37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Próbáltad ezeket CV1-l? :) ATAG nem tudom, hogy jön ide... a CLOD alatt egyelőre nincs VR támogatás... ;)
  • wolfhgb
    Igen, ezen en mar elore tul lettem, amikor az elhatarozas megerett bennem, track ir ment a levesbe, helios rendszerem nyugallomanyba vonult, harom monitorombol ketto szinten ment a piacra a dual gpu s 7990 el egyutt, ezek szinte fedeztek is a vr koltsegeimet, kis kiegeszitessel.
  • wolfhgb
    Oda minden mas is keves, legalabb is nekem biztos. :)
  • sakkay
    Szerintem-legalábbis nekem-ez az órás dolog amit írsz abszolút nincs. Minden más viszont egyértelműen igaz. Viszont azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellet. Ti az öröm röpködésre és max a csövesekkel való légiharcra használjátok. Oda már jó lehet így is. De légyszi' próbáljatok célt azonosítani egy DCS helivel(huey vagy kamov)-vagy egyáltalán csak időben meglátni az ellent..Vagy menni egy kört a CLOD ATAG-on. Na oda kevés a CV 1 is még!
  • Solt
    Nekem amióta megvan a CV1, szinte nem is játszottam olyan játékkal ami nem támogatja az OR-t... egyszerűen más dimenzió. Térérzékelés, méretarányok, sebességérzet, stb. Venni akartam egy nagyobb monitort a 24"-s helyett, de letettem róla, mert amióta az OR megvan, a monitort csak netezésre meg munkára használom... a TrackIr-t is eladom, mert ezek után semmi szükség rá... :)
  • wolfhgb
    Es akkor a melysegi tererzetrol meg nem is zengtem odakat, mint eszlelesi tampont, a tekergozes kozben. :)
  • wolfhgb
    Volt trackir em is, pont az aranytalan mozgas volt a megteveszto a legiharcban, vr nel ugyebar aranyos, konnyebb a pozicio erzekeles ezaltal, latotavon belul pedig cv1 el mar latod a celt szabad szemmel is, kivul pedig ott a radar , ahogy monitoron. Ha csak egy pixel is az 5-6 merfoldes legi cel, nem szamit, mert eszlelheto, tekergozo dogfight nal meg mar siman vannak konturok is informacionak, pont eleg. Persze elesebben majd meg szebb lesz a dolog, de mar most is tobb elonye van velemenyem szerint, mint egy trackir monitor combonak a multbeli emlekeim alapjan, persze ez is csak egy onos velemeny, biztos van olyan trackir felhasznalo, aki most megkovez, mert o pengen erzi mar, h ha 1 ora iranyaba forditja a fejet, akkor az amit lat, valojaban 3 oranal van az egen, engem ez zavart nagyon.
  • Solt
    Lehetne jobb, de kevésnek nem nevezném egyáltalán! :)
  • sakkay
    Ja, szerintem-cv2-3 ha ilyen ütembe fejlődik a felbontás már jó lesz. Remélem az új szoftveres megoldások nem ilyen arányba követelik a vasat...biztos, hogy nem mert azt nem veszi meg csak nagyon kevés ember, és akkor befulladna. Szóval szerintem 2 év inkább.
  • sakkay
    Tudom, de az is kevés-még nagyon.
  • molnibalage83
    Ha van eszük a forgalmazóknak, akkor a CV1 változatot engedik kirpóbálni egy kirakott gépen DCS-sel. Tuti vevőmágnes.

Nálad kimpróbálva sajnos nem tudom, hogy én alapból szülésre hajlamos vagyok vagy csak az alacsony FPS miatt nem volt jó mindig. Elképesztő élményt ad a cucc.

Csak sajnos olyan drága és olyan vas kell hozzá, hogy nekem kb. akkor reális örömrepkedésre megvenni, ha "csak úgy" az 5 év múlva veendő gépem viszi 90FPS-sel a játékokat és az OR ára 100 HUF táján lesz. Addig ez iszonyatos luxus kiadás lene.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.21. 15:19:54
  • Solt
    A CV1 képe már jóval jobb, következésképpen az észlelés is könnyebb... más világ a DK2 után! :)
  • sakkay
    Aha. De nem az enyém, csak nálam volt egy évig.
  • TakiPetya77
    No igen...fölbontás eléggé kevéske... de tényleg élvezhető, sőt!!! Én rendesen beleszédülök ha olyan figurát csinálok. Rift Cv1-el biztosan jobb. Nekem is Dk2 van.
  • Solt
    Neked DK2 van nem?
  • sakkay
    Most még azért nem.
    Nagyon szar a felbontás az észleléshez. Na nem mintha nem lenne már most(nagyon) élvezetes a légiharc, de egyenlőre még kevéske. Marha fura pl. hogyha hátra nézel akkor tényleg hátra nézel..na nem olyan könnyű mint egy kis fejbiccentés a treckir-el.
    Viszont ha már forgolódás van-mindennél könnyebb tartani az ellent..
  • TakiPetya77
    Facebook mentes vagyok. :-) De azért köszi!
  • LeonSilver
    Keresd meg őket, biztos van, aki szívesen kötelékezik veled.
  • TakiPetya77
    Szokott itt valaki műrepülni? Jó lenne kötelékbe kicsit gyakorolni.
  • wolfhgb
    Pedig a vr el mocskos nagy elonyt erhetsz el a legiharcban is.
  • TakiPetya77
    Ááááá a Szu27 fegyverzete is elég bonyolult nekem még. Majd csak rászánom és megtanulom, de egyenlőre próbálom a műrepülő figurákat szabályosan végrehajtani, meg a gép és pilóta terheléseket kordába tartani...mert még van h virtuálisan elveszítem az eszméletem. Azt gondoltam, majd ha megunom, áttérek a légiharcra, de basszus....nem bírom megunni :-)
  • wolfhgb
    Es ez toldjuk meg azzal, h patentre beallitott profiljaim voltak az A10c mellett, a mi 8 ra, szu 25,27,33 ra , kamovra f15 re, es meg a capt zeen oldalan fellelheto profilokra. :) kellemes volt mindet beloni, de mikor megvolt, mar csak hasznalni kellett, kivalasztva az adott gep helios profiljat es a megfelelo monitor filet hozza. :)
  • wolfhgb
    Hat, egy szu 27 nel legiharcnal azert sajnos sokkal tobb gomb kell, tul sok a kapcsolgatni valo dolog rajta!
  • TakiPetya77
    A joy megoldott...12 gomb van rajta....azzal a fő funkciók be vannak állítva. De fegyverzetet még nem használtam, majd el kell sajátítanom annak kezelését.
  • wolfhgb
    Na, en anno meg emlekszem, h ilyen kis progit nem hasznaltam, hanem kb ra irogattam a szamokat aztan meg egyenkent finomitgattam a dolgot, mindig ujrainditva a progit es aztan kilepni megint, jo idot elbasztam vele gondolhatod, mire minden a helyere kerult. :)
  • wolfhgb
    Mar en is vr el tolom, ez meg az elozo konfigom kepe ami a linken van, sajnos a ranezek es kattintok dolog a klikkelheto kabinos moduloknal mukodik csak, azok a gepek amiket felsorolsz, fc3 ban szereplo repulheto masinak, ott csak a billentyuzet marad, v egy sok gombos hotas joy, ahol a fontos funkciokat ra birod osztani a joy gombjaira.
  • LeonSilver
    Hogyne segítettél volna! Komolyan a beszélgetés után világosodott meg az elmém, hogy balfasz vagyok... lévén simán felcseréltem az x és az y koordinátákat, majd néztem bután, hogy mi a faszé' nem jó :D :D
    Aztán kerestem egy fasza kis szoftvert (MousePos.exe), ami mutatja az egér kurzor helyét. Innen már viszonylag egyszerű volt, csak kicsit kellett finomítani.
  • TakiPetya77
    Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok, micsoda technikákat használtok. Valóságos szimulátor sarok a lakásotok egy része. :-) :-)
    Én Oculus-Rift-el használom, és sajnos ott meg az a gond, h nem látom a billentyűzetet ami előttem van. Lassan ha elveszíteném a látásomat, is simán elboldogulok akármivel, mert teljesen vakon tudom már a billentyűk helyét a klaviatúrán. Viszont jó lenne bizonyos dolgokat (ilyen ránézek riftel és pl. egérrel kattintok) módszerrel kezelni, kapcsolni. Érdekes módon a P51-nél működi Rift-el.. de a Su27-nél, F15-nél nem. Azért elboldogulok ,csak könnyebb lenne egérklikkel. Általában az airshow multit szoktam "játszani" PIROS FEHÉR ZÖLD füstölővel.
  • wolfhgb
    Igazan nincs mit, foleg, ha segitett valamiben
    az eszmecsere.
  • LeonSilver
    Ja! És kössz wolfhgb a telefonos konzultációt!
  • LeonSilver
    Tadammm... :D Elkészült! Minden a helyén.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.21. 07:15:40
  • wolfhgb
    Akkor meg van 2 eved a gep elott, javaslom elvezd ki, vagy lassacskan rakj ossze egy legalabb olyan jo masodik masinat is, amihez at tudsz ulni! :)
  • VO101Tom
    Ez jó :D
    Nekem fiam van, 5 éves, egyenlőre még nem túrt ki a gép elől, bár a Tablet és a TV távirányítója már az ő tulajdona :)
  • sakkay
  • Solt
    Ennyi... :D
  • wolfhgb
    Ne is mond, már a mocimon is elöl akar ülni 7 évesen, ilyenkor csak annyit mondok, " na huzz anyádhoz és szaggas nokedlit, majd mikor már megy, újra tárgyaljuk a dolgot! " :)
  • wolfhgb
    Mondtam, h tökölős, de csak egyszer kell végiggörcsölni, és aztán már csak baszottul élvezni a mokát! Egyébként über fasza, amikor minden klappol.
  • LeonSilver
    Haladás! RWR, CMSC, digitális klokk a helyén :)

• Solt
    Minden nő ilyen... teljesen mindegy mit csinálsz, ha úgy látják, hogy azt élvezed akkor kurva élet, hogy féltékenyek lesznek rá, vagy kitúrnak onnan! :)
  • wolfhgb
    Köszönöm, apja lánya, persze, h nem elég a mese a laptopon, ha fatert kitúrhatja a gép elöl! :)