lenne maximalisan, soha nem venne ujabbat, ez nem passzol senki uzleti profiljaba, szerintem mar 980ti al is tok jol hasznalhato a vr, persze kompromisszumok vannak, de ezek teljesseggel elfogadhatok ezidaig! :) 1080ti al is lesznek, de 50% al kevesebb, ami pont a fele a jelenlegi elvezheto allapotnak. Honapok ota hasznalom, kampanyokat csinaltam vele vegig libaborrel, eleinte en is ugy gondoltam, h csak oromrepkedesre lesz hasznalhato, ebben pozitivan csalodtam! :)
  • Solt
    Ebben én is biztos vagyok! :D
  • faxkivan
    Akkor jó:)
    De úgyse lesz jó majd meglátod.Vagyis ,hogy nálad valami nem lesz kerek arra mérget veszek:))))
  • Solt
    Mesterem, lemaradtál egy csöppet! :)) Az 1080 ami már piacon van, cirka 30-35%-l tud többet mint a jelenlegi 980Ti-m, de a 980-hoz képest már 60-70% az előnye. LINK
    Na mármost, ha az 1080Ti csak tartja ezt a tempót, akkor a jelenlegi kártyámhoz képest bizony 60-70%-l lesz erősebb... plusz van még számos olyan technikai újítás ami kifejezetten jól jön a VR-hoz, mert a 980Ti-n bizony érezni, hogy amikor ezt tervezték a VR még sehol nem volt. ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.13. 18:15:36
  • faxkivan
    Eztete meg honnan veszed? 60-70%???? Még az életben nem volt olyan,hogy ekkorát gyorsuljon egy új széria.És gyanítom most sem lesz. Max 10-15%
    Különben asszem kár is foglalkozni a témával:)
    Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.01.13. 18:05:14
  • Solt
    Konkrétan egy éves a nagyközönség számára is elérhető VR! :) Az a cirka 60-70% plusz amit az új széria tud majd a 980Ti-hez képest meg nagyon jól fog jönni! :) Tökéletes meg nem lesz soha semmi, ez már csak ilyen! ;)
  • faxkivan
    Várjál:) Engem speciel hidegen hagy az oldal piros vagy zőld ,én ha veszek most valamit az max a CLOD ra kell.Arra meg bármi jó.Csak azt akartam mondani,hogy tök mindegy az új széria,az se lesz tökéletes. Főleg nem szimhez VR re. Hány éve is örömködött mindenki a VR nek ,oszt még így se használható. Legalábbis arra amire mi használnánk.Most az útvonal meg örömrepkedéseket hagyjuk.
    Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2017.01.13. 17:50:35
  • Solt
    A problémákról tudnék regélni zöld oldalról... XD
  • faxkivan
    Te mióta reménykedsz ?:)))) Aztán megveszed és mindig csak a problemák.:XD Lófax nem lesz az ,nem ,hogy előre lépés.
  • Papa01 #22139
  • sakkay
    Elsején költözök barátnőhöz-tovább nem lehetett húzni. Szóval a 28 az még éppen-de jó!
  • wolfhgb
    Ah, majd hasznaltan jo aron, mint a 980ti t! :)
  • molnibalage83
    Na, akkor hányen lennének benne egy vizitben? :)
    A 28-i hétvége az, ami szóba jön nekem, ha még akkor ott van az OR.
  • Solt
    Május körül a polcokon lesz az 1080Ti... az, vagy az AMD-s párja már érezhető előrelépés lesz! Spórolni kell... :))
  • wolfhgb
    A gyomrom igazabol mar semmi nem zavarja repules kozben, inkabb a szemem zavarta, majd talan az 1080ti megoldas lesz a problemara egy ev mulva, addig igy is maximalis az elvezet! :)
  • Solt
    Ha "riceg" annak két oka lehet... vagy nagyon kevés az FPS, vagy ide-oda váltogat a 45 és a 90 FPS között. Utóbbi komolyan ki tudja nyírni az ember gyomrát! :) A fix 45 FPS már elég élvezhető, de az igazi az lenne, ha meglenne a fix 90, mert akkor a gyorsan mozgó objektumok sem duplázódnának! :)
  • wolfhgb
    Nekem eddig is bejott, igy valoban jobb, eddig csak annyi volt zavaro, ha valami foldi ojjektumot neztem oldalt elrepules kozben, az ricegett, de most ezzel az is szepen lathato. Koszi a fulest, :)
  • Solt
    Azért így már teljesen elviselhető nem? :)
  • wolfhgb
    Ja, a képet még azelött löttem, mielött beállítottam volna a javaslatod, elötte ezekkel a beállításokkal nyomtam.
  • Solt
    Hmmm... nálam semmi gond nincs vele. Viszont nekem teljesen más beállításokat ad a VR-ra. LINK

Szerintem frissítsd az NV drivert, vagy telepítsd újra.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.13. 07:59:23
  • Klusi86
    Hali, írtam PÜ-t.
  • wolfhgb
    Ami neked, egy 6700k procival, ez a kurzor azota ilyen, miota vr el tolom.
  • Solt
    Milyen VGA-d van?
  • wolfhgb
  • wolfhgb
    Es ilyen a bug os egerkurzorom vr ben, kezdetektol fogva, jo volna tudni mi okozhatja!

• wolfhgb
    Kiprobaltam a beallitast, amit javasoltal, valoban jobb a kepminoseg, stabil 45fps fraps szerint, jo lesz igy! :)
  • Solt
    Igen...
  • wolfhgb
    Akkor nálam marad a monitorom sarka es valami felvétel készítő progi, aztan visszanézem. A dcs d monitorképe neked is egy keskeny csikban jelenik meg függőlegesen a kijelződ közepén, mikor vr modban futtatod a programot?
  • Solt
    Nem tudok róla...