37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Nagyon pöpec :) Nézegettem, lehet kapni egy csomó helyen - arany vagy platina árban.
  • PhantomAss
    na szal így néz ki a toldás

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 18:11:43
  • LeonSilver
    Okéj!
  • PhantomAss
    Megbeszéljük, egyelőre még nem tudtam felhívni.
    Amint lesz vmi írok privit!
  • LeonSilver
    A zsetont természetesen előre elutalom!
  • PhantomAss
    az sg motor egy pöcs

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 14:08:34
  • PhantomAss
    Utánakérdezek.
    Így néz ki egyébként

ehh nem mutatja a képet, mingyá megpróbálom feltölteni

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 14:05:11
  • LeonSilver
    Esetleg tudnál csináltatni nekem? Persze kifizetem :D meg a postát is.
  • LeonSilver
    EZ az a zsír?
  • PhantomAss
    Láttam ezt a videót is, neki is álltam de nem mertem ennyire szétszedni. Amennyire tudtam szétszedtem és bezsíroztam (asszem Molykote zsírt ajánlottak, ebay-ről vettem egy kis tubussal).
    A toldást egy helyi esztergályossal csináltattam, 4e ft volt, plusz én csináltam hozzá egy kábel hosszabbítást amihez szét kellett vágnom egy ps4 kábelt.
    Nekem a joy egy kis fa talpazaton áll megdöntve, ezért fontos volt a rugó középen tudja tartani döntött állapotban is.
    Így a hosszabbítással sokkal precízebb, nem tart olyan erősen a rugó.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.27. 10:57:27
  • LeonSilver
    Nekem a helikopterekhez annál jobb, minél gyengébb :) Igazából addig kell leginkább középen tartania a joyt, amíg az indítás lezajlik. Olyankor ha nincs középen a joy, hanem mondjuk teljesen elől van, akkor indításnál úgy leqrja a forgószárnyakat, hogy öröm nézni. De meglátom majd..
    Kivel csináltattál toldást? mert néztem, hogy több helyen lehet venni, na de qrvára horror áron, aztán csak egy szaros cső...

Ezt lenne fasza megcsinálni, gondoom nézted már... csak tök szétbarmolni.... hááát :D

• PhantomAss
    Én már próbáltam de nem jött be. Sjanos a 4 kis rugó nagyon gyenge, középen sem nagyon tudják tartani a joyt.
    Vettem fasza zsírt, szétszedtem, bezsíroztam, csináltattam hozzá egy 10 centis toldást, és így marha jó.
  • Papa01 #23908
    :D :D Jó repülést vele!
  • LeonSilver
    Qrva jó :D de ezt a marha nagy rugót úgy b**om ki belőle, csak úgy zörög.. :D Díjbírkózó kell hozzá bakker :D Akkora rugót tettek bele, mint amekkora egy vonatütközőben van :D

• Papa01 #23906
    Hogy tetszik a Warthog?
  • LeonSilver
    Kedveskéim.
    Van egy fasza, eladó Javelin joyom.
    A sörnyitó vagy mi a rák már nincs meg, de minden más igen.
    2019.06.07-ig garanciális (Aqua).
    A cucc qrva jó! Az saitek x-akármennyik a nyomába nem érnek.
    Az ár 14k+posta.

Lehet tolongani ;)
  • Lysandus
  • LeonSilver
    Hööö.. miket beszész kóómám?? Eddig mindne informásió hasznos volt, de a leghasznosabb egyébként is az enyém volt az IL totyikban, mivel én már a legelején közöltem a kolléga úrral, hogy én nem tudok ilyen, rám ne számítson! Így nem vár feleslegesen arra, hogy "na majd a Leon, az tudja a frankót.."
    Nahát! ;)
  • Lysandus
    Köszi. Én is erre gondoltam, adjunk a kollégának valami olyan infót is, ami legalább nyomokban hasznos. :-) (De szerintem ennél Nate lényegesen jobban képben van, vagy ismer valakit, akinek pontos infói vannak a nevezett fajtával kapcsolatban.)
  • VO101Tom
    Natedog kutyakiképző, nem tenyésztő, de persze meg lehet kérdezni, hogy tud-e ilyet.
    www.natedog.hu, ott van elérhetőség is.
  • sakkay
    Köszi.
  • Lysandus
    Próbáld meg Nate-t a Pumáktól! Azt hiszem, ő kutyákkal foglalkozik, ez a munkája.
  • sakkay
    aha..
  • macleody
    Leon már válaszolt, nem?
  • sakkay
    off:Srácok van aki ismer Westie tenyészetet ahol még kistutya is van? Vagy esetleg megbízható! magánszemélytől kölyköt?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.24. 18:59:29
  • molnibalage83
    A kétüléses F-4E-nél pont ugyanez a kérdés merül fel, az F-14-nél tudjuk, hogy valami virtual WSO-t terveznek.
  • croatianus
    Üdv Urak!

Egyértelműnek tűnik, de gondoltam, azért a biztonság kedvéért megkérdezem: szerintetek jól gondolom, hogy a frissítés/javítás után csinálódott "_backup.XXX" nevű mappákat nyugodtan kitakaríthatom a francba?
  • levy668
    Ja köszi, én is ezzel próbálkozom.Már nagyon magabiztosan támadom meg a fekete pöttyöket a hegyek között.... csak sajna abból majdnem mind ejtőernyő :) De legalább ott nem lőnek le ,ott csak lezuhanok(visszafelé), mivel mindig elfelejtem, hogy a tanknak van alja is és már lehet látni:)
    Na mind1 majd belejön az ember, legalább jó tudni, hogy nagy hülyeséget nem csinálok, ez a megfelelő megközelítés.
  • sakkay
    Vajon a dcs mi-24 készítésénél az a tény, hogy az igazi gép egy csomó részét a mi-8 ból vették át, az a virtuális valóságban is gyorsítja a létrehozását?
  • wolfhgb
    Ha en csinalnam, tuti radar off, hegygerincek kozott alacsonyan kozelitve avacs ra hagyatkozva cserkesznem be az ellent, lehetoleg singli celpont levadaszas, majd ujra vissza a kanyonokba. Tenger felett pompas vizualis es radar celpont az ember. Semmikepp nem ott repkednek celpontot valogatva, mert hamarabb lennek en az.
  • levy668
    Urak, most viccet félretéve szívesen meghallgatnám a tanácsaitokat, hátha a tanulási folyamatomat le lehetne rövidíteni.
    Szóval nagyrészt cold war vagy mig-21 vs f-5 szerveren játszom.
    Ilyenek érdekelnének, hogy:
    -mi a "harci pontnak" (kijelölt gyülekezési pont a légi harcra ) az ajánlott megközelítési magassága, és mi az ajánlott magasság mig-21-el, f-5e-vel.
    -repgép radar használat, ajánlott, nem ajánlott, vegyesen időszakosan ajánlott az awacs-al együttműködve.
    -honnan érdemes közelíteni a harci zónát, a hegyek felől(ha vannak) ala"suprise motherf***r", vagy a víz felől, hogy a saját radarral(mig-21,f-5e) be tudd lőni az ellenséget

stb,stb.
    A tanácsokat előre is köszönöm.
  • levy668
    uff olyan reménytelenül béna vagyok a cold war serveren, hogy nem igaz

Egyáltalán érdemes használni az f-5e radarját, vagy hagyatkozzam az awacs és a szemgolyó eszközökre? És inkább lopakodósra vegyem.
  • LeonSilver
    Ha valakinek nincs Viggenje.. ;)

• LeonSilver
    :D
  • levy668
    Ok, akinek van Viggenje és akar röhögni:

rep számítógép-> in -> tárcsa takt-> üsd be 666-> Ls gomb.....
    lehetőleg reptéren állva:)
  • levy668
    Hááát "használom"... a-10, f5 indításnál (amikor nem vagyok lusta), meg amikor találatot kapok valamelyik motorba, akkor üzemanyag le, gáz le azon az oldalon.
    De ennél finomabb műveletekre nem.
    Ja meg a huey-nél: egyik a fordulatszám másik a kollektív:)
  • LeonSilver
    Kicsit beszélgessünk ;)

Szóval ma reggel, mosogatás közben azon elmélkedtem, hogy amikor megjelent az első, osztott gázkaros hotas mennyire "örültünk" neki meg minden.
    De... Használjátok rendszeresen a külön-külön gázkarokat? Lett / van valami gyakorlati haszna? Mit gondoltok?
  • levy668
    Üdv!
    Nyúzom a Viggent, eszméletlen kis szerkezet.
    Tudja valaki azt, hogy a Viggen radarja passzív módban képes-e érzékelni aktív radaros repülőgépet?
    Szét kerestem az internetet, de ott csak hajókat említenek, azok radarja szép nagy irányvektort rajzol a képernyőre.
    Mókás lenne, ha repcsikkel is működne, szegény mig-21-ek meglepődnének:)
  • beci43
    Urak,Mirage is leárazva 50%-al.
  • LeonSilver
    Jobbulást bajtársam!

Egyébként én is voltam élő szövet a fém vázon :D És nekem az intenzíven (1 hónapocskát szüttyögtem ott) rá is írták az infúziómra, hogy: Terminátor :D Imádtam a csajokat, majdnem a halálomon voltam, de széjjel röhögtem az agyamat :)