37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Loca
    Kár hogy abbahagyták, Lock On szinthez már nem is kelett volna sokat dolgozni rajta.
  • VO101Tom
    de.
  • Ludowik
    Szerintem igen az .
  • gsg16
    nem ez az,amit az 59-esek fejlesztettek?
  • Ludowik
    Ezt én is láttam meg olvastam is róla de abbamaradt.
  • Loca
    Sikerült találnom egy videót, én erre gondoltam, és úgy emlékeztem hogy DCS alá fejlesztik, vagyis klikkelhető fülkéje lessz, de a videó alatt Lock On-t ir, még úgy is jó lett volna, de lehet ez a fejlesztés is megállt mert négy éves a videó és nem nagyon találni róla újabb infót.

• beci43
    Tessék.Gúgli a barátod.És megtalálod.

Gripen modul nem készült.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.01.21. 11:34:04
  • Loca
    Sziasztok, régebben valaki irta hogy leforditaná a Mig-21 és a Mi-8-as manualját, nem tudjátok folyamatban van a dolog?
    Egy Gripen modul is készült, arról is ha tudtok valamit, mert én semmit nem találtam róla pedig nagyon érdekelne.
  • VO101Tom
    Módosítottam a pumaszállásról letölthető magyar Bf 109 kabinbelsőt, most már a pilóta modell is hozzá van adva (egyenlőre német egyenruhában).

http://www.pumaszallas.hu/szimulator/digital-combat-simulator/349-bf-109-k-4-magyar-kabinbelso.html
  • molnibalage83
    Nagyon ritkán. Az FreeFalcon 5.0 borzasztó volt. Az 5.3 után meg atomstabil. csak aztán megállt és meghalt. A BMS4-nél visszalépést én még nem láttam sehol.
  • wolfhgb
    A win 8 alatt mondjuk meg valami 365 os van fent, de olyat mar a win 10 alatt is probaltam, amikor a drivereket kutyultam a multkor, azzal is szar volt.
  • Solt
    Akkor lehet, hogy a W10-s Nv driver lesz a ludas... próbálj ki egy sokkal (pár hónappal) régebbi drivert. Ha azzal is rossz, akkor a W10, DCS, NV, Oculus négyes valahol nem szereti egymást nálad... Ilyen ez a pop szakma! :)
  • wolfhgb
    Ah, dehogy, már tanácstalan vagyok, van a gépemben egy másik vinyó, azon win 8, eszembe jutott, h azon is fent van a dcs, bebootoltam rola, felraktam az oculust oda is, hibátlan a cursor, elindítottam onnan is a win 10 alatti dcs telepítésem, az is jol megy, utána rámásoltam a win 8 dcs mentési mappát a win10 re, felülírtam, win10 alatt ugyanugy szar, oculus töröl és ujrarak win10 alatt ugyanaz az eredmény, több ötletem nincs, kifogytam, szar a cursor továbbra is a 10 alatt, 8 alatt patent, felraktam probaképpen még a steam es dcs t is 10 alá, hatha ugy ok lesz, de az is ugyanugy hibás, már csak a win10 maradt, mint lehetséges hibaforrás, a fent leírt próbák után, de lövésem sincs, h ujrarakás nélkül azt hogyan tudnám orvosolni, mert, h ujra nem huzom a gépet, az hotziher!
  • PhantomAss
    És a Falcon4 tudott olyat anno hogy minden egyes peccsel valami rosszabb lett ami azelőtt jól működött?
    Na ugye
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.18. 07:35:34
  • gsg16
    azért nem tudja,mert mi így is megvesszük.és közben anyázzuk a készítőket,hogy nem tudja.ez hozzá tartozik a DCS-érzéshez.
  • gsg16
    vagy kérni egy felderítő gép felvételeit mielőtt neki indul az ember.vagy egy valós idejű műhold képet.
  • molnibalage83
    Valahol vicces, hogy a DCS nem tudja ezt. A Falcon4 1998-ban tudott ilyet.
  • LeonSilver
    Ja :D Pedig amúgy nem lenne rossz ha meg lehetne így vizuálni a célterületet és nem is lenne futurisztikus.
  • gsg16
    a remény hal meg utoljára
    Utoljára szerkesztette: gsg16, 2017.01.17. 21:03:37
  • LeonSilver
    Jaa, a szöveget nem is figyeltem, csak eltátottam a szájamat. Azt hittem már, hogy ez valami fasza kis fícsör :D
  • PhantomAss
    Ja, én is úgy látom hogy ez nem beépített fícsör a küldetésszerkesztőben, csak külön megnyitotta egy képnézőben.
    Asszem mondja is hogy előre lementette a fotót magának.
  • gsg16
    az olyan,mintha valami képnézegető program lenne
  • LeonSilver
    Ezt hogy? Nézem ezt a videót és 2.17-nél eltátom a szájamat. Paszmek..., ilyent hogy lehet? Hogy lehet megvizuálni így a célterületet?

• Solt
    :)

Megoldódott a cursor nyűgöd?
  • wolfhgb
    Milyen igaz, valoban csak egy jatek, bolond is voltam a multkor, mikor egy katapultalas utan fogtam magam es kiugrottam az otodikrol egy lepedo negy sarkat szoritva! Nem volt vicces! :)
  • LeonSilver
    Erről van szó. Vannak hibái a DCS-nek. Sőt, nem is kevesen vannak ezek a hibák.
    Én is állandóan mérgelődök, amikor elkurnak valamit, ami addig működött, vagy hogy miért nincs valami fasza, dinamikus kampány, stb..
    Viszont én szeretek vele játszani, szórakoztat és csak ez a lényeg hisz' ez egy játék.

• PhantomAss
    Bár engem hidegen hagy maga a gép, de az biztos hogy jól kidolgozták, és nagyon örülök hogy a DCS keretein belül vannak ilyen gépek is.
    Amikor anno a Top Gunban (vagy Aranysasban) volt róla cikk én is csak néztem hogy miket tud...nem hittem volna hogy ilyen fejlett gép.
    És azért még mindig tartom azt hogy a DCS gépekre egy rossz szavunk sem lehet a kidolgozást tekintve, a körítés az már más tészta de reméljük az is javulni fog.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.01.17. 07:37:10
  • i robot
    Nagyon kíváncsi vagyok rá! Egyre jobban tetszik ez a gép. Anno, amikor a Top Gun oldalain megláttam az első gondolatom az volt, mi ez a fos!? Főleg a tagolt hátsó rész borított ki. Persze jobban utánaolvasva egész kívánatos kis masina. Pilótafülke+műszerek nagyon állat.
  • LeonSilver
    Hála Istennek nem vagyunk egyformák.
  • repvez
    Nem rossz a video, meg a gép kidolgozása, de hogy nem emelte meg a pulzusom egy fokkal sem az izgalom miatt, mintha a világ legnyugisabb dolga lenne a pilótáé egy ilyen bevetés alkalmával, semmi feeling nem jön át , nincs atmosférája a dolognak, bocs , hogy ezt kell mondjam, de a BMS videok alatt sokkal nagyonn izgalmak vanank ahogy él az egész terület és mindenki mindenkire vadászik.
  • Papa01 #22169
    Nem semmi vidi... mondjuk az a kukkolós fegyver nem egy user friendly eszköz... :)
  • LeonSilver
  • molnibalage83
    Az R-27R kinematikailag elvileg jobb volt és a vezérlésre is. Nem direk SARH volt, hanem elején MCG-s ami elvben jobb loftolást tette lehetővé, mint pusztán a kiinidulási adatok alapján saját rakéta robotpilótával dolgozni. Max. G értékben is picit jobb volt asszem az R-27R.
  • bgabor911
    Durva amúgy hogy ez a MiG-29A (9.12) modern BVR harcban semmivel sem nyújtott többet egy MiG-23asnál, ezzel a kemény két darab BVR rakétával. Talán hatékonyságban egy picivel jobb volt az R-27R mint az R-23R/R-24R.
    Persze nyilván közelharcban nagyot alakított az R-73asokkal és a sisakcélzóval. Már ha eljutott egy darabban a közelharcig.
  • Papa01 #22165
  • 2Pete

Innen
  • wolfhgb
    Koszi, beallt a 45, hibbbatlan a mukodes! :)
  • wolfhgb
    Nem tudja veletlenul valaki, h az eger kurzor kepet honnan veszi elo a progi? Marmint hol talalhato a mappakban a grafikai modellje?
  • gantus68
    "C:\Users\<felhasználó neved>\Saved Games\DCS\Config" könyvtárba készítesz egy autoexec.cfg fájlt, ezzel a sorral:

options.graphics.maxfps = 45
  • LeonSilver
    Lehetne mán' 27.-e..