37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
JanáJ #22919 Na azon jól átsiklottam. Nekem nem engedi továbbra sem. Most azon agyalok szétmerjem-e szedni. Mert a tekerést nem érzékeli sehol. Hiába csinálom végig és nyomom meg a tűz gombot, csak villog tovább a piros led.
Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2017.04.28. 21:18:45 -
Először mikor bedugtam szerintem kalibrálta magát, mert a tools azt írt, hogy kalibrálva van. utána kalibráltam a wines cuccal. Repültem is kicsit dcs-vel meg cloddal. Aztán nézegettem a config toolst, nyomkodtam jobbra-balra és akkor ment el a kalibráció. Pedálom meg nincs hozzá, majd a G27 pedálját fogom használni. -
Klusi86 #22917 Amit csináltam a kalibrációról, keresd lentebb. -
JanáJ #22916 ő, melyiket? -
Klusi86 #22915 Megnézted a videót? -
JanáJ #22914 Nekem továbbra sem engedi. Vagy hibás kalibrációt dob, vagy hiába nyomom a triggert, villog tovább a piros.
Neked kalibráció nélkül is működött? Mert nekem a gázkar fordítva van, a pedált meg nem is érzékeli. -
Igazad volt, a tekergetést elfelejtettem, köszi :) -
Solt #22912 40%-s akción van a gőzön... -
sakkay #22911 Ez jópofa!! -
Frenky #22910 Április 30-án vasárnap 10:00-tól HUNAF Air RACE! Tesztküldetés megy majd a szerveren!
A gépek a levegőből indulnak, az előtted lévő 1-es kapunál kezdődik a race, amikor megközelíted lesz egy jelzés, (flare) aztán áthaladsz a pilonok között és indul a számláló. A verseny akkor fejeződik be, amikor látod a végeredményt és a finish mellet a verseny távhoz tartozó idődet. Kapu kihagyása hibapont, nem megfelelő magasság a kapuknál szintén hibapont, ezekre figyelni kell. Jó versenyzést! Amikor befejezted a versenytávot 2 vagy 5 kör KÉSZÍTS róla egy képmentést, amivel igazolod az idődet, a jobb felső sarokban lesz látható "Print Sreen" Jó szórakozást kíván a HUNAF :-) Szerver neve: HUNAF Virtual Hungarian Air Force
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.04.28. 19:32:07 -
wudman #22909 Igen ezt néztem én is de nem tudom,hogy a Jevelinel ez kompatibilis-e
-
Itt vannak a VKB MCG markolatok variációi -
wudman #22907 nincs mit .
Nem nagy ajándék de mégis megtérül az árából egy pici -
Klusi86 #22906 Igen, már megvan. Szóval tényleg a gyári számot kell beadni. Köszi 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
wudman #22905 A weben belépsz a store és ott van promo -code oda ird be -
Klusi86 #22904 Szóval az SN kezdetű számot kéne megadni? Mert az a gyári száma a joysticknak. Hova kell beírni?
-
Klusi86 #22903 USB2 porton használd. Csináltam egy videót, a kalibrálásról. Kicsit szar minőség, de a lényeg látható. Ha így csinálod és még mindig nem jó, akkor esetleg próbáld el távolítani az eszközkezelőből a driverét amit a windows rakott fel magától az első csatlakoztatásnál. Csatlakoztasd újra, a windózzer újra felrakja amit talál és úgy próbáld kalibrálni. Egyéb ötletem sajnos nincs 
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.28. 19:09:42 -
Solt #22902 Igazán nincs mit! ;) -
wudman #22901 Sziasztok
A jevelin dobozában nekem ez a kártya volt és ezen a kódot a War Thunder nél lehet beváltani.KÉP
-
MBW126 #22900 Köszönöm. -
Solt #22899 VR inkább GPU igényes egyelőre... mire elfogy a CPU, a GPU már rég összefosta magát! :)
@MBW126: Mobilról macerás linkelni, PH-n pár napja volt hír róla... ha jól emlékszem július környéke, pontos specifikációk nem nagyon vannak még.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.28. 17:15:17 -
JanáJ #22898 Mert angolra állítottam és nem találtam. Köszi! Ellenben USB3 porton a konfigurálás után nem hagyja abba a piros led villogását. USB 2-n meg örökké zöld-piros led villogás ami meg a hibát jelzi.
-
MBW126 #22897 Mikorra várható ez a 7700K utód? Mekkora lesz az L2 cache? -
JanáJ #22896 Ok, de az egy futó, izé gyalogos szimulátor. Minden más csak alá dolgozik. DCS is ez, csak pepitában. -
JanáJ #22895 Nyomatják a vitruális valóságot, oda meg kell a proci. Szóval nem lesz itt olcsóság. De szerintem nem ez a drága. A VGA ami igazán fáj. -
beci43 #22894 Húzd ki,tedd vissza,majd default.Utána kalibrálhatod.Ne felejtsd el a win eszközkezelőjében is kalibrálni! -
Solt #22893 A mostani szériánál az Intel biztos nem fog árat csökkenteni, már csak elvből sem... :) Viszont pár termék megjelenését előre hozták, ráadásul úgy néz ki, hogy a 7700K utódja már 6 mag 12 szálas lesz, plusz marad a socket 1151-s foglalat, ami azért sokat elárul a Ryzenről is! :) -
Annyira árkád mint minden más jármű az armában. Az a mai napig elsősorban on foot játék, a többi csak kiegészítés és placeholder hozzá. -
Klusi86 #22891 @ Janáj: Miért nem a gyári programot használod, ami letölthető innen ? Lap alján, download szekció. Ne állíts át angolra, mert akkor eltűnik a joystick a kínálatból (legalábbis még múltkorában úgy volt.) Csak egy kis tömörített fájl, kicsomagolás után kapsz egy .exe-t. Telepíteni nem kell, sem adminként futtatni, gyönyörű szépen be lehet vele kalibrálni. Winfos még lehet nem támogatja teljesen a cuccot, ezért ismeri szarul a tengelyeket.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.28. 14:12:01 -
Sörnyitóval sokkal jobban jártatok, higgyétek el
-
Tényleg, akartam is kérdezni, hátha te jobban képben vagy ezzel, mi van most ezzel a Ryzennel? Én nagyon számítottam rá, hogy végre AMD-től egy olyan proci jön, ami leviszi az intel árát. De az még mindig qrva sokba kerül, és nekem már gépet kellene vennem hamarosan. Hát mi folyik itt?
-
JanáJ #22888 Én megelégednék azzal ha be tudnám állítani. A windowsos kalibráló kikészít. Az x és y mozgás oké, de a gázt a z csúszkának ismeri fel, miközben van külön "csúszka" is. Nincs pedál/tekerés de van x,y,z forgás de egyikre sem érzékeli a tekerész. Ilyenkor mi van -
Death Rattle #22887 Az enyémben sem volt kupon. Nálam is egy sörnyitó meg egy Ravcore matrica volt.
Különben visszatérve az ArmA témára, tényleg nem lenne rossz, de meg tudnék hülyülni attól a rengeteg hibától ami az Armát végig kíséri. Egyszer nem találja ezt meg azt a config fájlt, máskor az addon rossz, harmadszor a mod hiányos. És ezt úgy hogy gyakorlatilag a 2000-es évek elejétől a mai napig nem képesek kijavítani, holott már másik motor viszi az egészet. Hihetetlen.Az Operation:Flashpoint óta nyomtam de idén elegem lett a sok sz*rakodásból és végleg töröltem mindet. -
Klusi86 #22886 Igen, az enyémben is ezek voltak, remélem nem egy aqua-s eladó gyűjti a kuponokat :D Egyébként bár a sörnyitó sem rossz, az van pár itthon, ezért személy szerint jobban örültem volna ha egy fém triggert adtak volna ajándékba :D -
JanáJ #22885 Enyémben sem volt, csak egy papír hogy köszi a pénzt, innen töltsd le a leírást, meg egy sörnyitó (mármint a joyon felül) -
Solt #22884 Ryzen-t neki! :)) -
Klusi86 #22883 Tényleg, akik rendeltek Javelint (és meg is érkezett), kaptatok hozzá ajándék kupont vár tündérhez? Az enyémben nem volt. -
Klusi86 #22882 Én tegnap kalibráltam a joyt, szerintem nem csak a kart kell végállástól végállásig mozgatni, hanem az oldalkormány tengelyét és a gázkart is. Én így csináltam és azután nyomtam meg a triggert és bekalibrálta. Vagy próbáld meg ami a manual is ír, ha nem sikerül a kalibráció, húzd le a joystickot és dugd vissza, majd próbáld újra. -
Solt #22881 Vagy instant agyvérzés... -
JanáJ #22880 ARMA-ban sok mindentől hülyét lehet kapni, de nincs más a maga kategóriájában. Pedig szép szerelem gyerek lehetne egy ARMA-DCS kombóból.