37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Death Rattle #22639 Nálam nem működik egyetlen pápai sem. Az egyik látszik csak a Mission Planner listáján ahol a skint kell megadni, de az meg régi és nem kompatibilis a friss verzióval. Egyedül a képen pirossal jelölt Néphadsereg skin működik, az szép. De többi miért nem azt nem vágom.
[/URL][/IMG]
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.11. 11:00:05 -
Nálam működnek a pápai skinek frankón, amikkel utoljára repültek. -
Death Rattle #22637 Igen, én is észrevettem a változást. Megcsinálták az UPK gépágyúkonténer kapcsoló konzolját is, most már mindig ott van ha kell.
Melyik magyar skin működik a régi Néphadsereg témájún kívül ? Nekem valamiért nem akarja a többit beadni, pedig mindet a DCS User Downloads oldaláról töltöttem le és kimondottan a 21Bis modulra kerestem rá. -
Úgy látom az utóbbi patch-ban javították a Mig21 slow speed roll érzékenységét. Végre újra lehet vele repülni, bár még mindig érzékeny picit de sokkal jobb mint volt. 100%-ra raktam a roll tengelyt és működik faszányosan. -
Death Rattle #22635 Ez is jó ötlet, köszönöm !
-
flyinghigh #22634 CA-m nincs de FC3 esetén a keycommands bejegyzés alatt kell mókolni kicsit, beleszerkeszted az adott tipus input mouse fájljába vagy létrehozol egy joy_diff.lua-hoz hasonló fájlt az egérre vonatkozóan úgy az update se kavar be.
az FC3 sensor zoom esetén így néz ki
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN4'}}, down = iCommandPlaneZoomOut, name = _('Display Zoom Out'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN5'}}, down = iCommandPlaneZoomIn, name = _('Display Zoom In'), category = _('Sensors')},
-
Death Rattle #22633 Köszi, ennek utánanézek. -
Rue East #22632 Sok játékban nem működik, mert nem érzékeli "önálló" gombként, de általában az egérhez lévő szoftverben be tudsz állítani billentyű kombinációt az egér gombra és ugyanezt a játékban is be tudod állítani. -
Death Rattle #22631 Kár. Akkor marad a billentyűzeten. Jó kis modul különben. -
gsg16 #22630 nem tudom én sem egérgombokra állítani.a joystick tengelyekre,és gombokra hagyja,de az egér gombjaira nem lehet a torony forgatást rárakni. -
Death Rattle #22629 Nekem gamer egerem van, az oldalán van a 4. és 5. gomb amikhez hozzárendelném a torony jobbra és balra forgatást de nem megy. Nem nyílik meg ha rákattintok az egér oszlopban. -
gsg16 #22628 most gyakoroltam valamelyik nap a vulcannal,és ott nekem alapból az egér forgatja a tornyot. -
Death Rattle #22627 Az érdekelne hogy a control beállításoknál vajon hogyan lehetne egérgombhoz rendelni a torony forgatást ? Hiába kattintok rá, nem reagál. Csak billentyűzetet enged ? -
gsg16 #22626 Combined Arms modullal kapcsolatban mit szeretnél tudni? -
beci43 #22625 Köszi! -
Death Rattle #22624 MiG-21bis StarForce PATCH - APRIL 2017 PDF tutorial -
Death Rattle #22623 Üdv !
Régen jártam erre. Ki van képben a Combined Arms modullal ? Lenne pár kérdésem.
A MiG-21 modult attól függően kell frissíteni hogy a márciusi patch megvolt-e. Ha igen akkor most nincs teendő. Persze az sem mindegy hogy melyik DCS verziót futtatod, illetve az sem hogy csak egy vagy több DCS verzió fut-e a gépeden.
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.07. 22:35:22 -
Azt írják, igen. -
beci43 #22621 Most végül mi a lófütyit kell csinálni ezzel Mig-21-es modullal?Inaktiválni,majd a peccs után újra aktiválni?
-
gsg16 #22620 -
beci43 #22619 Az nem fű,hanem suba.Vagy szívószálak. -
Arról nem is beszélve, hogy még mindig olyan meseszerű tempera festékes hatású az egész. az a fű meg egyszerűen zseniális, kb 15 évvel ezelőtt láthattunk hasonló megjelenitést -
Solt #22617 Nekem az alábbi reakciók futottak át az arcomon,
@Tom: A gyorsaság itt azért előnyös, mert így jól látni, hogy mekkorákat akad! :D
@Sakkay: Az 51-s is alap gép... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.04. 19:13:52 -
Lysandus #22616 Mert a vörös oldalt alapból meg fogja kapni, mi meg mehetünk Dorával és Kurfürsttel a Frogfootok ellen :-) -
sakkay #22615 Na de az oda való lenne. Érted?!
-
TF-51D is az. -
sakkay #22613
de, hogy hullámzik!
-
sakkay #22612 Szerintem mert alapgép-mármint a sima su-25, aztán arra gondolnak, hogy így többen veszik meg a mappot
...fax tudja, hogy jár ezeknek az agyuk!
-
gsg16 #22611 az a fű gyalázat! -
Én az utóbbira tippelek. A múltkor is rossz volt nézni, ahogy a Huey-t odabaszta :D -
Gondolom azért mert gyors. időgyorsítás nélkül több mindent mutogathat a térképből mint egy légcsavarossal.
Mondjuk ennek ellent mond, hogy a video első felében a reptéren taxizgat...
Aztán az is lehet, hogy azokkal nem tud felszállni :D -
Reggel én is megkaptam az ímélt, hogy Wágner úr feltöltött egy videót a tecsődre. Amikor megláttam az első képeket, hogy ölig hangosan felnyerítettem :D -
Solt #22607 Vajon milyen megfontolásból választotta ehhez a bemutatóhoz a SU-25-t? -
sakkay #22606 DCS N. -
Solt #22605 
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.02. 14:05:04 -
Ha 2 nap alatt még nem láttátok volna: F-14 Tomcat AWG-9 és besugárzásjelzők. :) -
Felőlem jöhet. Elég jó cuccokat lehet ráaggatni. Csak faszán csinálják meg. -
sakkay #22602
-
wolfhgb #22601 És reméljuk, a cv1 el már ilyen problémákkal nem kell bajlodni! van helyette más! :) -
Solt #22600 Nekem a teljesen alap TrackIr beállításnál is csinálta... egy élesebb fordulónál egyszerűen eltűnik a revi, biccentek egyet előre és visszajön. Mondjuk bevallom férfiasan, a TrackIr-t már nem is használom... :)
[/URL][/IMG]