37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #24600 Legyen igazatok! En leszek a legboldogabb! -
levy668 #24599 Szerintem nem kell ennyire túlgondolni, én még vektor gépekkel kergetőztem annó az f-19-ben.(vagy a chuck yaegerben)
Mindig jön egy új innováció/optimalizáció ami megold dolgokat.
A rift még nincs kész(még a végleges képernyőket sem kapta meg), ha az elkészül, akkor lehet, hogy kap egy hardver gyorsítás/optimalizálást ugyanazon az áron, beépítve. A korai pc-s korszakban ki jövendölte meg előre a voodo I,II áttörését?:) (yepp ilyen vén f****z vagyok:))
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.14. 22:54:40 -
wolfhgb #24598 Arra en is kivancsi vagyok. Viszont nehez lesz megoldani olyasmit, h valami szep legyen es jo vr ben, de csak fele akkora gep kelljen hozza. Sztem a vr mar most is epp jol terjed, nincs azzal semmi gond. Nem szamit mar kuriozumnak. -
sakkay #24597 Pont ilyesmire gondoltam. Most a DCS-t hagyjuk-nem releváns
hiszen állandóan félkész stádiumban van. Én arra gondoltam, hogy a nyers erő nem fog menni vr elterjedésnél, mert még a nagyon gazdag fejlett országokban sem lesz elterjedt kártya a tied, vagy az ami 2 év múlva ennek a megfelelője lesz. Márpedig az a vr cég üti meg a főnyereményt, aki olyan "képet tud adni" a mai siker játékokból, ami elmegy egy közép felső kategóriás pc-n. Hiába az oculus 35% árcsökkentése, ha olyan gép kell hozzá ami 350ezerbe kerül! Persze páran megveszik, de az nem lényeg. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoz18.
-
wolfhgb #24596 Majd tesztelgetem, csak elobb ujra meg kell tanulnom dcs z ni! :) -
Solt #24595 ;)
Majd jöhetnek az infók, hogy mire képes a kicsike... -
wolfhgb #24594 Koszi az infot kolega. -
Solt #24593 Az csak jelképes dátum... ha gond van úgyis kérik a számlát és az azon szereplő dátum lesz a mérvadó. Igen, VGA-ra 3 évet ad az ASUS... :) -
wolfhgb #24592 Nyaron adtam el a 980ti om. Akkor mar annal rocogott a nevada rift ben, nem plafon beallitas hasznalata mellett, masfeles supersampling hasznalataval, ami kb kotelezo vr nel jelenleg. Sokszor meg a 45 fps sem volt meg vr bealitas hasznalata mellett. Ha azt vesszuk, h ez a kari, kb 80-90% al erosebb a 980ti nal nevadaban, akkor jo ha meglesz a 90fps em, megegyezo beallitasok mellett, ami nem volt ugyebar eddig sem plafon. Ehhez viszonyitsuk a kb 2 ev mulva debutalo kovetkezo vr generaciot, ami biztosan kemenyebb hardverigennyel jon mint a jelenlegi vr ek, kulomben ki venne, ha nem jobb es szebb es maris keves lesz hozza a 1080 ti, vagy csak kompromisszumokkal lesz hasznalhato dcs ben. Igy ertettem az elavulasat, nem a szo szoros ertelmeben persze. :) -
wolfhgb #24591 Es ehhez a hardvare igenyhez szted igazodni fog a dcs is? Mert en most konkretan erre a progira gondoltam. Az alap vr jatekoknak nem kell ilyen teljesitmeny jelenleg, viszont a dcs ben vr nel meg ez sem fogja tudni a plafon beallitas mellett a stabil 90fps t. Es most itt nem a cpu limites reszekre gondolok, hanem ahol a kari teker 100 on. Ezt vr optimalizalt jatekoknal nem latod, ott egy 1060 6gb is boven sok jelenleg. -
sakkay #24590 Haaa..nem hiszem. Levezetem. 
Hiába dobnak ki olyat, ami ennél is jobb, 200 ezer fölötti kártya nem!!!terjed el tömegével. Az a vr ami enélkül nem megy sem fog elterjedni. A vr nél nem az a jövő, hogy csak a high end kártyán fut jól, hanem az, hogy technológiailag más irányból oldják meg, mint a jelenlegiek. Pl. talán a primax. -
wolfhgb #24589 Tenyleg, ott mar latom en is, maganal a regisztralo oldalon nem volt mas kitoltesi lehetoseg, csak viszonteladoi dolgok, mondjuk szamla nelkul honnan tudjak, h igaz e a vasarlas idopontja, amit beallit az ember? :) 3 ev a gari az asusnal mindenre ugye? Kiveve persze az uht tejuk! :) -
wolfhgb #24588 Sajnos vr kiszolgalasara 2 ev mulva mar elavult lesz. -
Solt #24587 Ott van az: LINK -
levy668 #24586 Wow, grat!
Van ennél erősebb a piacon egyáltalán?:)
Ez úgy sok-sok(sok-sok....) évig nem fog elavulni. -
wolfhgb #24585 Igen, mar idokozben megcsinaltam a regisztraciot, nem kerte, mondjuk nem nagyon latok feltoltesi lehetoseget, de azert csinalok egy fotot is a szamlarol, persze, jo ha van. -
Solt #24584 A beregisztráláshoz számla nem kell, elég a sorozatszám, de utána ha megkaptad érdemes feltölteni, az a biztos.
@Tom: Naponta ugrálnak tízezreket az árak szinte mindenhol, nagyon kaotikus most a VGA és a memória piac. -
wolfhgb #24583 Ha epp nincs keszlethianyuk mint az alzanak, eloszor naluk rendeltem 266 ert, de siman felrugtak a rendeles idoben es arban is, most meg mar az oldalukon sincs! Azok a kocsog banyaszok! :) -
wolfhgb #24582 Apropo, ha beregisztralom a karit az asusnal, onnantol naluk is tudom gariztatni? Mert ezekkel nem akarok tovabb bajlodni ilyen ugyben sem. A regisztralashoz kell a szamla? Asusnal is 3 ev a gar gondolom, ok biztos szaporabbak es ugyesebbek ilyen esetben. -
Az mondjuk jó ár, iPonon ez 30-al többe kerül...
Hát, a kis számlás affért leszámítva, remélem rendben lesz a kártya
Ezzel már nem sok problémád lesz DCS-ben :)
-
wolfhgb #24580 Brutto 262, luxoryshop -
Mennyibe került? Melyik bolt volt ez? -
wolfhgb #24578 Az oldalon fel is tuntetik, h a kuldott csomag tartalmazza a szamlat. Hat ez nem tartalmazta, meg jo, h bizalmatlan voltam, miutan haverom alsogatyat kapott a 2din es fegyseg helyett 100000 ert a csomagban es a futar elott bontottuk ki a csomagot, 2 tanu jelenleteben, videofelvetellel rogzitve, ha 2 napig nem jon meg a szamlam, ennyi idot kaptak a felszolito levelemben, megy az apeh hez a felvetel minden rendelesi elozmennyel, oket biztos erdekelni fogja a dolog! :) -
Gratula! :) -
Solt #24576 Akkor az onlány profilodon sem lesz ott... :) Bevett szokás, hogyha kell a számla akkor töltsd le és nyomtasd ki magadnak, de hogy se itt, se ott nincs, azért az nem rossz... ha tízből egyszer bejön már többet nyertek rajta mintha eladtak volna 10 VGA-t! :D -
wolfhgb #24575 Nem kellett, lehetett regisztracio nelkul is. -
Solt #24574 Regisztrálnod kellett a vásárláshoz? -
beci43 #24573
-
wolfhgb #24572 Mar csak a szamlat kell kivasalnom beloluk, mert egy magyar webshop ugy latszik megteheti 2017 ben, h szamlat nem mellekel a csomagban es elektronikus uton sem kuld. :) -
Solt #24571
-
-
wolfhgb #24569 -
wolfhgb #24568 Most mar nekem is megjott vegre! :)
-
Death Rattle #24567 Az Fw-190F-8-nak is létezik replikája, 1:1 és 3/4 méretben is. Egy kis amerikai cég gyártja őket már vagy 10 éve... -
beci43 #24566
-
Death Rattle #24565
Üdv, megválok a következő DCS moduljaimtól, külön-külön vagy egyben is. Részletek később.
-MiG-15bis
-Fw-190 D-9
-Flaming Cliffs 3
-Combined Arms
-
Lysandus #24564 Van aki csinál már ilyet:
Mustang replika
Általában 3/4, kétharmad méretűek az eredetihez képest, például, hogy megfeleljenek az ultra light kategória követelményeinek. Van amelyiket kitben is árulják, és összerakhatja az ember otthon. -
levy668 #24563 Okéoké, álmodozni azért lehet...
Ha én olyan kőgazdag lennék, hogy az intel már házhoz hozza a következő generációs hardvert az nvidiával karöltve maguk előtt lökdösve néhány tuning ram gyártót:), és már nagyon nem tudnék mit csinálni a pénzemmel ami csak nem akar fogyni, akkor biztos vennék egy kisebb repülő gyártó üzemet, és elkezdeném legyártani a híresebb gépek pontos replikáit az eredeti tervek alapján. -
A licenc nem azt jelenti, hogy jogod lesz mindenre. Az is a szerződés része -és nyilván az ár is nagyban függ tőle- hogy mit csinálhatsz a tervekkel és a dokumentációkkal utána. -
Kurfürst #24561 Licencet sokféle dologra kaphatsz, részletesen meghatározzák hogy melyik államra és milyen felhasználásra érvényes. Sanszos hogy a játékgyártók inkább csak a cégnév használatára, reklámra és a gép megjelenési formájára kapnak.