37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #24640 Próbáld ki ezekkel a beállításokkal: LINK MSAA ki is kapcsolhatod. Plusz a VR fül alatt a PD-t állítsd 1.5-re. -
wolfhgb #24639 Alább levy forumtárs linkelt egy videót, javasolnám aszerint beállítani a grafikát, jónak tűnik, mondjuk arra még rámaxoltam, mert 60% on ketyegett vele a kari 45 ben, de a 90 re viszont nem tudott duplázni, tehát adtam még a pofájába, elvégre az egész kártyát kifizettem. -
Solt #24638 A többi gép sem lesz szellemképes? Mondjuk, ha kutyaharcban gyorsan elrepül melletted? -
Pitti #24637 Amúgy ez tényleg furcsa de csak megerősíteni tudom, hogy nem lehet megmondani, hogy épp 45 vagy 90fps van. Le kell vennem a HMD-t hogy lássam a fraps értéket a monitoron. Ugyanez van pCars-nál is. Semmi különbséget nem veszek észre mivel framedrop vagy stuttering nincs. Gyakorlatilag 45 nekem teljesen megfelel így. :)
Nekem inkább az a bajom, hogy néha a 45 sincs meg és mivel elég friss nekem még ez a VR világ, nem igazán tudom mit kellene piszkálni. Nekem csak sima 1080GTX van i7 4970 CPU-val, de nem hinném, hogy ez ne tudna 45-öt.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.16. 12:04:38 -
wolfhgb #24636 Engem zavart nagyon az objektumok szellemképes megjelenítése korábban, ezért is hittem azt először, h megvan a 90fps, mert kiélesedett a kép ilyen téren a megjelenítésben, ha lenézek a házakra, vagy jármüvekre miközben elrepülök felettük, már élesen látszódnak és nem dupla a konturvonaluk. Nekem roppant mód tetszetösnek tűnik igy. -
Solt #24635 Hmmm... az érdekes, hogy nincs szellemkép 45FPS mellett, ez engem is meglep. Mondjuk azért az erős, hogy médium grafika plusz 1.5-s PD mellett az 1080Ti nem elég a stabil 90 FPS-hez. Ez a fix 90 FPS álom marad még egy darabig normális látvány mellett... féltem tőle, hogy ez lesz a konklúzió... :( -
wolfhgb #24634 Újra kellett indítani az oculus serviz alkalmazását. Megvan az eredményem is, kéne még egy 1080ti kari sli be a kompromisszum nélküli dcs élvezethez. :) Nem érdemes törekedni a stabil 90fps es megjelenítéshez, mert csak lov grafikan tud stabilan 90 fölött maradni 1.5 pixel sürüség mellett. A 45 fps t viszont max grafikával is stabilan tudja. Ami az érdekesség, h nem látom azt a fajta objektum duplázodást 45 fps modnál az oculusban, amit a 980ti nál ugyanebben az fps tartományban tapasztalni lehetett. Ha őszinte akarok lenni, kb nem veszek észre külömbséget a két megjelenítési mód között. Ez mondjuk meglepett. Végszó, lényegesen szebb a megjelenítés, a játék futása folyamatos max megjelenítés mellett, ebben nem szerepel az msaa, mert azt hiába tolom fel, semmi nem igazán változik, viszont terheli a karit már nemkicsit,egyszóval nem látom értelmét. A pixel densitit akar 2.0 ig huzhatom, úgy is megmarad a 45 fps, csak okor okor esik ala egy pici röccenés kiséretében, de látványos javulást nem eredményez. kb ennyit sikerült abszolválnom egy estés kalandomban. -
Solt #24633 Elvileg visszaállítod és ennyi... legalábbis nálam így volt. A Tray Tools-l amit linkeltem jobban jársz, átláthatóbb és egyértelműbb a működése. -
levy668 #24632 Ha valakit érint, és a videókari csere után még van pénze:)
Lehet rendelni a VKB Gunfightert a VKB EU-tól (nincs vám)
Gunfighter -
wolfhgb #24631 Na most felbasz mar, hiaba kapcsolom none ra a visibiliti hud ot, akkor is ott marad a kijelzon a performance diagramm, h a picsaba kell eltuntetni? Kikapcsolom az oculus storet, ujra inditom es akkor is ott, pedig mar kileptem a debug bol! -
wolfhgb #24630 Hat, debug toolsnak tuti nem tetszik a dcs! :) a kijelzon megjelenik a kis ablak, amiben irja a hz et meg a performacet, de kb tok mindegy mire rakom az asw t, mikor elindul a progi 90 et ir, aztan folyamatosan 45 re megy es -37% a performance a masik oldalon, viszont hasit a progi es semmi nem szellemkepes, hazak, tereptargyak, amikor athuzok felettuk es oldalra nezve lesem oket. Korabban a 980 ti al, mindig duplan lattam a gyorsan mozgo dolgokat, ugyhogy tuti nem 90 alatti mod van, csak szerintem meghulyult a progi. :) -
Solt #24629 Nem, az mindennel működik. De itt van egy egyszerűbb és átláthatóbb hasznos kis cucc: LINK
Játékokhoz egyedi profilt tudsz rendelni, automatikusan belövi, hogy az Oculus fülesén jöjjön a hang amikor elindítasz egy játékot, stb... -
wolfhgb #24628 A debug nem csak az oculus store os cuccokkal muxik? -
Solt #24627 Debug Tool-l kitudod íratni az FPS számot... kapcsold ki az ASW-t, és akkor szépen látod, hogy melyik opciónak milyen hatása van az FPS értékekre. 1.5-s PD mellett ha recésnek érzed akkor mehet még rá az MSAA. Az AF pedig alapból mehet 16x-re... -
wolfhgb #24626 A videoban levo sztem erosebb beallitas, de meg ott sincs kihajtva a kartya, ha felrakom a pixelt 2.0 ra, na ott mar neha bericcen, gondolom akkor valt at 90hz alatti megjelenitesre. -
wolfhgb #24625 Most probaltam ki a videoban levo beallitassal, 70% on ketyek a kartya es semminek nincs arnykepe, ugyhogy megvan neki a 90fps vegigrepulve las vegas felett ivaltozo magassagban, de inkabb alacsonyan, 1-200 labon. A pixelt 1.5 re raktam. -
Solt #24624 LINK
Nálam így néz ki, plusz a PD 1.5. Próbáld ki, kíváncsi vagyok mit lép erre az 1080Ti Nevada-n...
@ PD 1.5 fölé szerintem nem érdemes menni... érdemi különbséget nem ad, csak zabálja a GPU-t.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.15. 19:48:46 -
wolfhgb #24623
Most igy vagyok, 1.7 pixellel, de meg keri, mit erdemes huzni, aminek van ertelme vr alatt? -
wolfhgb #24622 Az is jo, nem tudom mit huzzak meg fel, amit erdemes. -
Solt #24621 Megnézem, ha gondolod, de nálam még az 1.5 van fent, azzal nem sokra mész... :) -
levy668 #24620 Pont most néztem erről egy videót, nem tudom segít-e
https://youtu.be/sfoPmAGPkGo -
wolfhgb #24619 Solt, adj mar nekem egy jo dcs vr grafikai beallitast, mert mindent elfelejtettem, h mi micsoda es mit erdemes felhuzni es mit nem. Koszi -
majonur #24618 Teljesen jogos. inkabb maradtam volna egy hetkoznapi opiatfuggo, minthogy elkezdtem repszimekre kolteni a csaladi vagyont. :)
biztos, hogy olcsobb lenne, es a tarsadalom is megertobb a heroinistakkal, mint azokkal akik 60-70 dollaros modulokrol hadovalnak -
TakiPetya77 #24617 A repülő modellezést (versenyzést) is részben azért hagytam abba, mert a gépek már annyiba kerültek mindennel együtt mint a valóságos nagy repülők. Vicc hogy 4m-es repülő, távirányítóval és minden hucimucijával együtt szinte közel egy nagygép ára.
-
Egy vitorlázó tanfolyam sem sokkal kerül többe, mint wolfhgb kolléga karija... -
levy668 #24615 Jah lassan már olcsóbb lesz igazi pilóta jogsit szerezni, mint tökéletesen működő VR-es hardvert építeni DCS alá:)
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.11.15. 12:34:13 -
Solt #24614 Én maradok a drogoknál... tök menci rózsaszín elefántokkal dumcsizni... -
Egyrészt nem áremelkedésről volt szó, hanem arról, hogy az egyik modul miért 50$ a másik meg miért 70.
Másrészt mindenki arra bassza el a pénzét, amire akarja. Ki piára, cigire, kurvákra, ki pedig dcs modulokra.
Vagy ezekre együtt :D
-
wolfhgb #24612 En akkor rohogtem tavasszal, mikor egy update utan tele lett a nevada fakkal es megzabalta a 980ti mat vr ben. Addig elvezheto volt vele, utana mar nem gyoztem mindent visszapakolni a beallitasokban. Akkor ragtam be es adtam el a karim, raadasul meg az aruk is fent volt, igy nem kellett uj karit vennem. Kerdem en, mi a fasznak fak a sivatagba? :) -
wolfhgb #24611 Sajnos pont ezert erzem ugy, h meg a 200k forintos kartyak is kevesek lesznek 2 ev mulva vr el tolni a dcs t. -
TakiPetya77 #24610 Türelmes vagyok, 1.5-el is nagyon jól elvagyok, csak ez a VR sokkol kicsit, mivel azzal tolom. Nekem sima monitoron nem adja az élményt! Amúgy még a frissítésekre visszatérve, minden update után visszább kell vennem a pixel sűrűséget a Rift-be, mert beszaggat. Sosem értettem miért visszafele fejlődünk? Mi (felhasználók) persze vegyük az újabb hardvereket...200eFt-os videókártyát, 100eFt-os procit....stb... Ez a Hobby is kezd kicsit költséges lenni! :-) -
levy668 #24609 Hát akkor legyél nagyon türelmes, mivel azt még csak mostanában jelentették be. Elrepül az a pár év hidd el:)
Nevadát/normandiát azért hoztam fel, mivel ezek már 2.x motort használnak és még mindig nagyon problémásak NEM VR-en.
Bele sem merek gondolni VR-en mit szívhatnak az emberek.
Hormuz engem is érdekelne, de csak akkor fogok edééktől ezután bármit vásárolni, ha több tesztelő/youtuber stb eskü alatt vallja, hogy i5 7100-7600+gtx1060+8Gb ramon(vagy a ryzen megfelelőjén) döccenés nélkül fut a játék 60fps-en high/low-high-on.(jelenleg röcög a medium is, és időnként randa is) -
TakiPetya77 #24608 Én a 2.0-ba a Strait of Hormuz-t várom. Azt valószínű meg fogom venni, és akkor a 2.0-át is ki tudnám próbálni. A nevedai sivatag annyira nem vonz! VR terén is mindig gond van nálam mikor frissítenek. Folyamatosan visszább kell vennem a grafot. Vagy visszateszek 1 régebbi Nvidia drivert (gtx 1060) és akkor 1.5 jól fut, csak a többi progi visszabeszél a régi driver miatt. -
levy668 #24607 Ha valaki rákérdez erre edééknél, akkor megy a ködösítés, meg a vakítás, hogy ilyen jó lesz, meg olyan jó lesz, de hát ott a titoktartási szerződés nem mondhatok többet(beta tester, fejlesztő) (Le)Nyugtatási okokból pedig belinkelnek egy fényképet új kaukázusról, hogy milyen csecse lett, de sajna arra nem válaszolhatnak, hogy hogy fut, meg mikor lesz kész.
A tények: pont hétvégén mondta nekem egy emberke kb 800-900k Huf-os géppel, hogy ő biza már nem játszik normandián meg nevadán mert valamit a komák olyan jól optimalizáltak, hogy játszhatatlan lett az egész.
Egyébként tényleg senki nem tud semmit, nem mondanak semmit, nem történik semmi, de az is lassan. -
TakiPetya77 #24606 Az lehet tudni h az 1.5 motorjától eltér a 2.0 verzióé? Esetleg VR támogatásba jobb a 2.0? -
levy668 #24605 Pont tegnap olvasgattam az ede fórumot.A kedves készítők most vették észre, hogy egyet pislogtak, és elszaladt mellettük a világ, és a processzoroknak 2-nél több magja van, meg van olyan furcsaság hogy Hyper-threading stb,stb.No állítólag ennek támogatását már fejlesztik az új-új motorban.Megjelenés a következő év közepe.(bár az év nem volt megjelölve, de mindig van következő év)
Nézd pozitívan:Ha a dcs csak kicsit rángat, akkor minden más játék photorealisztikusan 90fps környékén üzemel.:) -
flyinghigh #24604 Ameddig az elvakult fanok ott fognak toporzékolni a virtuális pénztárnál egy új modul megjelenésekor addig nem lesz érdemleges változás az optimalizáltság terén. Hamarabb hegesztenek/hegesztetnek össze egy újabb térképet vagy modult mint hogy az alap gondokkal foglalkoznának. Csak ugyebár ennek a rétegjátéknak is folyamatosan csökken felvásárlói köre, mert a nem hülyék azért látják milyen tili-toli megy évek óta érdemi előrelépés nélkül. Ha megnézed csak az utóbbi félévben hányszor akciózták a két új mapot akár bundle-ban is akkor simán látszik hogy a kutyának se kell addig amíg normálisan össze nem rakják. Gondolod teljesen véletlen hogy nincs náluk refund vagy hogy szigorították a játékosok modul eladásait is? Nem kell itt különféle licenszekre fogni az áremelkedést kevesebb az eladás de a bevételt meg szinten kell tartani. -
Azért EDe nyugodtan elmehet a búsbüdüs picsába. Hogy az 1.5 ennyire ótvarul legyen összekalapálva.
Itt ez a cucc, oké, hogy a vga egy "mezei" 1080 és nem Ti, de ha tök csutkára felhúzom a graft, akkor még így sem fut telejsen zökkenőmentesen ez az ótvar. -
beci43 #24602 Én is most vettem 1080-at.Előző napon 198 ezer volt,másnap 179.Na én akkor csaptam le rá... -
Én már napi szinten nem követem, néha ránézek, hogy mennyibe kerülne ez vagy az, de egy ideig nekem nem lesz aktuális a gépfejlesztés. Esetleg ha nagyon sokat esnek a memóriák, akkor kimaxolom amit az alaplap tud (memória nekem sosem elég :/ ), de az sem idén lesz ahogy elnézem...