37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Írj e-mailt, és ők fognak Téged keresni... én is így csináltam.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.17. 20:35:07 -
kiskorúbézoltán #23838 Dominós telefonnal nem lenne őszinte a mosolyom, ha 20 percig a várakoztató bimbammot hallgatnám. ;) -
Solt #23837 Telefonálj, akkor adnak technikust... az ügyfélszolgálaton lila fingjuk nem lesz arról, hogy mit akarsz! :) -
kiskorúbézoltán #23836 Holnap bemegyek Digiékhez, jelentkezem majd mi lett az eredmény, hátha még más is jár majd utánam ebben a cipőben. -
Ok, akkor lehet, hogy nálam másképp osztják, nekem soha semmilyen hostolással nem volt gondom eddig, Clod, DCS, Arma3, Falcon BMS, de soha nem is kellett kérnem a Digit erre. Lehet, hogy azért mert régóta megvan az előfizetésem, és akkoriban még nem volt szokás ilyet beállítani, utólag meg nem nyúlnak már hozzá, nem tudom. -
Paladin #23834 Jaja, Digi alapból legtöbb helyen carrier grade NAT-ot használ, de ha kéri az ember, hogy adjanak neki publikus IP-t, adnak rögtön.
Van olyan hostolás, ami enélkül is megy, van ami nem.
Olyan 7-8 éve vagyok digis, de csak tavaly volt először gond, amikor NAS-t vettem.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.07.17. 11:49:34 -
nekem is volt csatlakozási problémám. irtam a diginek, ez a válasz jött:
Tisztelt Ügyfelünk!
Rendszerünkben 100-as NAT-olt IP volt kiosztva Önnek, valószínűleg ez okozta a problémát.
14:55 után automatikusan bontódik majd a kapcsolata, visszacsatlakozáskor már publikus IP-t fog kapni, amivel valószínűleg nem lesz tapasztalható a probléma.
Megértését köszönjük!
Tisztelettel:
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.07.17. 10:20:24 -
Nekem is Digi netem van és ez volt a gond.
Érdemes tehát Zoltánnak is megnézetni, hátha.
Az ügyfélszolgálatot kiemelném, mert az email megírása után nem sokkal hívtak is, elmondtam, h mi a gondom (kiemelve azt h nem tudok hostolni) az ügyintéző ügyködött egy kicsit, majd kérte indítsam újra a masinát.
Megtettem,onnantól kezdve ment a host. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.17. 06:29:32 -
Nekem is Digi netem van, az nem lehet a gond. -
Igen, írj, vagy hívd fel a szolgáltatót és kérd amit lejjebb írtam. -
kiskorúbézoltán #23829 Router beállításoknál: Status -> WAN -> ilyenek vannak sorban, hogy: MAC Address, IP Address (100.xx.xx.), Subnet mask (255.xxx), Default Gateway: (100.xx.xx., ugyanaz mint az IP Address), Dns Server, Online time.
Ez az lenne? -
Szia!
Az ok lehet az, hogy nat-olva van az ip címed (a router-ben a wlan ip címe: 100.x.x.x ?).
Kérd meg őket (emailt is írhatsz nekik), hogy biztosítsanak számodra egy publikus címet (nem baj ha dinamikus).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.16. 22:21:12 -
kiskorúbézoltán #23827 Sajnos nem jött össze a dolog. Ha nem a router és nem a tűzfal akkor mi lehet még a probléma? Más szerverekhez mindketten tudunk csatlakozni, egyedül a host nem megy, de az egyikünknek se. Digis netnek lehet hozzá köze? -
nm
-
kiskorúbézoltán #23825 Ok, közben jött amit írtál, holnap kipróbálom és majd jelentkezek.
Köszönöm a segítséget!
-
Nem.
Az a routered IP címe, amit a net felől látnak, az akkor kell, ha valaki hozzád akar csatlakozni. A belső hálózati cím az más, az az amit írtam. -
kiskorúbézoltán #23823 Kérem kapaszkodni, hülye kérdés jön, a gépem IP-je az amit mondjuk a whatismyip kidob? -
Nekem Win10 van, óra mellett a net ikonon nyomok egy jobb klikket, ott "Hálózati és megosztási központ megnyitása", Kapcsolat: Ethernet -nél klikk az "Ethernet" linkre, az megnyitja a tulajdonság lapot, azon van egy "Részletek:" gomb. Arra klikk, és már látod is, hogy helyi hálózaton melyik IP mutat a te gépedre (IPv4 cím: 192.168.0.valami)
Ez a géped IP címe a helyi hálózaton.
A router port forward settingsnél EZT az IP-t kell beírni, hogy ehhez az IP-hez rendelje hozzá a nyitott portokat. -
IP addressnek ne a router ip-jét add meg hanem a gépedét. -
kiskorúbézoltán #23820 A router egy TP-link TL-WR1043ND
Menü -> Forwarding -> Virtual Servers -> Add or modify virtual server entry
Itt:
Service port: 10308
Internal port: üresen hagyva
IP Address: 192.168.1.1
Protocol: All (TCP és UDP a másik két lehetőség)
Status: Enabled
Common service port: választani lehet egyet, olyanok vannak mint DNS FTP GOPHER HTTP stbstbstb
Nem tudom ez segít-e vagy mond-e valamit. -
kiskorúbézoltán #23819 Van valami bolondbiztos módja, hogy kiderítsem, hogy a "TCP és UDP biztosan arra az IP-re mutat helyi hálón, amelyik a Host"? -
A Hostnál van a gond, ott mindegy, hogy hova máshova tudtok csatlakozni gond nélkül. Amit írsz, ennek így működnie kellene, én is szoktam saját szervert hosztolni amikor repkedünk, gyakorolunk, semmi extra nincs vele. Belépek multiba, indítok egy szervert és a másik látja listában és már csatlakozik is. Az lehet a gond, hogy ha a szerever listában nem jelenik meg, sanszos, hogy a hostnál akad el. A port forwarding jól van beállítva? TCP és UDP biztosan arra az IP-re mutat helyi hálón, amelyik a Host? Ha igen, akkor passz. -
kiskorúbézoltán #23817 Üdv hölgyek, urak, válogatott kalózlegények és leányok!
Problémám van - a DCS--vel persze - és reménykedek, hogy tud valaki valami okosat mondani.
Unokaöcsémmel szeretnénk repülni közösen de nem akar összejönni. Hiába indítok - vagy indít ő - szervert ahhoz a másik nem tud csatlakozni, mert nem jelenik meg a szerverlistában, IP alapján meg nem találja Online-nak a megadott címet.
Mindkét gép Digi-s neten lóg, mindkettő router mögött (de próbáltuk direktbe is router nélkül) , tűzfalon kiengedve (elvileg), routeren 10308 forwardolva (elvileg), verziószám egyezik, más szerverekhez tudunk csatlakozni. Yt videók alapján a beállítások a multi New Server-es részen (elvileg) jók. Online fórumok (DCS) átnéztem.
De nyilván így se sikerül ezért kérdezném itten nagy tisztelettel, van valakinek valami ötlete, hogy mit baxtam el? Természetesen a DCS-ben, az életemmel tisztában vagyok. ;) -
levy668 #23816 Üdv Urak!
Egy gyors kérdés: Le van árazva a Viggen, egyik gyerekkori kedvencem, mennyire élvezhető cold war serveren levegő-levegő harcban?
A youtube-on úgy látom főleg földi célok ellen használják.Ha olyan fun mint a mig-21 már veszem is meg.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.15. 21:00:30 -
beci43 #23815 A Minyóról nem beszélve. -
wolfhgb #23814 Ketuleses a gazella is, mar ott is mukodik a coperativ mod. -
feca1229 #23813 Húsz év múlva majd meglátjuk, vagy két hét mulva. Amilyen szaporák...
:-) -
sakkay #23812 Elvileg már régóta dolgoznak ezen edénél, nagyon sanszos, hogy sikerült megcsinálni, ezért is lehet a bejelentés. -
kétüléses heli hogyan lesz repülhető? -
sakkay #23810 ÚÚuuaaaaaaaaaaaaaaa
bakker-a mi-24 akármennyi lesz, azonnal előrendelem ha lehet.
-
gsg16 #23809 hozzám megérkezett a gazelle... -
beci43 #23808 Tévedtem.A Mirage nem kapott leárazást. -
After release of Tiger and Magnificent Eight at the end of 2016 almost all our effort was relayed to development of F/A-18 DCS module in cooperation with Eagle Dynamics. In this project we are handling dynamics, avionics and systems, FCS (Flight Control System) included.
In parallel we continue our work on exciting project for fans of combat helicopters – the attack helicopter Mi-24P (was a long time since we pleased our helicopter enthusiasts, and ourselves as developers, by a war machine with rotor dynamics).
Also we started development of the famous fighter-bomber F-4E.
We are planning to post updates about each project in future.
Wish you to have a great time learning available DCS World modules and hope you will like quality of the upcoming ones.
With respect,
Belsimtek Team. -
feca1229 #23806 Jövök Viggen!
:-) -
Death Rattle #23805 Nekem nagyon bevált. Sokat nyúzom, DCS + War Thunder "SIM" mód. Március eleje óta van meg, azóta semmit nem vesztett a precizitásából. Nem nyikorog, nem recseg-ropog, minden fasza. -
beci43 #23804 *órától -
beci43 #23803 Urak! GMT 15.00 őrától 50% kedvezmény minden modulra!(Nem Steames) -
beci43 #23802 Nem tudom.Nekem nagyon bevált.Főképp a MIG-21-est repülöm,sehogysem tudtam boldogulni az X-52-vel.A Javelint bedugtam,kalibráltam,azóta kezes bárány a gép.Oda nem adnám semennyiért.Nagyon gondolkodtam egy TM Hotason,de mivel megtartottam az X-52 gázkarját,talán megspóroltam egy csomó pénzt.
Egy biztos:nagyon precíz kis kütyü.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.14. 16:28:18 -
Ezt nem EDe csinálja, szóval azért nem 10 év lesz :) Remélem.. -
A Hindre instant vevő leszek, talán egy tíz év múlva ki is jön a béta :)
Naná hogy a P változat lesz, oda nem kell csinálniuk forgatható géppityut. Még véletlenül se legyen a D vagy a V :)
Jó hát nyilván ennek is megvan a varázsa, de számomra a Mi24 a fülke alatti forgatható 4-csövűvel az igazi.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.14. 14:40:59