37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nem, pontosan ezeket az Evo-kat nézegettem én is, amit Solt postolt. Teszteket olvastam angol oldalakon, pl ilyeneket írtak róla, hogy kritikus adatot ne tároljunk rajta, és oprendszerre nem ajánlják... most nyáron vettem én is egy újat, nekem főleg melóra kell a gép (asszony is így tudja
), úgyhogy ilyet inkább nem vettem bele. Lehet, hogy csak vaklárma, nemtom.
-
Ja ja. Ezekről olvastam teszteket, főleg angol oldalakon írták, hogy qrva gyors, de sajnos a technilógia megbízhatósága még nagyon szar. -
wolfhgb #24278 Ezert barmikor kiabalhatsz velem! :) -
Solt #24277 Hangosan tedd! :D -
Akkora sajna nem került szóba és még a 256-os sem biztos, hogy lesz. De ha tudok valamit, kiabálok. -
wolfhgb #24275 Ilyesmivel en is szivesen botolok fonok! :) egy 512 nekem is elfer jo aron. -
wolfhgb #24274 Amire te gondolsz, az a revo drive, volt egy 110 es ocz m 2-3 evig, op rendszerem volt rajta, soha nem volt vele gondom, kb 1000mb ot tud, szemben az m2 o 2000 vel. -
Hát.. kettő volt, egyiket a kedvenc főnököm tette magáévá :D a másikat én szereztem meg. De ha komoylan gondolod és ha lesz még esetleg, akkor szólok. -
azért egy 10-esért én is vevő lennék egy 256gb osra ;) -
Solt #24271 Ő az: LINK
Van ott teszt is, de szerintem az az egy hozzászólás összefoglalja a lényeget. Stabilitási gondokról én nem hallottam...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.19. 21:44:02 -
Ez az, amit a rövid PCIe slotba kell rakni? Azzal szemeztem én is, de azt olvastam róla, hogy borzalmasan megbízhatatlan, oprendszert egyáltalán nem ajánlják rátenni...
-
Solt #24269 Az odáig rendben van, csak egy 250 GB-s M2-s árából majdnem kapsz egy 500 GB-s sata-s verziót... én inkább nézném pár másodpercig a töltőképernyőt azért a dupla tárhelyért cserébe! :) -
wolfhgb #24268 Persze, dragabb, de az a masfel ezer mega masodpercenkent, aze odabasz. :) nem latom mostansag a loding kepernyot. -
Igen. 10k volt, szóval a hülyének is megérte, hát még nekem... ;) -
Solt #24266 Ja, hogy jó áron volt... úgy más...
@wolfhgb: Drágább mint a SATA-s verzió, átlag felhasználásra nem éri meg a felárat szerintem. -
Hát van egy sebessége az már biztos -
StevN430 #24264 Egyenlőre nem szeretném megbontani a kamerát, ha nem muszály. Ehhez csak akkor folyamodnék ha már nincs más opció. Jelenleg kívül van rajta két réteg film, és sikerült úgy beállítnom a facetracket, hogy éjjel-nappal működjön. Mindenestetre akkor beveszem a freetracket is az egyenletbe, bár annak már nincs fejlesztői támogatása pár éve, ha jól tudom. -
StevN430 #24263 Nem ragaszkodom az facetracknoir-hoz, hétvégén kipróbalom mind a két opciót, ha lesz időm, köszi a tippet. -
wolfhgb #24262 Na de mi a hiba az M2 ssd vel? Nekem hasit vele a gep mint allat. Orulok neki es erzem is az elonyet sebesseg teren. -
Csak vicc volt a nej meg ne tugggyyya ;) Nem foglalkozik vele - nem is ért hozzá :D -
Egyrészt mert a giga lapokon van hely neki, másrészt meg 10e pénzért kaptam, azért meg hüJe lettem volna kihagyni. -
feca1229 #24259 és ha azt mondod neki, hogy nem került sokba, tízezerből kijött...
én mindig azt mondom ami kisebb mint egy asztal méretű valami és elhiszi!
bár szerintem ő meg a ruhákra és a pipere szarokra mondja, hogy kettőezernél nem került többe...
használd egészséggel a motyót! Remélem jól megy minden rajta.
:-) -
Solt #24258 Mesterem, mi a hímvesszőnek kell az M2-s SSD? :) -
Hát.. egyelőre az kimarad. A lehetőség benne van, legfeljebb ha le tudom cserélni a PCI-s X-Fi-t egy PCIe-s X-Fi-re, akkor cserélek lapot. Az már nem egy nagy kiadás. -
wolfhgb #24256 Na igen, en is 8700k t terveztem az oszre, de egyenlore felejtos, majd az uj chipszettel inkabb jovore, elkeseredesemben kitoltam a szemet a 6700k nak. Igy lehet, h meg ugyesebb is lesz mint a 6 magos utodja. -
Uh, akkor neked is korán jött a karácsony :)
Viszont ha jól tudom, H-s alaplappal nem fogod tudni overclockolni, ami a K-s procik lényege lenne. -
Frenky #24254 (csak a nejem meg ne tugggyya... :D ) <- Ennyi!
-
Hát vettem egy i7 7700K procit, egy Giga H270-HD3 lapot. Először Z270-et néztem, de azon nincs PCI és nem vagyok hajlandó kidobni az X-Fi hangkarimat. Egyelőre 16giga 2400-as ddr4 meg egy fasza, 256 gigás Liteon V5 m2 ssd-t. Valamikor jövőre meg tolok bele egy VGA-t, oszt jó napot.
(csak a nejem meg ne tugggyya... :D ) -
Mit vettél?
Én a normandia map+asset packra várok, de sajnos most nincs leárazva.
Az meg hót ziher hogy 15k-t nem adok ki érte. -
Mit vettél? -
Na. Eqrtam egy valag zsetont erre a qrva DCS-re illetve miatta. Hát kíváncsi leszek rá.
VGA igaz még nincs, de a többi nagyjából lecserélve. -
flyinghigh #24249 Fizikai módosításra, ha ir leddel használod és ha másra nem fogod használni a ps3 eye-t akkor kidobod belőle az ir szűrőlencsét, majd a látható fény szűrése végett a külső lencse elé raksz pár réteg negatív filmet vagy pár réteg floppy lemez mágnesfóliát, így már nappali fényviszonyok mellett is hazsnálhatod mint a trackirt.
A remegés a nem stabil fény miatt is lehet, az opentracknél nem sokmindent lehet ezzel kezdeni esetleg valamelyik filter alatt állítasz egy kis smoothingot neki. A freetracknél már többmindent állíthatsz pl a pont size alatt megadhatod a figyelt fénypontok min-max értékét esetleg fókusztávolságot, majd a tengelyek esetén az érzékenységet és a smoothinget is. Amelyik game nem támogatja a freetracket alapból azt egy trükkel használhatóvá lehet tenni. Futó opentrackel indítod , majd a játék alatt alt+tab kikapcsolod az opentracket , de ne lépj ki belőle, majd elindítod a freetracket a pitch tengelynél kattintasz egy invertet és visszalépsz a játékba.
-
levy668 #24248 Üdv!
Opentrack+clip+ps3eye-t használok.Szerintem próbáld ki az opentracket, sokkal jobb mint a facetracknoir.
Ha meg ragaszkodsz a facetrack-hez akkor állíts be/kapcsold be az accela filtert(azt hiszem rögtön ott van balra lent), ez a filter kiszűri a nagyon kicsi fejmozgásokat(mint légzés ,szívdobogás...nem vicc tényleg látszik). Sokkal simább lesz a fejkövetés, nem lesz olyan elmebeteg. -
StevN430 #24247 Üdv, Facetracknoir + clip + PS3 Eye kombóval van valakinek tapasztalata? Az lenne a gond, hogy bár a fejkövetés jól működik, nem tudom stabilan egy pontra ráállítani a nézetet, mindig inog egy kicsit, bármennyire is próbálom mozdulatlanul tartani a fejem. Ez eléggé megnehezíti a kisebb kapcsolók/gombok használatát A-10C-ben és a többi klikkelgetős gépen mivel nehezen tudom eltalálni a kapcsolókat
. Van valamilyen beállítási opció vagy fizikai módosítás ami javíthatna rajta? A Track IR nekem nem opció az ára miatt. Előre is köszi.
-
wolfhgb #24246 Igen, nagyon szembetunik a kulombseg, jobban optimalizaltak a 2.0 ban a graf motort talan, ezert hasznalja jobban a karit. -
wolfhgb #24245 Ez inkabb gear vr utodja, nem kene a rift hez hasonlitani, nincs kovetese sem, ami preciz lenne. -
Nem rossz, de ez DCS-nél nálam nem jön szóba, nincs 6DOF. Nem mintha tervezném a Rift vásárlást, igazából nem is repülök már, meguntam a DCS vacakolást, még a TrackIR-t se applikáltam fel erre a ku..a fejhallgatóra. :) De egy autós szimnél akár még jó is lehet, ott nem kell a műszerfalhoz hajolgatni. -
Ok, köszönöm. -
Solt #24242 Ezek közül egyértelműen a G1 szerintem. -
olcsobb occouls szemüveg
Bár az is igaz, hogy a kettőt nem lehet összehasonlitani, de sztem aki teljes értékü VR használatra vágyik akkor nem ezt hanem a normális VR rendszert veszi meg .
Igaz , hogy az is a duplája, de mig annál a szemüveg nem avul el és a PC fejlesztésével a teljesitménye csak javulni fog azzal szemben a mobil verzió egy idő után mehet a kukába, mert nem fog rajta menni semmi .
Csak ha nem oldják meg, hogy valahogy a PC-vel is össze lehessen kapcsolni, mert akkor a nagyobb felbontás és a talán jobb lencsének köszönhetően lehet alternativa.