37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    ezzel nem sok problémád lesz azt hiszem
    végül Z alaplapot vettél? K-hoz az a jó
  • Solt
  • beci43
    Nem lesz vele gond.Nekem 1070 van,kicsit meghúzva,nagyon ritka a mikro lag.

@Papa gratula!Milyen procit vettél bele?
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.11.07. 17:46:43
  • levy668
    Grat:) Jól néz ki.
    2 eset lehetséges:
    -Minden szipiszupi, füledig ér a szád.
    -Masszírozod a fejbőröd ahol kitépted a hajadat, mivel a remekül optimalizált dcs motor még mindig mikrolaggol:)

Inkább az első legyen.
  • LeonSilver
    Hála Istennek a kamion nem borult bele az árokba, így megjött a cucc :)

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.07. 15:15:12
  • LeonSilver
    Ennek roppant egyszerű okai vannak, úgy mint:
    - nincs szerszámom hozzá
    - nem szeretnék a konyhában töketlenkedni
    - és a legfontosabb: nem vagyok egy barkács típus

:)
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.11.06. 10:19:33
  • levy668
    És miért nem veszed meg a bútorlapot meg az élvédőt(nagyobb barkácsáruházban)? Kézi szúrófűrésszel egészen pontosan és könnyen lehet leszabni bármit(csak idő és odafigyelés kell hozzá). Az élvédőt a kivágott bútorlapra meg egy sima vasalóval rá tudod rakni:) Időben és anyagilag is jobban járnál.
  • feca1229
    Üdv emberek!
    Azt szeretném megtudni, hogy DCS 1.5 ben talalhato billentyüzet parancsokat hogyan lehet átrakni a DCS 2.0 be. Egyenkét gepenként, vagy van erre valami másolási lehetőség is.
  • LeonSilver
    Ugyan, igazán nincs mit. Mondjuk magamtól is eszembe juthatott volna... :D :D
  • repvez
    igen ,. köszi
  • LeonSilver
    Ott van, erre gondoltál?
  • LeonSilver
    Aha
  • LeonSilver
    Nagyon jól dolgoznak és qrva sok a megrendelésük.
  • beci43
    Gondolom lejjebb,kicsit a bal kezed közelébe kéne szerelni,hogy ne kelljen nyújtózkodnod.
  • repvez
    Akkor nekik is az a jelmondatuk, hogy jót, olcsón, gyorsan, de ebből egyszerre csak kettőt választhat a vevő :)

PS: A banner alá be tudnád tenni a DCS forum linkjét? ugy gyorsabban oda lehetne találni
  • LeonSilver
    Van még mit csinálni vele, de alapnak jó.
    A gázkart kell átraknom, mert így nagyon kényelmetlen. Ez nyilvánvaló is volt, de amíg az alap nem készült el, addig nem tudtam, hogy hová is tegyem. Viszont már megvan a terv a fejemben :D Az a szar, hogy a Csercsics lapszabászat kábé két hetes átfutással vállal munkát.
  • beci43
    Irigyellek Papa!
  • Solt
  • LeonSilver
    Lassan-lassan elkészül a jáccccóhelyem ;)

• TomStorm
    Ment PM.Még átgondolom ma
  • beci43
    Oszt mennyi? :)
  • sakkay
    Akkor el is ment gondolom.
  • TomStorm
    Én voltam:)
    Most Warthog szettet árulok éppen:)
  • LeonSilver
  • Solt
    Sakk és matt! :)
  • LeonSilver
    Drága kolléga úr!
    Mindenről a lógitek tehet és az az öreg fószer, aki a plakátokról riogatja a böcsületes államógárokat :p Kábé ennyi a történet ;)
  • Solt
    Hááát... ha tízből kilenc programban jól működik akkor lehet, hogy nem a Loginál van a gond! :)
  • PhantomAss
    Néztem a yt-on doku filmeket a harrierről, érdekes dolgokat mondtak.
    Pl. a gépen van egy víztartály (kb 150l), amit arra használnak hogy lebegés közben a hajtóművet hűtik vele. Ezért a helyből fel/leszállásra max másfél perc van, ennyi idő alatt kell megoldani, különben elfogy a hűtővíz és a hajtómű túlforrósodik. A helyből felszállást nem is szokták alkalmazni, mivel akkor nagyon kevés fegyvert bír elvinni, csak a leszálláskor. Ez a vízhűtés egyébként szintén le van modellezve a dcs-ben.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.11.04. 09:07:44
  • LeonSilver
    Hát.... lógitek ugye nincs mit tenni
  • VO101Tom
    Aha. Hát passz. Nem emlékszem, hogy nálam gond lett volna.
  • Solt
    No, csak akkor lehet rugóerőt állítani ha nem zárom be a Játékvezérlők --> Logitech G940 joystick - tulajdonságok fület! :S

CloD alatt meg szerintem ezért csinálja ezt, mert akkor "érkezik meg" az FFB amikor megmozgatom a botot.
  • Solt
    Nem megy az FFB, hiába állítok bármit... :( Ha kikapcsolom akkor is ugyanolyan nehéz és darabos... mondjuk már eleve gyanús, hogy a játékon belül nem lehet FFB-t állítani.
  • VO101Tom
    Ja, akkor passz :)
  • Solt
    Félreértesz... :) A jelenség CloD alatt nálam az volt, hogy amikor például levegőben kezdtem, akkor amíg nem mozgattam át a botot minden irányba addig nehéz és darabos volt, de amint ez megvolt, minden helyreállt. Na most ED alatt ez nem történik meg hiába mozgatom át... bármennyire leveszem az értéket, nehéz és darabos marad. Centering spring nálam nincs belőve, az 0-n van, minden más 50%-n.
  • VO101Tom
    Hát akkor álljtsd lejebb :)

Nekem pl Falcon alatt rohadt kemény a bot, mert kevesebbet kell használni mint Clodban. Clodban és ED-ben meg inkább könnyű. 30% körüli.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.03. 19:06:00
  • Solt
    Nekem az FFB nagyon felkeményedik, pedig a profilban csak 50%-n van. CLOD-ban is volt ilyen, de ott az első komolyabb belehúzás után beállt, itt viszont nem akarja az igazságot! :)
  • VO101Tom
    Semmi spéci profilom nincs. FFB is ua mint általában. A hajó mozgatása ua mint repülőnél, a csúsztatás, emelés segédfúvókák a joyon lévő kis joyra van téve. TrackIR-el használom.
  • Solt
    Van esetleg valami bevált profilod a G940-hez? Illetve milyen FFB beállítással használod? :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.03. 16:07:01
  • VO101Tom
    Hogy tolom az túlzás, de megvan és egy időben repkedtem vele elég sokat. Mostanában nem. :)
  • Solt
    G940 tulajok! Valaki tolja esetleg az Elite Dangerous-t?