37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
ED sosem volt az az idegbeteg kapkodós fajta, kétlem, hogy ez valaha változna :) -
-
Kössz Tom! Ez qrva jó cucc! -
sakkay #23596 Nem is baj ha kicsit lepofoznak valakit legalább a többiek is kicsit felpörögnek-tisztelet a kivételnek...magukkal is megtehetnék
-
Most olvastam, az egyik ED admin (Shitspawn) írta, hogy a VEAO simulationssal a szerződésbontás fő oka az volt, hogy három év elteltével egyik moduljuk sincs kiadás közeli állapotban, ha valamelyikkel esetleg oda jutnak, akkor az ED nagyon szívesen újratárgyalja velük a szerződéseket. Azt már csak fórumozók teszik hozzá, hogy sajnálatosan a Hawk is rengeteg hibával és buggal szenved még mindig, nem igazán tudták a DCS standardok szerinti magas színvonalon megépíteni a moduljaikat (lemásolni a valódi gépek viselkedését), ezt főleg olyan pilóták erősítik meg, akik repültek is vele RL. Mivel általános kiképzőgép lenne, ezekből azért akad pár. Szívás.
(és azt is csak halkan tették hozzá, hogy az TFC-s szerződésbontást, és az ED-vel folyó tárgyalásaikat egyből közösségi médiába vinni sem volt túl "professzinális" megoldás. Ezzel teljesen egyetértek én is). -
Ez az:
https://www.youtube.com/watch?v=jadviVEahD4&t=1972s
A feltöltőnek van még pár DCS videója, nem csak az amit linkeltem. Nézz majd rá oda is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.26. 22:11:07 -
Úú, arra kíváncsi lennék!
Egyébként a fészbúk csoportba rakott fel egy normál és vészhelyzeti csekklistet is.
ZÁRT csoport, de akit érdekel az tud jelentkezni :) -
Én láttam már valami hasonlót, ahol szintén Huey pilóta elemezte, hogy mennyire pontos a modul, majd megpróbálom megtalálni a linket. -
EZT is ő rakta fel, 198 oldal pdf, Helicopter Flying Handbook!!! -
Áááá bakker.
EZEN a tecsőd linken egy Huey pilóta pórbál egyfajta oktatást tartani a DCS HUey kezeléséhez. Egyelőre kettő videó van, de hát ilyen a formánk - spanyolul :/
"Hi everyone!! I'm a Huey pilot in my country's Army Aviation. Before Flight School i was already flying DCS, but now with my experience i'm making this series of tutorials about the Huey in this chanel. Some of them are specific for the Huey and some of them will be general to all helicopters, specially how to perform ground maneuvers and how to fly helos. Unfortunately, is just in spanish for the moment. Please subscribe and all help is more than welcomed." -
Persze, nem is azért mondtam Tom. Valóban az lehet inkább, amit mondasz az el nem készült modokról. És igen, én is kábé nulla modult vettem volna ezekből :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.25. 23:06:57 -
A legutolsó hivatalos ED álláspont, amit olvastam a 262-esről az, hogy még "tervezik" beletenni. De semmilyen 3D vagy egyéb fejlesztésbe nem kezdtek még bele. -
Pedig a 262-est mintha beigérték volna edéék, hogy lesz , legalább is ha bizonyos összeget elér a ww2es map startup , és ha jól tudom összejött anyni ami ehhez kellett sőt talán még kabin képek is voltak .
bár az is igaz, hogy kabin képeket láttunk már évekkel ezelött az apacs, F16 és hind gépekről is, de mégsincs róluk máig semmi infő vagy bejelentés, hogy kiadnák vagy csak hogy készülne. -
Én nem mondtam, hogy ezek miatt szakítottak volna, a géppark tuti, hogy nem érdekelte sem ED-t sem TFC-t, hiszen ez nem új dolog, legtöbb 2-3 éve már be volt jelentve. Ha tippelnem kellene, az miatt nem hosszabbítottak velük, mert három év alatt egyetlen működő ww2 modult sem dobtak piacra, és elfogyott a türelem. Ki tudja, hogy milyen szinten áll a P-40 s a Spit XIV jelen pillanatban, egyikről sincs sok infó neten (a törölt fórumoknak köszönhetően meg pláne), az meg, hogy a Hawk moduljuk elkészült, a TFC-t pont nem érdekli.
Én a tervezett planesetet csak azért hoztam fel, hogy SpitXIV kivételével elég idióta választásaik voltak, és -tudom, szarul hangzik- de sok veszteséget nem okoz ha ők lehúzzák a redőnyt. -
Csak részben van igazatok és egészen biztos vagyok abban is, hogy nem a felsoroltak miatt nem hosszabbítottak velük.
Az, hogy számunkra (itt a közösség összességére gondolok) a jelenlegi DCS világába való gépeket csinálnak vagy nem tök irreleváns dolog.
Erre van ingerenciájuk, dokumentációjuk, akármijük - ezt csinálják. Aztán majd a piac eldönti, hogy megveszi vagy nem. ÉS egészen biztos, hogy ez a része EDét sem érdekli. A zseton az zseton - ha ide illik a gép, ha nem.
Persze lehet zsörtölődni, hogy nem idevaló - de ha ők egy állítható tábori fapinát akarnak lemodellezni, akkor azt.
Aztán vagy megvesszük vagy nem. -
sakkay #23584
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek!!!
Csak ede bá' csinálhatja... -
Tökre egyetértek, az összes gépük kb. felesleges. Ha ezt az energiát 1-2 normális gépbe fektették volna... -
Most olvasom a VEAO Simulations sok fórumát törölték ED fórumán, és a csapat FB oldalán írják, hogy a 3 éves szerződésül lejárta után a The Fighter Collection nem akar hosszabbítani velük, ami kissé sokkolta most őket és keresik a jogi lehetőségeket a megegyezésre ED-vel, mert több moduljuk is kiadáshoz közeli állapotban van (P40, Spit). Ez több modult is érinthet:
- a P-40-es moduljuk volt a legjobb formában, ennek a kiadását valószínűleg nem veszélyezteti, mert ez még az eredeti DCS WW2 planeset része. A modullal csak annyi a gond, hogy late '44-es gépek közt teljesen felesleges, a P-51B-kkel váltották le a P-40 századokat '43-tól kezdve.
- dolgoztak Griffon motoros Spitfire XIV-esen, 2014-es bejelentés, 2016 végén már elég jól álltak vele, ami a 3D-t illeti, a belső programozását passzolom. Angol játékosok remegve várták, mert tényleg az egyik legerősebb nagy magasságú angol vadász, talán az egyetlen moduljuk, ami nem egy idióta gépválasztás a late'44 gépekhez
- F8F Bearcat, rossz vicc, a típus első bevetéseit a csendes óceánon akkor repülte amikor Európában a háború már hetekkel korábban véget ért, teljesen felesleges, ráadásul a balanszot nagyon nagyon felborítja. Nagyobb hülyeség betenni, mint amilyen az F4U Corsair lenne, az legalább időben stimmel - ha a térképpel nem is.
- HA-1112 Buchonon, másik rossz vicc, Spanyolok által háború alatt/után gyártott Bf 109 G, Merlin hajtóművel - abszolút semmi értelme nincs DCS-ben.
- Gloster Meteor. Ha lenne 262-es, akkor annak lenne megfelelő ellenfél, de harcban nem vetették be. Háború utolsó heteiben került csak harcoló alakulatokhoz, de nem volt szabad német megszállás alatt lévő terület fölé kirepülniük, a légi harcok akkor meg már mélyen Németország felett zajlottak. A jelenlegi gépparknál természetesen ez is nagyon durván eltolná a balanszot a szövetséges gépek felé, én 262-es nélkül nem tenném játékba. -
Olvastam egyik nap hogy az AMD és az Nvidia is készíteni fog olyan kártyákat amik kifejezetten a bányászatra lettek tervezve, hogy ne a játékra szánt cuccot vásárolják fel.
Az biztos hogy most tényleg nem éri meg gpu-t venni. -
levy668 #23580 Ja, hogy omlana rájuk a "bánya", 70-80 ezres kártyákat, jó ha 100-110-ért lehet kapni, de azt is ritkán.
Nem baj majd beomlik egyszer ez a játékpénz aztán visszaáll a piac. -
feca1229 #23579 http://thedigitalstories.blog.hu/2017/06/03/a_banyaszok_szopatjak_a_gamereket
és megvilágosodtam :-) -
feca1229 #23578 http://index.hu/index2/#bloghu/thedigitalstories/2017/06/22/videokartyat_vennel_bajban_leszel
Gondolom erről írtál Solt!
Lehet, hogy láma vagyok de minek a "bitcoin vadásznák" annyi kártya? Bocsánat ha teljesen hülye a kérdés.
Csak azért érdekel mert én is video kártya vásárlás előtt vagyok, és meglátásom szerint kb 10-20 ezer forinttal drágábbak a kártyák. -
levy668 #23577 Hát a LeftWin+Home az minden modulból 2 gombos indításút csinál.Multiban is nagyrészt engedélyezve van, amikor lusta disznó vagyok nyomkodni én is szoktam használni. -
Külsős stúdiók moduljaival nem hiszem, hogy sok mindent tudnának kezdeni, főleg ha azóta megszűnt, felbomlott, átalakult pár.
FC3 gépeit kellene felhozni mai színvonalra, de azokat gyakorlatilag újra kellene programozni. Orosz technikákról nem tudom, hogy mennyire lehet infót szerezni, NATO oldalon elég necces a ma is használatban lévőkről olyan doksikat szerezni, ami egy ilyen modulhoz kellene. Hiába vannak ennyire szem előtt, rengeteg fotón meg videón látni őket, azért a avionika szoftvereiről, a valós képességekről, a tényleg érzékeny infókról a neten nem fogsz találni normális anyagot, ahhoz csak a gyártóval/légierővel egyezkedve lehetne csak hozzájutni. Ami viszont nagyon nem egyszerű. -
ezt nem tudom, de ezt is irtam multkor, hogy jó lenne ha egyszer egyenlő szinvonalra hoznák a modulokat, mert igy nem a legjobb, hogy mig valakinek 2 gomb a hajtomű inditás a másiknak meg real kapcsolása van , meg ha rálövök az egyikre akkor az egyik egyből robban mig a másik egy nagyobb sérülésre sem lesz repképtelen.
Ezért lenne jo egy globális fizikai modelt bevezetni , mind aerodinamika mind sérülés szinten, mert enélkül még frusztrálóbb a gépek közti különbségek. -
A damage modell részletességét nem csak a ww2-es gépeknél növelték meg?
-
egy kicsit azért zavar, hogy elvileg a leujabb verzióval használják és még mindig a legrégebbi sérülés látványban van részünk ott is, hogyha egy rakéta eltalál valamit akkor 3 irányba szétmegy a füst egy tüzgömb körül szabályosan 120 fokra majd a célpontból 2 alkatrész szintén düstölve leszakad, semmi random vagy reális sérülés nem látszik.
Ahhoz képest , hogy nemrég mutogatták, hogy megnövelték a damadge modell részletességét és hatását a látvánnyal ugy látszik nem foglalkoznak -
Félreérthető volt amikor írták, én is azt hittem, hogy csak az az után kifejlesztett új modulokra vonatkozik, de nem. A régi modulokra is, amiket most adnak el.
Amiket korábban vettél, azok továbbra is működnek úgy, ahogy megvételkor.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.23. 11:41:05 -
levy668 #23571 Köszi! Abban nem voltam biztos, hogy visszamenőleg is a régiekre is érvényes. -
NEM!
Eddig lehetett a steames modulokat a nem steamesben aktiválni, de ez pár hete (hónapja?) megszűnt!
Steam alatt vásárolt modult csak a steames, nem steam alatt vásároltat csak a nem steames DCS Worldben lehet csak aktiválni.
Ez minden újonnan vásárolt modulra vonatkozik, a régebben kiadott gépekre is ugyanúgy, mint az újakra.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.23. 00:16:26 -
levy668 #23569 Elkezdődött a gőz nyári vásár(steam).
A francia csodagépet(mc-2000c) 40%-ra leárazták, tudja valaki, hogy ezt a modult lehet e még a nem steames kliensben aktiválni?
Tapasztalatok róla? Érdemes megvenni? (jutyúb videókon sokan használják, nagy megelégedéssel, gondoltam azért rákérdezek) -
LacAI #23568 Biztos,hogy nem:) testvírem.Én fel nem veszek egy ilyet a kupakra már mondtam. Nyilván ha lesz vagy lenne egy olyan megoldás mint mondjuk egy sima szemüveg az más lenne,de elég hülye vagyok én anélkül is, még csak az kéne,hogy egy ilyenben forgolódjak a monitor előtt:) Mindennek van határa ,nekem ez már nem fér bele. Biztos jó meg élvezetes,de egy tálca sör az mára valahogy jobban bejön:) -
Solt #23567 Nem emlékszem, hogy időt mondtam volna, de azt most is tartom, hogy fogod te még VR sisakban nyomni! :D
A következő generáció szimulátorozni már teljesen jó lesz... -
LacAI #23566 Pedig még győzködtetek is,hogy meglássam 1 év és én is búvárszemüvegben nyomom:)
Mindamellett még mindig tökéletlen ,legalábbis úgy és abban a formában ahogy én elvárnám tőle. Majd 5 év múlva már jó lesz az:)
-
Solt #23565 Nem emlékszem ilyen vízióra, de ettől függetlenül én imádom... sokat elmond, hogy 90%-ban csak olyan játékkal játszom ami támogat VR-t. :) -
LacAI #23564 Nem is értem,hogy ,hogyan lehet egy búvárszemüvegben játszani:))) De mint mindig megint igazam volt:))) emlékszem 2 éve még azt vizionáltátok,hogy mostanra már minden happy lesz ,de mégse:) És ahogy látom kell ennek még jó pár év:) -
Solt #23563 Az tény, hogy többet kell forgolódni, de amilyen hülye vagyok nekem ez kifejezetten tetszik! :D -
Ott nem kellett távoli kontaktokat keresni, viszont ami hátrányt mondtak, az az, hogy többi repüléseiknél nem szokták meg, hogy ennyit kelljen hátrafelé nézve repülniük és az az OR-ben sokkal kényelmetlenebb mint TrackIR-el
-
Solt #23561 Akkor én jövök be a napról... :)
Ezt szerintem nem lehet így leírni... próbáld ki valahol... a Tom által linkelt légi harc versenyen úgy tudom volt aki Riftben játszott, nem úgy nézett ki, hogy hátrányban lenne.
Itt ami fontos az a fix 90 FPS, mert ha ledobja 45 re magát, akkor a duplázott képkockák miatt ami gyorsan mozog hozzád képest, azt "duplázva" látod, célzásnál zavaró lehet. -
sakkay #23560 Ja ez már a a dcs-re vonatkozott!