37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
JanáJ #22959 Itt Itt leírják. Azt is hol a Steames serial, meg azt is hogy tudod aktiválni. -
wudman #22958 Köszi az infót 
-
feca1229 #22957 Igen. Amit a STEAM-en veszel azt tudod az ED-en is aktiválni, de forditva nem működik. Az ED-en vásárolt motyót nem tudod aktivalni a STEAM-en. -
gsg16 #22956 ezt nem tudom,nekem mindenem edétől van. -
wudman #22955 igen ,azthiszem ez lessz a következő modul amit megveszek
Steamen megveszem akkor az ott kapott kódot tudom a webes DCS ben aktiválni?
Eddig csak a weben vásároltam . -
gsg16 #22954 a Fekete Cápa 2 nagyon jó -
gantus68 #22953 Nehézség szempontjából szerintem a MI8, utána az UH1, de a KA50 is egy komplex modell, mindhárom tud külső súlyt emelni, minden heliben kattintós a fülke. A Gazelle egy könnyű helikopter, nálam ez a preferencia sorrend. -
wudman #22952 Sziasztok!
A helikopterek közül melyik éri meg ?
A MÍ8 vagy a Black Shark 2 gondolkodok -
Frenky #22951 TakiPetya77 Küldtem egy üzenetet. -
Frenky #22950 2.09.03 by HUNter
-
Frenky #22949 Szép teljesítmény! Ez a mostani best of by Lajos Szőnyegi 1:56:94 @ Batumi - TF-51 :-)
-
TakiPetya77 #22948
2ik próbálkozás :-) -
sakkay #22947 Ja. Ezért vettem meg én is. A gond az az, hogy ha megvan és nem lesz nagy multi élet, vagy esetleg dinamikus kampány-na az tuti nem lesz-akkor pár hónap után ezt sem fogom nagyon használni. Nevadával is ez volt. Minden a multin fog múlni
-
zoltang #22946 Talán kibírom, de ha számolgatok egy kicsit.
Most az egybecsomagolt ajánlatnak 60 USD az ára eredetileg, de (20%-al) akciózva 48 USD. Ha vége az ajánlatnak, minimum egy fél évig leshetem, hogy 45+30 USD lenne ez a kettőnek az ára (az üres térkép magába mit ér?). A mostani külön-külön 40%-os mínuszokkal meg újra a kettő modul 45 USD összeget ad ki. Ravaszak.
Szinte semmivel nem lesz olcsóbb később sem. (Már ha a 40% marad a trend.)
Ha meg mégis jól sikerül nekik a játék, akkor lehet lesni, mikor lesz akció... -
sakkay #22945 Mindenesetre ez nem sikerült
Próbáld itt fent a kép beszúrásával.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.04.30. 19:54:43 -
TakiPetya77 #22944
Első próbálkozásom...
Nem tudom hogyan lehet normális képet, mert csak 35Kbyte-s képet enged. -
levy668 #22943 Üdv Urak!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne:
Rendszerfejlesztés előtt állok, mivel az amd fx6300 jelenlegi konfigom már egy kissé kezd beröcögni itt ott.
Mivel főleg mostanában Dcs-el játszom, ezért át kell, hogy térjek az intel rendszerre.
Sajna csak b250-es alaplap, ddr4 8g, és egy g4620 procira futja most egyenlőre.A videokártya egyelőre még bírja ,egy r9 270x.
A kérdésem az lenne, hogy ez a proci mennyire vinné a dcs-t?(online tesztek alapján jobban mint az fx6300) A végső cél természetesen egy i5-ös lenne ezzel a konfiggal.
a G4620 specs:cpu specs
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.04.30. 18:07:53 -
Hála Istennek, nekem ezt nem kell megvennem. Nagyon ráérek vele lévén viszonylag kevés UH-1, minyó, A-10C, Viggen, Harrier repkedett Normandia felett :) -
sakkay #22941 Ok ok...de kurva jól néz ki fű ide vagy oda
-
sakkay #22940 Jól látod-ne vedd meg ha kibírod..komolyan! -
zoltang #22939 A kinézet azért a mostani alap térképtől jobb. A repülőről meg a fű nem látszik általában. :) Az optimalizálás meg kérdés. -
Szerintem is nagy elszaladtak az árak... főleg, hogy eltűntek a régi 75%-os akciók is. :( 59.99$/modul. Drágaság van.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.30. 17:14:10 -
Én biztos, hogy nem veszem meg, ez már pofátlanság amit művelnek. Arról nem beszélve, hogy hogy néznek már ki az épületek, a fű. Tiszta vicc. Gondolom ezen a mapon is hol van fps hol nincs. -
Solt #22936 Én a helyetekben kivárnék... ennyi egységgel meglepne, ha normálisan futna, a videón is látni, hogy van baj... szerintem aki még nem vette meg, az várja meg a fizetős bétateszterek véleményét! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.30. 17:05:07 -
zoltang #22935 "...de még jó, hogy megvettem, mert különben most tenném."
Ezzel most megkínoztál. Én még mindig sajnálok kiadni ennyi pénzt rá, mert látom, hogy pofátlan rablás, de sajnos kellene is. :) Ha meg a DCS WWII behal ezek után is, akkor meg még nagyobb pénzkidobás...
-
sakkay #22934 Na.
Ez már biztató. Az első szim, ahol egy partraszállás annak is tűnik, most így hirtelen első ránézésre. Nagyon kíváncsi lennék, mennyi egység szerepelt a földön és, hogy mennyit fog bírni(meg milyen gépen)...de még jó, hogy megvettem, mert különben most tenném.
Reményhal, a legkeményebb hal...ja szerintem jót tett nekik a TF hivatalosítása.
-
zoltang #22933 Normadia térképről vannak újdonságok.
Csak ne lenne ilyen drága a csomag... :(
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=186688
-
levy668 #22932 Üdv!
40%-os steam akció van minden modulra máj. 7-ig.! (Solt kolléga már írta)
De nem erről akartam írni.Hanem:
Megvettem az F5e-t és nagyon jó, baromi jól repül, átmenet a Sabre, és a modern jetek között.
Sokkal egyszerűbb mint a mig-21(bár azt csak kóstolgatom tanulásilag)
Nekem nagyon bejött az F5e, bár az ára még 40%-al is borsos(kb 10k HUF). Aki eddig vacillált rajta, az most ne hagyja ki, megéri, ez egy kezesbárány és méltó ellenfele a mig-21-nek.
-
JanáJ #22931 Mert nyomi vagyok. :-) -
Death Rattle #22930 A beállításokban nézd meg a Special fül alatti dolgokat. Nem vágom a Mirage-t, hogy van-e valami különleges feature-je, de esetleg lehet valami ami lehúzhatja az fps-t. -
wudman #22929 Sziasztok !
Akadt némi problémám az M-2000C -vel és tanácstalan vagyok .
Nincs super számítógépem de a dcs 30 fps körül fut eddig a mirage is futott de mindíg mikor van update valamiért 1 fps re esik de csak a mirage a többi modul ,mig-21 ,A10 .... mind normálisan megy eddig egyszer fordult elő de akkor valahogy sikerült orvosolni de most nem megy .
Valakinek ötlet mit tehetnék? -
JanáJ #22928 Nem steames DCS-nél miért csak a logbook és az enciklopédia aktív? -
JanáJ #22927 Notin szinte ugyan ezt csinálja. Csak ott hibát jelez a kalibrálásra, szóval szerintem ön gyógyult a tűzgomb, de a tekerés továbbra sem jó. Cserébe viszont mégis jó a kormányom pedálja. :-) A Javelinen nem lockolhattó a pedál, ugye? -
Klusi86 #22926 Még annyi, ha van egy ismerősöd, nála is kipróbálhatnád, hátha csak a win fosta össze magát megint. -
wudman #22925 manual
Manual2 -
JanáJ #22924 Az lesz. Szerintem azért nem lehet kalibrálni, mert nem jó se a tűzgomb, se a pedál. -
Death Rattle #22923 Ezt velem is eljátszotta egyszer a Javelin. Próbálgattam a kalibráló progiját és véletlenül reseteltem az egészet. Utána kihúztam, visszadugtam, Win7 restart aztán megint jó volt. -
wudman #22922 Mikor a wizot próbálgattam a Jevelinel akkor nekem is volt ilyen problémám ., valami vkb joy ....... nem emlékszem a nevére de a win eszközök-eszközök nyomtatok - és az alatt volt egy vkb-s valami na azt letöröltem utánna a Jevelin configurátorán rányomtam a Defaultra
és engedte a kalibrálást ha jól emlékszem
nem vagyok nagy számítógép zsonglőr A Defaultal visszaáll az alap conf ja és asszem kikellet huzni a joyt és bedugni utánna lett jó
Utoljára szerkesztette: wudman, 2017.04.28. 21:37:01 -
Wines kalibrálásnál sem érzékeli? -
Klusi86 #22920 Szerintem inkább küld vissza.